W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. 4 6,90%
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! 1 1,72%
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. 8 13,79%
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. 6 10,34%
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. 1 1,72%
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. 11 18,97%
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! 1 1,72%
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki 1 1,72%
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy 0 0%
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna 1 1,72%
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny 11 18,97%
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję 8 13,79%
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. 2 3,45%
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. 0 0%
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. 3 5,17%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 12:34   #4591
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Brumku trzymam za udane chrzciny

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:50   #4592
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Założyłam sondę. można głosować
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:50   #4593
83monia
Zakorzenienie

sfgffgggghjjjjhhhj hkjkjkjjy hhhhhhh vgujvv

to od artura bo nie daje mi czytać

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:12   #4594
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Założyłam sondę. można głosować
zagłosowane super tytuły dziewczyny, szkoda ,że można oddac tylko 1 głos

Aga szkarlatyna?? o matko, szybkiego powrotu do zdrówka życzę
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:20   #4595
marzena_S
Zadomowienie

Uff nadrobiłam .
Stronczku,sto lat, sto lat- spełnienia marzeń i pociechy z Wiki! (przepraszam, że dopiero teraz)

Brumku, udanych Chrzin i oby pogoda Wam dopisała! Czekam na zdjęcia wyświęconego Tymka. Musisz koniecznie o siebie zadbać! To zasłabnięcie to pewnie wina przemęczenia (przygotowania do Chrzcin, wieczorna praca i opieka nad Tymkiem to niezły wysiłek dla organizmu, a Ty na pewno się nie oszczędzasz)

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
I Ala dała tam popis bo zrobiła jeden niewinny kroczek samodzielnie
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Znalazłam idealny avatar dla mnie (w załączniku )

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
1. Secundo zdjecia cudne, cudne. Marzenko nie moge sie doczekac az zobacze Haniolka

2. Szymon nauczyl sie zlazic z lozka. Tzn raz mu pokazalam i dzisiaj jak zasnal. Nagle slysze dziki pisk. Ide do pokoju, patrze moj Gagatek juz jest przy drzwiach do pokoju. Sam zszedl i ruszyl na poszukiwanie mamusi.
Jednym slowem juz czas na przeniesienie mlodego do lozeczka ale nie wiem czy jestem na to gotowa, rozstac sie z takim cudownym mieciutkim cialkiem.

3. Aaa i jeszcze rozmowa mojego siostrzenca na temat wyboru imienia dla ewentualnej siostrzyczki:
Igi a moze Jagoda??
- nie Jagoda nie podoba mi sie, lepsze Sliwka :P
1. Dziękuję.
2. Zdolniacha!
3. Haha . Mi imię Jagoda się bardzo podoba, niestety tż kręcił nosem i mówił, że jemu ono bardziej męskie się wydaje bo żadnej dziewczyny o tym imieniu nie znał, jedynie znajomy ze studiów miał takie pseudo( od nazwiska).
My też nie możemy doczekać się spotkania, czekam na pw z numerem tel.

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Ja ostatnio deficyt czasowy niestety mam. Troszkę nam się pokomplikowała sprawa z budową (znowu ta nasza architekt nawaliła,ale to już tak porządnie...). Mamy ogrom spraw do pozałatwiania i wyprostowaniaa. Na lipiec już firma na budowę zamówiona,nie wiem co będzie Mąż chodzi przez to wściekły jak osa. Ja jeżdżę po urzędach,prostuję staram się załatwiać, bo mąż nie ma czau. Mam dość W tym tygodniu ma się okazać co dalej- zobaczymy. Proszę o kciuki
Do tego piszę pracę, mam już całe 2 rozdziały, dłubię 3 a promotorka ma mnie gdzieś! Dwa razy zawaliłam angielski, żeby pojechać na umówione spotkanie i co? Promotorka nas olała, nie przyjechała w ogóle...Nie wiem co będzie,w czerwcu/lipcu chciałabym już podejść do obrony. Jak to jest, że ich czas musimy szaować, a nasz? Ja też mam rodzinę, obowiązki... Nie rozumiem

Domek cały czas ząbkuje. Mamy już dwa zęby i idą kolejne- górne. Dzisiaj bylismy u teściów, Zaliczył bliskie spotkanie z kostką brukową... Nos zmasakrowany i trochę czoła. Wygląda jak klaun. Teściowej głupio,że go nie upilnowała. No cóż zdarza się (choć byłam trochę na nia zła. Wiem,że to prziecież mogło się wydarzyć nawet przy mnie, ale jakoś niesmak pozostał).
O kurczę, mam nadzieję że uda się nadrobić niedociągnięcia pani architekt i ruszycie z budową o czasie. Współczuję problemów z promotorem, domyślam się jak frustrujący jest brak zainteresowania z jego strony nie mówiąc już o niedotrzymywania słowa co do spotkań.
Biedny Domek to normalne że jesteś zła na teściową, człowiek jest na siebie wściekły jak nie dopilnuje dziecka, nie mówiąc już o innych..

Cytat:
A na deser:
Deser do schrupania.

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
haniolek jest slodziachny - taki do schrupania.
Dziękujemy.
Super, że Marysia i Wy zadowoleni z wycieczki rowerowej.
Współczuję sytuacji z tatą, trzymam kciuki za poprawę.
Stary 2012-05-06, 13:26   #4596
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Krem na zmarszczki jej kupię i serum ujędrniające Się zdziwi
Karol, Majeczki za kolejne miesięcznice.
Co do wytłuszczonego to.
Dołączam się do życzeń dla maluchów.
Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Marzenko doszła już Ci ta szczotka? Jak wrażenia, polecasz?
Jeszcze jej nie mam, poprosiłam o późniejszą wysyłkę z racji wyjazdu. Jak przetestuje to wyślę Ci pw z opinią.
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
U nas szkarlatyna...
Bez odbioru...
O nie... Ale to Antek czy któraś z dziewczynek?
Zdrówka.
Oczywiście nie zacytowało mi wszystkiego. (chyba tylko 1/3 zaznaczonych postów)
Dziękuję za wszystkie miłe słowa pod adresem Hani.
Żaneta, tak kapelusz z H&M naprawdę fajne mają nakrycia głowy dla maluchów.

A teraz jadę z pamięci.

Marinka, Igi wygląda tak dorośle , w tej czapie to już w ogóle jak biegający dwulatek wygląda. Gratuluję przespanej nocy- komu jak komu, ale Tobie się naprawdę należała.

Shira, tobie współczuję nocy- mam nadzieję, że żbik Cię niebawem zaskoczy i też prześpi jakąś w całości. Niezła z Ciebie "handlara", oczami wyobraźni już widzę Krzysia w tej koparce.
Co do Borysa (Labradora) to jest Nasz. Z tym, że odkąd tata przeszedł na emeryturę rodzice nie chcą Nam go oddać. Pomimo tego, że ja go szkoliłam i z Nami całe studia spędził tata to jego guru, więc tak już chyba musi zostać...

Scio, zdjęcie w chuście urocze- chyba muszę się na korepetycje z wiązania do Ciebie wybrać. Fajnego "Mańka" upolowałaś. Mam nadzieję, że się w nim zaprezentujecie z Agatką.

Patik, śliczne jesteście i wyglądacie jak...siostry. Nosidło bomba!
Gratuluję napisania pracy mgr. Oby promotorka wszystko zaakceptowała i wyznaczyła termin obrony.
Stary 2012-05-06, 13:38   #4597
marzena_S
Zadomowienie

Blondynko, ja bym chciała ten krem w sztyfcie jeśli to nie problem. Okazja do spotkania będzie niebawem to byśmy się rozliczyły przy okazji.

Aaniu, Adaś miał świetnego kumpla! No i z tym mówieniem po imieniu czad. Hani taka sztuka nieprędko się uda.

Madziulka, śliczny mały chłopiec z Dominika, bardzo wydoroślał i się zmienił. Gratuluję ząbków.

Pieleszko, super że udało się Wam tak "wsiowo" spędzić czas. Hania na pewno bardzo na tym skorzystała.

Teliku, widzę że na wyjazd jesteście przygotowani. Macie tam miejsce w walizce dla mnie i Hani? Wypady na lody i wypisywanie faktur z Jasiem brzmią sielsko. Wypoczywajcie i szybko do Nas wracajcie.

Monia, ale Wam fajnie z tą działeczką. Pięknie proszę o zdjęcia z grilla.

Carmela, ten filmik świetny i ta bezradność Sarenki przez gryzący piasek.

Wodaqua, super, że przyjaciółce się udało. Coś podskórnie czuję, że będzie parka. Oby ciąża przebiegła bezproblemowo. :kciuki

No i tyle moja głowa była w stanie zapamiętać. U Nas wczorajsza parapetówka udana. Ilość osób troszkę zawstydziła Hanię, ale jak się oswoiła to zaczęła czarować, gadać i gibać się w rytm muzyki. Trochę miała problem z zaśnięciem w nowym miejscu i trwało to jakąś godzinę, ale jak zasnęła to rodzice jeszcze mogli sobie trochę pogadać ze znajomymi. Przed 24 przebudziła się na picie, więc szybko zwinęliśmy się do domu.
No i zapomniałam wcześniej napisać, że mamy nową interaktywną "zabawkę". Przyjechał z Nami kot rodziców z racji ich wyjazdu nad morze. Śmiejemy się z tż, że Hania przy nim zacznie chodzić i mówić. Na razie gada do niego po swojemu i aż się trzęsie jak go widzi. Dzisiaj jak oboje siedzieli na łóżku to powiedziała do niego "Adaś". (wabi się Aleks)
Aaa i bym zapomniała powiedzieć. Mój mały rekinek korzysta z zębów jak może. Ostatnio rozerwała nimi pieluchę, jak dałam jej do zabawy. Gryzie nas tak, że mamy siniaki i zgrzyta nimi aż uszy więdną.
Stary 2012-05-06, 13:38   #4598
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość

piwnooka nie zazdroszczę @...ja już 9 miesięcy po porodzie, a nadal jeszcze nie dostałam. ale czy to jeszcze normalne?? w sumie cały czas karmię...
też jeszcze @ nie mam...

czy ja was kiedys nadrobie?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:38   #4599
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Ja nie mam żadnych nadwyżek
Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Ja takowej nie mam U nas idzie na bieżąco
Cytat:
Ja tez nie mam nadwyzek

Brumku kciukam za chrzciny!

Brawa dla swietujacych!
Stronczku spozniony
Patik szliczny "mietek'!

U nas szkarlatyna...

Bez odbioru...
Chodzi mi o to, że Malwinka jedząc na przykład deserek nie chce później już piersi, a jak już weźmie, to ssie tylko chwilkę i mam wrażenie, że opróżnia pierś "do połowy". Kolejnym razem daję jej tą samą pierś, a w tym momencie druga jest już pełna. Wieczorem przed snem wyjada tylko z jednej, więc mam cały czas pełną jedną pierś. Dzisiaj w nocy nawet sama ją obudziłam (o 3 nad ranem), bo już mnie bolała pierś z nadmiaru pokarmu. Zastanawiam się, czy powinnam odciągać część tego mleka, ale wtedy napędzę laktacje jeszcze bardziej.

Aga współczuję szkarlatyny . Szybkiego powrotu do zdrowia.

Też jeszcze nie mam @...

Malwinka

Edytowane przez DaKaro
Czas edycji: 2012-05-06 o 13:40
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:45   #4600
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Uff nadrobiłam .
Stronczku,sto lat, sto lat- spełnienia marzeń i pociechy z Wiki! (przepraszam, że dopiero teraz)
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:49   #4601
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dziewczyny a macie jakis przepis na gofry?
Probowałam kilku z internetu, ale zawsze jakies takie skapciałe wychodziły

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 14:05   #4602
marzena_S
Zadomowienie

DaKaro, ja na Twoim miejscu nie dawałabym dokończyć tej samej tylko już tą drugą. Malwinka może już nie potrzebuje tyle mleka i w ten sposób dasz to UU do zrozumienia.
Stary 2012-05-06, 14:49   #4603
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Marzenko nie ma problemu z kremem. Kupię i Tobie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 14:58   #4604
wodaqua
Zadomowienie

Cześć!
Wpadłam na chwilkę powiedzieć, że żyjemy ale chorujemy, tzn. Zosia W pt dr powiedziała, że jest mała infekcja na krtani, ale moim zdaniem pogarsza się jej, katar i zawalony nosek spać nie dają, choć humor jak najbardziej dopisuje, dzielna moja mała

Dziękuję wszystkim ciociom w imieniu mojej dziewięciomiesięcznej córeczki za pamięć!

za chrzest Tymka choć już pewnie po

Idę może coś nadrobię
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:05   #4605
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

KAROLKU, MAJECZKI OBIE ZA MIESIĘCZNICE

Cytat:
A na deser:
Jaka Wiki jest duża w tym wózku
Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Natka ojjj, jakieś problemy z budową, współczuję . My czekamy na geodetę i podział działki na mniejszą.
Biedny Domiś, na pewno szybko się zagoi.
Czyli też coś się u Was już dzieje, super

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
1.Natka widze promotorka taka jak i moja współczuję tych formalności z budową, tyle nerwów i załatwień, ale pomyśl co będzie jak się wybudujecie, zapomnisz o stresie.

2.No i czy robimy zlot, zagłosujemy na jakieś miasto..ankieta...co Wy na to?
1. A jak twoja praca? Sprawdziła już Ci ją? Zazdroszczę, że już masz całość
2. Jestem za

Ślub planowaly chyba Karolineee, Iustyna i Agni
Dziewczyny,jak przygotowania

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam!!!!
My wczoraj wyruszylismy za fotelikiem na rower dla Marysi. Mielismy w planach kupic Hamaxa, ale w jednym rowerowym byl ale czarny (nie chcielismy bo sie nagrzewa szybko) a inny kolor na zamowienie, pojechalismy do galerii w nadziei ze GoSport bedzie lub we wsół sport i co doopa ale kupislismy inny wsadzilismy w prawie kazdy Marysie i wybralismy najlepsz dla nas i dla niej. I rozgladalismy sie za kaskami, ale nie bylo rozmiarow na takie maluchy a jak byl jeden to cena 110 zl Wiec stwierdzislimy ze na allegro znajdziemy, a pojechalismy do Biedronki po pieluchy i co ??? a tam sie okazalo ze byly kaski dla maluchow i zostaly 3 ostatnie kaski na takie maluchy i cena... 26,99 Szkoda mi wydawac 110 zl jak glowa rosnie takim maluchom, a tu taka niespodzianka i wczoraj zamontowalismy fotelik i pojechalismy sciezka rowerowa nad zalewa. Marysia mega szczesliwa, wiec dzis jedziemy na rowery.
Zazdroszczę! Fajnie, że Marysia zadowolonaJa też planuję kupić fotelik na rower.

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
ma za niedługo urodziny. Muszę zacząć oglądać się za jakimś prezentem. Krem na zmarszczki jej kupię i serum ujędrniające Się zdziwi .
rotfl:

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Coś mi się zdaję, że wywołamy wśród rodziny konsternację ubrankiem Tymcia, bo jest kompletnie "nie chrztowe"
Domek też nie był ubrany w "chrztowe" i nawet o dziwo nie wzbudzilo to aż takiego szumu
Cytat:
U nas szkarlatyna...

Bez odbioru...
Ooo jeju Cała trójka?
Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
No i tyle moja głowa była w stanie zapamiętać. U Nas wczorajsza parapetówka udana. Ilość osób troszkę zawstydziła Hanię, ale jak się oswoiła to zaczęła czarować, gadać i gibać się w rytm muzyki. Trochę miała problem z zaśnięciem w nowym miejscu i trwało to jakąś godzinę, ale jak zasnęła to rodzice jeszcze mogli sobie trochę pogadać ze znajomymi. Przed 24 przebudziła się na picie, więc szybko zwinęliśmy się do domu.
No i zapomniałam wcześniej napisać, że mamy nową interaktywną "zabawkę". Przyjechał z Nami kot rodziców z racji ich wyjazdu nad morze. Śmiejemy się z tż, że Hania przy nim zacznie chodzić i mówić. Na razie gada do niego po swojemu i aż się trzęsie jak go widzi. Dzisiaj jak oboje siedzieli na łóżku to powiedziała do niego "Adaś". (wabi się Aleks)
Aaa i bym zapomniała powiedzieć. Mój mały rekinek korzysta z zębów jak może. Ostatnio rozerwała nimi pieluchę, jak dałam jej do zabawy. Gryzie nas tak, że mamy siniaki i zgrzyta nimi aż uszy więdną.
Fajnie, że wypad się udał. Hania wie jak się zachować żeby zaczarować
A jak Wasz piesek na nowego domownika?
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 17:39   #4606
brunetka2000
Zakorzenienie

Hej
U nas znowu gorączka Ja się niedługo zabiję jak tak dalej pójdzie. Oczywiście byliśmy u lekarza, który stwierdził, że dziecko zdrowe Tylko czemu ta gorączka????????????????? ??

