![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(
Cytat:
choc to nie pierwszy raz taka historia. ale no nie potrafię. najchętniej bym takim osobom zabrała telefony, komunikatory itepeitede i czekała aż zrozumieją. bo widać Kami nic nie zrozumiała.
![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Dobre
![]() ![]() Mnie sie w każdym razie bałkankowie podobają ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez jestem baba, ja wiem o co kaman ![]()
![]() |
![]() |
#303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uroda pociągająca niezaprzeczalnie jest,nie ma co ściemniać ![]() Pani przezorna i ubezpieczona ![]() ![]() ![]() (ale jakby jakiś się trafił, którego Ahinsa by nie chciała (jakiś np. za mało bałkański), to chętnie go wezmę, są u mnie dwa granaty w świątecznym ubraniu i doświadczenie z niezbyt ujmującymi charakterami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Moge Cie zapewnic ze to TY poczujesz sie jak smiec. Najlepiej bedzie jak go olejesz sikiem prostym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
ehhhhh ja Go znam i wiem co Go zaboli,jestem uparta i nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa,ja nie szukam z Nim kontaktu tylko wiem że prędzej czy później On do mnie napisze i właśnie wtedy pogonie Go na zbity pysk a wiem co mu napisze i nawet jeśli go nie zaboli to sie wkurzy uwierzcie wiem co mówie.Ktos tam pytał czy jade do Oxford jako au-pair otórz nie jade,miałam taki zamiar jak jeszcze z Nim byłam ale zrezygnowałam jeszcze zanim sie rozstaliśmy bo nie opłacało sie.Ja już sobą nie dam nikomu sponiewierać i on nie może narzucić mi nic złego bo ja mam czyste sumienie za to on nie.Nawet jeśłi to oleje to będę miała świadomość że swoje powiedziałam/napisałam bo inaczej nie wytrzymam siedzi to we mnie głęboko i musze to wyrzucić.Dopóki tego nie zrobie dotuty nie będę miała spokoju ze samą sobą.Wyszczane mam na to co on na to powie nie obchodzi mnie to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz pokojowe zamiary? ![]()
![]() |
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
I szpadel.
Wiele zależy od delikwenta-np.czy łózio potrafi porządnie wygrzewać ![]() Ale ogólnie-nie, wrogie i złowrogie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
I jeszcze tobie możne złośliwie "nawrzucać", padną z jego ust rzeczy, które jeszcze bardziej cię zdenerwują czy zdołują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
Ja mam naprawde gdzieś co on powie,wiem tylko że jak sie odezwie to nie wytrzymam i mu napisze co o nim myśle.Mnie już nic nie rusza,wczoraj uderzyłam sie w głowe o meble szkoda że nie w skroń bo już bym tu nie siedziała,zabrakło jakieś 2cm ale głowa mnie boli nieziemsko może dlatego jestem jakaś ospała i nic mi sie nie chce.Ehhhhh jak pech to na całej linii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
tak, rzeczywiście masz gdzieś co powie. i masz go w pupie. taktak. to pewnie dlatego znowu piszesz o śmierci. całkiem to logiczne
![]() trochę gubisz się w tych swoich wypowiedziach, ale rozumiem, że cierpisz po stracie tego chama..dlatego da się to wybaczyć. ![]()
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Kami wybacz ale oszukujesz sie ,to nie ty nie utrzymujesz kontaktu ale on.A kiedy on sie odezwie chcesz podjac z nim dialog wiec jednak chcesz utrzymac kontakt(obojetnie jaki).Gdybys sie nie odezwala wtedy to ty bys decydowala.A tak decyduje ON ON ON ON!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
ok ,nie zalezy mi aby otrzymac statuetke jasnowidza roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Kami, to wytłumacz mi, proszę, czemu często wspominasz o śmierci..jeśli takie masz podejście do sprawy?
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on gwizdnął a Ty leciałaś. A teraz znów jesteś na najlepszej drodze do tego. Bo minie trochę czasu, "tęsknota" Ci przysłoni gniew i żal i zapomnisz o wszystkim co złe, bo "Go naprawdę Kochasz". Jak ćma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Poza tym Kami ja nie napisalam w poscie wyzej ,ze szukasz kontaktu.Tylko ,ze ty czekasz na ten kontakt.Dobrze wiesz,ze on sie odezwie a ty podejmiesz i td itd o to mi chodzilo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
BAN stały
|
Ja się dziwie,że ty Kami828 jeszcze z nim jesteś,zwłaszcza po tym co przeczytałam w innym wątku:
Cytat:
![]() Edytowane przez atka83 Czas edycji: 2007-01-06 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Wtajemniczenie
|
atka83 to mnie normalnie powalilo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
Dobra może przesadzam ale i tak mam ochote mu nawrzucać i pewnie to zrobie jak sie odezwie o ile sie odezwie.Dzisiaj miałam okropną noc,ja nigdy nie przesypiam całej nocy zasypiam o 3 i kilka razy sie budze a za każdym razem kiedy sobie drzemie to mam inny sen a dzisiaj miałam ich chyba z 4 i w każdym był on!!!Tragedia normalnie.A najlepszy był na końcu nad ranem kiedy śniło mi sie że jestem w intymnej sytuacji z trzema laskami!Wczoraj rozmawiałam z koleżanką i zażartowałam ze zmieniam oreintacje bo mam dość facetow i aż mi sie to przyśniło heh A jeszcze lepsze jest to że jak otworzyłam oczy to pomyślałam sobie jak bardzo ja go kocham i jak bardzo tęsknie ale poszłam sie umyć i mi przeszło heh Najgorsze są sny kiedy śni mi sie tez jego rodzina tak jak dzisiaj.Nie wiem co mam zrobić zeby spać całą noc i nie wstawać o 12 godzinie!Wtedy kiedy mnie zostawił dla innej popadałm w bezsenność to juz sie ciągnie prawie rok czasu!Chciałabym zapomnieć wkońcu uwierzcie.Zrozumiałam ze to wszystko był jeden wielki błąd.Ja wiem że byłam strasznie głupia i naiwna,nikogo nie słuchałam teraz mam za swoje ale przysięgam ze to już koniec.W sumie to odetchnęłam bo wiem że juz sie nie będę męczyć więcej.Ale ból i żal został chodź wiem ze i to minie,potrzebuje czasu.Ja nie czekam na jego kontakt ja sie tego boje ale jakby co to bede sie bronić nie pozwole mu mnie wiecej upokarzać a upokorzył mnie w oczach znajomych,rodziny i wogóle wszystkich którzy znaja ta sprawe.Przez niego bardzo sie zmieniłam,kiedys nie potrafiłam mu odszczekac jak do mnie sapał a teraz potrafiłam mu powiedzieć ze jest palantem,męską prostytutka itd. moze to dobrze ze miałam odwage ale to jest złe,ja jestem zła i pewnie bede gorsza,nauczyłam sie od niego wykorzystywać,kłamać,oszu kiwać jeszcze troche i będę taka jak on a nie chce!Zgubiłam gdzieś swoje zasady,zgubiłam samą siebie tak często słysze od znajomych ze zastanawiaja sie gdzie podziała sie ta zawsze uśmiechnięta,zabawna,pełn a życia Kamila.Jej już dawno nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
Po tym co przytoczyła Atka to dyskwalifikacja na całej linii. Kami, o co ty dziewczyno musisz się uderzyć (bo o niego i o meble to widać za mało), żebyś zrozumiała, że nie warto nawet jednego najgorszego słowa (wiesz o czym mówię
![]() Edit: Przeczytałam twój post ostatni i chciałam tylko dodać, że co do bezsenności to moim zdaniem (doświadczenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno, nie kochasz go. Wierz mi, nie kochasz.
Ja nie wiem co to konkretnie jest, moze podoba ci sie rola ponizanej i ofiary. Po prostu (sic!). To jest jakas chora lojalność wobec kata, nie miłość.
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Heh to że sie wtedy walłam nie ma z tym nic wspólnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też sie czasem zastanawiam czy to jest naprawde miłość czy co to jest wogóle.Może przywiązanie nie wiem jak to nazwać ale ja byłam dla niego dobra,za dobra co innego on.W jego słowniku nie ma takiego słowa wogóle jak kochać to przykre gdy oddajemy całych siebie komuś a w zamian nie dostajemy nic albo poprostu w twarz bo tak sie czuje jakbym dostała znowu od niego w twarz,chciałabym żeby to już minęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Wtajemniczenie
|
No i mam nadzieje ze w koncy zapomnisz i bedziesz zyc dalej szukajac kogos wartosciowego.Uwierz mi sa porzadni faceci tylko jeszcze na takiego nie trafilas a trafisz bo juz co nie co o nich wiesz.Jesli chodzi o to zeby mu powiedzie jaki z niego...to daruj sobie i to wierz mi jas kiedys tak zrobilam on sie nie przejol bno mial to gdzies a ja jak sobie to dzis przypomne to jest mi wstyd i to bardzo.Tlumacze sobie to ze tak mu nagadalam chociaz wcale nie musialam ze bylam malotala ktora tez nikogo nie chciala sluchac bo wiedziala lepiej.A dzis mi wstyd a Ty mozesz tego uniknac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ktoś zdeptał moje uczucia,też poczułam się jakby mi ktoś walnął w twarz/niedosłownie. ![]() To nie jest miłość,a może i jest,ale chora miłość.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
znacie taki super serial Laguna Beach na MTV/?wlasnie sobie ogladam.Jest tam tak Jason i jego dziewczyna.Jakbym widziala siebie i swojego exa.Boszzz pelno takich wszedzie ,na kazdym kontynencie.
![]() ![]() Np moj na walentynki pojechal sobie na narty,to samo w sylwka kiedy mialam pogrzeb dziadka-on b.chcial do mnie wrocic i tez pojechal sobie w gory.Heh.Kiedys dobrodusznie powiedzial mi ze kolezanka porponowala mu wyjazd w wiadomym celu.a on odmowil .Achhhhhhhhhhh.Co za wspanialomyslnosc.Kiedy sie poklocilismy przyjechala do niego kolezanka ,wyszedl po nia.Pozniej poszli do kosciola,spacerowali po osiedlu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i podobno ten wlasnie cudny zwiazek mu rozwalilam.Ja ![]() ![]() Moglabym napisac dlugasny elaborat na temat tego chorego zwiazku,jego i mojego zachowania.Ale tyle chyba wystraczy,robilma wiele glupot,godzilam sie na wiele mimo ze caly czas bylam wsciekla niepewna i jak na szpilkach.Nawet kiedy bylam z kims innym! ![]() ![]() .Chyba nikt nie mial gorszego zwiazku ![]() Jak widzisz Kami kuracja zajela mi troche i w koncu sie wyleczylam ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-01-06 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Ach Bess ja tez robilam glupoty za ktore dzis mi wstyd.Dlatego chce przekazac Kami ze to bezsensu bo tak naprawde to ulge przynosi czas a nie zemsta.A potem zostanie wstyd ze tak sie czlowiek upokorzyl...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.