|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
To nie wiem może coś z Maybelline?
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeee, wiktoria!
![]() TŻ chce mi kupić sukienkę do chodzenia na co dzień narzeka, że chodzę cały czas w spodniach, dopiero wczoraj mnie pierwszy raz w sukience widział. A ja tu kombinuję jakąś sukienkę na wesele, bo mam deficyt.W ogóle to wściekła jestem na Play i ODRADZAM KAŻDEMU. Naliczają mi jakieś opłaty za transfer danych, rachunek za kwiecień mam na 130 zł!!!!!!!!!! A mam 70 zł w abonamencie i pakiet 1000 smsów :/ zdziercy pieprzeni, będę robić drakę jak będę przy punkcie. ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Vicky, gdzie kupiłaś MySecret? Przyszedł mi mail z informacją, że przesyłka DPD dotrze do mnie jutro. Ale ja nic nie zamawiałam i nie mogę sprawdzić nadawcy.EDIT: Aaaaa, wiem! GlossyBox
|
|
#4833 |
|
MBZ♥
|
Tysia na stronie mohito jej nie ma
wyslę Ci mms w soobtę jak będę "zrobiona" ale jest sliczna i nie wyglądam w niej grubo, jest szyta z koła i jest różowa będę mieć zlote buty, czarną kopertówkę i czarną kurteczkę do tego
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-05-07 o 19:12 |
|
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
Ananasku chodzi mi o coś nietestowanego
![]() Justyś MySecret jest w każdej Naturze ![]() Miałam go kiedyś i był rewelacyjny, dzięki za przypomnienie ![]() Skuszę się na minerałki ![]() By w mojej wyobraźni wyglądasz cudnie
|
|
|
|
#4835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podobają mi się też: Wiktoria, Oliwia, Jagoda, Amelia, Róża.
|
|
#4836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2012-05-07 o 19:11 |
||
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
By, super!!! Będę czekać na eska
![]() karoline3ek, o widzisz, nie miałam pojęcia, dzięki
|
|
#4838 |
|
MBZ♥
|
Karolinek Antii
![]() zastanawiam się co zrobić z włosami ![]() Tysia koło 12 się spodziewaj
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Za niedługo rodzice moi i TŻ się spotykają, strasznie się stresuję.
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmmmmmmm...
![]() Kurczę no, dzisiaj miały być wyniki Pantene. I lipa.
|
|
#4842 |
|
Zadomowienie
|
Justyś dokładnie - w Naturze mają My Secret
![]() By super, że sukienka upolowana!! Na pewno będziesz wyglądać cudnie ![]() Anti nie stresuj się, dogadają się
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł rodziców TŻ, nie wiem skąd im się to wzięło, ale pomysł mi się wybitnie nie podoba.
![]() Z drugiej strony przynajmniej będę miała to za sobą.
|
#4845 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzisiaj był zły dzień pojechałam wcześniej do pracy i musiałam zostać dłużej..mam tyle pracy, że nie wiem w co ręce włożyć ![]() mam tylko nadzieję, że w końcu jakąś dziewczynę zatrudnimy..do piątku chcemy by któraś podpisała umowę jeżeli drugie spotkanie będzie z oceną pozytywną..ale powiem Wam, że jest ciężko.. ponadto głowa mnie boli..nie lubię nie mieć rzeczy dopiętych a teraz nie mam kilku i strasznie mnie wkurza brak czasu..i chyba mam PMS, bo wszytsko mnie wkurza
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, Jusia
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziuuuu.....
![]() Przeglądałam sklepy bo szukałam etui na stetoskop, żeby mi się w torebce nie zniszczył. No i w jednym wpisałam swoje dane, ale przed kliknięciem "dalej" znalazłam inny, w którym było taniej. Więc anulowałam wszystko i złożyłam zamówienie w tym drugim. Teraz dostaję mail, że dziękują mi za odwiedzenie tego pierwszego sklepu i że zauważyli, że nie dokończyłam zakupów.... no kurde, ja nawet nie kliknęłam tej krateczki, że zgadzam się na przetwarzanie danych.... :/
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj na przykład w pracy nic nie zjadłam, niczego się nie napiłam, bo najpierw spotkania a potem miałam tyle papierkowej roboty, że jak siadłam o 13tej to skończyłam po 17tej..a i tak mam pełno na jutro jeszcze..stanowczo za dużo mam na głowie, brakuje mi wolnego a nie mam kiedy iść na urlop..ostatnio z gorączką chodziłam do pracy tylko dlatego, że rekrutacja trwa i nie było na kiedy przełożyć spotkań.. ![]() poza tym dopada mnie niemoc i irytacja i to mi się nie podoba..![]() no, ale najważniejsze, że praca jest, bo gorzej by było gdybym jej nie miała więc nie ma co narzekać, trzeba spiąć poślady i iść do przodu
|
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pracy TŻ może Cię wyręczać, żebyś juz w domu się nie przemęczała.
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Antii, będzie dobrze!
Justi, miałam Ci pisać to samo, co Najeczka - dasz sobie radę i z ratą na motor, i z firmą, i w ogóle ze wszystkim. Jesteś chodzącym potencjałem, który osiągnie wszystko, więc na twoim miejscu kupiłabym wymarzone 2 kółka Byou, a ja wiem jaka to sukienka, a ja wiem! Nawet chyba mierzyłam ![]() Maju, ja ci po prostu współczuję z tą pracą przeokropnie Justi, a co do Playa, to może czegoś nie wyłączyłaś? Jestem z nimi w abonamencie od ponad 2 lat i wszystko jest super. Tak mam dobrany pakiet i ponaciągany abonament, że przekraczam rachunki o nie więcej niż 2 zł. Byłam u gina. Udało mi się załapać na ostatnią chwilę, bo kolejna wizyta to najwczesniej za 2 tygodnie (nawet prywatnie...). Facet super miły, delikatny. Ale co wyszło, to wstyd mi pisać, więc tylko tyle - będę zdrowa, jajniki mam piękne, za 2 tygodnie przeżyję swoją pierwszą cytologię I taki mały apel do was: w związku ze zbliżającym się egzaminem z praktycznej nauki zawodu, uprzejmie proszę o wyniki badań morfologii, hormonów tarczycy, koagulologii (jeśli ktoś takowe miał), mogą byc też hormony PRL lub ACTH, kortyzol i biochemiczne (typu aspat, alat itd.). Będzie mi bardzo miło, gdy pomożecie mi się przygotować do egz z analizy i interpretacji wyników
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-05-07 o 20:30 |
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
med podrzucę Ci swoje wyniki morfo, jak będzie jasno to cyknę fotkę i prześlę
![]() Maju współczuję takiej tyry... mam nadzieję, że nowa Cię odciąży. Dużo dostaliście aplikacji? Ty też bierzesz udział w rozmowach? |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko, Med, dziękuję Wam
ja się boję, bo wiem, że kurde no... nie jestem tak silna i zdeterminowana, przynajmniej odnoszę takie wrażenie. Choć TŻ np. ma do mnie żal, że jestem taka zawsze silna i zawsze sama sobie, nie potrzebuję żadnej pomocy i nie okazuję słabości (tiaaaaa...). A co do moto, to prowadzę dyskusję ze zmotoryzowanymi wizażankami na innym wątku, no i nie sposób znaleźć dobrego rozwiązania. Nie mam pojęcia, co wybrać! Wymarzone moto na pewno bym wzięła, gdyby było używane, ale przy nowym jako pierwszy motocykl... to trochę głupota jest, bo nie ma się co łudzić, że nie zaliczę gleby. No mam dylemat jak stąd dotąd ![]() Maja Med, właśnie powyłączałam, co się dało! Nie wiem, jak to jest możliwe, naprawdę korzystam z telefonu mniej wręcz niż jak miałam w MixPlusie, a może raz wyszedł mi rachunek porównywalny do doładowania. Strasznie mnie to w☠☠☠☠ia, bo jakieś transfery danych, połączenia z internetem, jak mam wszystkie transfery powyłączane, wszystkie aktualizacje zablokowane, zresztą na Bada one sobie same nie hulają ot tak. Będzie awantura, serio, to porażka jakaś jest. Jeszcze jak idiotka ograniczałam się z telefonem w tamtym miesiącu, bo kiepsko stoję z kasą, a tu taki zonk, rachunek prawie 2 razy większy!!!
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Med a mogą być wyniki w normie?
![]() Czy mają mieć jakieś specyficzne cechy?
|
#4859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cieszę się, że do gina się udało dostać i wszystko w miarę ok ![]() Cytat:
ale z tego tylko kilkanaście spełniało nasze wymagania..i to te odnośnie biegłej znajomości angielskiego tak więc masakra..wszystkie te osoby były zaproszone, kilka odwołało spotkanie, kilka w ogóle nie przyszło i nie dało znaku życia więc porażka..biorę udział w spotkaniach i powiem Ci, że nie jest dobrze..jak przychodzi do rozmowy po angielsku to robi się bardzo źle.. Cytat:
i ja też Cię uważam za zdeterminowaną, zmotywowaną i silną kobietę..wiele razy byłam pełna podziwu dla Twoich decyzji i poczynań więc liczę, że i tym razem wszystko będzie po Twojej myśli ![]() co do pracy to chciałabym odpocząć..na razie zbieram kasę na wyjazd gdzieś daleko gdzie wyłączę telefon i się odetnę, ale na pewno nie nastąpi to szybciej niż na początku września
|
||||
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Maja biedulko kurcze oby kogoś zatrudnili bo Ty się wykończysz![]() Med jutro będę mieć tarczycę,ale tylko TSH
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

narzeka, że chodzę cały czas w spodniach, dopiero wczoraj mnie pierwszy raz w sukience widział. A ja tu kombinuję jakąś sukienkę na wesele, bo mam deficyt.
i nie mogę sprawdzić nadawcy.
GlossyBox 

pojechałam wcześniej do pracy i musiałam zostać dłużej..mam tyle pracy, że nie wiem w co ręce włożyć
01.08.2013
15.08.2014

13.03.2008