Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-07, 11:39   #3961
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jest jak najbardziej ok na wesele!!!!!!
Gosza a u was dużo poszło wody mineralnej? Wiem, że wstawiałaś zestawienie, ale nie chce mi się szukać lenistwo
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:39   #3962
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

niutek a może jakiś wypad mateczek do SPA lub jakieś takie zabiegi upiększające, masażysta czy cuś
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:40   #3963
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no to teraz mała relacja póki tż rozpala w piecu
na dzień przed już bylam lekko zestresowana ale bylo trochę zalatwiania więc jeszcze bylo ok, za to w sobotę z rana już mnie tak stres ścisnął że od rana nic nie jadlam tylko napilam się energy drinka żeby miec powera na 9 poszlam do fryzjerki, zaryzykowalam i zrobilam inną fryzurę niż robilam na próbnej i dobrze zrobilam bo koczek wyszedl cudnie, i ten goździk we wlosach po fryzjerce pojechalam z mamą do domu bo zaraz miala przyjechac kosmetyczka, najpierw zrobila makijaż mamie siostrze i na końcu mnie żebym miala na świeżo makijaż , jak dobiegla godzina 14.30 zaczęlam się już ubierac i wtedy już nerwy sięgly zenitu, aż siostra musiala mnie uspokoic bo serce bilo mi jak oszalałe, ubrana czekalam na tżta, przyjechal o 15.30, zaczęła grac muzyka, otowrzylam drzwi przywitalam tżta i zaraz potem bylo blogoslawieństwo... pojechaliśmy do kościola, rozpoczęła się msza i... siadly mikrofony przy oltarzu ale na szczęście ksiądz który udzielał nam ślubu nie zestresowal się tym tylko podszedl do nas i w odleglości 1 metr od nas mówil kazanie, bardzo się to gościom spodobalo, nadszedl moment przysięgi, wyszliśmy przed oltarz, najpierw tż mówił przysięgę(byl tak zestresowany że przysięgę mówil bardzo cichutko ) potem ja... nadszedl moment zakladania obrączek i co? tż chcial mi zalożyc swoją obrączkę ksiądz się uśmiechnął i po cichu powiedzial że to nie ta obrączka po przysiędze nerwy nam opadly i już byl luzik ... po mszy zajechaliśmy na salę, bylo przywitanie, toast, obiadek i pierwszy taniec patrzyliśmy sobie w oczy, bylo cudownie, wszystkie oczy zwrócone na nas... cale wesele z tżtem chulaliśmy, praktycznie żadnej piosenki nie opuściliśmy... byly i dedykacje... ja tżtowi zadedykowalam Farbę, a później tż dla mnie Żono moja , przy podziękowaniu dla rodziców zryczalam się jak bóbr... nie moglam się opanowac... rodzicom bardzo spodobal się prezent... jak się spytalam tżta czy ladnie wyglądam to powiedzial że przepięknie że jak mnie zobaczyl to się prawie poplakal...ogólnie goście dopisali jedzenie bylo pyszne obsluga super zespól gral świetnie... wczoraj byly male poprawinki i też bylo bardzo milo a dzisiaj jedziemy jeszcze parę spraw zalatwic...
Dziekujemy za relacje
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem, że to pewnie głupie pytanie, ale czy cisowianka perlage jest ok na wesele?
Ja osobiscie nie widze w niej nic niestosownego
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:42   #3964
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiem, że to pewnie głupie pytanie, ale czy cisowianka perlage jest ok na wesele?
jest ok ma ładne butelki

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Yasminelle
ja brałam Yaz po nim mi nic nie było. Teraz biorę tańszy zamiennik i mimo, że skład ten sam to już inaczej się po nich czuję. Ja już marzę, żeby odstawić

Cytat:
Społem to ta, której produkty sprzedają w Bolku na dole???
Jeśli tak to mają najlepsze moręgi na świecie!!!!!!!! i W-Z robia przepyszne

Jest jak najbardziej ok na wesele!!!!!!
To ta torty też mają dobre ale masa w nich jest bardzo kremowa czasami ciężkawa a mnie zależy na takiej masie bardzo lekkiej, śmietankowej, nie wiem jak to wytłumaczyć

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
niutek a może jakiś wypad mateczek do SPA lub jakieś takie zabiegi upiększające, masażysta czy cuś
mogę polecić swoje usługi

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:42   #3965
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Na razie to nie wiem w ogóle czy będziemy mieć babeczki czy zwykły tort ;p niby powiedzieliśmy, że chcemy babeczki ale coś Tż zmienił zdanie a mi w sumie obojętnie. A gdzie zamawiasz fioletowe papilotki?? Czyżby all ??
Na allegro Znalazłam trzy rodzaje ale wybrałam najwyższe. Chciałam ten tort przez to, że nie robimy tradycyjnych poprawin, a u mnie w rodzinie zawsze są i żeby jakoś goście to wesele zapamiętali Tak samo jak osobny stół z ciastem i owocami. Nowość.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:42   #3966
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz co
Kindziu pindziu łykasz kwas foliowy????????

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:43   #3967
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko jak podczytuje Was na telefonie to nie bardzo wtedy piszę, bo się do nowej dotykowej klawiatury nie umiem przekonać

A skąd Wy bierzecie ciasta???
Przyzwyczaisz się ja po 2latach już mam trudności z pisaniem na zwykłym telefonie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-07, 11:43   #3968
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
łykam, łykam jestem zwarta i gotowa na orzeszki dały mi jakiś FOLIK bo to bez recepty
19.05.2012
Stary 2012-05-07, 11:46   #3969
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
jest ok ma ładne butelki

To ta torty też mają dobre ale masa w nich jest bardzo kremowa czasami ciężkawa a mnie zależy na takiej masie bardzo lekkiej, śmietankowej, nie wiem jak to wytłumaczyć
Właśnie dlatego o nią pytam I w Auchan jest w promocji Druga za 1gr.

Też chciałam taką śmietanową masę i dlatego zamówiłam taki tort do degustacji, a w efekcie zamówiliśmy z normalną masą. Ten śmietanowy miałam w 3 różnych smakach i w każdym przypadku, pomimo tego, że był dobry to miałam wrażenie, że jem biszkopt przełożony masą. Jakby to powiedzieć... był mało tortowy.
Stary 2012-05-07, 11:47   #3970
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Na allegro Znalazłam trzy rodzaje ale wybrałam najwyższe. Chciałam ten tort przez to, że nie robimy tradycyjnych poprawin, a u mnie w rodzinie zawsze są i żeby jakoś goście to wesele zapamiętali Tak samo jak osobny stół z ciastem i owocami. Nowość.
U mnie też jest osobny stół z ciastami i owocami i się boję, że nie będą jeść i zostanie tego mnóstwo. Dlatego chyba zrobimy też szwedzi stół, to może jakoś bardziej będzie ten słodki kącik zauważony jak obok będą wędliny i sałatki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:47   #3971
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
A mogłabyś podrzucić link no i super mi się takie nowości weselne bardzo podobają

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-07, 11:47   #3972
Jamee
Zakorzenienie

Dziewczyny czaję się na tą bardotkę którą wklejała wczoraj Dorka ale tak jakoś się boję

Stary 2012-05-07, 11:48   #3973
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
no wiesz co
Nie poczuwam sie byc tak szybko mamą Mam jeszcze na to czas
Cytat:
ja brałam Yaz po nim mi nic nie było. Teraz biorę tańszy zamiennik i mimo, że skład ten sam to już inaczej się po nich czuję. Ja już marzę, żeby odstawić
Mi przepisała te ze względu na wage bo jestem bardzo szczupła a wysoka dawka mogłaby tylko nasilić skutki uboczne. Mam nadzieje ze nie bede odczuwała mocno skutkow badz w ogole ale to sie okaze. Gin dała mi dwie recepty, wykupiłam tylko jedno opakowanie, jak zanczne brac to sie okaze czy jest sens kupowac dwa nastepne bo jak bede sie źle po nich czuła to tylko kasa przepadnie a do jakis tanich nie nalezą.
A Ty marzysz odstawic z jakiego względu?

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-05-07 o 11:49
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:49   #3974
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dlatego o nią pytam I w Auchan jest w promocji Druga za 1gr.

Też chciałam taką śmietanową masę i dlatego zamówiłam taki tort do degustacji, a w efekcie zamówiliśmy z normalną masą. Ten śmietanowy miałam w 3 różnych smakach i w każdym przypadku, pomimo tego, że był dobry to miałam wrażenie, że jem biszkopt przełożony masą. Jakby to powiedzieć... był mało tortowy.
No to brać i się nie zastanawiać
Chcemy przeprowadzić degustację dwóch tortów w ramach Dnia Matki Każdej zamówimy po torcie w dwóch smakach, które nas intrygują i wtedy postanowię która cukiernia

Stary 2012-05-07, 11:50   #3975
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Poza tm kupilismy garniak na drugi dzien dla Tż stalowy, wyglda super i aprosilismy kolejna czesc gosci 4/5 juz za nami
Pytalyscie na ile osob jest wesele bo bierzemy tyle wodki, przwidujemy 200 osob a wodke kupilismy tez na wieczor panienski i kawalerski i na bramy wiec w sumie nie wyjdzie z tak duzo

Mam wesele za 2 tygodnie i mysle o sukience z zalacznika co Wy na to? do tego nude szpilki i zielona bizu. Tz w stalowym garniaku i czerwonym krawacie
sukienka mi sie podoba.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Relacja ze Ślubu i wesela, 2 maja 2012
Ślicznie wyglądałaś

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
przeżyłam po weselu. Było fajnie, wróciliśmy o czwartej, a teraz już chilloutuję w Krk. Bardzo proszę o kciuki za jutrzejsze kolokwium. Wiem, że tak męczę co miesiąc, ale kiedys zapomniałam Was poprosić i nie zdałam
dobrej nocki.

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
hejka
próbuję Was nadrobić, ale jestem dopiero na 3 maja

kupiłam wczoraj sukienkę na poprawiny. oto ona : http://www.hm.com/pl/product/99325?article=99325-B

a teraz nadrabiam dalej
Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a tak w ogóle jeszcze 33 dni

Cytat:
no to teraz mała relacja póki tż rozpala w piecu
na dzień przed już bylam lekko zestresowana ale bylo trochę zalatwiania więc jeszcze bylo ok, za to w sobotę z rana już mnie tak stres ścisnął że od rana nic nie jadlam tylko napilam się energy drinka żeby miec powera na 9 poszlam do fryzjerki, zaryzykowalam i zrobilam inną fryzurę niż robilam na próbnej i dobrze zrobilam bo koczek wyszedl cudnie, i ten goździk we wlosach po fryzjerce pojechalam z mamą do domu bo zaraz miala przyjechac kosmetyczka, najpierw zrobila makijaż mamie siostrze i na końcu mnie żebym miala na świeżo makijaż , jak dobiegla godzina 14.30 zaczęlam się już ubierac i wtedy już nerwy sięgly zenitu, aż siostra musiala mnie uspokoic bo serce bilo mi jak oszalałe, ubrana czekalam na tżta, przyjechal o 15.30, zaczęła grac muzyka, otowrzylam drzwi przywitalam tżta i zaraz potem bylo blogoslawieństwo... pojechaliśmy do kościola, rozpoczęła się msza i... siadly mikrofony przy oltarzu ale na szczęście ksiądz który udzielał nam ślubu nie zestresowal się tym tylko podszedl do nas i w odleglości 1 metr od nas mówil kazanie, bardzo się to gościom spodobalo, nadszedl moment przysięgi, wyszliśmy przed oltarz, najpierw tż mówił przysięgę(byl tak zestresowany że przysięgę mówil bardzo cichutko ) potem ja... nadszedl moment zakladania obrączek i co? tż chcial mi zalożyc swoją obrączkę ksiądz się uśmiechnął i po cichu powiedzial że to nie ta obrączka po przysiędze nerwy nam opadly i już byl luzik ... po mszy zajechaliśmy na salę, bylo przywitanie, toast, obiadek i pierwszy taniec patrzyliśmy sobie w oczy, bylo cudownie, wszystkie oczy zwrócone na nas... cale wesele z tżtem chulaliśmy, praktycznie żadnej piosenki nie opuściliśmy... byly i dedykacje... ja tżtowi zadedykowalam Farbę, a później tż dla mnie Żono moja , przy podziękowaniu dla rodziców zryczalam się jak bóbr... nie moglam się opanowac... rodzicom bardzo spodobal się prezent... jak się spytalam tżta czy ladnie wyglądam to powiedzial że przepięknie że jak mnie zobaczyl to się prawie poplakal...ogólnie goście dopisali jedzenie bylo pyszne obsluga super zespól gral świetnie... wczoraj byly male poprawinki i też bylo bardzo milo a dzisiaj jedziemy jeszcze parę spraw zalatwic...
piekna relacja

Wczorajsze spotkanie rodziców, wypadło nawet dobrze. Tatusiowie sie dogadując, według mnie az za bardzo. Podobne poglądy polityczne i numery telefonów juz wymienione. Wkurzyłam sie troche. Wesele organizujemy sami, nie chcemy aby rodzice sie dokładali, i tak by nie mieli z czego. I jak wczesniej nie mieli nic przeciwko, ze tylko najblizsza rodzina, tak teraz, ze przydałoby sie zaprosić tych i tych. Wkurzyłam sie, bo tak to jest ok, a potem nagle cos nie pasuje. Oczywiście nie bede zapraszać. Tylko mogli sie z tym ogarnąć wcześniej i potem tylko takie gadanie.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:50   #3976
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
łykam, łykam jestem zwarta i gotowa na orzeszki dały mi jakiś FOLIK bo to bez recepty
Folik jest dobry. Na wykładzie prof mówił nam, że z kwasem foliowym nie ma co przepłacać, bo poszczególne preparaty niczym się od siebie nie różnią
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:52   #3977
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny czaję się na tą bardotkę którą wklejała wczoraj Dorka ale tak jakoś się boję
A masz możliwość przymierzyć ją czy to tylko sprzedaż internetowa? Kurcze jak nie przymierzysz to nie wiadomo czy trafisz z rozmiarem, bo też dużo zależy od modelu... Chyba, że możesz bez problemu wymienić w razie co.
Stary 2012-05-07, 11:52   #3978
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
ja brałam Yaz po nim mi nic nie było. Teraz biorę tańszy zamiennik i mimo, że skład ten sam to już inaczej się po nich czuję. Ja już marzę, żeby odstawić:rolleyes
Ja biorę tańszy odpowiednik Yassminelle czyli Naraye i jestem baaardzo zadowolona Bałam się że przytyję po tabsach ale poszło tylko w cycki na szczęście Bardzo dobrze się po nich czuję, ale wiadomo że każdy inaczej może reagować.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 11:53   #3979
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Folik jest dobry. Na wykładzie prof mówił nam, że z kwasem foliowym nie ma co przepłacać, bo poszczególne preparaty niczym się od siebie nie różnią
o widzisz przydatna informacja bo kosztował grosze
19.05.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-07, 11:58   #3980
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Nie poczuwam sie byc tak szybko mamą Mam jeszcze na to czas

Mi przepisała te ze względu na wage bo jestem bardzo szczupła a wysoka dawka mogłaby tylko nasilić skutki uboczne. Mam nadzieje ze nie bede odczuwała mocno skutkow badz w ogole ale to sie okaze. Gin dała mi dwie recepty, wykupiłam tylko jedno opakowanie, jak zanczne brac to sie okaze czy jest sens kupowac dwa nastepne bo jak bede sie źle po nich czuła to tylko kasa przepadnie a do jakis tanich nie nalezą.
Ze względu na bejbika. Ale trochę się boję odstawienia bo zaczęłam brać ze względu na bardzo bolesne, długie i obfite miesiączki. No a po tabsach mam regularne, trzydniowe plamienia co jest dla mnie ogromną ulgą
Po drugie w przyszłym roku zaczynam praktyki w szpitalu i domu spokojnej starości i to naprawdę nie jest czas na dziecko

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
A masz możliwość przymierzyć ją czy to tylko sprzedaż internetowa? Kurcze jak nie przymierzysz to nie wiadomo czy trafisz z rozmiarem, bo też dużo zależy od modelu... Chyba, że możesz bez problemu wymienić w razie co.
to jest sprzedaż internetowa, w razie czego można zwrócić w ciągu 14 dni albo wymienić więc nawet jak bardotka mi nie spasuje to zamienię na inny biustonosz na co dzień. A przy okazji zamówiłabym bezszwowe majtochy pod suknię

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Ja biorę tańszy odpowiednik Yassminelle czyli Naraye i jestem baaardzo zadowolona Bałam się że przytyję po tabsach ale poszło tylko w cycki na szczęście Bardzo dobrze się po nich czuję, ale wiadomo że każdy inaczej może reagować.
Wcześniej brałam Novynette i to była masakra, spuchłam jak balon. Po tym Yazie wszystko było ok ale cena mnie już dobijała Pomęczę się na tabsach jeszcze do lutego/marca przyszłego roku i odstawię

Stary 2012-05-07, 11:58   #3981
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
rozpoczęła się msza i... siadly mikrofony przy oltarzu ale na szczęście ksiądz który udzielał nam ślubu nie zestresowal się tym tylko podszedl do nas i w odleglości 1 metr od nas mówil kazanie, bardzo się to gościom spodobalo, nadszedl moment przysięgi, wyszliśmy przed oltarz, najpierw tż mówił przysięgę(byl tak zestresowany że przysięgę mówil bardzo cichutko ) potem ja... nadszedl moment zakladania obrączek i co? tż chcial mi zalożyc swoją obrączkę ksiądz się uśmiechnął i po cichu powiedzial że to nie ta obrączka
Świetna relacja ksiądz faktycznie fajnie zareagowal i musialo to fajnie wyglądac
a z pomyleniem obrączki... no cóż ze stresu i takie rzeczy sie zdarzaja
Stary 2012-05-07, 11:59   #3982
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
U mnie też jest osobny stół z ciastami i owocami i się boję, że nie będą jeść i zostanie tego mnóstwo. Dlatego chyba zrobimy też szwedzi stół, to może jakoś bardziej będzie ten słodki kącik zauważony jak obok będą wędliny i sałatki.
Też myślałam o szwedzkim... Wtedy można by było bardziej poszaleć z dekoracjami stołu. Po konsultacjach zrezygnowałam... Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na podlasiu raczej nikomu nie będzie się chciało ruszyć tyłka i iść po coś na zagryzkę albo będą się krępować. A komfort gości jest dla mnie dość wazny...

Cytat:
o widzisz przydatna informacja bo kosztował grosze
Cieszę się, że na coś ta moja wiedza się przydaje
Stary 2012-05-07, 11:59   #3983
asienka213
Wtajemniczenie

madzia super relacja, sie usmialam przy tych obraczkach no i fajny ksiadz wam sie trafil

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 12:05   #3984
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Świetna relacja ksiądz faktycznie fajnie zareagowal i musialo to fajnie wyglądac
a z pomyleniem obrączki... no cóż ze stresu i takie rzeczy sie zdarzaja
Ksiądz na naukach mówił, że to się dość często zdarza A najlepiej jeszcze jak jest nieduża różnica w rozmiarach obrączek, wtedy to dopiero można się pomylić.
Stary 2012-05-07, 12:06   #3985
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja biorę Yasminelle od 2 lat i dość dobrze toleruję, ale bez skutków ubocznych się nie obeszło - mam bardzo niskie libido i nerwowa jestem w niektórych fazach cyklu. Chociaż wiadomo że każdy reaguje inaczej.

Po ślubie zmieniam na Marvelion (chyba? ) mam już wykupiony, ale powoli się martwię czy nie odstawić ze względu na naczynka, więc będę musiała się skonsultować z lekarzem jak w końcu trafię ponownie do myślącego ginekologa.

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Też myślałam o szwedzkim... Wtedy można by było bardziej poszaleć z dekoracjami stołu. Po konsultacjach zrezygnowałam... Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na podlasiu raczej nikomu nie będzie się chciało ruszyć tyłka i iść po coś na zagryzkę albo będą się krępować. A komfort gości jest dla mnie dość wazny...
No wiadomo że do szwedzkiego mniej osób sie ruszy, u nas miało go nie być przy takim układzie stołów (miał być przy okrągłych), ale potem się dowiedziałam że przez to że ciasta i owoce załatwia hotel, to nie ma innej opcji niż bufet. Więc uznaliśmy że więcej osób skorzysta z tego slodkiego bufetu jak będzie obok też szwedzki stół. Dla mnie też komfort gości jest ważny, ale akurat w tym przypadku będę liczyć na to że się przejdą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 12:07   #3986
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
hejka
próbuję Was nadrobić, ale jestem dopiero na 3 maja

kupiłam wczoraj sukienkę na poprawiny. oto ona : http://www.hm.com/pl/product/99325?article=99325-B

a teraz nadrabiam dalej
Cudowna suknia! ;-)
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 12:10   #3987
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

No wiadomo że do szwedzkiego mniej osób sie ruszy, u nas miało go nie być przy takim układzie stołów (miał być przy okrągłych), ale potem się dowiedziałam że przez to że ciasta i owoce załatwia hotel, to nie ma innej opcji niż bufet. Więc uznaliśmy że więcej osób skorzysta z tego slodkiego bufetu jak będzie obok też szwedzki stół. Dla mnie też komfort gości jest ważny, ale akurat w tym przypadku będę liczyć na to że się przejdą.
To dobry argument, ale już raczej nikogo nie przegadam... Moja sala ma dziwny kształt, bufet słodki będzie zaraz przy stołach w drodze na część parkietową. We wrzesniu byłam na weselu, gdzie słodkości były w innej sali, ale był tak tłum osób, pewnie dlatego, ze obok stał barman
Stary 2012-05-07, 12:15   #3988
kindziulindzia
Zakorzenienie

z tego co wynika z kalendarzyka poradni małżeńskiej to noc poślubną mam dni płodne to jakiś znak czy jak
19.05.2012
Stary 2012-05-07, 12:20   #3989
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Jak sie czujesz kocurku? Masz juz jakies charakterystyczne objawy? Mdlosci? Zachcianki?

Wczoraj na impreznie byl nasz swiadek z zona, ktora jest w 14 tyg. ciazy. Wymacalam jej brzuszek zeby sie zarazic TZ byl tak zachwycony ich radoscia i tym stanem w jakim sa oboje ze stwierdzil, ze juz zaczynamy i nie bedziemy czekac do slubu

Wynegocjowalam ze zaczniemy w czerwcu

A wiec Kocurku mam kilka pytan - dlugo sie staraliscie? Dobrze pamietam ze od ok. stycznia? grudnia? Robilas jakies wykresy temperaturowe? Ja zrobilam przez 2 miesiace i juz mi sie nie chce
Ci znajomi starali sie pol roku, juz zaczeli sie stresowac ze cos jest nie tak i nagle wyszlo co wiecej brat naszego swiadka wpadl w tym samym czasie ze swoja dziewczyna, oczywiscie kochaja sie i bardzo sie z tej wpadki ciesza, ale okazuje sie ze dziewczyny maja tydzien roznicy miedzy terminem porodu Jakby chcieli tak zrobic to zapewne by sie nie udalo, a tu los sam zrobil im taka niespodzianke

Badania mam juz za soba, wyglada na to ze wszystko ze mna jest ok, jeszcze TZta wysle i bedziemy gotowi

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
mi tez sie spodobala, ale chcialabym ja jeszcze zobaczyc na cycuszkach czy nie jest przypadkiem zbyt zabudowana u gory

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 12:23   #3990
morelka1987
Zadomowienie

Od kilku dni zastanawiam się co dać na prezent slubny parze która ma wszystko miesiąc przed nami slub bierze brat TŻ. oboje maja dobrze płatne prace, zarabiają razem ok. 20 tys miesięcznie, na nic im nie brakuje. My na razie zaczynamy kariere zawodowa więc nie mamy duzych pensji, nie chcemy też się zrujnować prezentem, tym bardziej że sami bierzemy niedlugo slub. jakbysmy dali np 500 zł - to dla nas to jest obecnie duża kwota, a na nich te pieniądze nie zrobią wrażenia. Więcej nie jestesmy w stanie dać. Myślimy o prezencie który będzie kosztował z 300 zł może troche więcej a im sie przyda i będzie pamiątką. Nie mówię o wyposazeniu domu bo mają w pełni urządzony. Ani nie chcę nic kiczowatego. Myslałam może o fajnej pościeli? Wiem, może to troche oklepany prezent ale to zawsze się wkorzysta. A może macie inne pomysły? Może Mężatki pochwalą się co dostały ?

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Ksiądz na naukach mówił, że to się dość często zdarza A najlepiej jeszcze jak jest nieduża różnica w rozmiarach obrączek, wtedy to dopiero można się pomylić.
My mamy dużą róznicę, więc nie ma szans na pomyłkę Ja mam rozmiar 11 a TŻ 26

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości