Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 21:24   #4471
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

klub klub

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 21:27   #4472
Hosenka*
Zakorzenienie

Koniku: kilka lat temu używałam kulek Vichy, ale skóra mi się do nich przyzwyczaiła, bo po 5 czy 6 opakowaniu zauważyłam prawie brak działania
Nie wykluczam, że do nich ponownie wrócę.

Nadal nie uporałam się z przeglądem lakierów - tym razem chcę zrobić spory odsiew, co wiąże się z koniecznością malowania po 1 paznokciu. Zostały mi jeszcze fioletowe. Póki co z ponad 13o lakierów odłożyłam 30

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-05-06 o 21:30
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 13:48   #4473
ganimedea
Zakorzenienie

Gratuluję udanych bilansów

Cuciola - piękne zdjęcia, wyglądałaś wspaniale

Agniesiu - szkoda tego St. Tropez . Może jeszcze się trafi podobna okazja

Mój "długi weekend" też dobiegł końca. Ostatecznie odwiedziłam Olsztyn pod Częstochową, Ogrodzieniec, Ojców wraz z okolicami, Wieliczkę i Kraków . W grodzie Kraka spędziłam tylko 2 popołudnia i siłą rzeczy większość atrakcji pozostała niezaliczona , ale przynajmniej jest powód, by w przyszłym roku znów wyciągnąć TŻ w tamte strony . Poza tym właściciel naszej kwatery w Wieliczce polecał wyprawę do Nowego Wiśnicza, Bochni, Dobczyc oraz Niepołomic.
Wróciłam ze spalonym dekoltem i karkiem, a TŻ właśnie zaczęła obłazić glaca, która przez ostatnie kilka dni przypominała rozgrzaną do czerwoności żarówę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 14:13   #4474
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Kupiłam przed wyjazdem masło brązujące Bielendy. Jest cudowne! Nogi bardzo ładnie mi przybrązowiło.

Bilansu nie wrzucam, bo znowu od kilku miesięcy nie robię i dobrze mi z tym.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 14:50   #4475
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zużyłam litrowy słój Lorysa!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 14:56   #4476
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33952750]Zużyłam litrowy słój Lorysa! [/QUOTE]

Super zużycie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-05-07, 15:01   #4477
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33952750]Zużyłam litrowy słój Lorysa! [/QUOTE]
Gratulacje

Ja mam skromne zużycie - miniaturka balsamu, który był w pierwszym GlossyBoxie.

Instagram

Stary 2012-05-07, 15:10   #4478
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dziękuję Nusia

Konczy mi się tusz do rzęs. Kliknęłam dzisiaj Million Lashes L'oreala. Miałyście go? Ma całkiem dobre opinie na KWC.
Mam nadzieję, że już wszystko ok
Ten? Ja go kiedyś miałam i nie byłam zadowolona

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
No wlasnie szkoda mi rozdawac te masla i balsamy bo kazde jest wyjatkowe
Ale chyba niektórych masz po kilka sztuk takich samych?

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kupiłam przed wyjazdem masło brązujące Bielendy. Jest cudowne! Nogi bardzo ładnie mi przybrązowiło.

Bilansu nie wrzucam, bo znowu od kilku miesięcy nie robię i dobrze mi z tym.
Możesz wkleić zdjęcie? Na KWC są tylko 2 jakieś stare, a na stronie Bielendy nie znalazłam...
Nie wrzucam i dobrze mi z tym, bo a) za dużo kupuję i nie chcę się dołować, czy b) mało kupuję i nie muszę?

Zużyłam żel pod prysznic i pastę do zębów.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 17:46   #4479
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że już wszystko ok
Ten? Ja go kiedyś miałam i nie byłam zadowolona
Dzisiaj już dobrze, dziękuję

Oj chyba właśnie ten wzięłam i już zaczynam żałować... Generalnie jakoś ciężko mi wydać na tusz 40 zł, zwłaszcza jeśli kiepski jest eh:-/
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 18:14   #4480
gabipati
Zadomowienie

U mnie jeszcze zużyć brak choć kończy się płyn do demakijażu , tonik,peeling do twarzy i ciała .
Nareszcie kupiłam krem z filtrem, zdecydowałam się na Iwostin SPF 50 a w planach miałam wziąć Pharmaceris S , pani w aptece bardziej chwaliła Iwostin mimo iż tańszy i w dodatku w gratisową wodą termalną 50 ml.Mam nadzieje ,że pod minerały mi podejdzie bo jak nie
Nowym nabytkiem jest też balsam brązujący z Lirene , mam ten do ciemniej karnacji, użyłam ze 2 razy i efektem jestem zachwycona, piękna naturalna opalenizna, zero smug, nie zmywa się podczas kąpieli, nie brudzi ubrań, po prostu.
Skusiła się też na żele Fruttini - malinę i pomarańczę, pachną obłędnie, pomarańczę już użyłam , bo nie mogłam ulec tej pokusie i teraz mam otwarte 4 żele, malinę odłożyłam do zapasów ale szybko ją wyciągnę.
Orlico gratuluje zużycia, wiem jak to jest zużyć coś litrowego - miałam żel p. prysznic.

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 19:30   #4481
aktogimka
Zakorzenienie

Witam się po majówce. Dziś nad ranem wróciłam z Warszawy, a za tydzień lub dwa znów tam wracam. Pogoda była świetna, przeszłam dużo kilometrów i mam teraz bolesny odcisk na pięcie. Chyba go przebiję, bo nie mogę w ogóle na pięcie stanąć.
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Zamówiłam peeling enzymatyczny EKO, maseczkę błotną i tonik AHA/BHA 10 % - taki zachwalany, ciekawe czy pomoże na moje blizny i krostki i wrastające włoski po depilacji.
Mam ten tonik i jakoś na blizny mi zupełnie nie pomógł. Ale na pewno szybko pogoiły mi się obecne wtedy krostki i stany zapalne, a kolejne niespodzianki przestały wyłazić. Zmieszałam go w połowie grudnia i na początku używałam co 2-3 dni wieczorem, później straciłam systematyczność. Teraz czuję, że ten tonik strasznie mi śmierdzi, wcześniej pachniał inaczej. Ważność niby jeszcze ma, ale nie wiem czy go nie wyleję, bo jeszcze mi te kwasy jakąś masakrę urządzą.
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Też dostałam ulotkę 2 w 1 z YR. Najchętniej kupiłabym płukankę malinową, ale ona ma oczywiście zieloną kropkę Pewnie wezmę deo bawełniane na zapas. Nowa oferta wysyłkowa mnie nie kusi, jak nie dają perfum to niech się wypchają
Na wątku YR dziewczyny pisały, że ta płukanka była w promocji -50%. Nie pamiętam jednak czy ta promocja dalej obowiązuje i jakie są/były zasady.
Cytat:
Nagrodami w konkursie jest zestaw składający się z 6 linii produktowych nowości Dove. Za dużo by wymieniać, razem 17 kosmetyków
Wow, fajny zestaw. Lubię kosmetyki Dove i bardzo by mnie taka paczka ucieszyła.

Jeśli chodzi o konkursy - już mijają ok. dwa tygodnie od ogłoszenia wyników, a nie mam żadnych dodatkowych info o wygranej w tym klikowym konkursie Luksji. Miałyśmy dostać do wypełnienia formularze adresowe itd., ale żadna z nas go nie dostała, nikt z adminów na nasze pytania nie opowiada, nikt nic nie wie.
Cytat:
Możesz wkleić zdjęcie? Na KWC są tylko 2 jakieś stare, a na stronie Bielendy nie znalazłam...
To chyba jakieś nowe masło do ciała Bielenda orzech + bursztyn. Widziałam reklamę w magazynie drogerii Hebe, wrzucam zdjęcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0035.jpg (134,8 KB, 32 załadowań)

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 19:44   #4482
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Jutro juz na pewno zuzyje podklad Catrice photo finish, ogromnie polecam!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 20:11   #4483
noseknosek

Cytat:
Nie wrzucam i dobrze mi z tym, bo a) za dużo kupuję i nie chcę się dołować, czy b) mało kupuję i nie muszę?
Bielenda orzech&bursztyn, takie jak wkleiła aktogimka
Nie robię spisu, bo jakoś bez zbytniej kontroli też niewiele kupuję ostatnio.

biegam
Stary 2012-05-07, 20:48   #4484
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość

Mam ten tonik i jakoś na blizny mi zupełnie nie pomógł. Ale na pewno szybko pogoiły mi się obecne wtedy krostki i stany zapalne, a kolejne niespodzianki przestały wyłazić. Zmieszałam go w połowie grudnia i na początku używałam co 2-3 dni wieczorem, później straciłam systematyczność. Teraz czuję, że ten tonik strasznie mi śmierdzi, wcześniej pachniał inaczej. Ważność niby jeszcze ma, ale nie wiem czy go nie wyleję, bo jeszcze mi te kwasy jakąś masakrę urządzą.

Wow, fajny zestaw. Lubię kosmetyki Dove i bardzo by mnie taka paczka ucieszyła.
Oj to mnie zmartwiłaś... Ale jeśli chociaż na krostki pomoże to już będzie dużo. A co byś poleciła na przebarwienia? Używałam AD, ale jakoś przestał działać. Na mikrodermabrazję nie moge iść, bo ciągle mam jakieś ropne krostki :/

Jeszcze zestaw z Dove do mnie nie przyszedł, ale mam nadzieję, że dotrze. Mają w końcu 100 takich wielkich paczek do wysłania, więc to pewnie potrwa. Też lubię Dove, ale jakiś czas temu podrożeli i przestałam kupować. Bardzo się cieszę z tej wygranej, bo zaoszczędzimy z mamą na kupowaniu żeli pod prysznic, do higieny intymnej i na kosmetykach do włosów, choć przez te moje konkursy to mam już tyle rzeczy do włosów, że nie wiem kiedy to zużyję, więc jak widzę konkurs, w którym do wygrania są produkty do włosów to nie biorę w nich udziału

Cytat:
Nosku, i po jednym razie Cię tak ładnie przybrązowiło ?
Ja na razie używam jedwabiu brązującego Delii i ładnie nawilża i nie śmierdzi co najważniejsze
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 21:06   #4485
Hosenka*
Zakorzenienie

Musiałam na szybko kupić dziś spodnie ... W jedynych 2 dobrych parach w tym samym czasie zrobiły mi się dziury na udach Jak zszyję, to i tak będzie widać, a i zaraz znowu się przetrą. Najgorsze jest to, że kupiłam je w tamtym roku, a zawsze dżinsy starczały mi na kilka lat Nie wiem co to za badziewie teraz robią.

Chciałam kupić w New Yorkerze, tego typu jak jedne z tych co mi się przetarły (dżsinsy na gumce), ale z tego koloru co chciałam nie było dobrego rozmiaru. Może będą w jutrzejszej lub środowej dostawie, to kuknę tam.
Ostatecznie kupiłam w H&M z normalnym stanem i dziwnie się w nich czuję, bo są wysoki Ale z drugiej strony dobrze, bo nie będę musiała ich ciągle podciągać
Nie lubię takich przymusowych zakupów

Ale zaliczyłam dziś wtopę

Szłam do domu i nagle zatrzymał się obok mnie samochód: "Hej!! Może Cię podwieźć?". Oglądnęłam się i byłam przekonana, że to mąż koleżanki: "a pewnie, byłoby super, dzięki " i wsiadłam ... Po paru słowach zorientowałam się, że to nie mąż koleżanki .... a szwagier ExEx (tego sąsiada, może pamiętacie) Chcąc nie chcąc dowiedział się, że wyszłam za maż, że mieszkam gdzie indziej (bo chciał mnie odwieźć do rodziców). Ogólnie to pozytywnie i sympatycznie było (lubiliśmy się, zawsze mi macha z samochodu jak mnie widzi, czasem zagada), ale kurcze ... że go wzięłam za męża koleżanki Bardzo podobni są.

ExEx już pewnie wie wszystko, bo są nie tylko szwagrami, a bardziej kumplami.

Co do przybrązowiania - brązuję tylko łydki jak mam wyjść w spódnicy. Nadal polecam moje zeszłoroczne odkrycie: Gosh Instant Tan (opisałam wersję jaśniejszą - daje subtelny, lecz zauważalny efekt, choć może dokładniej - skóra nie jest biała jak ściana Dla efektu mocnej opalenizny lepszy będzie Medium)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-05-07 o 21:09
Stary 2012-05-07, 21:14   #4486
Lynn
Zakorzenienie

zywieczdroj zazdroszczę szczęścia w konkursach

A używacie jakiegoś kremu brązującego do twarzy albo nakładacie samoopalacz na twarz?
Stary 2012-05-07, 21:22   #4487
noseknosek

żywiec tak po jednym razie widać już dosyć mocny efekt ale jest fajny, naturalny

Hosenko fajna sytuacja

biegam
Stary 2012-05-07, 21:39   #4488
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

A używacie jakiegoś kremu brązującego do twarzy albo nakładacie samoopalacz na twarz?
Aj z tym szczęściem to różnie bywa, często nie wygrywam tego co chcę, ale nie ma co wybrzydzać Marzy mi się taka bardziej wartościowa wygrana jak depilator albo laptop Ale TŻ mi zawsze mówi, że większość tych "drogocennych" nagród jest już "ustawiona" do wygrania :/

Ja na twarz nie nakładam, bo boję się, że mnie zapcha.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 21:51   #4489
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Aj z tym szczęściem to różnie bywa, często nie wygrywam tego co chcę, ale nie ma co wybrzydzać Marzy mi się taka bardziej wartościowa wygrana jak depilator albo laptop Ale TŻ mi zawsze mówi, że większość tych "drogocennych" nagród jest już "ustawiona" do wygrania :/

Ja na twarz nie nakładam, bo boję się, że mnie zapcha.
Moi sąsiedzi auto wygrali kiedyś, to się nazywa szczęście Ja jedynie wygrałam paskudny plecak z frytek aviko jak miałam 13 lat i lakiery isadory na wizażu do testowania A i 10 funtów w angielskim totolotku ze 2 razy
Stary 2012-05-07, 21:56   #4490
gabipati
Zadomowienie

Cytat:

ja nie mam zaufania do specyfików brązujących twarz, zresztą wolę jaśnieją buźkę ,bardziej lubię konturowanie bronzerem i/lub rozświetlaczem .
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 22:22   #4491
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Ale chyba niektórych masz po kilka sztuk takich samych?
.
No wlasnie nie bardzo. Podwojny mam LRP mleczko ale jest zbyt dobre by sie go pozbywac. Poza tym mam pojedyncze sztuki i mimo ze sa np z jednej serii to kazdy ma inny zapach.

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Skusiła się też na żele Fruttini - malinę i pomarańczę, pachną obłędnie, pomarańczę już użyłam , bo nie mogłam ulec tej pokusie i teraz mam otwarte 4 żele, malinę odłożyłam do zapasów ale szybko ją wyciągnę.
Ale wstretne jestescie, ze kusicie nimi... Juz sadzilam ze przejdzie mi kupowanie tych zeli w Naturze a tu prosze, z kazdej strony kuszenie.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 22:40   #4492
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wstretne jestescie, ze kusicie nimi... Juz sadzilam ze przejdzie mi kupowanie tych zeli w Naturze a tu prosze, z kazdej strony kuszenie.
Hehe, ja wczoraj planowałam wizytę w N., taką czysto z ciekawości. Ale gdy dziś nadrobiłam wątek i przeczytałam o tych żelach, to profilaktycznie do N. nie poszłam . Kolejna okazja prędko się nie trafi, więc żeli już dawno nie będzie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-05-07, 22:43   #4493
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj już dobrze, dziękuję

Oj chyba właśnie ten wzięłam i już zaczynam żałować... Generalnie jakoś ciężko mi wydać na tusz 40 zł, zwłaszcza jeśli kiepski jest eh:-/
To dobrze
Oceny ma nawet dobre, więc może Tobie będzie pasować.

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Na wątku YR dziewczyny pisały, że ta płukanka była w promocji -50%. Nie pamiętam jednak czy ta promocja dalej obowiązuje i jakie są/były zasady.

To chyba jakieś nowe masło do ciała Bielenda orzech + bursztyn. Widziałam reklamę w magazynie drogerii Hebe, wrzucam zdjęcie.
Beauty Weeks Ale chyba właśnie do wczoraj była, choć pewna nie jestem...
Dziękuję ślicznie za info i skan

Cytat:

No to dobrze, kolejna wyleczona na wątku

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ale zaliczyłam dziś wtopę
Hehe, dobrze przynajmniej, że to nie był nikt obcy

Cytat:
Ja mam ten (sama go dodałam do KWC ) i jest ok, delikatnie brązowi buźkę.

Cytat:
No wlasnie nie bardzo. Podwojny mam LRP mleczko ale jest zbyt dobre by sie go pozbywac. Poza tym mam pojedyncze sztuki i mimo ze sa np z jednej serii to kazdy ma inny zapach.
A wydawało mi się, że np. masła Isany kupowałaś 3

Kupiłam żel do golenia Isany i peeling do ciała Lirene ( nową wersję) - oba potrzebne.
Stary 2012-05-07, 22:56   #4494
Hosenka*
Zakorzenienie

Zużyłam żel pod prysznic Nivea Soft Cream

Instagram

Stary 2012-05-07, 23:06   #4495
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

A wydawało mi się, że np. masła Isany kupowałaś 3
Niusia ja nie mam maseł z Isany - probowałam namówic siostre by kupiła sobie ten orzechowy i dała mi sprobowac ale nie dała się namówić. Teraz mi juz przeszło z ta Isaną.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:07   #4496
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja dziś kupiłam żel Frutini truskawka i wanilia. Nie było zbytnio wyboru w mojej Naturze- były tylko truksawka, liczi i ananas. Widziałam też balsam bzowy z Joanny, nawet miałam ochotę, ale z wiadomych przyczyn się oparłam Przyszedł mi też z Ori balsam do ust w szmince Tender Care. Toniku jagodowego pani zapomniała zamówić
No i kupiłam spodnie takie beżowo-złotawe w kant o dł.7/8 Dobrze leżą, bo nie widać moich przygrubych ud. I postanowiłam zbierać na Tableta- lepszy od czytnika E-booków, bo można robić na nim wiele innych rzeczy, np. siedzieć w necie. Mam dość męczenia kręgosłupa na krześle i przy komodzie!Z tabletem czytałabym sobie książki w łóżku i forum i bezszelestnie i bez zapalania światła-TŻ mógłby spać

Złożyłam też zam. z Avonu- wzięłam wodę scentini niebieską i dla mamy zestaw: kosmetyczka, tusz i podkład

Hosenko, niezła przygoda!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:12   #4497
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

A mnie te Fruttini ani trochę nie korcą jakoś

Mama jutro weźmie do pracy trochę moich nieużywanych kosmetyków (np. takich, które dostałam do recenzji - zrecenzowałam, ale nie potrzebuję do szczęścia ), może uda się coś sprzedać
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:48   #4498
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Niusia ja nie mam maseł z Isany - probowałam namówic siostre by kupiła sobie ten orzechowy i dała mi sprobowac ale nie dała się namówić. Teraz mi juz przeszło z ta Isaną.
Ojej, przepraszam, musiałam Cię w takim razie z kimś pomylić, chyba z edytą
Stary 2012-05-08, 07:15   #4499
Lynn
Zakorzenienie

Ja też nie dotarłam do Natury, a ciekawią mnie te żele, tylko że na obecną chwilę mam 7 innych w zapasie i 2 w użyciu
Stary 2012-05-08, 08:11   #4500
edyta29
Wtajemniczenie

hej kobitki,czytam ze o mnie mowa nusia ja miałam 5 maseł isana ale jedno zużyłam a koshatka kupowała 3 na zapas , ja przedwczoraj podjełam decyzje ze odstawiam małego od piersi bo co bym nie zjadła to go brzuszek boli a ja tez potrzebuje jakiś witamin a mały już je jedzonko dla dzieci wiec stamtąd ma witaminki. no i cycki mnie strasznie bolą ale nie moge się poddac. i pierwsza noc za nami bardzo udana mały zjadł o 18 kaszke z króliczkiem i spał do 24 potem zrobiłam mu mleko zjadł o 00;20 i od razu zaspał i spał do 6;30 i ja sie wyspałam i mały sie nie męczył wiec sie ciesze.boje sie tylko zebym zapalenia nie dostała ale staram sie kiedy moge masowac piersi i troszke odciągam tak zeby tylko ulge poczuć no zobaczymy co to bedzie

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości