|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
No a ja sie wczoraj spiłam na ur i dzisiaj mnie suszy
![]() kupiliśmy garniak dla tż z vistuli i koszule ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
najlepsza była by domówka ale nie ma miejscówki
![]()
#3693 |
Zakorzenienie
|
Hejo!
![]() Pamiętacie mnie jeszcze?? Trochę mnie nie było ale długi weekend mnie wciągnął ![]() Ale naprodukowałyście postów, czeka mnie długie nadrabianie. My codziennie gril ze znajomymi. Po tym weekednie to ja się w nic nie zmieszczę. Ale właśnie przed chwilą rozpisałam sobie plan 10 dniowej diety i mam nadzieję, że coś zrzucę. Działo sie coś ciekawegu tu u Was?
#3694 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bedziesz piekna PMka, wszyscy beda mega zadowoleni i to bedzie najpieknieszy slub na ktorym byli ![]() Cytat:
![]() Tez mi sie ogromnie podoba czerwony jako dodatki do sukni, ale juz sam czerwony jako kolor przewodni mniej...tym bardziej ze to nie moj kolor zupelnie...dlatego poszlam w to co lubie, i w czym dobrze sie czuje ![]() ![]() Cytat:
![]() A wg mnie pastele nie pasuja, pamietacie moje fotki z przymiarki, mialam buty w kolorze brudny fiolet i wogole ich nie bylo widac, wygladalam jakbym byla bez butow, zgubily sie na tle sukienki, buty musza byc do niej albo w kolorze sukienki albo jakis intensywny odbijajacy sie od nogi kolor. Dlatego do kosciola ide w ecru ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-05-06 o 12:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet mnie strzaskało na tym słoneczku ![]() ![]()
![]() |
#3696 |
Raczkowanie
|
Oto powróciłam z majówki
![]() ![]() Na majówce było o.k, chociaż zimno, ale przynajmniej nieźle poszaleliśmy i poimprezowaliśmy ![]() Znowu mam nawrót zatok, już zaczyna mnie to coraz bardziej drażnić, muszę pójść do innego laryngologa. Przed majówką (po odstawieniu antybiotyku, który brałam na problemy z cerą) nieźle mnie wysypało. Bałam się, że to dziadostwo już mi nie zejdzie, ale teraz chyba jest trochę lepiej. Jutro idę na wizytę do dermatologa i chyba zrezygnuję z leczenia. Przed weselem nie nastąpi cudowne ozdrowienie skoro przez 4 miesiące nic nie drgnęło, a ja nie chcę ryzykować tego, co mam ostatnio ![]() A tak z innych spraw to: 1) ciocia Tż z zagranicy, która nie może przylecieć na 28 lipca na nasz ślub, przylatuje miesiąc później do PL ze swoim facetem i jeszcze pewnie tradycyjnie zażyczy sobie, żeby Tż po nią pojechał na lotnisko, fajnie, co ? Niech mi się ta baba lepiej na oczy nie pokazuje ![]() 2) nie mamy weny ruszyć się z Tż do ostatnich dwóch rodzin z jego strony żeby wręczyć zaproszenia, a to już najwyższa pora ![]() 3) nie mogę namówić Tż żebyśmy w końcu zaczęli chodzić za garniturem... 4) tata próbuje mnie przekonać żebym jednak nie robiła winietek, bo komuś to się może nie spodobać ![]() 5) najważniejsze - mam dylemat, cholernie głupi... nie wiem, którą koleżankę w końcu poprosić na świadkową ![]()
#3697 |
Zakorzenienie
|
Zmykam do TŻ na obiadek i wypiszemy resztę zaproszeń dla Jego rodziny
![]() Kurcze... chyba będę mieć winietki .. Ale to się jeszcze okaże ![]() Buzki dla Was! ![]() ![]()
#3698 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wszystkim wczorajszym szczesliwym mezatkom samych cudownych i niezapomnianych chwil u boku meza ![]() ![]() ![]() Mnie to tez juz pewnie zadna nie pamieta ![]() ![]() Wybralismy wreszcie zaproszenia ![]() ![]() Carrie takie podobne buty ze zdjecia co wstawiala kasia kuku ma tez zara Nie widac czy to obcas czy koturna http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BMIT%2BABSATZ albo takie http://www.zara.com/webapp/wcs/store...H%2BAUS%2BLACK I zarazilyscie mnie tymi pieknosciami z etsy ![]() ![]()
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przekopałam mnóstwo stron z butkami ślubnymi i oczarowała mnie firma Penrose
![]() Szkoda tylko, że te butki kosztują w granicach 1000zł ![]() http://www.penrose.pl/Untitled-collezioni-scarpe.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Rozeznanie
|
Nie jestem w stanie wam po odpisywać
![]() Szykuje mi się masakryczny tydzień na uczelni, 3 zaliczenia i masa materiału. Muszę iść do księdza załatwić zapowiedzi. Kupiliśmy dzisiaj kilka butelek wina czerwonego półsłodkiego ![]() Jakoś nie dociera do mnie że to jeszcze tylko 3 miesiące.. ![]() Tak w ogóle to robiłam wczoraj sesję i myślałam że mnie krew zaleje z moją lampą błyskową ![]() ![]()
![]() |
#3702 |
Zakorzenienie
|
Szukam właśnie czegoś w tym stylu. Spodobały mi się też buty firmy Menbur, tutaj cena jest niższa bo "tylko" koło 400-500zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
Na majówkach relacja ze ślubu Madzi
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2354 |
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że Madzia wstawiła tylko na majówki relacje i fotki ![]() Nattiv mi się sny spełniają na odwrót więc to był proroczy sen na Twój @ ![]()
![]() |
#3705 |
Zakorzenienie
|
Już jakiś czas temu mierzyłam kieckę na poprawiny i dopiero teraz zrzuciłam fotki z telefonu na dysk. Co o niej sądzicie? Jest w kolorze białym i kosztuje tylko 85zł
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, która tu jest polonistką? Potrzebuje podpowiedzi w sprawie tegorocznej matury
![]()
#3708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- W ogóle przeczesuję ebay w poszukiwaniu butków. Białe już mam, a teraz szukam kolorku na plener. Tylko cholera są albo całkiem niskie, albo takie wysokie szczudła. Już pal sześć, że bym w nich nie uszła - maratonu na plenerze biegać nie zamierzam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3710 |
Konto usunięte
|
fablous b fajna sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jeśli wolisz bardziej podkreślająca sylwetkę to Marisa powinna spełnić te wymagania bo ona się chyba opina na bioderkach właśnie co nie? A masz zdjęcie w Marissie? Obie śliczne i nietypowe i którą byś nie wybrała będzie tak ![]() Mam nadzieje, że z ta alergia to był fałszywy alarm ![]() Sztuczko_Magiczko trzym się ![]() ![]() ![]() ![]() Fablous Ty + ta sukienka = ![]() ![]() ![]() Co tam dziewczynki porabiacie niedzielnym popołudniem? U mnie jakos tak nijako.. Wróciłam z pracy zjadłam obiadzik i jak się owaliłam na sofę tak z niej chyba nie wstanę a na polku pada sniegg ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Podróżniczka
|
Cześć dziewczyny
![]() Wiem, że ostatnio mało piszę - ale solennie podczytuje, mam nadzieję, że mnie zaraz nie przegonicie ![]() Widzę, że znalazłyście relację ze ślubu madzi2306. ![]() Wklejam Wam jeszcze relację, żebyście nie musiały szukać ![]() Msza zaczęła się punktualnie o 16. Młodzi byli chwilę wcześniej przed kościołem - była szansa dla fotoreporterów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To tyle ode mnie, jeśli Madzia będzie chciała to wrzuci Wam obszerniejszą relację. Mam nadzieję, że za tydzień będziemy się bawić równie dobrze ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-05-06 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Zadomowienie
|
fablous - fason ładny i dobrze wyglądasz mnie osobiście się ten zamek duży nie podoba ale wiem ze teraz jest taka moda więc ogólnie na plus
a ja dziewczynki pochwale się moją pierwszą zrobioną inspiracją mam nadzieję że wam się spodoba ![]() zastanawiam się teraz co do butów ( jeszcze nie kupione), bukietu ( z jakich kwiatów?) i absolutny brak pomysłu na biżuterię ![]() dorzucam jeszcze link do bardotki którą kupiłam i jest bardzo fajna ![]() http://www.e-lady.pl/produkt/11260/b...ngie-1016.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Magdzia a jak u Ciebie przed ślubem?? ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() mówisz, że bardotka jest dobra? Super cena może wypróbuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Podróżniczka
|
U mnie wszystko już załatwione
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3717 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie było mnie cały długi weekend, ale załatwiliśmy prawie wszystko. Właściwie z rzeczy terminowych mamy wszystko poza moimi paznokciami ![]() ![]() ![]() I jeszcze taka mała sprawa... Pisałam do kici w sprawie mojego dostępu do poczty. I jeśli nie dostałam żadnej odpowiedzi to mam rozumieć, że się nie zgodziłyście?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() (tak się poużalam.. ) a ja z bardotki jestem zadowolona i cena tez uważam że niezła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie kupowałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.