|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Byou, oj tam, oj tam
Zawsze fajnie kupić sobie nową sukienkę, w której będzie się wyglądać ślicznie, super, lachonowato i w ogóle najważniejszy powód - coś nowego! A z TŻ tak mało, bo on do 30.04 był w górach z bratem, następnego dnia jechaliśmy ze znajomymi w Biesy. W środę ja byłam w Rzeszowie na zakupach, a w czwartek byłam z nim na krótkim spacerze, potem u niego, ale czas spędziłam z nim i jego braćmi przy stole w salonie. W piątek wieczorem mieliśmy ognisko z tymi samymi znajomymi, więc wspólny czas polegał na tym, że on latał za wielkimi gałęziami po chaszczach, a ja je łamałam na mniejsze kawałki w sobotę się nie widzieliśmy, bo miał robotę przy winogronie itd., a dzisiaj tylko zabrał reklamówkę z moimi ciuchami, która mi się nie zmieściła do torby... Mam ogólnie wrażenie, że to trochę było takie uciekanie przed pierścionkiem, bo jakiś długi czas temu przyznałam się, że co wyjazd razem w góry, to ja węszę zaręczyny. A nie pojechaliśmy nigdzie sami, nigdzie na dłużej i tak mi się nasunęło...Justi, ale fajna spowiedź, nie ma to jak podbierać Cię pytaniami I fajną miała sukienkę, przynajmniej nie wyglądała jak zakonnica
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-05-06 o 20:17 |
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie staram się odchudzić, żeby się w jakąś zmieścić
|
|
#4593 |
|
MBZ♥
|
Med też mi taka myśl przyświeca ale Mąż jak widzi tyle sukienek w szafie to ma odmienne zdanie
no ale że mnie kocha dał mi błogosławieństwo na jutrzejsze roztrwanianie rodzinnej fortuny oby tylko coś fajnego trafic![]() to niby byliście razem a jednak osobno:/myslicie coś nad wspólnym zamieszkaniem czy to odkładacie na czas po szkole? |
|
|
|
#4594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie chciał posłuchać jakichś pikantnych historii, zboczuch
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, to mąż przekochany, że tak rozumie tą kobiecą potrzebę
|
|
#4596 |
|
MBZ♥
|
Med sE Go wychowałam
![]() ale to fakt, jest kochany ![]() to już będzie Twój ostatni rok studiów? kiedyś pisałaś o potencjalnej pracy TŻ i myslałam, że On już pracuje![]() Smerfik to kiedy chcesz pójść mierzyc?
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
tysia - ladnie mloda wygladala
macie piosenke http://www.youtube.com/watch?v=axPe_p0OLcY przyczepila mi sie od wczoraj.... ![]() a poki co uciekam do pracy
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jeśli ślub za rok w lipcu, to może pod koniec roku zacznę
jak wcześniej się cos napatoczy to tez, ale nie żeby wcześciej nastawiać się na szukanie
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, pisałam, ale nie wypaliło. Proponowali mu pracę od 1 lipca (odmówił, że chce napisać najpierw pracę do końca, więc jak coś, to może zacząć dopiero we wrześniu) i w dodatku biurową (projekty, czas pracy codziennie od rana do 16), a nie uśmiecha się nam przenosić do Zielonej Góry na stałe...
|
|
#4600 |
|
MBZ♥
|
Med rozumiem
no nic trzeba czekać ale bardzo bym chciała żeby w twoim przypadku to czekanie skrócić do minimum![]() Smerfik ja na swój ślub w sierpniu zamawiałam sukienkę w lutym na spokojnie coś wybierzesz narazie czeka Cię wybór koloru farb i wcześniej ekipy remontowej
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Józia fajnie młoda wyglądała
![]() Byou powodzenia w jutrzejszych zakupach ![]() Właśnie zamówiłam biżuterię ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Jusia miałaś boski makijaż! |
|
|
|
#4602 |
|
MBZ♥
|
dzięki za błogosławieństwo
przyda się ale pewnie wrócę z butami
|
|
|
|
#4603 |
|
Rozeznanie
|
Kocurka gdzie zdjęcie pierścienia
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Józia, pikna mała
ja nie pamiętam mojej ostatniej spowiedzi. Ciekawe, czy jeszcze kiedykolwiek do takowej pójdę pewnie bym miała sensacje jelitowe ze stresu dibtranoc, moje miłe, urywam się z pracy, gdyż jutro pracuję od 6 rano i chcę kontaktować, a nie być zombie miłej nocy |
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam aktualizację mojej tablicy
|
|
|
|
#4606 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My byliśmy w Niedzicy, to jest nad samym zalewem czorsztyńskim. Jest przepięknie, naprawdę bardzo polecam.fajniej niż w Tatrach, bo w Zakopanem i okolicach to sama komercha, a tu ludzie serdeczni, mili, pejzaże przepiękne. Ja byłam serio zaskoczona, bo nigdy wcześniej w Pieninach nie byłam, a jest naprawdę rewelacyjnie. A do Bukowiny jechaliśmy stamtąd 30 minut na termy, więc i do Zakopanego można wyskoczyć sobie. Super. No i ceny bardziej przystępne.![]() Cytat:
Sanrioo to już lada moment.... Dzień później idę na komunię Justyna, śliczną komunistkę masz za chrześnicę sądząc po profilu i sukience Fajnie, że z Tż dobrze i że sie pogodziliście, o cokolwiek się kłóciliście ![]() Cytat:
I fajnie, że wszystko do przodu, a studiów gratuluję Przede mną wciąż egzamin z ekonomii do zdania...Cytat:
Pieluchy są jednorazowe, jedzenie w słoiczkach, wózki i nosidełka genialne. Naprawdę w dzisiejszych czasach wyjazd z niemowlakiem to żaden wyczyn, co potwierdzało zatrzęsienie dzieci poniżej 1 roku życia, które tam widzieliśmy . Teraz chcemy kupić przyczepkę rowerową i zacząć z małą aktywnie spędzać czas na rowerach. No i postanowiliśmy, że na wakacje jedziemy z przyczepą kampingową. Tż ma jedną na stanie, więc ją tylko odświeżymy, ja poszyję zasłonki i fruuu w Polskę ![]() Cytat:
tylko wszystkie się jaracie tym, że miałam fajną majówkę, a żadna nie opowiada co u Was ![]() Byou, fajnie Cię widzieć, cieszę się, że wróciłaś do nas ![]() Carmelka, jak nastrój przedślubny? I bywa Maya? Jak tam Ola?
|
|
#4607 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#4608 |
|
MBZ♥
|
Karmelka dorzuć jeszcze zdjęcie tortu
bosko![]() Naj ja ostatnio trafiłam na mądrego spowiednika i jakoś się uspokoiłam natchnęła mnie Crozee kochana wcześniej trafiałam na bucków![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- hej Gwizdaku zazdroszczę wyjazdu jak tam w pracy?
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem odważna tylko rozsądna. Nawet nie prosił o kolejną szanse przyjął to tak jak bym mu powiedziała, że dziś nie kupię mu czekolady.
|
|
|
|
#4610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję że dobrze
dawno nie byłam, więc nie wiem Jutro tez pracuję z domu, bo 2 tygodnie Mrówka nie widziała się z nianią, dodatkowo ostatni tydzień była non-stop z nami i chcemy jej zrobić miękkie lądowanie. Dlatego jutro niania przychodzi się nią zająć i się przypomnieć a ja się zamykam w sypialni z komputerem i komróką słuzbową i będę tyrać na odległość
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizduś ten tydzień był wyjątkowo intensywny jeśli chodzi o sprawy ślubne. Załatwiliśmy:
- garnitur Tżta - moje buty - moją bieliznę - biżuterię - lampiony. Obiecuję, że na jakiś czas dam Wam spokój ![]() Byou nie mamy jeszcze wybranego tortu. Poza tym nasza cukiernia nie robi zbyt pięknych tortów... za to są bardzo smaczne ![]() Ananasku dobrze że zerwałaś. Szkoda Twojego czasu dla takiego gnojka. |
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli o mnie chodzi, to spokojnie zamęczaj, lubię przygotowania do ślubu Moje trwały cały tydzień, to chociaż o innych sobie poczytam ![]() Lecę jeść kolację z Mężem Potem mamy w planach oglądanie "Ps. I love you" Na majówce przeczytałam książkę, filmu nie widziałam, a chcę obejrzeć
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak ja ryczalam jak bobr na tym filmie. Przy ksiazce zreszta tez
ale za to Gerard Butler oslodzil troche te smutki Wrocilam wlasnie ze spotkania z kolezanka - na sniadanie poszlysmy do baru na koktaile z wodka -nie ma to jak drineczek o 11
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() złożyłam zamówienie w sklepie internetowym na blender (nasz domowy jest bardzo stary i zepsułam mu ostrza) i na czajnik elektryczny (Mateusz jak nalewał wody to odleciał z boku plastik i jest dziura także został czajnik wywalony )blender: http://www.neo24.pl/?p=mpm_product_mbl_03 czajnik: http://www.neo24.pl/?p=mpm_product_smile_slt_515 takie najprostsze bo i tak wiadomo że jeśli ma się popsuć to po gwarancji
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak że dziękuję za to, że prostujesz moje myślenie
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
Carmi będziesz śliczną panną młodą
![]() Chyba pokażę TŻ zdj tego garnituru bo jest super Ładnie się układa na ciele? Ananas widać burak z niego i tyle. Będziesz bez niego szczęśliwsza ![]() A ja właśnie wróciłam od teściów. Był tam kuzyn Tż z dziewczyną i rozdawali zaproszenia na ślub. Znam ją i jego bardzo dobrze, dogadujemy się i czasem imprezujemy ![]() Byłam w lekkim szoku jak zobaczyłam że będę tylko osobą towarzyszącą, tak samo jego siostra która jest w związku od roku też tak dostała. Nie rozumiem tego, chyba narzeczonych wypada zaprosić imiennie? Czy ja jestem jakaś niedzisiejsza? ![]() Tak w ogóle chcę mieć swoje dzidzi już
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Ananas jestem pewna, że to rozstanie wyjdzie Ci na dobre
Gwizd zazdraszczam Wam majóweczki ![]() carmel gratuluję kolejnych postępów w przygotowaniach ![]() Byliśmy dziś na rynku zrobić sobie fotki z pucharem na Euro2012, bo tylko wczoraj i dziś jest we Wro, jutro jedzie dalej w Polskę, a potem do Ukrainy. Czekając w kolejce poznaliśmy bardzo sympatycznego Ukraińca, który tu od m-ca pracuje i poszliśmy razem do knajpy, spędziliśmy z nim ponad 2 godziny i było bardzo sympatycznie potem pojechałam z rodzicami do ich znajomych zobaczyć 6-tygodniowe szczeniaki terriery rosyjkie z rodowodami i w ogóle ojciec jakiś champion, cudne są i tak lgną do ludzi Spoko dzień, a jutro już do tyry a po pracy idę na żele na paznokcie u stóp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Zawsze fajnie kupić sobie nową sukienkę, w której będzie się wyglądać ślicznie, super, lachonowato i w ogóle najważniejszy powód - coś nowego!
w sobotę się nie widzieliśmy, bo miał robotę przy winogronie itd., a dzisiaj tylko zabrał reklamówkę z moimi ciuchami, która mi się nie zmieściła do torby... Mam ogólnie wrażenie, że to trochę było takie uciekanie przed pierścionkiem, bo jakiś długi czas temu przyznałam się, że co wyjazd razem w góry, to ja węszę zaręczyny. A nie pojechaliśmy nigdzie sami, nigdzie na dłużej i tak mi się nasunęło...

masz już jakies typy sukienkowe upatrzone?
20 minut! Balsam na nogach, więc ześlizgiwałam się z klęcznika, na dodatek zapomniałam odkleić cenę z buta
a podczas spowiedzi:

) kto ślubuje pierwszy w tym roku - Sanrioo ślubuje 19.05 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale za to Gerard Butler oslodzil troche te smutki