|
|
#4951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy III
Ja po lekturze blogu Zygmusia bylabym jeszcze zainteresowana nastepujacymi rzeczami:
- The Face Shop Black Head EX Clear Cleansing Foam - Mizon Skin Recovery Night Repair Seruming Ampule - The History of Whoo Hwa Hyun Eye Cream Wzielabym z kims ns spole, gdyby byl ktos chetny, ew. cale opakowania, o ile bylaby taka mozliwosc ![]() |
|
|
|
#4952 | |
|
Justyna.Vee
|
Cytat:
czas zaprzestać Ale jak się oprzeć, jak dziewczyny kuszą
|
|
|
#4953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4955 | |
|
Justyna.Vee
|
Cytat:
Także The History of Whoo Hwa Hyun Eye Cream chętnie, zależy tylko ile za ml, bo z tego co widziałam, to jest bardzo drogi.
Zbliżysz się o krok - porachuję kości !" Brodka - Granda Jesteśmy razem od 2005r ![]() Ślub 22.08.2014 Córeczka Maja urodzona 14.08.2016 Edytowane przez Justysiaa893 Czas edycji: 2012-05-07 o 21:37 |
|
|
|
|
#4956 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wszyscy się na węże rzucili
Skład ktoś by chciał? Cytat:
Z pianek mam tylko brokułową The Saem, którą rozdaję. Nic więcej nie mam. Krem kupię jutro, bo dzisiaj bank przez swój błąd przyblokował kartę kredytową. Cytat:
![]() Jeszcze peelingi mam dla Ciebie, no i podkład Enprani ![]() Wg mnie raczej likwidują zmarszczki.
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w takim razie jak przyjdą te nowe ślimakowe kremy, które zamówiłaś ostatnio (bo chyba tylko ja je chciałam (nie licząc Ciebie)), to wyślij je razem z peelingami i podkładem jak znajdziesz chwilę na spakowanie A ja klepię właśnie do Ciebie PW
|
|
#4958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wpiszę trochę tych wężowych kremów w arkusz, bo na raz, to i tak wszystkich nie kupię.
Cytat:
Odpoczywam Nie ma bąbelków, nie ma pakowania słoiczków
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile jest w "pakiecie"?
|
|
|
|
|
#4960 | |
|
Justyna.Vee
|
Cytat:
Jakbym mogła prosić o 10-15 sztuk ?
|
|
|
#4961 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Czy mogłabym się dołączyc z: krem z jadem żmiji krem ze ślimaka? i The History of Whoo Hwa Hyun Eye Cream (5 próbek) I proszę o dalsze instrukcje
W planach: ...chyba nic, bo znikam ![]() Edytowane przez sylwiaaaaa83 Czas edycji: 2012-05-07 o 22:15 Powód: dopisek |
|
|
|
#4962 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Czyli Missha Signature Real Complete #21 rozebrana
![]() Ok Stan listy: SkinFood Black Sugar Mask Wash Off - 4x20g [ok. 7 zł/próbka] - Miss Transept Innisfree Eco Safety No Sebum Sunblock SPF 35 - 6,40zł/5ml - zostało 3x5ml - aneta12182 - 5ml - _Enea_ - 10ml - saming - 5ml - marchewka333 - 10ml - rocki - 5ml BRTC Overnight PORE Tightener- 10,50 zł/5 ml - zostało 3x5ml - agnishka - 10ml - Justysiaa893 - 5ml - Basiulek - 5ml - 'Estelle' - 5ml - _entropia - 5ml - ShowMustGoOn - 5ml Missha Signature Real Complete #21 - ok. 11 zł/5ml [dla tubki 20ml] - rozbiórka zamknięta - saming - 5ml - msa - 15ml [/QUOTE] Tonymoly Honey-Bee Skin Solution BB CREAM SPF30 PA++ - ok. 9,40/5ml, wolnych 6x5ml - dacn - 10ml [5?] - Justysiaa893 - 5ml - 'Estelle' - 5ml
|
|
#4963 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy jest rozbierany czy nie, ale poproszę o
Mizon Snail Cream (tubka) Eh, nie mogę uwierzyć. Pierwszą paczkę dostałam i juz jestem uzależniona ;D |
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jasnym korektorem też nie pogardzę, jeśli będzie jakieś zamówienie
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
możecie polecić coś (sprawdzonego) rozjasniajacego plamy/przebarwienia
|
|
|
|
#4967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehh a ja sie boje tego weza jakos zbyt na wyobraznie mi to dziala---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- jakbysmy rozbieraly dr jart silver to chetnie wezme 5-10 ml |
|
|
|
|
#4968 |
|
Wtajemniczenie
|
To składy tłumaczę, zaczęłam od węża.
Nowy czy stary Dr Jart Silver?
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało składnie mi to wyszło ![]() fala na węża bo wszyscy już ślimaka zamówili z Mizona w sumie chętnie, ktoś tylko pisał na początku ze bez parabenów bez parafiny i bez alko... chyba z tego co pamiętam... (ale moge się mylić) no a wąż działa na wyobraźnię, podobnie jak twoja żmija - to poszło falą
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2012-05-07 o 22:44 |
|
|
|
|
#4971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz nam Zygmuś rozjaśni sprawę
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Raczkowanie
|
a ile wychodzi za ten krem z wężem właściwie? bo chyba się też skusze
Zygmuś czy możesz określić co lepsze na zmarszczki i nawilżenie - ślimak czy żmija. Ślimaki już zamawiałaś? bo zastanawiam się czy nie zamienić kremów. Edit - przepraszam pogubiłam się jeśli tego MIzona S-Venom można wziąć w promocji ze ślimakiem z Mizona to poprosiłabym o 1+1 (ślimak i wąż) i wtedy nie rozbierałabym już opakowania - choć chciałabym jeszcze poznać opinie na powyższe pytanko jeśli mogę prosić ![]() Mizon S-Venom Wrinkle Tox Cream: Do_La - 5ml olaola1- 10-15ml auraria - ? kami007 - 5ml Villemo - 10ml Zestaw 2 kremów (wąż i ślimak 2x ślimak, 2x wąż) KLIK: rocki - ślimak _entropia - wąż MgielkaM - wąż olaola1 - wąż Villemo - ? _kapryska_ - wąż auraria - wąż kami007 - wąż anastazjaaa2 - wąż agnishka - wąż Edytowane przez Villemo. Czas edycji: 2012-05-07 o 23:14 |
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Mizon ślimak był w promocji za 17zł... Zygmuś powoli je zamawia ale wynikły w trakcie jakieś nowe wersje tego kremu itp.. my mamy chyba dostać stare.
A ta akcja 1+1 to na ślimaka i węza ale tego a Mizona S Venon ze żmiji dziewczyny rozbieraja. Chyba nic nie pomyliłam
|
#4976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak kolorystycznie, ale pozmieniali trochę składy. Nowy nie ma parabenów, pozmieniali ekstrakty, teraz mamy nagietek, hibiscus esculentus i grejpfrut.
Cytat:
Oj nie tak zaraz, chwilę to trwa, a dzisiaj leń ze mnie. Wąż: Water, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Stearic Acid, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Palmitoyl Tripeptide-5, Beeswax, Sorbitan Stearate, Shea Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Soluble Collagen ... Ciąg dalszy za chwilę, wszystkich substancji w składzie jest chyba 27, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate na 8 miejscu, więc źle nie jest.
Edytowane przez zygmus Czas edycji: 2012-05-08 o 00:18 |
|
|
|
|
#4977 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Wtajemniczenie
|
zygmus to ja bym chetnie rozebrala nowego jarta skoro bez parabenow. Może się więcej chętnych znajdzie.
ogladałam swatche silvera i na każdym zdjęciu jest inny. Twoim zdaniem on jest bardzo ciemny? dopasowuje się? |
|
|
|
#4980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Patrze na moj all in one snail cream i nie widze parafiny, chodzilo ci wiec o BB krem, tak? Czy w nowym all in one jest parafina? czy wiadomo jakie mizonowe slimaki all in one do nas przyjda? czy ktoras widziala moze na necie sklad nowego? ![]() Kusicie tym zmijowym, tez bym chciala, ale zamowilam/kupilam w tym miesiacu juz 4 kremy do twarzy a nawet nie ma jeszcze dziesiątego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

A z tego co pisała Ania to powinien kosztować ok.25zł

.
jeśli tego MIzona S-Venom można wziąć w promocji ze ślimakiem z Mizona to poprosiłabym o 1+1 (ślimak i wąż) i wtedy nie rozbierałabym już opakowania - choć chciałabym jeszcze poznać opinie na powyższe pytanko jeśli mogę prosić