|
|
#3721 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
a widziałyście, że w na kazimierzu w knajpie tuż obok alchemii na pierwszym piętrze stoją kwiatki w doniczkach, którymi są...kalosze? ostatnio to zauważyłam, dosyć ciekawie i niekonwencjonalnie to wygląda
|
|
|
|
|
#3722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ineso doczytałam o wpłacie, dziękuję
Cytat:
Cytat:
![]() 2. SdC ale głośno musiałaś wyć, że gg Cię usłyszała gg, przepraszam, musiałam Cytat:
![]() To zależy od tego co lubisz Cytat:
|
|
#3723 |
|
Nie depcze krokusów
|
mmmmmm - a co zamierzasz do niej ubrać?
|
|
#3724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
"Mała czarna" zawsze Ci się jeszcze przyda
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic. Zastanawiam się tylko czy w ogóle wypada a jeśli tak to z czym.
Już dawno chciałam którąś kupić a teraz trafiła się promocja i zastanawiam się którą i czy ew. nadawałaby się na różne okazje. Hiper gdzie Cię mogę złapać?
|
#3727 |
|
Nie depcze krokusów
|
mmmmmm - sama sukienka wydaje mi się nietrafionym strojem na obronę, dlatego zapytałam, z czym chcesz ją zestawić.
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
OMD
Malla sama na pewno nie. Ew. z jakąś marynarką. Dzięki Wam za opinie A w ogóle to mam wesele w maju i muszę coś wygrzebać z szafy A tak mi się jakoś nie chce iść... gg jak się potoczyła sprawa z elfem?
|
#3729 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie grzeb w szafie, tylko bierz tę sukienkę
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Malla w czarnej ani kremowej na wesele nie pójdę, chyba że w drugi dzień.
Muszę pogrzebać. Na razie znalazłam czerwoną sukienkę z komersu z gimnazjum i różową sprzed 6-7 lat
|
#3731 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Tak czy inaczej, sukienka jest ładna i na pewno jeszcze w przyszłości się przyda ![]() Cytat:
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
A propos ciuchów - odebrałam wczoraj Awanti (dzięki, Hiper!
Tzn mam nadzieję, że zaraz nie zmienię zdania Łososiowa spódniczka jest strasznie krótka, choć w granicach rozsądku, natomiast marynarka trochę mi się marszczy ze względu na brak biustu, ale ogólnie spoko (bo to w ogóle chyba M a nie S, przynajmniej na metce jest 38) świetna jest biała bluzeczka, a złota kiecka taka, jak chciałam - imprezówka, ale nie totalne kicz party ![]() Właśnie wszystko pomierzyłam i musiałam się z Wami podzielić
|
#3733 |
|
Rozeznanie
|
Helusia czeka na zęby i wszystko ja drażni.... i tak ząbkujemy obie bo mi wychodzi ósemka. A i w domku lepiej przesypia noce.
Skubana jest bo zaczeła pełzac do tyłu i teraz co ją spuszcze z oka to mi zwiewa z koca i musze jej szukac pod stołem albo krzesłami ![]() Gratki za przeprowadzkę!! GG- leroye mi sie nie otwierają, ale z opisu wybrałabym seledynki. Bo ja mam tez łazienke w brązo-beżach i czasem brakuje kolorystycznego akcentu. |
|
|
|
#3734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. yyy nie zrozumiałam ![]() 3. najpierw miałam pomysł żeby dodać jej życia, ale tam patrząc na nią myślę sobie że może zostawię ją taką spokojną i stonowaną. nie mogę się zdecydować bo z jednej strony takie mdławe pomieszczenia nie do końca mi pasują, lubię jak jest przełamane kolorem, ale z drugiej strony nie chcę żeby było pstrokato.z dodatków to chcę jedynie pojemnik na mydło, szczoteczki i szczotkę do WC oraz dywanik. dywanik też chcę taki z dłuższym włosiem, który można prać, ale miałam beżowy i jednak cholerstwo strasznie się brudzi i znać każdy włos, kłaczek i ślad więc w zasadzie co tydzień pewnie trzeba by było prać Cytat:
nie wiem jakie lubisz kiecki ale mam czerwoną tubę satynową bez ramiączek, którą stwiedziłam że z żalem pewnie będę musiała się pozbyć bo mimo że w nią wchodzę to jednak moje boczki... z elfem się nie potoczyło bo tak jak myślałam jak się wprowadzę i już będę mieszkać to braknie mi chęci i polotu do detali. i tak jest. widziałaś się może z kuzynem? ![]() OMD- próbowałaś nagrać tą płytkę? ![]() muszę Ci w ogóle oddać kiecki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#3735 | |
|
Konto usunięte
|
Bo nie przyszłam na spotkanie i w dodatku nie odzywałam się kilka dni
![]() Cytat:
![]() Jeszcze tylko 60 godzin i 20 min odwyku... Dzisiaj w domu od 17 do 18:30, później w Solvay Park, jutro lub pojutrze w centrum |
|
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33971774] Ma strasznie wysokie ceny ![]() [/QUOTE] Akurat to co chciałam ma najtaniej na całym ebay. Jak będę odsyłać pędzel to co mam napisać?
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki Witajcie
Czekam sobie na robotnikow ktorzy maja naprawiac schrzaniona wczoraj rure od wody Przy okazji przyszlo mi pismo ze dostalam sie na zabiegi sanatoryjne na moje kolankoA propos kaloszy ja swoje lubie - mam w fioletowo rozowe kolka - i tez sa w miare zgrabne tzn nie odstaja mi od nog tylko sa dopasowane i smialo moge je zakladac do spodniczek Zreszta niektore widzialy je na pewno bo mialam je na spotkaniu Uwazam ze na mega deszczowe dni kaloszki sa najwygodniejsze
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-05-08 o 11:51 |
|
|
|
#3738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta pudrowa spódniczka i marynarka- Cytat:
Moja chrześnica miała b. krótki moment raczkowania, potem szybciutko zaczęła chodzić i w ogóle nie pełzała. przynajmniej ja nie widziałam. no właśnie też sobie tak myślę, że jakiś mocny akcent mogłby fajnie wyglądać. tylko że zielony mam już pokój, czerwoną kuchnię i żeby nie było tak że całe mieszkanie da poczucie chaosu ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33971774] Bo nie przyszłam na spotkanie i w dodatku nie odzywałam się kilka dni ![]() Jeszcze tylko 60 godzin i 20 min odwyku... [/QUOTE] uhmm nie widziałam, że Cię nie było bo sama też w końcu nie dotarłam. Ola mi teraz przypomniała o awantii więc mam u Ciebie do odebrania 3 zamówienia, tak sądzę przynajmniej![]() tylko mi tak nie po drodze do tego Solveya trzeba spotkanie zrobić
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka, mam Twój pędzel
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od wychodzenia wołacz jest "wyłaź", a Twój "wyłaś" jest od "wyć" .[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33971774]Bo nie przyszłam na spotkanie i w dodatku nie odzywałam się kilka dni [/QUOTE]No... Mam Twoje 18 złotych od kamy .
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Pani Buka
|
gg22 - ja muszę się wybrać do Hiper do pracy w tym tygodniu, mam u niej też ze 3 zamowienia, więc w końcu trzeba odebrać
|
#3743 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do pędzla to najlepiej opisz sytuację i poproś o naprawę lub wymianę w ramach gwarancji. Cytat:
![]() A marynarka jest świetna To może spotkanie koło czwartku? Bo w przyszłym tygodniu na 100% nie znajdę czasu... |
||
|
|
|
#3744 |
|
Pani Buka
|
dziewczyny chodzące do ginekologa na Urzędniczą - czy tam zawsze są takie problemy z dodzwonieniem się? drugi dzień próbuję i obawiam się, że w końcu będę miała zbyt odległy termin.
|
#3745 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Kurdeee, brałam tydzień mocne antybiotyki na tę diabelną anginę, było ok, antybiotyki się skończyły, i co, po dwóch dniach mam nawrót |
|
|
|
|
#3746 |
|
Pani Buka
|
no jest, jest. bez przerwy zajęte albo nikt nie odbiera
u nas na roku wielkie poruszenie, bo katalog kursów i seminariów rzucili... wszystko ma tak mało punktów, dorzucam kolejne, a nadal mi z 10 ECTS brakuje.... polecasz swoje seminarium? wielkiego wyboru nie ma niestety.wyzdrowiej w koncu!
|
#3747 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
A widziałaś tego maila o wpisach i wypisach z całego roku już w październiku? Hm, samo seminarium moim zdaniem jest całkiem fajne. Ale musi Cię interesować tematyka technik wpływu społecznego - stopa w drzwiach, drzwiami w twarz, schemat dziecięcości, frazy "mam tylko jeszcze jedno pytanie", techniki sekwencyjne i tak dalej. Próbuję |
|
|
|
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też wciąż jestem chora, dziś zostałam w domu ale od jutra mam ostry zapiernicz w pracy i nie mogę się doleczyć...
|
|
#3749 | |
|
Pani Buka
|
Jojla - a ile się czeka na wizytę?
Cytat:
![]() co do seminarium - brzmi nieźle i odpowiada mi termin zastanawiałam się też, jak sama osoba prowadzącego.
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamiętam dokładnie kiedy dzwoniłam ale chyba jakieś dwa tygodnie temu, i idę w ten piątek ale wcześniej też były jakieś terminy, tylko mi ten 11.05 bardziej pasował.
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

fakt, że nie jest w nich super komfortowo ale ostatnio jak była ciapa zrobiłam w nich sporą trasę i nie było źle.
zrobisz zamówienie herbaciane?
otworzysz Ty czy ja mam to zrobić, a Ty exelomistrzu tylko ogarniesz?

Łososiowa spódniczka jest strasznie krótka, choć w granicach rozsądku, natomiast marynarka trochę mi się marszczy ze względu na brak biustu, ale ogólnie spoko (bo to w ogóle chyba M a nie S, przynajmniej na metce jest 38) 
bo z jednej strony takie mdławe pomieszczenia nie do końca mi pasują, lubię jak jest przełamane kolorem, ale z drugiej strony nie chcę żeby było pstrokato.

trzeba spotkanie zrobić