|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
ale dobra, przyznam się. W swoim środowisku jestem znana z matkowania Głupio mi było mówić o tym tak na wejściu, ale natury nie oszukasz ![]() Bierz te cienie Cytat:
Dluga droga jeszcze przede mną, ale rok zmarnowalam na kokosowym i silikonach Qrcze, dopiero widzę jakie ciemne mam włosy. Nie zdawalam sobie z tego sparwy... |
||
|
|
|
#2522 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ładne. Cytat:
.Chorowałaś na zakaźne jakieś już? K ![]() A jak pachnie? Jeżeli już pisałaś to wybacz ale umknęło mi podczas czytania tego spamu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Tak, potraktuj to jako komplement. |
||||||
|
|
|
#2523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz zmywam mój zielony neonek. U Ciebie lepiej się prezentuje. Chyba mam za bladą skórę do tego odcienia Cytat:
Dzięki za komplement |
||
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz co innego kupiłam jest brązowe i ma różowo zielone drobinki ![]() zaraz nadrabiam dalej...
|
|
#2525 | ||
|
Oby do wiosny
|
Ja wiem że wczoraj tu pisałam WTF??
Cytat:
Masz szczuuurka?? No będę musiała Cytat:
Wieeeem Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-05-07 o 08:20 |
||
|
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
Śniegowa Wiesz co, ja robie jeden wielki blad. W momencie, gdy sie stresuje, zdrapuje lakier z paznokci zebami, a razem z tym lakierem pewnie idzie tez wierzchnia warstwa paznokcia... W ten sposob paznokcie robia sie coraz slabsze, az sie lamia tak, jak widac na zalaczonym obrazku. Na szczescie najgorsze juz za mna, teraz bede sie pilnowac
elunia_r; ![]() zlakobieta Uff pokonalam dzis jakies 10km marszobiegiem
|
#2527 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pomyślimy ![]() Nie przepadam za betonem, wiesz? ![]() Cytat:
![]() Suplemenciki kulturalnie łykam. A diety nie mam jak urozmaicić, bo nie lubię większości jadalnych rzeczy Kurczak, makarony, ryże, warzywa, owoce i jogurty. Tak się żywię i żywić będę
|
|
|
#2528 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Proszę Cytat:
Poka. ![]() O to musi ładnie pachnieć ale byłam przekonana, że jakoś pewnie słodko .
|
||
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ruda biedaku znowu.. ehhh to brzmi na prawdę kiepsko.. a reakcja Kuby to mnie rozwaliła... eh. trzymaj się tam, ale jakby coś się działo gorzej jeszcze to albo niech cię Kuba zabiera na pogotowie albo dzwon...
|
|
#2530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myśl myśl, może to różyczka bez bólu gardła. Ciesz się, że się martwimy a Kubie skopie dupę (za przeproszeniem) jak go spotkam 'kiedyśtam'. ![]() Suplementy, olaboga..
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
Zła co tam przy łóżku chowasz
![]() Jakie długie ![]() Na CG przerzucasz się? Ja kiedyś próbowałam, ale strasznie głowa mnie swędziała od mycia odżywką, więc zaprzestałam, ale szamponu dla dzieci używam od czasu do czasu. Zresztą jak w moich odżywkach jedynie jakieś zwykłe dimeticone jest to szampon z sls to zmyje i nic się na nich nie gromadzi. Ruda może na coś uczulenie masz, jutro z rana do lekarza. Frame zawsze chciałam zacząć biegać, ale nie mogę się nigdy zmotywować. Moje ćwiczenia kończą się zawsze po kilku filmikach fitnesowych. Więcej niż 2 tyg nie ćwiczyłam ![]() Jakbym siedziała tu więcej niż do 22, to mnie wygońcie, muszę wyspać się ![]() Czym myjesz? |
|
|
|
#2532 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
10 km ...Wow! ja ma leniodzień dziś. zaliczyłam jakiś 6 km spacer tylko Cytat:
no wiesz, matwimy się, bo jakoś tak się tu zżyłyśmy. Lubimy Cię, więc się martwimy. Cytat:
różne
|
|||
|
|
|
#2533 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Ruda, Ruda... może trzeba było na pogotowie zadzwonić, opowiedzieć co się dzieje. A nie czekać do jutra. Serio zaczynam sie bać o Ciebie, bo często dzieje się coś złego z Twoim zdrowiem. A Kubie za ten tekst z urojeniami to tak bym nakopała w cztery litery, ze sam by doznał takich "urojeń"
![]() Cytat:
A co byś polecała, biorąc pod uwagę Twoją wiedzę na temat telefonów? Chciałabym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ooo to szczurek, miałam nadzieje, że piesek haha Cytat:
Nie stosowałam jeszcze lnianego. Rozumiem, ze jesteś z niego zadowolona? Kupujesz stacjonarnie czy przez neta? Masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?
|
||||
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Frame a co Ty masz taką odsunięta skórkę w środkowym pazurku?
a ja zrobiłam sobie cieniowane miętowo srebrne,nawet nie ma patologii i pije drożdże om nom nom
|
#2535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No juuuż, żyję, jestem w stanie półleżeć przy komputerze to chyba nie tak źle ze mną ![]() Cytat:
Na różyczkę jestem szczepiona, ospę miałam. A na odrę nie mam światłowstrętu. Ale śmierdziele mogły mnie rumieniem zakaźnim zarazić, bo to dokładnie tak wygląda. Nie kop, zrobił mi kakao ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;33940949] Ruda może na coś uczulenie masz, jutro z rana do lekarza. [/QUOTE] Ja jestem na połowę świata uczulona ![]() Cytat:
![]() Się tak nie martwcie ), wiec tym bardziej mi głupio, że się tak przejmujecie.
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
heheh brązowe z drobinkami to dla ciebie jeżeli zechcesz z Revlonami
Absolutely stylish Znalazłam u siebie ostatnią butelkę to w ciemno wzięłam. Jak nie dla ciebie to sobie zostawię ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- na na szczescie, ale i tak lecisz jutro do lekarza nie? Bo jak to ten rumien to to się leczy chyba jakos... nie?
|
#2537 |
|
Konto usunięte
|
Ruda mi na szczęście z wiekiem uczulenie na większość rzeczy przeszło, może i Tobie kiedyś zniknie
![]() Dobranoc. Jak bym jutro trafiła na obrazek ze spawającymi facetami to: spawacz- welder
|
|
|
|
#2538 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;33940949]Zła co tam przy łóżku chowasz
![]() Jakie długie ![]() Na CG przerzucasz się? Ja kiedyś próbowałam, ale strasznie głowa mnie swędziała od mycia odżywką, więc zaprzestałam, ale szamponu dla dzieci używam od czasu do czasu. Zresztą jak w moich odżywkach jedynie jakieś zwykłe dimeticone jest to szampon z sls to zmyje i nic się na nich nie gromadzi. Czym myjesz?[/QUOTE] Przy kanapie kolekcja różnych alko, bo się już w kredensie nie mieszczą ![]() Przerzuciłam się na CG od jakichś 3 tygodni i jestem po dużym wrażeniem na plus. Myję balsamem Mrs Potters aloes & jedwab, ale co 3cie mycie postanowiłam myć Hippem tak na wszelki wypadek, gdyby jednak odżywka nie domywała za dobrze. Oprócz tego na noc przed myciem olej lniany, d/s Garnier shea & avocado, a b/s na razie tylko raz próbowwalam z apteczki babuni z miodem i proteinami mlecznymi. Zobaczymy co będzie. Maseczka L'biotica wax do suchych i zniszczonych na 2-3godz., a ostatnio dokupiłam Kallos latte. Na koniec duuużo żelu lnianego. Efekt jest taki jak na zdjęciach i najbardziej mnie zadziwia to, że nareszcie końcówki nie są proste na drugi dzień i skręt trzyma się praktycznie do następnego mycia Mam zamiar próbować też inne oleje (oprócz kokosa, bo moje wlosy są zbyt porowate) i może jakieś półprodukty, choć trochę się boje, żeby nie przedobrzyć ![]() Cytat:
). Mój mąż ostatnio martwi się swoim zdrowiem i postanowil pić olej budwigowy, który kupuje za ciężkie pieniądze w aptece, a zlakobieta podbiera mu z lodówki przed każdym myciem sesese... ![]() Oczywiście jestem zadowolona, szczególnie, że... kradzione nie tuczy Cytat:
|
||
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie może miły w obyciu pomarańczowy lakier> Taką pomarańczkę, bo maluję właśnie ChG papya punch i - nienawidzę jej! Szczerze nie znoszę!
I takiego szukam ale fajnego, nierobiącego smug, rzadszego itp.... (może Orly jakiś?) Niestety moje ukochane Joko nie robi takich kolorów, a szkoda (może w lecie? Czy się łudzę?) Także no...
|
#2540 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
A tak marginesie, który najlepiej nawilża? |
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do półproduktów to pewnie dziewczyny na zakręconym pisały o proteinach? Keratyna hydr. była na topie jak jeszcze nadążałam za wątkiem Nie wiem jak to latem z proteinami, to juz ekspertki na włosowym doradzają ![]() A włosy masz faaaajne, takie długie i moment przy dobrej pielęgnacji zmienią się w coraz ładniejsze. (suszysz je czy same schna?) Jak po 3 tyg widzisz różnicę to można wróżyć cudowną przyszłość ![]() p.s zwracam trochę honoru pomarańczowej chince, trochę bardziej jednolita się robi w miarę wysychania (oby babli nie było )
|
|
#2542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wcześniej czytałam, że olej kokosowy ma najwięcej właściwości odżywczo nawilżających i dlatego go używałam, a potem okazało się, że jednak nie działa on tak dobrze na moje wlosy. Trzeba próbować. Po pierwszym użyciu oleju lnianego już widziałam różnicę na plus Mam zamiar spróbować teraz z arganowym, choć trochę się boje coś zepsuć.
|
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nauczyłam się na koło, to musze iść do lekarza A na poważnie: boję się, ze mnie śmierdziele zaraziły, więc muszę. [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;33941456]Ruda mi na szczęście z wiekiem uczulenie na większość rzeczy przeszło, może i Tobie kiedyś zniknie [/QUOTE]A ja im starsza, tym więcej uczuleń.
|
|
|
#2544 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może sobie kiedyś fundnę takie cuś.Cytat:
Gdzie Cię wyniosło ![]() Powiem Ci tak, jak dziewczyny mi po mojej tygodniowej nieobecności: Spam, spam, spam, pazurki, spam, spam, spam, spam ![]() Chociaż mogłam się w kolejności trzepnąć Cytat:
Ale Ci zazdroszczę tych pazurków- nie dość że mega długaśna płytka to jeszcze widać, że są mocne. ![]() Cytat:
A jakie długie Ja też używałam kokoska z marnym skutkiem. Na szczęście dość szybko wyczytałam, że kokos może powodować jeszcze większe puszenie. Decyzja podjęta- lateks leci do Ciebie ![]() Czuję się przy Tobie jak babcia ![]() Cytat:
Sprawdzałaś w necie objawy tego rumienia? Zgadzają się z Twoimi? Nie zabijesz mnie za ten nawał pytań?
|
|
#2545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No dooobra Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
Śniegowa 6km to i tak ladnie
Cytat:
Tak, nie chcialo mi sie siegnac po otwieracz, bo i po coJa chce zobaczyc to cieniowanie!
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślicie, ze po ok. 2 miesiącach można spodziewać się już widocznych efektów danego olejku? Ten olejek pomarańczowy z Alterry chyba mi nie służy za bardzo Przerzucę się na lniany.
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powinno być już widać.. Przerzucaj się. |
|
|
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
Trelle, ale to nie jest typowy żelek. W sumie żelkiem jest tylko ze względu na niepełne krycie. Po wyschnięciu jest satynowy, ale nie jest to mat. I na to wszystko jeszcze ma w sobie drobinki. No ciężkie to to do opisania
Zobacz TU, TU i TU.
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

ale dobra, przyznam się. W swoim środowisku jestem znana z matkowania
Głupio mi było mówić o tym tak na wejściu, ale natury nie oszukasz 
Dluga droga jeszcze przede mną, ale rok zmarnowalam na kokosowym i silikonach 

.
Jakbym jakimś cudem zapomniała, to się we wtorek upomnij.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)