Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz. 15:) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-07, 23:22   #271
tajeczka
Zadomowienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
też to dostałam - na 3 miesiące i podobno warto to prowadzić do poradni, a na poradnię idziemy za tydzień, a ja tego nawet nie ruszyłam gdzieś mam naturalne metody czegokolwiek póki co ;p

u mnie w parafii nauki w 1 dzień można zrobić za 80zł - 6-7h 4 wykłady.
ja to już raczej wiem jak będzie ta książeczka wypełniona bo na bank będę to robić
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:22   #272
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
tam, gdzie my się wybieramy to jest piątek po południu i cała sobota, w sumie 14 godzin za 75zł. i podobno bardzo fajnie prowadzone

moja kuzynka była na takich dwudniowych w Krakowie chyba i chwaliła podobno fajni księża - nie jacyś fanatycy

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:38   #273
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Ja tak samo myślałam to mnie tu dziewczyny skrzyczały, że to późno!
Mi się wydaje, że w sam raz będzie aczkolwiek trzeba brać pod uwagę, że nie wiadomo co to się będzie działo za te ponad pół roku. I jak na przykłąd będę wiedzieć, że czasu nie będzie na dłuższe chodzenie po salonach i ten jakże przyjemny proces się wydłuży, to zacznę wcześniej Teraz tylko tak dla przyjemności chciałabym

Cytat:
Napisane przez carolline_ Pokaż wiadomość
.
i wróciłam z oglądania tych sal...
bardzo szybko poszło - to było coś strasznego...
.
dojazd do jednej z nich był okropny!!!- najpierw 5 km wiejską drogą- dziura na dziurze a później ... żwirek-kamień... coś strasznego... myślę, że autobus miałby wielki problem... sala nie była też ładna...
.
z kolei druga- dość ładna, dojazd fajny, piękny park (drzewka, ławeczki) ALE oczywiście terminy,terminy,terminy! znów wszystko zajęte, zostawiliśmy nr telefonów, gdyby coś się zwolniło...
.
także sama już się pogubiłam... może faktycznie lepiej będzie zorganizować ten ślub w 2014?

z narzeczonym też się pokłóciłam, bo dojeżdżając do tej pierwszej sali skrzywił sobie felgę i cały czas przez to rozpaczał... !!!
nie mamy sali, nie mamy terminu ślubu, nic nie mamy!- a on głupim samochodem się przejmuje !
Cytat:
Napisane przez carolline_ Pokaż wiadomość
Galija
wesele nieduże, rodzina, kilkoro przyjaciół- będzie ok. 70-80 osób...
.
postanowiliśmy "pojeździć" po salach, aby zobaczyć wszytko na własne oczy (chociażby dojazd), a także zostawić nr telefonu, gdyby ewentualnie coś się zwolniło (w tych wyjątkowo ładnych miejscach)...
.
zastanawiam się, czy jednak nie odłożyć tego ślubu na 2014? może skoro jest taki problem z terminami, to normalne, że ślub będzie po dwóch latach od zaręczyn? bo widzę, że w rok naprawdę ciężko to "ogarnąć"...
Dacie radę na pewno. Wymaga to trochę czasu i wysiłku - wiadomo - ale jak się chce, to się da Wesela z tego co widzę nie macie dużego, więc na pewno sala się znajdzie prędzej czy później, no ale trzeba wytrwale szukać

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
To nad czym Wy się zastanawiacie???
Skoro mają terminy, sala piękna, to tylko brać Bardzo wiele osób organizuje wesela w hotelach. Trawkę i drzewka będziesz miała na plenerze, jak nie ma wyboru, a zależy Wam na ślubie w przyszłym roku, to nie ma co wybrzydzać.

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
a odnośnie stażu w dniu ślubu to my będziemy mieli trochę ponad 3,5 roku
A my 7 lat bez 3 miesięcy

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
cześć można do Was dołączyć?

Cytat:
Napisane przez aneczka0305 Pokaż wiadomość
Hey, mogę też do Was dołączyc?

Ślub 14 września 2013 w Rychtalu (województwo wielkopolskie).
Ja mam 21 lat (kończę w niedzielę), a mój TŻ 28.
Witajcie

Ha..nie zmieniam swoich nawyków i wpadam późno;p
Byłam na zakupach małych w moim ulubionym sklepie zielarskim Ponieważ mam już maskę z Biovaxu doszłam do wniosku, że te moje biedne włosy wspomoge szamponem do włosów suchych. Oczywiście takowego akurat nie było na stanie - standard, jeśli chodzi o moje szczęscie w zakupach Pani w sklepie pokazała mi inne szampony i w końcu zdecydowała się na jeden. Też z Biovaxu, do włosów ciemnych, ponoc dobry - się zobaczy Ponieważ ufam tej pani i wiem, że kitu mi nie wciśnie, to zainwestowałam w witaminy, żeby od środka też działać. Na szczęście zawieraja też takie składniki, które przyjmować muszę (żelazo = anemia), więc wzięlam. W gratisie do witamin było serum na paznokcie Więc zrobiłam zakupy i na ten miesiąc zakończę ten temat, a pamiętajmy że jest 7 maja

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:48   #274
asia27100
Zakorzenienie

oj tam

ja mam wypłatę 10-tego a 11-tego już zwykle zaciskam pasa

edit a ten szampon z biowaxu ma silikony?

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2012-05-07 o 23:49
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 23:55   #275
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
oj tam

ja mam wypłatę 10-tego a 11-tego już zwykle zaciskam pasa

edit a ten szampon z biowaxu ma silikony?
Ale masz wypłatę

Z tego co wiem, to nie, ale nie jestem pewna, więc nie bierz tego na serio Sprawdzić nie mam jak, bo łazienka zajęta Ale jutro zobaczę, a jeśli wiedzieć chcesz już, to wejdź sobie na stronę Biovaxu. Z tego co pamiętam jest tam skłąd wypisany

Skład jest, ale przyznaję się bez bicia, że nie wiem, jak silikony są nazywane w takich składach

To jest link do tego szamponu, który mam:
http://www.biovax.pl/strona,produkt,...ych_200ml.html

A to witaminy:
http://www.biovax.pl/strona,produkty...PTIMUM_28.html

I serum do paznokci:
http://www.biovax.pl/strona,produkty..._paznokci.html

Edytowane przez burlesque90
Czas edycji: 2012-05-08 o 00:00
Stary 2012-05-08, 00:01   #276
asia27100
Zakorzenienie

hah no niestety... zwłaszcza teraz, w dniu wypłaty siadam do komputera i po kolei płacę: szkoła (zbieram teraz na czesne), spłata rat za tv, internet, komórka, wesele.. itp. i zostaje sumka do przeżycia. ale jeszcze na nowe buty mnie z niej stać

gdyby tylko ta szkoła już odpadła, czesne pochłaniają straszne sumy...

co do szamponu to nie bede zgrywac specjalistki, kompletnie sie na tym nie znam, nie potrafie tego czytać, temu też pytam ( a szukam czegoś, co włosów nie obciąży)

edit hahha burlesque no to my są po jednych pieniądzach

Cytat:
Biovax to gwarancja BEZPIECZEŃSTWA!
- nie zawiera substancji drażniących:

• bez PARABENÓW,
  • bez SLS (SODIUM LAURYL SULFATE),
  • bez SLES (SODIUM LAURETH SULFATE),
  • bez GLICOLU PROPYLENOWEGO
to chyba to???

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2012-05-08 o 00:04
Stary 2012-05-08, 00:04   #277
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
hah no niestety... zwłaszcza teraz, w dniu wypłaty siadam do komputera i po kolei płacę: szkoła (zbieram teraz na czesne), spłata rat za tv, internet, komórka, wesele.. itp. i zostaje sumka do przeżycia. ale jeszcze na nowe buty mnie z niej stać

gdyby tylko ta szkoła już odpadła, czesne pochłaniają straszne sumy...

co do szamponu to nie bede zgrywac specjalistki, kompletnie sie na tym nie znam, nie potrafie tego czytać, temu też pytam ( a szukam czegoś, co włosów nie obciąży)

edit hahha burlesque no to my są po jednych pieniądzach
Chodziło mi o to, że w ogóle ją masz

Ja się przyznaje, że zaufałam pani w sklepie, a wiem że mogłam to zrobić, bo ona naprawdę się na tym zna i wie, co dobre dla włosów, więc jakiegoś badziewia, które bardziej je zniszczy mi nie poleci, więc wiesz

Krótko mówiąc - sprawdzę, to Ci powiem Jutro wypróbuje pierwszy raz. Wiadomo, że po jednym razie cudów nie ma, ale ogólne wrażenie Ci przekażę

Ja sobie idę, bo trzeba się na uczelni pojawić w końcu Postaram się wpaść przed zajęciami albo dopiero późnym wieczorem, bo w domu będę ok 22:/
Więc do jutra

Edytowane przez burlesque90
Czas edycji: 2012-05-08 o 00:08
Stary 2012-05-08, 00:08   #278
asia27100
Zakorzenienie

przyznam, że już wieki nie kupowałam kosmetyku w sklepie, gdzie by mi doradzano. prawie wszystko mam z oriflame ( tam to nam tłuką składy do głowy) no ale akurat szamponów z ori nie lubie, i zwykle wrzucam jakiś w supermarkecie do koszyka

edit czekam na relacje w takim razie

Stary 2012-05-08, 07:15   #279
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
tak wogóle to ja jestem koszmar fryzjera (dlatego prawie wogóle nie chodzę): najlepiej jakby zrobił mi ekstra metamorfoze ale: nie skracał włosów, nie robił grzywki, nie farbował, nie cieniował, nie golił. no człowiek sam nie wie czego chce
Hehe to ja też jestem koszmarem fryzjera idę podciąć końcówki i jęczę przy każdym cięciu, że tak dużo ale teraz się przełamię, będę kolejnym z koszmarów fryzjerskich i siądę na fotelu i powiem "róbta co chceta" oczywiście z dwoma zastrzeżeniami: nie chcę krótszych niż do ramion i nie chcę prostej grzywki, w której wyglądam jak Kopernik z czerwonej stówki już mam stresa

Ale wczoraj miałam ogień w palcach zostało mi jeszcze 1.5 rozdziału do napisania... idę dziś do czytelni to będę mieć 3/4 jednego rozdziału, a połówkę napiszę dziś wieczorem jak wrócę z zajęć... oby oby mam czas do piątku, do 12... sen mi to spędza z powiek

Witam nowe PM i wracam do pisania...
Miłego dnia kochane
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 07:37   #280
_Syla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Ale wczoraj miałam ogień w palcach zostało mi jeszcze 1.5 rozdziału do napisania... idę dziś do czytelni to będę mieć 3/4 jednego rozdziału, a połówkę napiszę dziś wieczorem jak wrócę z zajęć... oby oby mam czas do piątku, do 12... sen mi to spędza z powiek

Miłego dnia kochane
Dzień dobry

Napiszesz, napiszesz zdolna dziewucho

Dzisiaj już ładniejszy trochę dzień sie wydaje...

Dziewczynki, a oglądałyście jakieś zaproszenia już?
Stary 2012-05-08, 08:05   #281
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Podczytuję Was od jakiegoś czasu i do wczoraj nie byłam pewna daty więc nie dołączałam Ślub mam 27 kwietnia 2013r o godz 16,00. Jestem w trakcie umawiania się z fotografem, salę jedną mam oglądniętą a na drugiej którą biorę pod uwagę będę 26 maja na weselu więc obejrzę przy okazji. U księdza termin zaklepany, na nauki mamy w nowym roku przyjść i wtedy się wszystko załatwi. Poza tym.... Hmm. Chyba nic. Mam 26 lat i TŻ też, jesteśmy razem 5 lat i jesteśmy od 4i pół małżeństwem w świetle prawa .
Stary 2012-05-08, 08:24   #282
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
cos sie wbic dzis nie mogę.. jak byłam w pracy szło mi lepiej

dastin heh odwieczny problem... miesiące zapuszczania by nagle zmienić zdanie...a potem na nowo zapuszczać
ja juz mam wloski 55 cm
ale wybieram sie w tym mc do fryzjera. mojego kolo kleparza zamkneli zawsze chodzilam tam konjcowki podcinac placilam 15 zl a teraz zrobili tam le cher bede musiala zaplacic wiecej z ta sama obsluga :/ chybaq pojde gdzies indziej
nie wiem czy uda mi sie zapuscic wlosy do mojej wymarzonej fryzury na boczek (loki) i boje sie ze bede musiala uzyc clip in.

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i do wczoraj nie byłam pewna daty więc nie dołączałam Ślub mam 27 kwietnia 2013r o godz 16,00. Jestem w trakcie umawiania się z fotografem, salę jedną mam oglądniętą a na drugiej którą biorę pod uwagę będę 26 maja na weselu więc obejrzę przy okazji. U księdza termin zaklepany, na nauki mamy w nowym roku przyjść i wtedy się wszystko załatwi. Poza tym.... Hmm. Chyba nic. Mam 26 lat i TŻ też, jesteśmy razem 5 lat i jesteśmy od 4i pół małżeństwem w świetle prawa .
witam nowa pmke
wize ze szybko sie zdecydowaliscie na slub cywilny fajnie a wczoraj byla rozmowa na temat szybkosci
Stary 2012-05-08, 08:29   #283
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Syla Pokaż wiadomość
Dzień dobry

my do tej pory chcielismy cos z tego ale ostanio zdecydowalismy sie na motyw pawiego piora wiec zaporsznia musza byc z motywem, nie wiem czy jakos doklejac czy dodawac pawie pioro ( jest tanie 150 zl za caly ogon ok 230 szt) czy tylko motyw graficzny dawac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg the_invitations_m.jpg (45,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg white_pink_449_10_m.jpg (30,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (12,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5404363466_93c89752c4_z.jpg (39,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6501400539_66e92666a9_z.jpg (35,4 KB, 5 załadowań)
Stary 2012-05-08, 08:34   #284
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Hehe to ja też jestem koszmarem fryzjera idę podciąć końcówki i jęczę przy każdym cięciu, że tak dużo ale teraz się przełamię, będę kolejnym z koszmarów fryzjerskich i siądę na fotelu i powiem "róbta co chceta" oczywiście z dwoma zastrzeżeniami: nie chcę krótszych niż do ramion i nie chcę prostej grzywki, w której wyglądam jak Kopernik z czerwonej stówki już mam stresa

Miłego dnia kochane
to ja mocno trzymam kciuki i jak skonczysz już to wracaj do nas

Cytat:
Napisane przez _Syla Pokaż wiadomość
Dzień dobry

pewnie, jedna chyba PNka już nawet ma zaproszenia - tzn jedna ma na pewno a nie wiem czy jeszcze ktoś część z nam ma tez upatrzone zaproszenia

Dzień dobry. Mam dziś jeszcze gorszy dzień niż wczoraj. Tak mnie rano mama wkur.wiła że mam ochotę rzucić to wszystko i się wynieść...
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:35   #285
fantastka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Dzisiaj będę się starać o wizytę dentysty "na gwałt" Muszę ząb wyleczyć dzisiaj albo jutro, bo równo za tydzień będę miała ściągany górny aparat Nareszcie

Wczoraj nie wytrzymałam i jednak zadzwoniłam do TŻ, sprawdzić co robi i wierzę mu (chyba), że był na szkoleniu, ale wierzę też, że było to szkolenie dziwne. Chłopaki na pewno o suchym pysku nie siedzieli... No ale człowiek nie wielbłąd...

Co do włosów to cieszę się, że nie muszę jakoś specjalnie zapuszczać Mam długie loki (długie jak na loki, bo tak ciut za zapięcie od stanika, z tyłu krótsze), które są tak gęste, że co bym nie wymyśliła, da się z nich zrobić. Może oprócz wyprostowania Wiem, że TŻ chciałby, żebym miała proste włosy do ślubu, ale jeżeli będzie gorąco, wilgotno i trochę się pobawię to od razu mi się spuszą i skręcą... Więc byłoby to niewskazane

Witam nowe PM

A co do nauk, ja pójdę na nie sama... Chociaż to chyba się kurs przedmałżeński nazywa. We wrześniu przez miesiąc będę chodzić w piątki i soboty wieczorami. TŻ twierdzi, że miał taki kurs w szkole

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 08:40   #286
extassy
Zakorzenienie

gratulacje!! kolezanka sciagala po 19 mc i wyglada rewelacyjnie.
ja sie wybieram w pt na beyonda i czeka mnie bila dieta:/
Stary 2012-05-08, 08:42   #287
marta1881
Zakorzenienie

Witam nową PM
Nowe Panny Młode wyrastają jak grzyby po deszczu
Obyście zostały z nami na dłużej!
Stary 2012-05-08, 08:42   #288
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
gratulacje!! kolezanka sciagala po 19 mc i wyglada rewelacyjnie.
ja sie wybieram w pt na beyonda i czeka mnie bila dieta:/
U mnie to trochę dłużej trwało 4 lata

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2012-05-08, 08:44   #289
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
to ja mocno trzymam kciuki i jak skonczysz już to wracaj do nas

pewnie, jedna chyba PNka już nawet ma zaproszenia - tzn jedna ma na pewno a nie wiem czy jeszcze ktoś część z nam ma tez upatrzone zaproszenia

Dzień dobry. Mam dziś jeszcze gorszy dzień niż wczoraj. Tak mnie rano mama wkur.wiła że mam ochotę rzucić to wszystko i się wynieść...

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
U mnie to trochę dłużej trwało 4 lata
ojej
Stary 2012-05-08, 08:49   #290
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Jeśli chodzi o zaproszenia to w sumie już bym kupiła i niech sobie leżą ale muszę kombinować jak to zaliczki po wpłacać. O ile na fotografa można powiedzieć mam (na tym najbardziej mi zależy i pierwsze co zaczęłam załatwiać to pytałam czy termin ma wolny i dopiero do kościoła poszłam). No ale musze mieć na Dj i salę na zaliczkę a średnio mam tą kasę tak od ręki. U ns tylko TŻ pracuje a wydatki się piętrzą. Na pomoc rodziców nie mamy co liczyć bo moja mama ma tyle długów że ja bym chyba nie dała rady ich spłacić a TŻ pochodzi z baaardzo biednej rodziny.... I wszystko musimy zapłacić sami, dlatego wesele wg planu na 75 os i do północy. Zresztą Tż mówi, że my mąż i żona już tyle czasu że wesele nam nie potrzebne do szczęścia- i ma rację, ale "małe" przyjęcie zrobimy. A generalnie to miało być mniej os ale Tż ma dużą rodzinę:/.

Extassy strasznie podoba mi się motyw tego pióra może nawet zgapię:P Tzn muszę o tym pomyśleć.

Przeglądałam wczoraj all w poszukiwaniu tych piór z ciekawości jakie są ceny i faje kolczyki są z nich. Ciekawe jak by do sukni pasowały
Stary 2012-05-08, 08:49   #291
extassy
Zakorzenienie

http://dominikabudzynska.blogspot.com/ uwielbiam ja
Stary 2012-05-08, 08:51   #292
melleczka
Zakorzenienie

Witam się rana
Stary 2012-05-08, 08:54   #293
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o zaproszenia to w sumie już bym kupiła i niech sobie leżą ale muszę kombinować jak to zaliczki po wpłacać. O ile na fotografa można powiedzieć mam (na tym najbardziej mi zależy i pierwsze co zaczęłam załatwiać to pytałam czy termin ma wolny i dopiero do kościoła poszłam). No ale musze mieć na Dj i salę na zaliczkę a średnio mam tą kasę tak od ręki. U ns tylko TŻ pracuje a wydatki się piętrzą. Na pomoc rodziców nie mamy co liczyć bo moja mama ma tyle długów że ja bym chyba nie dała rady ich spłacić a TŻ pochodzi z baaardzo biednej rodziny.... I wszystko musimy zapłacić sami, dlatego wesele wg planu na 75 os i do północy. Zresztą Tż mówi, że my mąż i żona już tyle czasu że wesele nam nie potrzebne do szczęścia- i ma rację, ale "małe" przyjęcie zrobimy. A generalnie to miało być mniej os ale Tż ma dużą rodzinę:/.

Extassy strasznie podoba mi się motyw tego pióra może nawet zgapię:P Tzn muszę o tym pomyśleć.

Przeglądałam wczoraj all w poszukiwaniu tych piór z ciekawości jakie są ceny i faje kolczyki są z nich. Ciekawe jak by do sukni pasowały
my po czesci placimy sami za wesele.
piora mamy od znajomego tz ktory choduje pawie na piora wiec mamy je taniej. kolczyki kupie z jakims kolorowym morskim oczkiem. a piroa beda w bukietach na stolach i umnie w bukiecie i chyba zaproszenia. bardzo prosze zgapiaj nie ma problemu. mamy juz zalatwiona dziewczyne ktora nam zrobi oprawe poligarficzna wesela zaproszenia tablice. tak sie jeszcze zastanawialam nad upominkiem dla gosci na talerzyku, widzialam fajne lizaki
Stary 2012-05-08, 08:55   #294
melleczka
Zakorzenienie

Ale mamy wysyp nowych PMek
Witam wszystkie nowe PMki

Ja już mam świadkową Wczoraj u niej byłam i jej powiedziałam Bardzo się ucieszyła
Stary 2012-05-08, 09:05   #295
extassy
Zakorzenienie

https://plus.google.com/photos/10773...Jqj8uCdv-O9xgE nie mam tego duzo ale kompletuje

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ale mamy wysyp nowych PMek
Witam wszystkie nowe PMki

Ja już mam świadkową Wczoraj u niej byłam i jej powiedziałam Bardzo się ucieszyła
gratulacje

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

http://bridelle.pl/wp-content/upload...03/bolero1.jpg nie podoba mi sie :/

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

http://www.joemonster.org/art/20023/...ja_przed_balem hahaha
Stary 2012-05-08, 09:08   #296
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Dzisiaj będę się starać o wizytę dentysty "na gwałt" Muszę ząb wyleczyć dzisiaj albo jutro, bo równo za tydzień będę miała ściągany górny aparat Nareszcie

Wczoraj nie wytrzymałam i jednak zadzwoniłam do TŻ, sprawdzić co robi i wierzę mu (chyba), że był na szkoleniu, ale wierzę też, że było to szkolenie dziwne. Chłopaki na pewno o suchym pysku nie siedzieli... No ale człowiek nie wielbłąd...

Co do włosów to cieszę się, że nie muszę jakoś specjalnie zapuszczać Mam długie loki (długie jak na loki, bo tak ciut za zapięcie od stanika, z tyłu krótsze), które są tak gęste, że co bym nie wymyśliła, da się z nich zrobić. Może oprócz wyprostowania Wiem, że TŻ chciałby, żebym miała proste włosy do ślubu, ale jeżeli będzie gorąco, wilgotno i trochę się pobawię to od razu mi się spuszą i skręcą... Więc byłoby to niewskazane

Witam nowe PM

A co do nauk, ja pójdę na nie sama... Chociaż to chyba się kurs przedmałżeński nazywa. We wrześniu przez miesiąc będę chodzić w piątki i soboty wieczorami. TŻ twierdzi, że miał taki kurs w szkole
ale Ci zazdroszcze tych równych ząbków
a pytaliście w kościele czy ten jego kurs ze szkoły może być? Bo może się okazać że ksiądz tego nie uzna i co wtedy?
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 09:09   #297
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Haha a ja myślałam o takim bolerku. Tylko nie wiem czy za cienkie nie będzie:/. U nas w kościele raczej chłód jest a 27 kwietnia to pogoda może być +30 a równie dobrze -10 :/ I chyba do sukni której jeszcze nie mam powinnam mieć coś cieplejszego.... W sumie mam taką etolę ślubna... do cywilnego kupiłam i jest... ale nie wiem czy w kwietniu wypada ją założyć...
Stary 2012-05-08, 09:12   #298
extassy
Zakorzenienie

mia a sama nie myslalas o aparacie jak ci zabki przeszkadzaja?
efekty sa niesamowite

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

moniczka zacznij od sukni a potem bolerko
ja sie wybieram do oltarza bez bolerka bede miala dlugi welon i uwazam ze to wystarczy
Stary 2012-05-08, 09:15   #299
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszcze tych równych ząbków
a pytaliście w kościele czy ten jego kurs ze szkoły może być? Bo może się okazać że ksiądz tego nie uzna i co wtedy?
Nie pytaliśmy... babka w kancelarii parafialnej zapytała czy kurs jest, on powiedział, że ma, więc zwróciła się tylko do mnie.... Chyba pójdę tam jeszcze przed wrześniem i dopytam. Ale jak się okaże, że nie uznają tego szkolnego to olaboga. Już słyszę te narzekania i moje ciągnięcie go na nauki

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2012-05-08, 09:19   #300
extassy
Zakorzenienie

to niestety zalezy od parafii

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości