|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
|
|
|
|
#3662 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Na pole to gumaki
![]() Cytat:
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Konto usunięte
|
nieśmiało mówię wszystkim hej
|
|
|
|
#3665 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nowe odcienie Colour Alike!
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...51407688_n.jpg
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Nie depcze krokusów
|
SdC - zamawiamy?
![]() Skąd pomysł na nazwę bloga? Dobre robisz zdjęcia, mi się jeszcze nie udało zrobić ostro paznokci.
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wypróbowałaś go już? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33950833]nieśmiało mówię wszystkim hej [/QUOTE]hej, hej a czemu nieśmiało? Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba że znajdę pracę w ciągu dwóch tygodni . W co szczerze wątpię.Zdjęcia to zasługa aparatu raczej - zabieram siostrze i robię zdjęcia hurtowo każdemu kosmetykowi, który mam . Chociaż akurat paznokcie robiłam tym gorszym sprzętem .Pomysł - niestety tajemnica .
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
marzę o tym! Jaki? Ile kosztował? Kupowałaś ten z większym silnikiem na który trzeba mieć prawo jazdy, czy nie? Używany czy nowy? Ile pali?
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
Sdc przelew polecial
Jesooo mam bajzel w calej kuchni , przedpokoju i lazience bo rury zmieniali wszedzie
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
I skąd ja wiedziałam, że po jednym dniu w pracy zapomnę o tygodniowym urlopie i odprężeniu
Dobrze, że pogoda taka jak widać. Przynajmniej nie żal siedzieć za biurkiem, zamiast na zielonej trawie ![]() Brrr... rzadko chodzę na pocztę, więc już zdążyłam zapomnieć jak to jest. Stałam przez 20 min w kolejce przy akompaniamencie 3 wrzeszczących/śpiewających/skaczących/mamusiających dzieciaków. Dodatkową atrakcją było wrycie się w kolejkę 2 osób i przerwy w dwóch (na trzy) okienkach chwilę przede mną, co wydłużyło mi dodatkowo czekanie Mamy XXI wiek, a ludzie zamiast ułatwić sobie i innym życie korzystając z bankowości online, to tworzą metrowe kolejki by zajmować w nieskończoność okienka przerzucając pierdyliard rachunków i gorączkowo przeszukując torebki/saszetki/siatki w poszukiwaniu pieniędzy, które gdzieś tu przecież były. Nie dziwię się starszym ludziom, ale 30 i 40 latki? SdC, byłam w Americanosie i kupiłam spodnie. Po dniu noszenia stwierdzam, że są jednak trochę za wysokie stanem Trudno, gdybym się nie zdecydowała, to teraz miałabym do wyboru biegać albo w poplamionych, albo w cieniutkich rybaczkach
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Będę zamawiać BB cream na ebay'u. Komuś coś? Czekam do 21.
Od tego sprzedawcy http://myworld.ebay.pl/cosmetic.love/
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2012-05-07 o 18:16 |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
O, nie, BB creamy! Ja właśnie chciałam, ale nie wiem, który mogę wziąć!
![]() Co do poczty polskiej: mnie i tak najbardziej rozbraja poczta u mnie w miasteczku; kiedyś byłam tam kilka razy w odstępach parodniowych i prosiłam o znaczki. Nie, nie mieli znaczków, bo im nie przywieźli. No tak, czego ja oczekiwałam na poczcie, znaczków? Ależ sobie wymyśliłam...
|
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że mają cały pęczek! Nie będą przecież chodzić na raty i za każdym razem czekać pół godziny w metrowej kolejce (bo ktoś inny wziął cały pęczek) by opłacić tylko jeden rachunek
|
|
#3677 |
|
Matka Smoka
|
Lenka, nie wiem czy widziałaś, ale wkleiłam Ci foto pędzla.
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Przegapiłam. Dzięki za zwrócenie uwagi.
Trochę wąski ten pędzelek.... do nakładania maseczek nie są przypadkiem te takie z szerokim wachlarzem?
|
|
#3679 | |
|
Matka Smoka
|
m!- dostałam maila, że wysłali kasę za podkład, więc też nadałam przelew do Ciebie.
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() Ten wcale nie jest wąski - ma tak z 1,5cm szerokości. |
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz pozostaje pytanie.... która wybiera się do Leroy Merlin i kupi mi przy okazji pędzelek?
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka, ja jutro będę w LM
|
#3682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ci w ogóle idzie? Cytat:
15min w jednym pomieszczeniu z wariatką i mam ochotę wziąć L4ojjjj jak ja nienawidzę poczty! miałam koło pracy agencję pocztową z super uprzejmym panem to się okazało, że musi ją zlikwidować, bo poczta narzuca takie marże i inne opłaty, że w ogóle się nie opłaca tego prowadzić. Przy okazji też zlikwidowali jedyną skrzynkę na listy w okolicy i ostatnio przeszłam pół miasta z pęczkiem listów ![]() Cytat:
![]() też potrzebuję pędzla, bynajmniej jednak nie do maseczek. jeśli Shiru Ci nie kupi to ja Ci mogę kupić, ale nie w LM. zamierzam iść do sklepu plastycznego bo mam pod nosem, ale czy tam znalazłabym taki, który zadowoli wymagania Wizażanki? a w ogóle Shiru to stwierdziłam odpalając wizaż i widząc Twój nick że nie widziałam Cię pierdyliard lat i jak się tak będziesz ukrywać to kiedyś minę Cię przypadkiem na ulicy i w ogóle nie poznam:/
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-05-07 o 19:17 |
|||
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Podliczam zamówienie. Na razie 9 Jantarów i 20 filtrów :P
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2012-05-07 o 19:31 |
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Zadomowienie
|
ola troszkę muszę
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście wczoraj po deszczu
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
To pięknie Cię proszę o zakup pędzla, który poleca Ineso. Odebrałabym go przy okazji odbioru zamówienia z ck-kosmetyki
![]() Cytat:
![]() 2. Ja chyba już w tej chwili nie poznam Shiru
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam książkę Nataschy Kampusch, ale nie wiem, czy dobrze robię, bo takie opowieści (w obojętnie jakiej formie: książki, filmu, wywiadu) jedynie uświadamiają mi, ile psycholi chodzi po świecie.
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie szok jak przepłaciłam ostatnio ![]() O staniu na poczcie to można napisać książkę... Te w Krakowie są najgorsze ![]() Ależ się podkurzyłam. Wychodzę z Lidla, przechodzę za róg sklepu żeby iść do auta, i co widzę? Menela z fujarą na wierzchu szczającego obok rynny W związku z tym jutro przed pracą tam wstąpię i pogadam albo z ochroniarzem, albo z kierowniczką, no bo sorry... Widzę że przynajmniej raz dziennie jest tu straż miejsca i zgarnia meleniko, ale jak ich rozgoni to za godzinę są z powrotem, jak ich wezmą "do siebie" to są za 3h z powrotem I nie wiadomo co robić z tym
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso! - a mogłabym połączyć hydrolat (kocanka) z tym kompleksem na naczynka całkowicie? To znaczy wlać z połowę kompleksu do całego (100 ml) hydrolatu? Czy nie, bo zwarzy się/popsuje się/wypali mi skórę, gdy za długo będzie stało razem?
Podawałaś mi proporcje 1,5 ml kompleksu na ok. 23 ml hydrolatu, stąd próbuję rozpracować inne proporcje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

. Chociaż akurat paznokcie robiłam tym gorszym sprzętem

Dobrze, że pogoda taka jak widać. Przynajmniej nie żal siedzieć za biurkiem, zamiast na zielonej trawie
Trudno, gdybym się nie zdecydowała, to teraz miałabym do wyboru biegać albo w poplamionych, albo w cieniutkich rybaczkach 

15min w jednym pomieszczeniu z wariatką i mam ochotę wziąć L4
normalnie szok jak przepłaciłam ostatnio