Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 12:10   #3691
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

No a ja sie wczoraj spiłam na ur i dzisiaj mnie suszy

kupiliśmy garniak dla tż z vistuli
i koszule .w tyg kupimy mu jeszcze na poprawiny i butki z ccc
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:24   #3692
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a gdzie robisz panieński
najlepsza była by domówka ale nie ma miejscówki więc pójdziemy pewnie do archiwum weźmiemy jakiś pokój i coś się wymyśli a jak nie to siądziemy gdzieś indziej ale to świadkowa się tym zajmuje.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:30   #3693
justyna_g4
Zakorzenienie

Hejo!

Pamiętacie mnie jeszcze??

Trochę mnie nie było ale długi weekend mnie wciągnął

Ale naprodukowałyście postów, czeka mnie długie nadrabianie.

My codziennie gril ze znajomymi. Po tym weekednie to ja się w nic nie zmieszczę. Ale właśnie przed chwilą rozpisałam sobie plan 10 dniowej diety i mam nadzieję, że coś zrzucę.

Działo sie coś ciekawegu tu u Was?

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:40   #3694
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
walce są na 3 a ta piosenka nie jest na 3. Więc proponuje 2na 1 - bo to jest taniec który ogólnie na weselach jest podstawą - wszyscy go tańczą i można dostosować kroki do tempa - tańczyć zarówno w wolniejszych i szybszych tańcach
tutaj dość długi filmik ale myślę że możecie coś dla siebie podpatrzeć - sporo takich kroków się przyda a układ może być dowolny
http://www.youtube.com/watch?v=DQygz...eature=related
O super, dziekuje ci bardzo bo ja to na muzyce nie znam sie w ogole

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej Laseczki!

Ech ech a ja znów zniknęłam na jakiś czas...
Przy okazji gratuluję wszystkim świeżoupieczonym Żonom wszystkiego najpiękniejszego Przepraszam, że tak mało indywidualnie piszę, ale padam na nos, jutro znów do pracy - miałam poszatkowaną przez pracę majówkę i zupełnie nie wypoczęłam

Może nie będę się tu produkować bo i tak nie nadążę z nadrabianiem i czytaniem czy przypadkiem któraś z Was mnie pożałowała czy nie :p dlatego napiszę coś na poczcie... ale chyba "jutro" rano bo teraz nie mam już siły... Powiem tylko, że mam beznadziejnego doła z powodu sukni... Dodatkowo jestem bardzo zestresowana tym, że ślub jest już tak blisko, że nie jestem pewna czy wszystko gotowe, czy będzie dobrze, czy goście będą zadowoleni, czy atmosfera będzie fajna...

Nie zadręczam Was
Uwielbiam Was
Co to w ogole za bzdury wygadujesz, zaraz ci du.pke spierzemy....
Bedziesz piekna PMka, wszyscy beda mega zadowoleni i to bedzie najpieknieszy slub na ktorym byli

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dzień dobry &

Wczoraj obejrzałam sobie ten reportaż i stwierdziłam, że nie podoba mi się czerwony Buty są jeszcze spoko, ale nie potrafię do tego bukietu znaleźć, który mnie zachwyci. Takiego czerwonego jak ta PM nie chcę, wydaje mi się tu za dużo czerwonego i to taki odważny kolor. Chyba wolałabym romantyczną wersję Co robić?
No widze ze masz ten sam problem co ja mialam
Tez mi sie ogromnie podoba czerwony jako dodatki do sukni, ale juz sam czerwony jako kolor przewodni mniej...tym bardziej ze to nie moj kolor zupelnie...dlatego poszlam w to co lubie, i w czym dobrze sie czuje i tak samo ty powinnas zrobic, wybierz kolor ktory uwielbiasz, poszukaj do niego inspiracji a pozniej wszystko samo sie ulozy

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nie, nie ubiorem a kolorem, bo jak ja zmienię kolor butów i bukietu to już później wszystko musi być pod ten sam Mam ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkcie dobrania kolorów i zgrania wszystkiego
Skad ja to znam

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja bym postawiła na pastelowe delikatne kolory.
A wg mnie pastele nie pasuja, pamietacie moje fotki z przymiarki, mialam buty w kolorze brudny fiolet i wogole ich nie bylo widac, wygladalam jakbym byla bez butow, zgubily sie na tle sukienki, buty musza byc do niej albo w kolorze sukienki albo jakis intensywny odbijajacy sie od nogi kolor.
Dlatego do kosciola ide w ecru na przebranie mam fioletowe a na sesje beda zotle

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
a ja chyba znalazłam dziewczyny chyba znalazłam to co chcę mieć na włosach....jej z wrażenia nawet nie wiem co mam zrobić....błagam powiedzcie, że ta fryzura jest ładna i że u mnie tez będzie dobrze wyglądać....
Piekna tez sie na niej wzorowalam, mialam ja ze soba jak szlam do fryzjera

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-05-06 o 12:41
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:42   #3695
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chyba znalazłam dziewczyny chyba znalazłam to co chcę mieć na włosach....jej z wrażenia nawet nie wiem co mam zrobić....błagam powiedzcie, że ta fryzura jest ładna i że u mnie tez będzie dobrze wyglądać....
Mi się nawet podoba

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
hej... witam się z pracy...

Cytat:
Nattiv śniło mi się dziś że oznajmiłaś nam na wizażu że jesteś w ciąży
O widzisz Mi tam się do dzidzi nie spieszy, a mojemu Tż tym bardziej. No i dziś dostałam @

Nawet mnie strzaskało na tym słoneczku Tż jak mnie zobaczy to będzie znowu mówił na mnie Mudzina

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:00   #3696
Dancing_Lady
Raczkowanie

Oto powróciłam z majówki i od razu chciałabym złożyć PMkom spóźnione, serdecznie życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Na majówce było o.k, chociaż zimno, ale przynajmniej nieźle poszaleliśmy i poimprezowaliśmy Szkoda, że jutro trzeba iść do pracy buuu.
Znowu mam nawrót zatok, już zaczyna mnie to coraz bardziej drażnić, muszę pójść do innego laryngologa.
Przed majówką (po odstawieniu antybiotyku, który brałam na problemy z cerą) nieźle mnie wysypało. Bałam się, że to dziadostwo już mi nie zejdzie, ale teraz chyba jest trochę lepiej. Jutro idę na wizytę do dermatologa i chyba zrezygnuję z leczenia. Przed weselem nie nastąpi cudowne ozdrowienie skoro przez 4 miesiące nic nie drgnęło, a ja nie chcę ryzykować tego, co mam ostatnio

A tak z innych spraw to:
1) ciocia Tż z zagranicy, która nie może przylecieć na 28 lipca na nasz ślub, przylatuje miesiąc później do PL ze swoim facetem i jeszcze pewnie tradycyjnie zażyczy sobie, żeby Tż po nią pojechał na lotnisko, fajnie, co ? Niech mi się ta baba lepiej na oczy nie pokazuje

2) nie mamy weny ruszyć się z Tż do ostatnich dwóch rodzin z jego strony żeby wręczyć zaproszenia, a to już najwyższa pora

3) nie mogę namówić Tż żebyśmy w końcu zaczęli chodzić za garniturem...

4) tata próbuje mnie przekonać żebym jednak nie robiła winietek, bo komuś to się może nie spodobać

5) najważniejsze - mam dylemat, cholernie głupi... nie wiem, którą koleżankę w końcu poprosić na świadkowątę, którą znam dłużej, mamy dobry kontakt, jest z mojej miejscowości, ale jej facet delikatnie mówiąc nie podchodzi mi, czy tę, którą znam krócej, bardzo ją lubię, ale ona jest dojezdna...

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:04   #3697
MiciaKicia
Zakorzenienie

Zmykam do TŻ na obiadek i wypiszemy resztę zaproszeń dla Jego rodziny

Kurcze... chyba będę mieć winietki .. Ale to się jeszcze okaże

Buzki dla Was!

8 000 post

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 13:52   #3698
asienka213
Wtajemniczenie

Wszystkim wczorajszym szczesliwym mezatkom samych cudownych i niezapomnianych chwil u boku meza

Mnie to tez juz pewnie zadna nie pamieta Podczytywalam was na biezaco ale bez udzielania sie Nie mialam jakos weny do pisania bo w sprawach slubnych byl zastoj ale chyba nareszcie minal
Wybralismy wreszcie zaproszenia zalatwilam cukiernie, teraz czekam na akty chrztu ktore mama mi wyslala i w przyszlym tyg idziemy do ksiezulka zalatwic wszystko ostatecznie Na poczatku czerwca jedziemy do Pl wtedy cos ruszy dalej
Carrie takie podobne buty ze zdjecia co wstawiala kasia kuku ma tez zara Nie widac czy to obcas czy koturna http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BMIT%2BABSATZ albo takie http://www.zara.com/webapp/wcs/store...H%2BAUS%2BLACK

I zarazilyscie mnie tymi pieknosciami z etsy Juz cos szukam

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 13:59   #3699
fablous
Zakorzenienie

Ja dzisiaj przekopałam mnóstwo stron z butkami ślubnymi i oczarowała mnie firma Penrose
Szkoda tylko, że te butki kosztują w granicach 1000zł
http://www.penrose.pl/Untitled-collezioni-scarpe.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (30,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (26,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (37,4 KB, 11 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 14:05   #3700
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj przekopałam mnóstwo stron z butkami ślubnymi i oczarowała mnie firma Penrose
Szkoda tylko, że te butki kosztują w granicach 1000zł
http://www.penrose.pl/Untitled-collezioni-scarpe.html
buty przepiękne ale cena zaporowa

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 14:07   #3701
chocolate muffin
Rozeznanie

Nie jestem w stanie wam po odpisywać Zaglądałam, nadrabiałam przez ostatnie dni, ale nie dam rady odpisać.

Szykuje mi się masakryczny tydzień na uczelni, 3 zaliczenia i masa materiału. Muszę iść do księdza załatwić zapowiedzi.
Kupiliśmy dzisiaj kilka butelek wina czerwonego półsłodkiego Reszta potem.
Jakoś nie dociera do mnie że to jeszcze tylko 3 miesiące..

Tak w ogóle to robiłam wczoraj sesję i myślałam że mnie krew zaleje z moją lampą błyskową Miałyśmy mało czasu bo było późno a większość czasu walczyłam z lampą, zamiast skupić się na modelce. W związku z tym wyszło jak wyszło. A do tego komary pożarły nas okropnie na koniec, ja w rybaczkach i sandałach wpakowałam się w maliny/jeżyny które rosły między drzewami... miałam całe nogi w kolcach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 14:08   #3702
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
buty przepiękne ale cena zaporowa
Szukam właśnie czegoś w tym stylu. Spodobały mi się też buty firmy Menbur, tutaj cena jest niższa bo "tylko" koło 400-500zł . Pamiętam, że w moim salonie mieli butki tej firmy, muszę sprawdzić następnym razem.

Stary 2012-05-06, 14:18   #3703
Jamee
Zakorzenienie

Na majówkach relacja ze ślubu Madzi
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2354

Stary 2012-05-06, 14:59   #3704
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
najlepsza była by domówka ale nie ma miejscówki więc pójdziemy pewnie do archiwum weźmiemy jakiś pokój i coś się wymyśli a jak nie to siądziemy gdzieś indziej ale to świadkowa się tym zajmuje.
Wpadła bym ale jestem do 18go totalnie gola

Szkoda że Madzia wstawiła tylko na majówki relacje i fotki

Nattiv mi się sny spełniają na odwrót więc to był proroczy sen na Twój @
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:04   #3705
fablous
Zakorzenienie

Już jakiś czas temu mierzyłam kieckę na poprawiny i dopiero teraz zrzuciłam fotki z telefonu na dysk. Co o niej sądzicie? Jest w kolorze białym i kosztuje tylko 85zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-04-24 11.57.22.jpg (97,2 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-04-24 11.57.43.jpg (96,7 KB, 81 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 15:06   #3706
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Już jakiś czas temu mierzyłam kieckę na poprawiny i dopiero teraz zrzuciłam fotki z telefonu na dysk. Co o niej sądzicie? Jest w kolorze białym i kosztuje tylko 85zł
Ładna, taka klasyczna
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:09   #3707
Alejka13
Zadomowienie

Dziewczyny, która tu jest polonistką? Potrzebuje podpowiedzi w sprawie tegorocznej matury
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 15:12   #3708
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna a ta figura

Stary 2012-05-06, 15:20   #3709
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ładna, klasyczna A z Ciebie taki lachonik

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

W ogóle przeczesuję ebay w poszukiwaniu butków. Białe już mam, a teraz szukam kolorku na plener. Tylko cholera są albo całkiem niskie, albo takie wysokie szczudła. Już pal sześć, że bym w nich nie uszła - maratonu na plenerze biegać nie zamierzam ale kiecka by się zrobiła za krótka... no i kurde chyba nic nie znajdę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 15:31   #3710
201705121336
Konto usunięte

fablous b fajna sukienka
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:00   #3711
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wklejalam kiedys swoja fotke w niej. to Ona:
(ps. tylko wydawalo mi sie ze pasuje mi cos bardziej podkreślającego talie.. sama nie wiem.. teraz jak patrze na te tapioce to mam wrazenie ze strasznie poszerza moje i tak szerokie biodra w stosunku do malego biustu )
ilo i strasznie kichalam.... i czuje ze mnie wysypie na twarzy troche od jakiejs

pisalam rano ze mnie w nosie krec alergii.. juz ktorys raz a lekarz mowi mi ze to na pewno nie zadna wysypka.. A przeciez potrafie odroznic to cos od innych niespodzianek i wiem ze to pojawia sie nagle... nie wiem czy to od slonca czy czegos innego, normalnie trafi mnie zaraz

ide spac, mam nadzieje ze rano bede wygladac jak czlowiek.
A no chyba sobie przypominam te zdjęcia Nie no ta suknia też bardzo piękna i Ty się w niej ślicznie prezentujesz Melody ona wcale Ci nie dodaje bioder ale chyba przez swój kształt<w literke A> masz takie wrażenie ja bynajmniej takiego nie mam I jak tutaj jedna Pm napisała piórka działają jak najbardziej na plus dla biustu Chyba mamy bardzo podobne sylwetki tak w ogóle
Ale jeśli wolisz bardziej podkreślająca sylwetkę to Marisa powinna spełnić te wymagania bo ona się chyba opina na bioderkach właśnie co nie? A masz zdjęcie w Marissie?
Obie śliczne i nietypowe i którą byś nie wybrała będzie tak

Mam nadzieje, że z ta alergia to był fałszywy alarm

Sztuczko_Magiczko trzym się Co to za dołek, do którego wpadłaś? Coś z suknia nie tak? Właśnie ja oblukałam i wyglądasz w niej idealnie Pięknie dopasowana księżniczka i nie denerwuj się przygotowaniami, wszystkie mamy kocioł ale jak tak sobie pomyślę, że to jedyna tak ważna i wyjątkowa uroczystość w całym moim życiu, że tylko raz bedę przezywała takie nerwiki, tylko raz założę piękną, długa suknie to jakoś zmieniam podejście i pacze na to wszystko pod innym kątem

Fablous Ty + ta sukienka = Bomba!! Bierz ją bo jak nie to ja tam wpadnę i wcisną w nią swoją puszystą

Co tam dziewczynki porabiacie niedzielnym popołudniem? U mnie jakos tak nijako.. Wróciłam z pracy zjadłam obiadzik i jak się owaliłam na sofę tak z niej chyba nie wstanę a na polku pada sniegg Why???

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

Carrie takie podobne buty ze zdjecia co wstawiala kasia kuku ma tez zara Nie widac czy to obcas czy koturna http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BMIT%2BABSATZ albo takie http://www.zara.com/webapp/wcs/store...H%2BAUS%2BLACK
Ooo dzięki Fajne butki tylko ten obcas Nigdy takich nie miałam może najwyższy czas zmierzyć nowe trendy Choc chyba wolałabym normalna platformę z przodu i szpilek w tyle
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:19   #3712
magdziaS
Podróżniczka

Cześć dziewczyny
Wiem, że ostatnio mało piszę - ale solennie podczytuje, mam nadzieję, że mnie zaraz nie przegonicie

Widzę, że znalazłyście relację ze ślubu madzi2306. Pozwolenie na wrzucenie zdjęć dostałam tylko na klub majówkowy - jeśli Madzia będzie miała życzenie to pewnie coś Wam tu wrzuci, albo a pocztę może.
Wklejam Wam jeszcze relację, żebyście nie musiały szukać

Msza zaczęła się punktualnie o 16. Młodzi byli chwilę wcześniej przed kościołem - była szansa dla fotoreporterów Pogoda dopisała, było słonecznie i bardzo ciepło. Madzia wyglądała pięknie Bukiet z fuksjowych goździków, super makijaż, śliczne kolczyki. Razem z Panem Młodym tworzyli piękną parę. Rozpoczęła się msza i w pewnym momencie siadło w kościele nagłośnienie - ksiądz stanął na wysokości zadania - zachował się super - Młodzi będą mieli co wspominać Przysięgę Madzia z TŻtem składali po cichu do siebie. To było bardzo romantyczne Później wyjście z kościoła - tradycyjnie ryż i pieniążki na głowy Państwa Młodych - zbierali razem, ale to TŻ trzymał całą kasę Życzenia i szczęśliwe młode małżeństwo razem z gośćmi udało się na salę Zespół się spisał. Bardzo fajnie grali Było kilka zabaw. Madzia nie schodziła z parkietu Bawiliśmy się super. A podczas oczepin złapałam welon

To tyle ode mnie, jeśli Madzia będzie chciała to wrzuci Wam obszerniejszą relację.

Mam nadzieję, że za tydzień będziemy się bawić równie dobrze

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2012-05-06 o 16:20
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:32   #3713
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

fablous - fason ładny i dobrze wyglądasz mnie osobiście się ten zamek duży nie podoba ale wiem ze teraz jest taka moda więc ogólnie na plus

a ja dziewczynki pochwale się moją pierwszą zrobioną inspiracją
mam nadzieję że wam się spodoba
zastanawiam się teraz co do butów ( jeszcze nie kupione),
bukietu ( z jakich kwiatów?)
i absolutny brak pomysłu na biżuterię

dorzucam jeszcze link do bardotki którą kupiłam i jest bardzo fajna a ja mam spory biust (70E)
http://www.e-lady.pl/produkt/11260/b...ngie-1016.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inspiracje.jpg (70,9 KB, 135 załadowań)
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:32   #3714
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
sliczna sukienka, idealna dla Ciebie

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:35   #3715
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość

Co tam dziewczynki porabiacie niedzielnym popołudniem? U mnie jakos tak nijako.. Wróciłam z pracy zjadłam obiadzik i jak się owaliłam na sofę tak z niej chyba nie wstanę a na polku pada sniegg Why???
Piszę pracę mgr, złapała mnie wena i stukam w klawiaturę jak oszalała

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wiem, że ostatnio mało piszę - ale solennie podczytuje, mam nadzieję, że mnie zaraz nie przegonicie

Widzę, że znalazłyście relację ze ślubu madzi2306. Pozwolenie na wrzucenie zdjęć dostałam tylko na klub majówkowy - jeśli Madzia będzie miała życzenie to pewnie coś Wam tu wrzuci, albo a pocztę może.
Wklejam Wam jeszcze relację, żebyście nie musiały szukać

Msza zaczęła się punktualnie o 16. Młodzi byli chwilę wcześniej przed kościołem - była szansa dla fotoreporterów Pogoda dopisała, było słonecznie i bardzo ciepło. Madzia wyglądała pięknie Bukiet z fuksjowych goździków, super makijaż, śliczne kolczyki. Razem z Panem Młodym tworzyli piękną parę. Rozpoczęła się msza i w pewnym momencie siadło w kościele nagłośnienie - ksiądz stanął na wysokości zadania - zachował się super - Młodzi będą mieli co wspominać Przysięgę Madzia z TŻtem składali po cichu do siebie. To było bardzo romantyczne Później wyjście z kościoła - tradycyjnie ryż i pieniążki na głowy Państwa Młodych - zbierali razem, ale to TŻ trzymał całą kasę Życzenia i szczęśliwe młode małżeństwo razem z gośćmi udało się na salę Zespół się spisał. Bardzo fajnie grali Było kilka zabaw. Madzia nie schodziła z parkietu Bawiliśmy się super. A podczas oczepin złapałam welon

To tyle ode mnie, jeśli Madzia będzie chciała to wrzuci Wam obszerniejszą relację.

Mam nadzieję, że za tydzień będziemy się bawić równie dobrze
Dziękujemy za relację
Magdzia a jak u Ciebie przed ślubem??

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
fablous - fason ładny i dobrze wyglądasz mnie osobiście się ten zamek duży nie podoba ale wiem ze teraz jest taka moda więc ogólnie na plus

a ja dziewczynki pochwale się moją pierwszą zrobioną inspiracją
mam nadzieję że wam się spodoba
zastanawiam się teraz co do butów ( jeszcze nie kupione),
bukietu ( z jakich kwiatów?)
i absolutny brak pomysłu na biżuterię

dorzucam jeszcze link do bardotki którą kupiłam i jest bardzo fajna a ja mam spory biust (70E)
http://www.e-lady.pl/produkt/11260/b...ngie-1016.html
super inspiracje
mówisz, że bardotka jest dobra? Super cena może wypróbuję

Stary 2012-05-06, 16:37   #3716
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Dziękujemy za relację
Magdzia a jak u Ciebie przed ślubem??
U mnie wszystko już załatwione 8 maja odbieram suknie. W poniedziałek mamy spotkanie z zespołem - ustalamy przebieg zabawy. No i mamy też wizytę u ksieżkulka. Reszta dograna. Właśnie wybieram zabawy na wesele. Buty mam nierozchodzone a mam straszne odciski - trzymają się mnie od czasu wieczoru panieńskiego Muszę więc kupić jakieś balerinki na zmianę no i mam wszystko

Stary 2012-05-06, 16:39   #3717
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Nie wiadomo czy bedzie dwoje..chociaz po dzisiejszych wynikach mam takie obawy
Gratuluję z całego serca A bliźnięta są super Ty o tym wiesz i ja też

Cytat:
no to mamy nowy tytuł

ja już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30 czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
Cytat:
bo jak sama stwierdziła na termolokach po 40 minutach będą super sprężynki i nie ma możliwości żeby się nie pokręciły a na prostownicy niektóre pasma były na tyle uparte że nie chciały się kręcić
Bardzo ładna fryzurka

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dziewczyny uzywalyscie magicznych magnetycznych lakierow do paznokci? Ale czad Mam radoche Normalnie maluje, przykladam magiczne plastikowe pudeleczko i po 30 sekundach mam paznokcie w paski
Moja siostra sobie kupiła. Pierwszy wieczór cały spędziła z tym "urządzeniem". Wiem, że jest malutkie

Cytat:
A to moja pierwsza próbna, też coś w Niej nie tak było....podobno za bardzo powiększa mi głowę...ja już dostaję ciarek na samą myśl o fryzurach nic nie jest tak jak powinno być....
Przepraszam za jakość ale robione były telefonem....
Fryzjerki z założenia chyba wychodzą, że próbne nie muszą być tak starannie zrobione, więc myślę, że w sprawie jakości możesz się zapytać po prostu czy tak będzie wyglądać... A z tych dwóch zdecydowanie ładniej wyglądasz w pierwszej

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Mam dla Was zdjęcie Co prawda tylko 1, bo na reszcie widać twarz... Dajcie znać co myślicie
Wybacz za szczerą opinię, ale mi się nie podoba Te pasma wyglądają bardzo sztucznie, a całość jest przesunięta na bok i nie wiadomo czy tak miało być czy coś nie wyszło.

Cytat:
Ta fryzurka jest bardzo ładna Myślę, że będzie pasować do ciebie.

Nie było mnie cały długi weekend, ale załatwiliśmy prawie wszystko. Właściwie z rzeczy terminowych mamy wszystko poza moimi paznokciami Otóż załatwiliśmy autobus dla gości, zamówiliśmy tort, ciasta i ciasteczka. Zapisałam teściową, szwagierkę, mamę i siostrę do fryzjera. Kupiliśmy wódkę, wino i część napoi I mam też cyckonosz, obiecane zdjęcie w załączniku

I jeszcze taka mała sprawa... Pisałam do kici w sprawie mojego dostępu do poczty. I jeśli nie dostałam żadnej odpowiedzi to mam rozumieć, że się nie zgodziłyście?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cyckonosz.jpg (77,9 KB, 27 załadowań)
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 16:47   #3718
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Piszę pracę mgr, złapała mnie wena i stukam w klawiaturę jak oszalała

super inspiracje
mówisz, że bardotka jest dobra? Super cena może wypróbuję
to może użycz mi trochę weny bo ja dziś robię wszystko byle nie pisać ugrzęzłam i nie bardzo wiem co pisać dalej ...
(tak się poużalam.. )

a ja z bardotki jestem zadowolona i cena tez uważam że niezła ogólnie zrobiłam małe stanikowe zakupy w tym sklepie i jestem zadowolona
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 16:48   #3719
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
U mnie wszystko już załatwione 8 maja odbieram suknie. W poniedziałek mamy spotkanie z zespołem - ustalamy przebieg zabawy. No i mamy też wizytę u ksieżkulka. Reszta dograna. Właśnie wybieram zabawy na wesele. Buty mam nierozchodzone a mam straszne odciski - trzymają się mnie od czasu wieczoru panieńskiego Muszę więc kupić jakieś balerinki na zmianę no i mam wszystko
No to super, teraz tylko czekać

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
I jeszcze taka mała sprawa... Pisałam do kici w sprawie mojego dostępu do poczty. I jeśli nie dostałam żadnej odpowiedzi to mam rozumieć, że się nie zgodziłyście?
Gdzie kupowałaś?

Stary 2012-05-06, 16:50   #3720
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
No to super, teraz tylko czekać
Zostało 6 dni

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości