![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki drogeryjne i apteczne
Coś za
AA Matująca beztłuszczowa baza pod makijaż NaturaSilk Jedwab do włosów Essence puder transparentny Fix & Matte Crest Whitestrips classic paski wybielające do zębów 3x Lower i 4x Upper ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Hej nie widzę u Ciebie kosmetyków do wymiany, masz coś?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
jasne, że pasuje mi wymianka we Wrocławiu. Problem polega na tym, że cały puder bambusowy jest warty tyle ile mniej więcej mój olej. Chyba ,że wymienimy część bambusowego za część oleju. Ile mogłabyś mi odstąpić pudru??
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
coś za?
Crest Whitestrips classic paski wybielające do zębów 3x Lower i 4x Upper La Roche-Posay Effaclar Żel (zużycie ok 1/3 tuby 200ml)
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam odsypkę połowy czyli ok. 5g w woreczku strunowym. Przejdziemy na PW?
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tylko puder bambusowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
w sensie że chcesz to wszystko za paski? nie opłaca mi się to. sam 1 gramowy kosmetyk edm kosztuje w granicach 10 zł. róż lucy minerals kosztuje na stronie 11$ itd.
dużo bardziej opłaci mi się kupić te paski na allegro.... tak więc podziękuję. ![]()
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ok może następnym razem ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Wolę na razie ustalać szczegóły w wątkach, a tylko spotkanie omawiać mailowo, żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie skrzynek.
Skoro możesz mi oddać ok. połowę pudru, to ja mogę Ci oddać jakieś 13-14 gram oleju. Jaką ma datę ważności puder??
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
ok
![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
mała dokładka, zapraszam
![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Chyba do września tego musiałabym sprawdzić w domku. Jutro mogę to zrobić
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Jak najbardziej
![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Powiedz mi jak duże są te herbaty , tak jak widać- 50g ? Szczerze powiedziawszy to puder essence sobie daruję bo ma same parabeny w składzie i może mnie zapchać na maksa.
Odezwę się jutro bo właśnie wracam z majówki i mam problemy z netem. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Herbat jest około 30g i 40g. Może znajdziesz u mnie coś jeszcze, ostatnio robiłam małą dokładkę
![]()
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
A ja bym była zainteresowana:
Garnier Skin Naturals Podstawa Pielęgnacji Tonik dynamizujący (zużycie minimalne) Poprawka: Body spreyu została jakaś 1/4 ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Ah, wiem, że niewiele, no ale cóż ![]() ![]() A mi sie u Ciebie spodobały jeszcze paski wybielające, miałabym jakąś szansę? ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Tuszu i eyelinera niestety nie mam. ![]() Ale nie chcę wszystkich pasków, chciałabym 4 paski upper i tonik za mój błyszczyk, pomadki, tampon probiotyczny i mgiełkę? Pasowałoby Ci ? ![]() EDIT! Źle skojarzyłam, bo te upper są na górne zęby, prawda? Ja głupia myslałam co innego ;D Także przydałyby się i na dolne i na górne, z tym że nie wiem czy 2 paski dadzą jakikolwiek efekt ;/ ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Serdecznie przepraszam za zamieszanie i moja głupią pomyłkę ![]() Niestety muszę zrezygnować, bo za sam tonik mi się trochę nie opłaca ![]()
Edytowane przez netka00130 Czas edycji: 2012-05-06 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Wyszperałam jeszcze tonik dynamizujący Garnier
![]() Jeżeli termin ważności są ok czyli jeszcze kilka miesięcy przynajmniej to proponuję ![]() Ja dla ciebie; - Maybelline Colossal, - Pantenol, - BU olejek - odlewka MOM ( ilość do uzgodnienia) Ty dla mnie; - Effaclar żel, - Herbatki 2 szt. - tonik Garnier Odpisz proszę w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Effaclar ma ważność 06.2014. Na toniku nie widzę daty, tylko oznaczenie 36H108, ale to chyba tylko numer partii. Tonik kupiłam w grudniu, a ma ważność 12 miesięcy od otwarcia.
Co do milk of magnesia to wystarczy mi nawet odrobina - chcę zobaczyć co to za cudo i czy da radę zmatowić moje wiecznie świecące czoło ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hej, spodobało mi się u Ciebie kilka rzeczy- co prawda moja kosmetyczka jest uboga, ale może w szafie coś znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Ok. Proszę cię o wysłanie jako pierwsza
![]() ![]() Jeżeli jesteś chętna to zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
coś za :
Essence puder transparentny Fix & Matte (zużycie minimalne) Szminka Avon Iced Coffee użyta kilka razy AA Matująca beztłuszczowa baza pod makijaż (zużycie 1/3) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
🦄
|
Witaj Angie, niestety jedna mgiełka jest już nieaktualna, co do drugiej to jest w negocjacji- jeśli nie wyjdzie, odezwę się
![]()
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() z ubrań: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1333643894 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1333277254 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1333276943 z kosmetyków: - SEPHORA SUN DISK, puder brązująco-rozświetlający i próbka Solecrin Co byś chciała u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Korektor jasny Catrice Cosmetics Re-Touch Light Reflecting Concealer użyty kilka razy
La Roche-Posay Effaclar Żel (zużycie ok 1/3 tuby 200ml) Crest Whitestrips classic paski wybielające do zębów 3x Lower i 4x Upper Garnier Skin Naturals Podstawa Pielęgnacji Tonik dynamizujący (zużycie minimalne) Essence puder transparentny Fix & Matte (zużycie minimalne) to podoba mi się u Ciebie ![]() mogłabym za to oddać sukienkę i koszulę... co Ty na to? ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Essence Nail Polish Corrector Pencil Korektor do lakieru 3 końcówki jeszcze jego mogłabym przygarnąć, ale w tym momencie to trochę i tak za mało jak za te 2 rzeczy... masz może coś poza wątkiem? chyba że chcesz się wymienić za samą koszulę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
hej, i co? jaka decyzja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Odpowiedziałam u Ciebie
![]() Daj znać czy taka wymianka być Ci odpowiadała.
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Essence puder transparentny Fix & Matte (zużycie minimalne) Korektor jasny Catrice Cosmetics Re-Touch Light Reflecting Concealer użyty kilka razy Crest Whitestrips classic paski wybielające do zębów 3x Lower i 4x Upper Bioderma Photoderm MAX 50+ Tinted Ultra-Fluid Suncare Golden colour 5ml (zużyte 1ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Kochana, wolę jednak większe wymiany, a obecnie mam mało czasu i nie wiem kiedy będę we Wrocławiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.