Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 20:40   #931
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Dzieki za odp, tylko to byl jakby kawalek jakiegos nablonka nie wiem jak to opisac.
A ja gdzieś czytałam, że takie nabłonki sie zdarzają
Stary 2012-05-05, 20:46   #932
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
A ja gdzieś czytałam, że takie nabłonki sie zdarzają
Uffff, a wiec ok dopiero w piatek lece do polski i wtedy spotkam sie z ginekologiem. Dziekuje
Stary 2012-05-05, 21:13   #933
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

A i zapomnialm powiedziec dostalam list z moim 12 WEEK SCAN ciesze sie podwojnie gdyz moj M. pracuje od pon do pt i nie ma mozliwosci byc na USG a dostalam termin akurat w tym tyg co postanowil wziac holiday super. wiec 15 maja w srode na 12.20 juz sie nie moge doczekac. Bede wtedy 13+3 i beda badania genetyczne

Madzius90 idziemy leb w leb ja dzis tez rowny 12 tydz

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-05-05 o 21:15
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 21:41   #934
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A i zapomnialm powiedziec dostalam list z moim 12 WEEK SCAN
Świetnie gratuluję To zawsze jest wielka radość!

A u mnie nieco gorzej Byłam na tym EKG i USG serca i mam trachykardię zatokową. Z czym jest też podejrzenie, że coś może być nie tak z moją tarczycą. W poniedziałek będę robić jeszcze badania. Niby lekarze zapewniają mnie, że to nie ma wpływu na ciążę, ale i tak się martwię. Teraz np. siedzę i mam wrażenie, że serce chce mi wyskoczyć z piersi. Jest to bardzo nieprzyjemne, a leków na to brać nie mogę

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 21:53   #935
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nielegalnaa Pokaż wiadomość

A u mnie nieco gorzej Byłam na tym EKG i USG serca i mam trachykardię zatokową. Z czym jest też podejrzenie, że coś może być nie tak z moją tarczycą. W poniedziałek będę robić jeszcze badania. Niby lekarze zapewniają mnie, że to nie ma wpływu na ciążę, ale i tak się martwię. Teraz np. siedzę i mam wrażenie, że serce chce mi wyskoczyć z piersi. Jest to bardzo nieprzyjemne, a leków na to brać nie mogę
Nielegalnna nie denerwuj sie kochana, bo dzidzius wszystko czuje. Wszystko bedzie dobrze kochana

Stary 2012-05-05, 22:02   #936
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Nielegalnna nie denerwuj sie kochana, bo dzidzius wszystko czuje. Wszystko bedzie dobrze kochana
Dziękuję za słowa otuchy Pewnie jestem przewrażliwiona, jak każda kobieta w ciąży. Pocieszyłam się też trochę tym co wyczytałam w Internecie. Okazuje się, że całkiem sporo kobiet cierpi na trachykardię w ciąży, może być to związane ze zwiększonym o 40 % przepływem krwi. Zrobię najpierw te badania, a potem skonsultuję z lekarzami. Dla dzidziusia muszę myśleć pozytywnie!

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 22:06   #937
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za słowa otuchy Pewnie jestem przewrażliwiona, jak każda kobieta w ciąży. Pocieszyłam się też trochę tym co wyczytałam w Internecie. Okazuje się, że całkiem sporo kobiet cierpi na trachykardię w ciąży, może być to związane ze zwiększonym o 40 % przepływem krwi. Zrobię najpierw te badania, a potem skonsultuję z lekarzami. Dla dzidziusia muszę myśleć pozytywnie!

Nielegalnna
dokaldnie kochana teraz musisz myslec za dwoch.

Dobranoc kochane

Stary 2012-05-05, 22:24   #938
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
o co chodzi z tym mlekiem ja od lat nie piję, bo nie lubię
nie chodzi tyle o mleko co o nabial w ktorym zawarty jest wapn czyli podstawowy budulec kosci.

Cytat:

Kochana glowkea do gory napewno bedzie wszysko dobrze

to ja sie lacze dzis z 12 tygodniowkami mi tez trzasnal 12 tydzien

no i nie krzyczcie ale chyba zamawiam wozek...chcemy z bartowa taki sam ona rodzi za 1,5 miesiaca i kupujemy tak zeby gondola byla wspolna. znalazlam zestaw taki uniwersalny , z limitowanej edycji bardzo mi sie podoba i dla tz i chyba sie skusze.postanowilam co miesiac cos kupowac zeby nie zostawiac na ostatnia chwile jak poprzednio bo masakra jest...w sierpniu czeka nas remont wiec te grubsze sprawy chyba teraz ogarne.za miesiac kupie lozeczko i posciel i tak bede powolutku kompletowacstaram sie nie byc zabobonna a wozek jesc nie wola:p ale zaczelam od doopy strony co

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2012-05-05 o 22:26
marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 23:07   #939
Poni
Raczkowanie

Cytat:

Nielegalna czy trachykardia to inaczej podwyższone ciśnienie?
Powiem Ci, że ja leczę się na nadciśnienie od kilku lat. Jak tylko okazało się, że jestem w ciąży, mój kardiolog zmienił mi tabletki na takie bezpieczne w ciąży.
Zapytaj lekarza, bo można brać leki nasercowe, ale nie wszystkie. Niech Ci przepisze jakieś bezpieczne.

Sprawy ciśnienia są bardzo ważne w ciąży. Ja muszę być pod stałą kontrolą kardiologiczną. Zażywam leki i 3 razy dziennie kontroluję ciśnienie.

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 23:43   #940
magdidam
Przyczajenie

Witajcie ja tylko na chwile
DeKajka i mamusie ktore sie denerwuja ze nie maja zmierzonej przeziernosci k. - ja mialam mierzona gdy dzidzia zostala okreslona na 13t5d, pozniej ponoc to zanika i pomiary nie sa juz wiarygodne, a dwa to zdaje mi sie ze jest to wskazane u Ciezarnych po 30-tce jako ze jest zwiekszone ryzyko, ale nawet jesli wartosc jest ok to ryzyko nei jest zupelnie wykluczne a jedynie zmniejszone do z 1/100 do 1/500 czy jakos tak, wiem wiem to i tak duzo, trzymam kciuki i tylko spokoj nas uratuje

tak sobie jeszcze pomyslalam - w sumie jest wiele innych pomiarow jakie mozna zrobic aby wykluczyc takie prawdopodbenistwo, tutdziez obserwacje, ale wg mnie doswiadczone lekarz jest w stanie to zauwazyc pytanie tylko czy chce poinformowac.. slyszalam o takich co odmawiali robienia scanu do 7-8 miesiaca ale ja tam wolalabym wiedziec zeby sie przygotowac..
magdidam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:26   #941
DeKajka
Zakorzenienie

Hej ..

Ale mialam noc .. mały budzil sie co 2 godziny i musialam do niego wstawac , pokazac sie ze jestem i dopiero zasypial .. ehh .. bawię sie w mamusie .. kąpanie , przewijanie i inne tego typu rozrywki . Lekko nie jest .. ale siostra dzisiaj wieczorem sobie go zabiera także sie wyśpię ..

Zaraz idziemy na spacer ... buziaki i miłego dnia

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 11:05   #942
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Hej ..

Ale mialam noc .. mały budzil sie co 2 godziny i musialam do niego wstawac , pokazac sie ze jestem i dopiero zasypial .. ehh .. bawię sie w mamusie .. kąpanie , przewijanie i inne tego typu rozrywki . Lekko nie jest .. ale siostra dzisiaj wieczorem sobie go zabiera także sie wyśpię ..

Zaraz idziemy na spacer ... buziaki i miłego dnia
O kurcze to masz darmowe lekcje bycia mamusią
Stary 2012-05-06, 11:19   #943
happy_eve
Wtajemniczenie

Hej!
Coś mi od rana niedobrze, może po wczorajszym grillu :/

Cytat:

Spokojnie, nie martw się, bo tylko pogorszysz sprawę. Jesteś pod opieką lekarzy, więc będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
no i nie krzyczcie ale chyba zamawiam wozek...chcemy z bartowa taki sam ona rodzi za 1,5 miesiaca i kupujemy tak zeby gondola byla wspolna. znalazlam zestaw taki uniwersalny , z limitowanej edycji bardzo mi sie podoba i dla tz i chyba sie skusze.postanowilam co miesiac cos kupowac zeby nie zostawiac na ostatnia chwile jak poprzednio bo masakra jest...w sierpniu czeka nas remont wiec te grubsze sprawy chyba teraz ogarne.za miesiac kupie lozeczko i posciel i tak bede powolutku kompletowacstaram sie nie byc zabobonna a wozek jesc nie wola:p ale zaczelam od doopy strony co
Ee tam, jak jest okazja to trzeba brać
Stary 2012-05-06, 12:19   #944
MiciaKicia
Zakorzenienie

Ojooooj ale mi weekend mija Pomieszkiwałam troszkę u TŻ i nie wchodziłam na wizaz.. Wczoraj wstaliśmy i pojechaliśmy na badanie krwi. Nigdy do takiej strzykawy krwi nie miałam pobieranej no ale musiało starczyć na wszystkie badania hehe Pani bardzo miła, zrobiła to bezboleśnie. No ale za wszystkie badania zapłaciłam 432zł ... jeszcze muszę donieść mocz i to będzie wszystko .. W środę wizyta u gina ciekawe jakie wyniki mi wyjdą..
Najbardziej boję się wyników markera apropo mojej torbieli .. mam nadzieję, że nie jest złośliwa..

Po badaniach zjedliśmy obiadek a potem sruuu na lody i na spacer do ogrodu botanicznego To był mega uroczy dzień

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:29   #945
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
nie chodzi tyle o mleko co o nabial w ktorym zawarty jest wapn czyli podstawowy budulec kosci.

Kochana glowkea do gory napewno bedzie wszysko dobrze

to ja sie lacze dzis z 12 tygodniowkami mi tez trzasnal 12 tydzien

Jak jest okazja to trzeba brać Tym bardziej, ze to jedna z drozszych rzeczy do zakupienia. Co do zabobonów to juz kiedys pisalam ze zawsze moze sie cos stac,ale nie ma co kurcze tego wyczekiwac tylko miec pozytywne nastawienie. W drewnianym kosciele tez cegla na glowe spasc moze
Tez musze zrobic sobie rozpiske co kupic i kiedy. Łózko dla Tomka, i łożeczko turystyczne dla dzidzi, bo czesto jezdzimy i jednak jest to duze ulatwienie. Dostawke do wozka buggypod, najlepiej uzywke gdzies znalezc, tym bardziej ze teraz chce kupic jakas tania parasolke na lato dla Tomka, zeby latwiej bylo wszytsko przewozic. I sie zbierze tego, jeszcze posciel, ubranka, zimowy spiworek. Masakra a niby tyle rzeczy mam.

MiciaKicia jesli moge zapytac, gdzie masz ta torbiel?
Przypomnialas mi ze mam na jajniku torbiel, mam nadzieje ze sie juz wchlonela...

DeKajka to masz naprawde przyspieszony kurs na mamusie
Ja tak marze zeby sie wyspac, ale to chyba za pare lat nastapi

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:29   #946
halwaya
Zakorzenienie

Ja zrobiłam wczoraj na obiado-kolację paellę i dostałam taki komplement, że aż mi skrzydła urosły.. mój tż powiedział, że lepsza niż ta, którą w Barcelonie zamówiliśmy
Przeciągam się wygodnie.. do środy mam wolne słoneczko świeci.. jest pięknie

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:37   #947
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

MiciaKicia jesli moge zapytac, gdzie masz ta torbiel?
Przypomnialas mi ze mam na jajniku torbiel, mam nadzieje ze sie juz wchlonela...
Na jajniku mam.. dowiedziałam się o niej jak poszłam potwierdzić ciążę.. Ma jakieś 8 czy 9 cm ..

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam wczoraj na obiado-kolację paellę i dostałam taki komplement, że aż mi skrzydła urosły.. mój tż powiedział, że lepsza niż ta, którą w Barcelonie zamówiliśmy
Przeciągam się wygodnie.. do środy mam wolne słoneczko świeci.. jest pięknie

Stary 2012-05-06, 12:53   #948
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Na jajniku mam.. dowiedziałam się o niej jak poszłam potwierdzić ciążę.. Ma jakieś 8 czy 9 cm ..

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Trzymam kciuki, zeby byla łagodna i zeby juz wiecej nie rosla

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:12   #949
karolamankowa
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki,
Jejku nie było mnie tu ponad tydzień i strasznie sie za Wami stęskniłam!
Od rana Was nadrabiałam i teraz już nie mam za dużo czasu, bo muszę sie za jakiś obiadek zabrac
Mocno Was ściskam i witam wszystkie nowe mamusieA w szczególności Neipys, bo trochę sie razem postara tamy, co?

Aaa i jutro mam wizytę o 17.00- trzymajcie kciukasy żeby ten cholerny krwiak się całkiem wchłonął
Stary 2012-05-06, 13:20   #950
weronika23
Zakorzenienie

czesc dziewczynki
przezylam bierzmowanie siedzialam caly czas na krzeselku ehhh chyba juz brzusio widoczny

dekajka skad ja znam to wstawanie moja ma 1,5 roczku a dalej pieronica budzi sie w nocy

judkama ja tez nie pamietam kiedy przzespalam noc a teraz too sie zacznie 2 bomble

noi najwazniejsze podjelismy decyzje i jak sie uda to nie bedzie prze prowadzki na wiosne tylko na zime wiec zostane z 2 samiutka ale za to na swoim
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:51   #951
muminek88
Zadomowienie

Cytat:

Muminek88 nie martw sie bedzie wszystko dobrze. Na to wychodzi ze bedziesz miala 4 dzieci brawo kochana podziwiam. a tak z ciekawosci 88 to Twoj rok urodzenia?
tak 4 i cos czuje ze 4 chlopcow,tak to rok urodzenia,pierwszego syna urodzilam majac 20,5 roku,drugiego 22 a te przed 25 chwilkę :P

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
muminek88 - ułoży się
Co do przeprowadzki, to może lepiej teraz. Póki w ciąży jesteś. Ja będę mieszkała z teściami, ale to mili ludzie, więc nie czuję zagrożenia z ich strony (mam na myśli jakieś komentarze itd.)

Szpital też już wybrałam. Słyszałam wiele pozytywnych opinii.
tez twierdze ze latwiej bo potem male dzieci i to 4 dzieci a pozatym karmienie itd a nie mam tu na nikogo liczyc tylko 2 kolezanki ale tez nie na 100% i pozatym z przedszkolem moze byc roznie jak w srodku roku szkolnego itd....
Cytat:
Ja już sama nie wiem o ile mi biust urósł, bo już go nie kontroluje...
Jest taki ogromny, że w polowe bluzek mi nie wchodzi, do staników sie nie mieszczą. Ogólnie mam duży biust, bo miseczka F-G, ale teraz to już nie wiem... Jestem nim załamana, bo nic na mnie nie pasuje i jakby mi miały takie zostac to chyba bym je ucieła.
Pewnie jeszcze mi urosną, nawał mleczy przede mną ale potem to może wrócą do normy...
pewnie tak,mi tez w ciazy zawsze duzo urosnal,potem przez karmienie jeszcze bardziej ale jak po dzieciach wrocilam do swojej wagi i wogole to mi dwie male skarpetki zostaly:/
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 14:02   #952
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki, zeby byla łagodna i zeby juz wiecej nie rosla
Dziękuję

Stary 2012-05-06, 14:13   #953
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
tak 4 i cos czuje ze 4 chlopcow,tak to rok urodzenia,pierwszego syna urodzilam majac 20,5 roku,drugiego 22 a te przed 25 chwilkę :P
Wybacz, chyba nie doczytałam wcześniej. Będziesz mieć bliźnięta? Super Miał ktoś u Ciebie w rodzinie czy jesteś pierwsza?
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 14:18   #954
kaaamila1
Zakorzenienie

Cześc Kochane !!!!
Stęskniłam się za Wami ! Majówka zleciała raz dwa, piękna pogoda dopisała i dzięki temu miałam rewelacyjne samopoczucie !

Niestety mdłości nadal mnie lekko trzymają, ale wierzę, że skoro leci mi już 13 tydzień to szybko zapomne o wszystkich ciążowych dolegliwościach.

14 maja idę na badanie genetyczne- będę w 13 tyg. i 2 dniu więc mam nadzieję, że nie za późno, bo maluch jest o jakieś 3-4 dni starszy wg USG..

Moja waga od poczetku ciąży nadal trzyma się na poziomie - 3. Ciekawe kiedy zaczne tyc

Dzisiaj mój mąż ponownie wyjechał na tydzień, a ja od poniedziałku wracam do pracy
Gratuluje udanych wizyt, pięknych maluszków i widzę, że mamy pierwszą uwidocznioną dziewczynkę

Chciałam również powitac wszystkie nowe mamusie

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 14:59   #955
madzius90
Zakorzenienie

Witam się w to niedzielne leniwe popołudnie
Wcześniej urwałam się dziś ze szkoły
Zjadłam obiad z rodzicami i niedługo wracam do TŻ

Cytat:
A i zapomnialm powiedziec dostalam list z moim 12 WEEK SCAN ciesze sie podwojnie gdyz moj M. pracuje od pon do pt i nie ma mozliwosci byc na USG a dostalam termin akurat w tym tyg co postanowil wziac holiday super. wiec 15 maja w srode na 12.20 juz sie nie moge doczekac. Bede wtedy 13+3 i beda badania genetyczne
Super, że będziecie mogli być razem
Ja będę miała dzień po Tobie to usg

Cytat:
idziemy leb w leb ja dzis tez rowny 12 tydz
Nooo
Też miałaś OM 11 lutego?

Czytałam, że w tym tygodniu jak dotkniemy ręką brzuszka to Maluszek podpływa do ręki, czując jej ciepło
Szkoda, że jeszcze nie możemy poczuć jego ruchów

Cytat:
Nie zamartwiaj się, bo Twój dzidziuś to odczuwa
Skoro lekarz twierdzi, że to nie ma wpływu na ciążę to zaufaj mu
Będzie dobrze

Cytat:
No ale za wszystkie badania zapłaciłam 432zł ...
Nieźle
Pobiłaś rekord na naszym wątku

Cytat:
Najbardziej boję się wyników markera apropo mojej torbieli .. mam nadzieję, że nie jest złośliwa..
Trzymam żeby torbiel nie była złośliwa!

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Moja waga od poczetku ciąży nadal trzyma się na poziomie - 3. Ciekawe kiedy zaczne tyc
Ja też od początku ciąży przytyłam 3 kg i waga mi się ciągle utrzymuje
Ale zobaczę ile pokaże mi waga u gin, bo moja w domu chyba troszkę mnie oszukuje

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-05-06 o 15:01
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:34   #956
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej kochane
Ja oczywiście nie mam na nic czasu za bardzo, tż mnie dziś wkurzył, zaczął piec mięso z kurczaka na oleju... matko, od razu wylądowałam w ubikacji...
Czasem sie zachowuje jakby nie wiedział, że wszystko mi śmierdzi...
Wkurza mnie strasznie, gada jakieś głupoty! Następnym razem to on bedzie w ciąży, bo ja mam dośc jego fochów!

Właśnie jem 4 jajka sadzone
Stary 2012-05-06, 15:36   #957
kaaamila1
Zakorzenienie

Madzius ja schudłam 3 kilogramy tak więc jestem póki co na minusie
Moja waga również oszukuje Zależy od tego gdzie ją postawie, dlatego od poczetku ciąży postawiłam ją w jednym miejscu, na jednym z kafelków w łazience

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:38   #958
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Dojotka, może ten link Ci pomoże. Są tam podstawowe pytania, które można zadawać odwiedzając porodówki:

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=136

Dojotko, napisz mi kiedy są te dni otwarte i gdzie, bo też bym z chęcią pojeździła.
Też jeszcze nie wiem gdzie rodzić. Moja lekarka jest z Ujastka, ale też słyszałam, że Ujastek idzie na ilość a nie jakość
wiesz co jak sie dowiem kiedy sa dni otwierte to dam Ci znac) a jak TY sie dowiesz to tez daj mi znac
Stary 2012-05-06, 15:58   #959
Poni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Czytałam, że w tym tygodniu jak dotkniemy ręką brzuszka to Maluszek podpływa do ręki, czując jej ciepło
Wooow, na prawdę?

Cytat:
tż mnie dziś wkurzył, zaczął piec mięso z kurczaka na oleju... matko, od razu wylądowałam w ubikacji...
Czasem sie zachowuje jakby nie wiedział, że wszystko mi śmierdzi...
Wkurza mnie strasznie, gada jakieś głupoty! Następnym razem to on bedzie w ciąży, bo ja mam dośc jego fochów!
Oj Kochana, faceci czasem zachowują się jak głupki. Mój też czasami zachowuje się jakby zapominał, że jestem w ciąży. Niby się stara, ale wydaje mi się, że facet NIGDY nie zrozumie ciężarnej.

Mój mąż chce smażyć ryby. Powiedziałam, że ok, ale jak mnie nie będzie w domu. I potem ma wywietrzyć!

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
wiesz co jak sie dowiem kiedy sa dni otwierte to dam Ci znac) a jak TY sie dowiesz to tez daj mi znac
Dobra. Jak coś się dowiem to dam znać.

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:56   #960
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Wooow, na prawdę?

Oj Kochana, faceci czasem zachowują się jak głupki. Mój też czasami zachowuje się jakby zapominał, że jestem w ciąży. Niby się stara, ale wydaje mi się, że facet NIGDY nie zrozumie ciężarnej.

Mój mąż chce smażyć ryby. Powiedziałam, że ok, ale jak mnie nie będzie w domu. I potem ma wywietrzyć!
A w którym tygodniu dzidziuś podpłwa do reki?
Ja też chce!!

Poni, no to jest to samo co u Ciebie... Dopiero do niego doszło jak usłyszał jak wymiotuje w ubikacji... Powiedziałam mu, że ma sobie iśc gdzieś, bo mam go dosyc.
Też sie czasem zastanawiam, czy on zdaje sobie sprawe, że kobieta w ciąży ma humory a najgorsze jest to, że on sie czuje pokrzywdzony, bo sobie frytek nie może upiec!! A to nie on jest najważniejszy teraz, tylko mój dzidziuś i ja

Ach..szkoda gadac. Mam teraz gorący okres, koniec studiów jedych i drugich, dwie prace do napisania, zaliczenia, egzaminy a on takie fochy... Serio on chyba nie ma żadnych innych problemów, jak ochota na frytki...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości