|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
chyba poprawiłam, sprawdźcie, czy dobrze już jest
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak juz jest dobrze dziekujemy
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki,
wczoraj TZ odnowił zapasy wspomagaczy, więc juz mogę się faszerować. Jemu też od dziś aplikuję folik i AndroVit. Troszkę się krzywił, ale przełknął. Miał wczoraj sprawę do załatwienia w jednym centrum handlowym, więc wypisałam mu na karteczce, co ma kupić w aptece. Jak wrócił, to powiedział, że zbankrutuje Podobno spytał się babki przy płaceniu: "Co tak tanio?", a ona na to, że może dać droższe...żartownisie Do testów owu dołączony był test ciążowy. Ciekawe, czy sie przyda??Zyję nadzieją, że może juz wkrótce się uda, skoro Duphaston działa. Spróbuję jeszcze z tą Distreptazą (na wszelki wypadek). Bardziej już chyba nie da się starać... Wierzę, że ten rok przyniesie nam całe stado fasolek Buziaki |
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
AMILKO nareszcie jakis optymizm wyczowam
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę i wierze że wkoncu Los sie do nas uśmiechnie
Czuje ze wkrotce ktoras z nas oznajmi dobre wiesci...
|
#1836 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
jak mija wam dzionek ? dzisiaj mama powiedziała mi że odbija mi na punkcie Reksia i powinnam pomyśleć o dziecku nic nie mówiłam mamci o tym że staramy sie juz tyle czasu bo nie chcę jej martwic.Kindziu, super avatar Cytat:
, jest też z tej samej serii specjalny żel facetów Cytat:
Cytat:
Madziu pamietasz, @ zawsze miałam wczesniej od ciebie a teraz mam dłuugo po tobie.Cytat:
ufff dobrze że wszystko jest ok, jego firma jest niepoważna jeżeli już raz go tak potraktowali to napewno jest im obojetny dlatego dobrze ze szukacie czegos nowego Cytat:
ja tez wierzę, trzymam kciuki za nas wszystkie. |
|||||
|
|
|
#1837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziorka,trzymyj sie dziewczyno,sama na wlasnej skorze przezywam,to ,ze nieszczescia lubia chodzic parami U mnie nadal dol,w srode z wysokim prawdopodobienstwem przyjdzie @,ratunku to bedzie 11 z koleji,wyc mi sie chce,moj TZ wiecznie w pracy,ach co za zycie. |
|
|
|
|
#1838 |
|
Zadomowienie
|
to tak jak u mnie tylko że moja 12
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Oj i znowu smutno sie zrobilo na naszym watku
A ja dzis mialam bardzo mily dzionek -choc pol godziny temu pozarlam sie z TZ-ale juz nam przeszlo zreszta u nas klotnia trwa gora 10 min.A mnie zostalo jeszcze 5 tabletek i 7 dni przerwy moze oddychne troche od mdlosci a pozniej jeszcze kolejne 21 tabsow i koniec Ja chce juz dzidziusia
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!a ja miałam dziś bardzo miły dzień
posiedziałam u rodziców a potem poszłam z koleżanką na pizze i jest to mój 1 dzień chyba od tygodnie bez mdłości!!!!pizza była pycha i czuję się świetnie. Co do pracy to u nas jest tak że TZ pracuje na kontraktach wię zawsze jak wraca to szuka czegoś lepszego a teraz będzie dopiero szukał czegoś na stałe i krótkiego takiego najlepiej miesiąc na miesiąc ale fakt że postawa firmy jest bardzo ważna! A propos mdłości to mam uczulenie na laktoze także z mlekiem bardzo ostrożnie się obchodzę ze to mineralną niegazowaną na litry pije ale szczerze mówiąc na mdłości nie mam sposobu kurcze jeszcze w ciąży nie jestem a już mam mdłości ech to życie ale co tam jestem w stanie poświęcić się byle mieć fasolke |
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() wlasnie wrocilam ze spotkania z kolezanka ze szkoly sredniej widzialysmy sie pol roku temu i zaluje ze wogole pofatygowalam sie wyjsc gdzie kolwiek... wyciagnelam TZ i cale szczescie !!Z ta kolezanka wogole nie mialsymy tematow do rozmow wogole... siedzialsymy i ogladalysmy Tvn Turbo bo akurat lecialo w barze ... masakra :/ i od tego mam chyba zabany humor ... a jutro i w niedziele caly doslownie caly dzien szkola ehhh
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
jukolku nie przejmuj sie ,zaraz ci minie zły humor wez goracą kąpiel, odprężysz sie troszke
Tak to juz jest z kolezankami ze szkoly tez mam takich kilka tylko ze one to mnie nawed nie poznaja na ulicy -ja im czesc a ona sie tylko popatrzy z byka i idzie dalej zreszta kolo nosa mi one lataja damy wielkie . My to nie mamy problemow co nie ?
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w du...szy to mam choc to moja jedna z dobrych kolezanek ze szkoly a teraz ... ale naszczescie mam Was no i TZ ktorego traktuje tez jak kolezanke hehe
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
No proszę ja myślałam że tylko moje pseudokoleżanki są takie szurnięte, serio czas zmienia ludzi!!! Jak to jest, że kiedyś widziałyśmy się z nimi codziennie a teraz nawet nie wiadomo jaki temat poruszyć może za dużo wody upłynęłe....ech na szczęście mamy siebie! a rada gorącej kąpieli jest moją ulubioną stosuje zawsze i za każdym razem efekt świetny, polecam
|
|
|
|
#1845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a one działają![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc uważam ,że jak jest to prawdziwa przyjaźń to każdą próbę czasu wytrzyma. Ale mi sie śmiesznie napisało
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
Idę spać , bo cosik późno. Pa kobitki
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, ledwo zyje wczoraj caly czas bylo mi niedobrze tak mnie mdlilo ze... szkoda gadac całą noc i jeszcze teraz mnie trzyma ,nawed tabletki teraz nie wypilam bo bym sie wykonczyla
moze jak mi troche przejdzie to wypije w objad. własnie wrocilam z targu ale dziadostwo nic nie ma pustki po noeym roku nastaly ludzie na swieta wszystko wykupili A zaraz wsiadam w tic-taka i jade do mamy na kawke i do mojego psiaka kochanego Kupilam na targu zaczepiste skarpetusie dla "malutkiej" i jeszcze śpioszki chcialam kupic i jakis kaftanik albo cos pozdrawiam i uciekam papappappapapapapaapaap ale nie bylo nic ciekawego -wybiore sie do jakiegos wiekrzego sklepu,a w przyszlym tygodniu pojedziemy moze w odwiedzinki jak juz wyodwiedza ich cala rodzinka A co do kolezanek z klasy to utrzymuje znajomosc tylko z dwoma z podstawowki -najleprze kumpele -choc jak przychodzi co do czego to czasu dla ciebie nie maja -ale to sie wytnie dobrze ze mam was i pogadac mozna o wszystkich pierdołach i oczywiscie o waznych sprawach
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane staraczki
jak wam mija dzisiejszy dzionek ? ja z samego rana byłam z piesiem na szkoleniu po 3 godzinach wrócilismy, ja chyba bardziej zmordowana niż Reksio i kto tu kogo szkoli hihihihihihih, a tu dzwoni moja siostra że przyjedzie w odwiedziny więc załączyłam motorek i czym prędzej wziełam się za sprzątanie, gdy juz wszystko pieknie się zaczeło błyszczeć dzwonie i pytam za ile będą a tu okazuje się że jednak dziś nie przyjadą , padam na pysk ale przynajmniej w domu sie blyszczy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
|
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
No ja mialam bardziej zwyczajny dzionek,motorek tez zalaczylam i podobnie jak u ciebie Madziorka,u mnie tez blyszczy.Teraz ide robic obiad
bo juz strasznie pozno,a moj TZ wraca dzisiaj o 5 z pracy,a potem no coz zobaczymy,moze znowu tutaj zajrze
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem po szkole i po przed chwilowym przytulanku
i jestem skonana ... a jutro zajecia tez do pozna bo az do 20.30 :/ Buziaki sloneczka |
|
|
|
#1853 |
|
Zadomowienie
|
brzuch mnie ćmi od wczoraj.
dlaczego??
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobitki co tam sychac u was w niedzielne deszczowe południe? Ja dzis znacznie lepiej sie czuje, mam ochete na wszystko -własnie zjadłam delicje a teraz chrumkam kitkata
ale mnie wzieło na slodnie mmmmmm pychotka -jak sie przez 5 dni pod rzad ma mdosci to teraz organizm musi nadrobic A zaraz trzeba robic obiadek bo męzus z pracy za dwie godzinki przyjdzie... A jak tam u was z samopoczuciem?Ale w weekendy tu cichoooo...
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy to prawda, że owu występuje ostatniego dnia występowania śluzu płodnego??
|
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
m@gd@len@ dziewczyny czy to prawda, że owu występuje ostatniego dnia występowania śluzu płodnego??
Wiesz,ja nie wiem dokladnie,ale kiedys gdzies czytalam,tyle ,ze nie pamietam gdzie,ze owulacja wcale nie musi wystepywac w dniu w ktorym sluzu jest najwiecej. Przepraszam,nie wyszlo mi z cytytem,ale mialam klopoty z zacytowaniem,bo wtedy pojawialam sie jako niezarejestrowana,znowu psikus techniki |
|
|
|
#1857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas jeszcze dwa dni działania zastrzyku i zacznie się obserwacja cyklu i starania, ale jakoś się nie cieszę. Nie wiadomo czy mój mąż nie trafi do szpitala na operację
Ma polipa na woreczku żółciowym martwię się bardzo o Niego
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
och *misia* tak mi przykro. to fakt, że zawsze coś. ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. życzę zdrowia dla męża.
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
*Misiu* wszytko bedzie dobrze
nie martw sie i glowka do gory.Moj maz gdyby nie poszedl miesiac temu do lekarza tez by mial operacje bo okazalo sie ze ma ostre zapalenie zoladka ale bierze tabl i chyba jest lepiej.Tak ostatnio sie zastanawialam czy to moze byc przyczyna niezafasolkowania Buzka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Podobno spytał się babki przy płaceniu: "Co tak tanio?", a ona na to, że może dać droższe...żartownisie
Do testów owu dołączony był test ciążowy. Ciekawe, czy sie przyda??
Czuje ze wkrotce ktoras z nas oznajmi dobre wiesci...
KAPUSCIANE POLE

dobrze ze mam was i pogadac mozna o wszystkich pierdołach i oczywiscie o waznych sprawach
ale mnie wzieło na slodnie mmmmmm pychotka -jak sie przez 5 dni pod rzad ma mdosci to teraz organizm musi nadrobic
nie martw sie i glowka do gory.Moj maz gdyby nie poszedl miesiac temu do lekarza tez by mial operacje bo okazalo sie ze ma ostre zapalenie zoladka