A czemu Bartessa dostała bana stałego ??? Bo chyba coś przeoczyłam
Sto lat dla solenizantów

mamad1 dla Ciebie również wszystkiego najlepszego

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2012-05-06 o 17:43
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 17:50   #4607
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Hej
U nas znowu gorączka Ja się niedługo zabiję jak tak dalej pójdzie. Oczywiście byliśmy u lekarza, który stwierdził, że dziecko zdrowe Tylko czemu ta gorączka????????????????? ??
Kurde nie wiem co to moze byc. Może dać mocz na posiew

Cytat:
Ban stały ??? co jest ???

Cytat:
Ślub planowaly chyba Karolineee, Iustyna i Agni
Dziewczyny,jak przygotowania
No własnie dziewczyny jak tam??

Stary 2012-05-06, 18:03   #4608
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Sto lat dla solenizantów

kurcze no ale gorączka bez powodu się nie pojawia , moze faktycznie skoro nic innego nie dolega to zróbcie badania moczu , może jakaś infekcja

jak to ban stały ????!!!!! za co ?????????!!!!!!!!!! przecież Ona tak rzadko pisała ostatnio ma ktoś do niej kontakt ?
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 18:13   #4609
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Sto lat dla solenizantów

Brunetko a może to ząbki jej wychodzą?

Bartessa ma stałego bana ?! Za co? Przecież mało w ogóle jej tu było...

Domkowy nosek...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120506_150632.jpg (16,3 KB, 29 załadowań)
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 18:25   #4610
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Domek nos jak na chłopaka przystało

Stary 2012-05-06, 18:50   #4611
patik87
Zakorzenienie

Hej,

Natka wysłałam jej wczoraj czy w piątek całość, narazie cisza, czekam max tydzień na jej odzew. Wcześniej 1,5 mca temu wysyłałam jej cząstkowe rozdziały i nie odpisywała, mimo moich tel do niej. Czarno to wszystko widzę, kasę biorą za opiekę nad magistrantami i taka ignorancja..

AgaG przykro mi z powodu szkarlatyny, a dziewczyny zdrowe?

Wictoria street wymiata

Jeszcze troszkę nas z dzisiaj

http://img571.imageshack.us/img571/7743/015eg.jpg

http://img825.imageshack.us/img825/8498/017el.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/813/027jb.jpg
Stary 2012-05-06, 18:52   #4612
Marina1
Zakorzenienie

Z doskoku.

Brida też miała brac ślub.

Ojej, a ban stały to takie coś, co na zawsze wyrzuca z wizażu?

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

patik mówiłam Ci już, że jesteś śliczna?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 19:01   #4613
isiaok
Rozeznanie

Witamy!
Cytat:
Hej

Sto lat dla solenizantów

Znowu????????No a własnie-lekarz nie proponował posiewu?
Wodaqua I Zosia też chora dobrze, że humor dopisuje

Cytat:
[B]

Domkowy nosek...
uuuuuuu bidulek-widać, że już sie goi

Brumek Ewcia miała n chrzest blado-różowy płaszczyk i balerinki takiego samego koloru.Sukienka i rajstopki białe- była zdziwiona-do ostatniej chwili chciała dokupic białe butki i kurteczke.Nie zgodziłam sie i dobrze bo wszyscy byli zachwyceni. A na róż nawet nikt nie zwrócił uwagi. Sukienka tez z reszta bawełniana w drobne kwiatuszki a nie satynowa. Nic specjanie nie kupowałam
czekamy na relacje!!!

Edytowane przez isiaok
Czas edycji: 2012-05-06 o 19:04
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 19:02   #4614
Marina1
Zakorzenienie

MAMAD... Wyszystkiego najlepszego, by każdy dzień dał Ci siłę i moc i żeby wszystkie troski poszły w niepamięć i nastały tylko te dobre i kolorowe dni. Zasługujesz na to...

Stronczusiu przepraszam, że teraz składam życzenia, wyleciało mi ze łba...Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, miłości, pieniędzy i pożytku z męża Całuję Cię mocno!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2012-05-06, 19:08   #4615
isiaok
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Hej,

Natka wysłałam jej wczoraj czy w piątek całość, narazie cisza, czekam max tydzień na jej odzew. Wcześniej 1,5 mca temu wysyłałam jej cząstkowe rozdziały i nie odpisywała, mimo moich tel do niej. Czarno to wszystko widzę, kasę biorą za opiekę nad magistrantami i taka ignorancja..

AgaG przykro mi z powodu szkarlatyny, a dziewczyny zdrowe?

Wictoria street wymiata

Jeszcze troszkę nas z dzisiaj

http://img571.imageshack.us/img571/7743/015eg.jpg

http://img825.imageshack.us/img825/8498/017el.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/813/027jb.jpg
A! Szalejecie dziewczyny!!!Jakie piękne! Włos cudny!!!I opaska czadowa

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Stronczek Patik mi przypomniała-Wiktoria-szał! Jaka hrabianka w tym wózku idealnie sie wpasowałaNie mam wątpliwosci, ze to jej ulica
Stary 2012-05-06, 19:09   #4616
Marina1
Zakorzenienie

patik jak zwijasz te kucki, że Ci się nie rozlatują?
Stary 2012-05-06, 19:14   #4617
isiaok
Rozeznanie

Widać Bartessa poszalała na wizażu. A miałam ostatnio pytać gdzie sie podziewa ale przypomniało mi sie, że zajmuje sie babcia i pewnie nie ma czasu...i ten ban na zawsze?????Nie!!!!!!!!!!: prosi:

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
patik jak zwijasz te kucki, że Ci się nie rozlatują?
widze małe, czarne żabki

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

I jak Marinko? Wyspałaś sie wczoraj????

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 19:19   #4618
Marina1
Zakorzenienie

isia a ja tak myślę co napisałaś i myślę, że przecież to kucyki - ślimaki a nie żabki. Czarne bo czarne, ale ślimaki nie żabki , I zajarzyłam po chwili heee, ( że chodzi o spinki oczywiście )

A nocka była z 1 jedzeniem dzieciaka

A! matko, zapomniałam się pochwalić!
Byliśmy na basenie ( ale złam na siebie, bo zapomniałam aparatu), ale było ...zacnie!
Stary 2012-05-06, 19:23   #4619
isiaok
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
isia a ja tak myślę co napisałaś i myślę, że przecież to kucyki - ślimaki a nie żabki. Czarne bo czarne, ale ślimaki nie żabki , I zajarzyłam po chwili heee, ( że chodzi o spinki oczywiście )
no jakby nie patrzec slimak nie żaba
Stary 2012-05-06, 19:35   #4620
patik87
Zakorzenienie

Marina dziękuję, miło że tak piszesz, ja aż taka piękna nie jestem
A kucyki? najpierw robię dwa kucyki, potem skręcam włosy i zawijam dookoła gumki i oplatam jeszcze jedną gumką, jak wystają jakieś włosy to podpinam żabką.
Zczaiłaś? nie umiem tłumaczyć

Ciekawe za co ten ban bartessy..

Marina skąd wiesz że mamad ma dzisiaj urodziny? wogóle jak ktoś ma urodziny to wyskakuje Wam jakiś komunikat?

Mamad kochana życzę Ci z całego serca najlepszego i zmiany sytuacji mieszkaniowej i życiowej na lepsze, zasługujesz na to bardzo!

Nabyłam i ja dzisiaj ta matę z lidla. Fajna, ale czy warta tych 5 dych..no nie wiem...
I chuśtawkę "carmelową"- ciekawe ile będzie leżeć zanim tż kupi haki i powiesi, pewnie lato się skończy, docelowo ma być na dwór.

Idzie burza. Chmury budzą postrach, czarno dookoła, błyska się i grzmi. Okno na oścież otwarte, czuję bzy kwitnące i sąsiada. Uwielbiam maj.

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2012-05-06 o 19:39
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości