|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Witam wszystkich.
![]() Ale ciiiicho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |
Oby do wiosny
|
Kształt zmieniłaś troszkę- rogi wyobliłaś. Bardzo mi się podobają. Są delikatniejsze.
Cytat:
Nie zapuszczaj więcej. Wszyscy śpią.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piękne mani ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry wszystkim w ten ohydny pogodowo poranek ![]()
![]() |
#2584 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Czasem ze Szczęściem, czasem z Młodą czasem we trójkę... Różnie. Jak Młoda laa gdzieś ze znajomymi, lub siedzi i gada na kompie, lub gdy Szczęście w pracy lub szkole, wtedy "parami". W zeszły wtorek np ja na rower siadłam, a Młoda na rolkach lub biegiem koło mnie. W taki sposób zrobiłyśmy 15 km. W czwartek nie chiała jechać z nami, to pojechaliśmy sami. Pech chciał, że po 2 stronie Wisły zerwał mi się łańcuch i musieliśmy prowadzić rowery. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | ||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() A numer jaki to to ma? ![]() Cytat:
![]() Jesu, jeszcze mam jakieś 5 stron ![]() ![]() OGŁOSZENIE PARAFIALNE Po tygodniu noszenia My Secret - Underwater Green i jego zmyciu, mym oczom ukazały się zielono-niebieskie paznokcie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że tak cała rodzinka lubi aktywnie spędzać wolny czas. Jeden drugiego motywuje. Cytat:
![]() A z jakich proporcji Ty robisz taką płukankę? Ja gotuję 1 łyżkę siemienia na szklankę wody, a po przecedzeniu glutka mieszam go z niecałym litrem wody. O, DMka, jak już jesteś, to powiedz mi, czy nie szkodzę moim kłakom, jak je w lekki turbanik zawijam- od dzisiaj w bawełniany t-shirt ![]() ![]() A propos zielonego lakieru- nie myśl sobie, żeś taka wyjątkowa ![]() ![]()
![]() |
#2587 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Nie tylko Ty. Ja po trawiastym zielonym wibo tak miałam. Cytat:
![]() A potem jeszcze na spacer na Starówkę, do fontann, krakowskim do chmielnej i pod domy centrum. Tam odpadła i wróciłyśmy komunikacją. Ale tak. Młoda jest nie do zdarcia. Właśnie mnie esemesem o skoczenie na basen prosi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | ||
szef wszystkich szefów
|
Witam się
![]() Może przedłużyli sobie weekend ![]() A Wy gdzie kupujecie olej lniany? Już jedną buteleczkę pomarańczowej Alterry wykończyłam niemalże. Została resztka na 1 olejowanie. Fakt, włosy są inne w dotyku, ale w wyglądzie nie zauważyłam zmian ![]() Też lubię spacerować. Jak tylko mogę to na nogach wszędzie. Najlepiej się odpoczywa w ruchu ![]() Pomysłowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() pazurki zmyte wczoraj na zajęcia z pracowni kosmet., mam zakwasy ![]() robiłyśmy wczoraj zabiegi na ciało, bolało mnie ![]()
![]() |
#2590 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogłam się tego spodziewać ![]() Ślicznie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostrzegam, teraz poleci kretyńskie pytanie! Powiedzcie, czy to normalne żeby mieć w moim wieku cellulit? ![]() Prezio, co z naszą wymienka? Udało ci się dostać musztardkę? ![]() Cooone, do ciebie zaraz poleci PW ![]()
![]() |
#2591 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
W spożywczym popatrz. Dokładnie. W zeszły poniedziałek wolne miałam i dzięki temu były 4 wariackie szalone i alktywne dni. Dawno tak nie wypoczęłam psychicznie ![]() Zakwasy? Zabiego na ciało... ja teeez kcem |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zresztą w taką pogodę jak dziś ja sama też bym odmówiła chyba ![]() Cytat:
![]() W każdym sklepie internetowym z kosmetykami naturalnymi i półproduktami (np. ZSK, BU itp.), w sklepach ze zdrową żywnością, w niektórych aptekach, w marketach spożywczych na (dział ze zdrową żywnością)- wszędzie ![]() Ja właśnie wczoraj wykończyłam pomarańczkę, z czego się bardzo cieszę, bo po pierwsze śmierdziała, po drugie była gęściejsza od np. granatowego olejku, a po trzecie podrażniała mi skalp. Ale pocieszę Cię- rzadko kiedy mi się zdarza po użyciu jakiegoś kosmetyku zauważyć jakieś spektakularne efekty ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2593 | ||||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lepiej byłoby, gdybyś je czesała z odżywką d/s...po czesaniu z b/s mogą Ci się fale/loki rozdrobnić i gorzej skręcić. Chyba, że tak wolisz to droga wolna ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się sama przed sobą głupio tlumaczę, żem chuda, więc ćwiczyć nie muszę. Tylko że mięśnie wszystkie to ja w zaniku już mam. I to fizjoterapeutka ![]() Normalne, niestety. Trzeba ograniczyć sól i kawę, ćwiczyć i masować regularnie skórę czymś szorstkim oraz potraktować ją po takim masażu jakimś antycellulitowym balsamem. Prościzna ![]()
![]() |
#2595 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Hahaha nieruchawa świnka dobre ![]() Tak, to normalne.... niestety. Wróg bierze się z nieodpowiedniej mocno przetworzonej diety i braku ruchu. Basen genialnie robi. Jak do tego dodasz codzienny masaż i duza ilość wypijanej wody, a odejmiesz słodzone napoje, chipsy fastfudy i inne śmieciojedzenie, to pozbędziesz się szybko. Zobacz ten ziajowy śmierdziuch- na prawdę fajnie działa. Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-05-07 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi na lokach nie zależy, chciałabym mieć niepuszące się fale ![]() Dzięki za odpowiedź ![]() Ja też malowałam na Evelince. Może jakiś wybielający pod spód by dał radę? Wiem, że Inglot taką odżywkę ma, Eveline chyba też. Ostatnio w Pepco z Rimmela widziałam i nie wzięłam ![]()
![]() |
#2597 | ||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się naoglądałam zdjęć na blogach i myślałam, ze po tym 1 opakowaniu będą się chociaż odrobinkę mniej puszyć. A puch jak był, tak jest nadal ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |||||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;33931882]Prezio,nie miałam kiedyś kota Olafa ![]() ![]() Bierz następnego! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: Kocham Bell Air Flow ![]() ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2012-05-07 o 11:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | ||||
Zakorzenienie
|
ładnie wyszedł nie
![]() na pewno więcej już nie bede zapuszczac, o te się boję ze tylko czekac a gdzieś coś złamię, ale naciesze się do tego czasu moze... (powiedziałybyście mi gdyby już były za długie nie? chciałam zapuścic do momentu aż wszystkie wydadzą się równie smukłe - bo mam rozszerzające się pazurki ku wolnemu brzegowi, prawie sie udało, ale wskazujący dalej jakiś taki węższy ![]() Cytat:
![]() hmmmm mam gdzieś zdjęcie golasków z poprzedniego malowania chyba, więc stosunkowo niedawno... ale one okropne są niepomalowane ![]() edit: jednak nie mam tych zdjęć gołych, wyrzuciłam gdzieś ale zrobię jak zmyję stiunningowaną pomarańczę. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() nooo już sa chyba najdłuższe jak mogą. Ehhh no zaraz wyjdzie jakie to mam jednak paskudne te paznokcie... nie bez powodu nigdy przenigdy nie wychodzę z niepomalowanymi ![]() pokaże jak zmyję to cudo... Cytat:
![]() Pomarańcza dostała trochę bąbli, stosunkowo niewiele, bywało gorzej ale i tak dopieściłam ją brokatem (mam sporo do wypróbowania ![]() Także tuningowana pomarańczka
![]() |
#2601 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja olejuję włosy od grudnia. Nadal się puszą. Od dzisiaj wyciskam włosy w bawełnianą koszulkę i wracam do regularnych płukanek lnianych. Twoim włosom potrzeba na pewno jeszcze trochę czasu. Cytat:
![]() Ja czasami olejuję włosy w misce, rzeczywiście przyjemne uczucie ![]() To było w moim mieście rodzinnym ,460 km stąd ![]() ![]() Ja za namową Śniegowej też się ostatnio skusiłam na Air Flow. Są dostępne też w Jasmin. Cytat:
Ja miałam to szczęście, że w mojej podstawówce był basen, więc obowiązkowe lekcje basenu miałam już od pierwszej klasy. Maluję właśnie pazurki i tak ufajdałam skórki, że aż żal patrzeć ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() Ja też czeszę więcej razy, bo najpierw pod prysznicem z odżywką d/s, potem z odżywką b/s i na koniec po wmasowaniu w skalp wcierki. Raz próbowałam nie czesać po wyciśnięciu ich, ale przestraszyłam się, jak spojrzałam w lustro (efekt topielicy ![]() Mnie się czasami zdarza, ale wtedy chowam je, jak mogę ![]() Ten brokacik jest złoty? Bąbli nie widać ![]()
![]() |
#2602 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() AAA to wiele tłumaczy. Poookaż |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj mam do pracy wieczorem i bede książki wykładac więc możliwe ze w ekspresowym tempie skrócę paznokcie... Cytat:
Cytat:
no a bąbli nigdy nie widać spod brokatu, dlatego to taki cudowny sposób na nie ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Ale za to mam teraz warstw co niemiara ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2012-05-07 o 12:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zadomowienie
|
DMkAnia - jedyneczka
![]() Rudaaa?
![]() |
#2605 | |
Zakorzenienie
|
Musisz pisać, jak mnie nie ma?
![]() Cytat:
![]() Jednak nie epidemia ![]() ![]() Nie pecha, tylko alergię ![]() Ja zawsze idealnie ![]() Cooo? ![]() Właśnie załapałam, że na moim rozkraczonym telefonie miałam też Twój numer ![]() Proszę mi go napisać. Jak masz czas, to możemy się spiknąć, chociaż na wieczór mam zaplanowaną już randkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
I co Ruda to z alergii tak ?
#2607 |
Oby do wiosny
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 | ||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() ...że nie wolno? ![]() Cytat:
![]() Obosz... Buuu ![]() O, to ta fajniejsza ![]() Idę ogarnąć klub ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
Taaak, wszyściutko, od wysypki, przez wymioty do gorączki.
Taaak ![]() ![]()
![]() |
#2610 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To raczej nie jest wina odżywiania. Fastfoodów, chipsów, słodzonych napojów i większości śmieciowego jedzenia nie jem wcale. Moją piętą Achillesową są słodycze, którym nie mogę się oprzeć, ale to tez te bardziej naturalne, nie czystko chemiczne. Ogólnie jadam w domu, raczej zdrowo, nie soli się, ani nie słodzi u mnie dużo, kawę pijam okazjonalnie, za to wodę w ogromnych ilościach. Raczej chodzi o geny i brak ruchu. Kiedyś biegałam regularnie i cellulit jakby się zmniejszył. Teraz znowu jest gorzej, ale nie mogę się zmusić, żeby do tego wrócić ![]() ![]() Nad oliwka ziaji się zastanawiałam, wiec skoro mówisz, ze fajne działa to sobie strzele razem z jakimś masażerkiem Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.