|
|
#2071 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Heh to nie jest ze mną tak źle
Przez ten rumianek nie mogę używać szamponu Babydream, a tak fajnie zmywa oleje..
|
#2072 |
|
szef wszystkich szefów
|
Mógłaby jakaś dobra duszyczka wrzucić kod na L'Oreal i podać datę kiedy obowiązuje zniżka? Szukałam, ale nie znalazłam. Z tego co pamiętam to właśnie L'Oreal miał inną datę...
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zadomowienie
|
nie pomyślałabym, że cynk stosowany wewnętrznie coś daje
dzięki za cynk Cytat:
i się właśnie zastanawiałam czy czegoś typowego na wzrost nie kupić, ale szczerze powiedziawszy nie wiem na jakiej zasadzie działają takie specyfiki. może to też odżywki wzmacniające a tylko napisane mają, że przyśpieszające wzrost. bo wiadomo co mocny paznokieć to i lepiej rośnie
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodam,że moja ciocia również nie może używać kosmetyków, które mają w składzie rumianek-skóra zaczyna ją swędzieć i staje się czerwona podobnie jak u mnie. Co najśmieszniejsze dość często piję rumianek i nie powoduje to żadnej nadwrażliwości. Ja również z tego powodu zrezygnowałam z kosmetyków Babydream, które mają to ziele w składzie.
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1335908434 21-30.05
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- http://www.naturaherbaty.pl/artykul/pokrzywa-18.html
Edytowane przez monikaW88 Czas edycji: 2012-05-08 o 12:57 |
|
|
|
|
#2077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pokrzywe można kupić w zwykłym sklepie spozywczym
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z Rossmanna, zadowolona z zakupów, ale ogólnie zniesmaczona
![]() Dzisiaj miał miejsce najazd "testerek". ![]() Młoda dziewczyna pac wzięła z koleżanką balsam i nie dość, że go otworzyła i powąchała to... wysmarowała nim całe przedramię. Oczywiście nie kupiła balsamu tylko odłożyła na półkę. Gdy weszłam w sektor, gdzie chodziły i testowały i zmierzyłam ich pogardliwym wzrokiem i parsknęłam, one nic sobie z tego nie robiły. Zero krępacji. Cały regał tak obeszły. Aż boję się pomyśleć ile produktów pootwierały. Nawet nie zwróciły na mnie uwagi Idę dalej... starsza kobieta trzyma w ręku 3 bordowe lakiery do paznokci, oczywiście nie testery , otwiera po kolei i (!) maluje paznokcie!!! To już jest jakaś kpina. Jak spojrzałam się na nią wymownie to ona: " och wszystkie za ciemne", a na to " to to nic, ci co kupią będą mieli wyschnięte". Na tyle mogłam sobie pozwolić, nie będę starszej kobiecie dobitniej zwracać uwagi. Oczywiście dzisiaj pan ochroniarz stał sobie z założonymi rękami i nie pląsał po regałach. Raj dla testerów...Wrrr ![]() ![]() Co to za mentalność? To, że coś stoi i nikt tego nie pilnuje nie uprawnia nas do ruszania, macania, wąchania, otwierania!! Musiałam się Wam wyżalić. Nie wiem, co o tym myśleć...niedługo chyba będę musiała kręcić wszystkie kosmetyki albo szukać tych z folią
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#2080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też bym się wkurzyła, ale nie wiem czy bym miała taką cierpliwość żeby się nic nie odezwać, pewnie poszłabym zwrócić uwagę ochroniarzowi
Jak zaglądać ciągle przez ramię uczciwym wizażankom to ma kto, a tak to głowę w piasek chowa i udaje, że nic nie widzi...![]() |
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też widziałam takie sytuacje to ręce opadają
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2083 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę ma słodki zapach na skórze, ale bardzo szybko się do niego przyzwyczaiłam i już go w ogóle nie czuję. Konkretnie chodzi o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oundation.html Cena na KWC to 210zł, ale wydaje mi się, że w Sephorze kosztuje ok. 180zł. Jak pierwszy raz ją zobaczyłam, kiedy miała ten podkład to mi szczena opadła Cytat:
Jakby ktoś się orientował, to chętnie poczytam, który kolor nadaje się dla bladych jak ściana![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2084 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja pokrzywę kupowałam w auchan chyba za niecałe 2 zł tylko brakowało mi regularności. zawsze mam ogromny zapał, 1 opakowanie jako tako regularnie, a potem już zapominam. mam w szufladzie pokrzywę sprzed chyba pół roku i raz na miesiąc jak mi się przypomni zaparzam chyba sobie ustawie w telefonie przypomnienie i znowu zacznę kurację. no i trzeba przyznać, że pokrzywa całkiem smaczna dziewczyny na wizażu mnie nastraszyły, bo pisały, że coś muszą dodawać, żeby mogły wypić (jak przy drożdżach |
||
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Bo takie liście z łąki/kupione w zielraskim smakują zupełnie inaczej niż ta torebkowa
![]() I lepiej działa wg mnie. Myślałam, że dziś już będzie oliwka Babydream na cnd a tu nic, bu
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie też nic, stare cnd nadal takie same możliwe, że jeszcze nie przykleiły plakietek
|
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro sprawdzę co u mnie jest w CND
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
chyba prędzej osiwiejemy niż się doczekamy BD w CND
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
I na siwe włosy kupicie sobie farby w CND
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą zastanawiam się czemu CDN jest wprowadzane oddzielnie, najpierw na sama maść i nic więcej, skoro opakowania zmienia cała seria
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Zadomowienie
|
heh kuszące, szczególnie cena
tylko bałabym się o jej czystość. szczególnie że wszędzie pełno żyjątek, które się załatwiają byle gdzie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że Babydream jeszcze nie ma w CND
![]() a dziś kupiłam krem Noni Care do mycia twarzy w promocji
|
|
|
|
#2097 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2098 |
|
Zadomowienie
|
W CDN same starocia, nic nowego.
Szukałam BD, ale nic nie było to wzięłam żel " od stóp do głów" ![]() Jeszcze, co do macania produktów- mazanie się balsamem to naprawdę przegięcie. Mnie nawet obrzydza myśl posmarowania się w sklepie- upał, lepkie ciało, normalny brud całego dnia na sobie, a tu jeszcze do głowy jej przyszło się nasmarować w miejscu publicznym Bleee Trzeba uważać, najlepiej kupować zafoliowane.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie picie pokrzywy to taki wieczorny rytuał, ogólnie wbiłam się w ten rytm że wieczorem jest pokrzywa i nigdy nie zapominam ![]() dla mnie też jest nawet smaczna i nie dodaję niczego do niej Cytat:
a i byłam dziś, powiedzmy przypadkowo w Ross, ale eliksirów nie było, a na cnd nie patrzyłam nawet...
Edytowane przez Iclosemyeyes Czas edycji: 2012-05-08 o 15:30 |
||
|
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie wiecie kiedy ma być nowy Skarb? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

Przez ten rumianek nie mogę używać szamponu Babydream, a tak fajnie zmywa oleje..

- 

Jak zaglądać ciągle przez ramię uczciwym wizażankom to ma kto, a tak to głowę w piasek chowa i udaje, że nic nie widzi...

Jakby ktoś się orientował, to chętnie poczytam, który kolor nadaje się dla bladych jak ściana
chyba sobie ustawie w telefonie przypomnienie i znowu zacznę kurację. no i trzeba przyznać, że pokrzywa całkiem smaczna