|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Today zapomniałaś
![]() ![]() ooo co się stało?? ![]() Słuchajcie , wczoraj nacisnęłam sobie brodawkę i mi 2 kropelki siary poleciały (takiej żółtej). I mówię do męża: - kochanie siara mi poleciała jak się nacisnęłam - (taki przerażony) to nie naciskaj więcej. - dlaczego?? - Bo siara jest cenna Ja takie oczy i się go pytam skąd on to wie, na co mój mąż " bo czytałam o tym" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Wtajemniczenie
|
Madzia a ja nic nie wiem o wtorku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Today bo mi położna wyjechała na mazurki
![]() ![]() uuuu to przekaż mu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam kilka kolezanek bardzo zadowolonych z uzywania jej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pospalam sobie a teraz czekam na zapiekanki ![]()
![]() |
#3426 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje kochana ![]() Wkleje zdjecia jak juz bede miala wszystkie zrobie album i wrzuce link. dziekuje kochana ![]() dziekuje slicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje ![]() ![]() gocha - ![]() Ja tylko sie witam i zycze milego weekendu wszystkim!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
Żabciu, na album czekam z niecierpliwością
![]() i wiesz co.. zazdroszczę Ci tego baby shower, też bym chciała ale czy ja wiem czy moje przyjaciółki zrozumieją o co mi chodzi ![]() Blonde, tez miałam dziś ochotę na zapiekanki ale wybrałam pizze na kolacje ![]() ![]() ![]() Nikita, jak PMS to masz prawo się na niego pozłościć, ale talerzami nie rzucaj, szkoda porcelany na jakieś hormony. ![]() Today, wiesz że ja też tak mam że czasem mi dobrze z tym że jak się denerwuję na TŻ to nie muszę z nim chociaż rozmawiać? Myślałam że to dziwne ale nasz związek to zawsze utwierdza ![]() Madzia, widzisz a ja co chwile koszulka zalana a Ty dopiero teraz kilka kropelek siarki, ciekawe od czego to zależy. ![]() galaretki drobiowe zrobione, jeszcze krem do milky waya, i będę ready. wiecie co... pecha mam jakiegoś, w czwartek zamierzaliśmy iść na szkołę rodzenia a dziś mi babcia uświadomiła że mamy msze za dziadków. msza na 17 a szkoła na 17.30 jeszcze 20 minut trzeba jechać. No nie da rady. ![]()
#3429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale pamietam,ze wyczytalam by po stosunku miec kilka minut nogi w gorze oparte o sciane i tak tez zrobilam ![]() Cytat:
![]() My juz dawno zapiekanek nie mielismy a w sobote jak ja dlugo spie po pracy to obiad taki na szybko mamy ![]() Jakas impreze dzis masz?Cos niedoczytalam? ![]() ![]() Szkoda z ta szkola, to pierwsze zajecia?Mam nadzieje,ze kolejne beda Wam pasowac.
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-05-05 o 16:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooo super!!! zazdroszczę! Ja praktycznie nigdzie nie byłam oprócz USA i Czech ![]() ![]() ojj... a zrzuciłaś go z 0,5 metra? moja mama zawsze tak robi i zawsze wychodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Blonde, a to sama te zapiekanki robisz czy gotowe kupujesz?
przygotowania trwają, bo jutro mój braciszek ma 10 urodzinki ![]() a ze szkołą to jest tak, że we wtorki i czwartki są i sprawdzasz na planie w jakie dni jaki temat, i chodzisz tylko na te co chcesz, i akurat w czwartek teraz jest temat początkowy czyli porodowy a na ten chcę żeby TŻ szedł, bo na karmienie piersią i połóg mu daruję ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Amani ![]() ![]() ![]() ![]() i hej ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- e_velku, nie działa Ci ten podpis " Dzidziuś" w podpisie. Nie otwiera się nic ![]()
#3432 | ||
Zakorzenienie
|
nie zacytowało mi poprzednich wypowiedzi....
Cytat:
![]() hehe na tej diecie jest: śniadanie, lunch, kolacja (dinner tzn. najobfitszy jak polski obiad) i deser. Wczoraj ten deser sobie zastąpiłam właśnie Smirnoffem ![]() ![]() Podoba mi się Twój podpis, Strong ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może go jeszcze wyciągnę, chociaż na pół godziny, żeby się troszkę poruszać. Ja nie jadłam nigdy z Biedry, ale z Lidla kiełbasa jest super ![]() Ale dziś grillujemy karczki ![]() Strong, co Ty robisz z tym ciastem, że Ci nie wychodzi? Ostatnio z Milky Wayem też chyba tak było, nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Amani,
![]() ![]() Dzięki ![]() a podpis, no.. staram się go w życie prowadzić, ale ciężko mi idzie... jeszcze bym sobie musiała z ust, język wyciąć ![]() co z tym biszkoptem? bo mnie to ciekawi, babcię i TŻta też ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Amani, już o tym biszkopcie doczytałam. Zaraz się doszkolę. Butter, a to znów do milky waya ![]() ![]()
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wychodzi za suchym to dodaj do niego kilka łyżek oleju. A może za często zaglądasz do niego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
Butterku, napewno, dałam proszek i ani razu nie zaglądałam do niego
![]() Amani, bajer z tym rzucaniem ![]() ![]() kiedy zaczynasz siłownię?
#3437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My zawsze jemy z Biedry kiełbasę Regionalną - superowa na grilla i za ok 11 sztuk wychodzi 8-9zł ![]() ![]() Cytat:
![]() hehe język z buzi przełożyć do uszu ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Amani, czyli to nie była tylko zmiana wagi a efekty diety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3439 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze po upieczeniu pozostawiam w goracym lekko uchylonym piekarniku...nie opada tak jak od razu wyciagniesz ![]() Cytat:
![]() Ja zawsze zostawiam w nagrzanym piekarniku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Blonde, ja od razu wyciągałam. Będę następnym razem walczyć dalej a teraz już spróbowaliśmy milky waya, niski bo niski ale znów pyszny
![]() ja też lubię swoje zapiekanki a tym bardziej pizzę, jeszcze taką wypasioną jak mam mięsko mielone, pieczarki, kukurydzę, brokułki. To wtedy aż się chce wszystkie pizzerie pozamykać. Ale dziś mam tescową pizzę ![]()
#3441 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie Madzi cos czuje ze dzis w nocy zacznie rodzic
![]() ![]() Strngwoman, ja sie nauczylam p naszym prawie 8 letnim zwizku ze niekiedy taka cisza, sama "oczysci" atmosfere miedzy nami A moj Mezus ma dzis urodzinki, nawet mu zyczenia zlozyam i kupil torcik czekoladowy mniam ![]() ![]() ![]() A i zapomnialm powiedziec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-05 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Madzia ty jeszcze nie na porodówce?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Today super! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Malenstwo, Ty jesteś strażnikiem wizyt w podpisie
![]() Today, bardzo się cieszę że będziecie razem na USG i dzidziusia zobaczycie ![]() a właśnie mój we wtorek też będzie ze mną na wizycie, tylko żeby te USG było. Today, jeszcze a propos oczyszczania atmosfery to czasem bo sielankowym tygodniu, słodzenia sobie aż mam ochotę chociaż przez chwilkę powarczeć na niego. Sądzisz że to też zdrowe ? ![]() Burza u nas się zaczyna. ![]() ![]() ![]()
#3444 |
Wtajemniczenie
|
Malenstfffo najchetniej bym sobie na czole napisala, gdyz pogodilam sie z mysla ze bede sama na wszytskich USG gdyz oni tlko robia w normalne dni tyg a tu niespodzianka, dla nas to bardzo wazne, my wszytsko razem robimy. Wiec bedzie i tatus i Filip przy USG
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Strongwoman ja sadze ze tak lepiej sie wywrzeszczec jak potrzebujesz a nie wszystko trzymac w sobie a pozniej jak sie nawarstwi to nie wiesz co masz ze soba zrobic taka frustracje w sobie nosisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Today, ale ja tak mam nawet jak mnie TŻ nie denerwuje ani nie mam powodów do złości, poprostu jak długo się nie sprzeczamy, ani nic, to jakoś tak przyjdzie dzień, że chodzę i fuczę tylko na niego
![]() ![]()
#3446 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z tym grillem to trzeba było powiedzieć, że tak damo warto. Jak więcej osób to trzeba więcej jedzenia (koszty) i dlużej czyli więcej węgla (koszty). ![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
My z Tż mielismy dziś poważną rozmowę. ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Today, Malenstwo,
Madzia jeszcze nie moze rodzic bo jej polozna znowu na 3 dni wyjechala ![]() Iza, dzieki za te 2 tytuly, juz sobie zanotowalam. ![]() Strong, jak tam MilkyWay, polowa blachy juz zjedzona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Mieliśmy dziś bardzo zajęty dzień, kupiłam sobie 2 bluzeczki i chyba mam bóle owulacyjne, działania były ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na okolica intymne byłam na kilku zabiegach depilacji laserowej i dużo mi pomogło bo ja mam takie mocne włosy, rosnące aż w pachwinach i po goleniu maszynką kończyło się odrastaniem i wysypem krostek już na drugi dzień...z nogami było to samo jak używałam maszynki ![]() Tynkusiu współczuję bólu zęba, spróbuj sposobów podawanych przez dziewczyny ![]() Isabelle, zazdroszczę wyjazdu ![]() Metkaa witaj ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nigdy w życiu Was nie nadrobię!
![]() No dobra, mam nadrobione... Ale chyba chwilowo nie mam weny, by odpisywać ![]() onyks, dziękuję za pamięć ![]() Melduję tylko, że żyję i życzę kolorowych snów! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.