![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
No pewnie, to kwestia gustu
#2913 |
Zakorzenienie
|
to tak samo jak z bugaboo bee plus... wczoraj zapytalam tz jakie ma pierwsze skojarzenie z tym wozkiem. odpowiedzial ze wozek inwalidzki, ja mialam dokladnie takie samo odczucie gdy pierwszy raz zobaczylam ten wozek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bee jestem cały czas zachwycona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale osoby, które go widziały na żywo mówią, że dziwny, nisko zawieszony. Czytałam na gazeta.pl dużo pochlebnych recenzji o nim, ale że głownie jako wózek do ch się nadaję, może wejdź i sobie tam poczytaj. Tutaj zdjęcia porównujące Stokke, Quinny Zapp xtr i Nuna Pepp http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2...,IMG-2261.html
![]() |
#2917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tu masz opinie od mamusiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Raczkowanie
|
Mi się z inwalidzkim koljarzy x-lander x-run.. duże koła jeszcze pod skosem, duże szprychy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
ten tez mi sie tak kojarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
A ja po wiosennych spacerach i obserwacjach zakup parasolki na razie odkładam i zostaję przy Quinny Speedy. Dzieciak jak mój TŻ mówi wozi się w nim jak "panisko". Mimo tego oparcia jest mu wygodnie. A wózek już tej wiosny jeździł i po korzeniach i po piachu i po łąkach i po polnych drogach i po naszych wertepiastych chodnikach. Jak policzyłam to w sam majowy weekend zrobiłam z dzieckiem jakieś 30 km spacerów. Wózek prowadzi się SUPER.
A przed wakacjami zrobię próbę generalną z pakowaniem samochodu. Jeśli quinny się nie zmieści (a mam nadzieję, że jednak się zmieści bo kupujemy box dachowy), to szybko kupię coś małego na sam wyjazd ![]()
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba w tym roku tez zabiorą nad morze Speediego zamiast parasolki.
Bajka jadę jednak do grzybowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fakt - jak na razie zawsze przewoziłam go z kołami. Po zdjęciu kół może i do boksu na dachu się zmieści. Dobrze że moje koty zostają w domu ![]() ![]() Ja jeszcze muszę dodatkowo zmieścić krzesełko do karmienia i tych walizo-toreb u mnie będzie kilka. Ale jakoś dam radę - nie pierwsze pakowanie - no może pierwsze na dłuższy wyjazd z dzieckiem (krótkich wyjazdów już kilka było). Oby tylko wszystko było ok i w ostatniej chwili nic nie wyskoczyło. No i aby Milan dobrze zniósł podróż i sam pobyt ![]()
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
meeg a ile ma twój synek? mój pierwszy raz był na Bałtykiem mając 3 miesiące a zagranica jak miał rok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdy miał skończone trzy miesiące byliśmy z nim na krótkim wyjeździe w Polsce i w polowych wręcz warunkach i przeżyliśmy ![]() Poza tym bardzo często wyjeżdżamy do rodziny więc do wyjazdów jest przyzwyczajony, ale fakt faktem podróż z Lublina do Cro trwa w zależności od dnia tygodnia i godzin wyjazdu jakieś 18 a może nawet 20 godzin więc test cierpliwości będzie na pewno ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Wtajemniczenie
|
O rany, Wy odważne jesteście
![]() W tamtym roku byliśmy za to w Bułgarii samochodem, bo podróżujemy z psem ![]() ![]() Ja sobie niedawno uświadomiłam, że wózek zamówiony, ale żadne z nas nie sprawdziło jak wygląda gabarytowo x-move po złożeniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Większe wyzwanie to np. Albania - zapewniam da się przeżyć i przejechać - a jakie wspomnienia ![]() Jak malec podrośnie jedziemy do Turcji ![]()
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
mysmy jechali, corka miala 2 lata, spala w sumie cala droga albo sie budzila, pogadala i poszla spac. autem duzo wygodniej niz autokarem, sama jechalam autokarem do grecji i myslalm ze wykorkuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem tylko jak gondolka wam się będzie mieścić ale zawsze można to jakoś wykombinować ![]() meeg a jaki masz ten fotelik? Jesteś zadowolona z niego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Raczkowanie
|
Jane Racing Team. Milan zbyt szybko wyrósł z pierwszego fotelika (jest bardzo wysoki jak na swój wiek) i to taka przejściówka bo nie mogłam jeszcze kupić większego fotelika od 9 kg bo synek musiał jeszcze jeździć tyłem. Po BeSafe, który miałam wcześniej mogę napisać, że jakość materiałów w Jane nie jest tak dobra, fotelik jest też jak na mój gust trochę twardy (ale to moje subiektywne odczucie
![]() Natomiast mimo powyższych wad - uważam, że jest ok. Fotelik mimo, że montowany na pasy jest stabilny - dobrze pasuje do kanapy w moim samochodzie, dziecko nie narzeka w trakcie jazdy - ładnie leży w nim i bezproblemowo zasypia. Pasy dobrze się regulują i nie obcierają dziecka. Dlatego mimo, że mogłabym już go wymienić na razie postanowiłam jeszcze go zostawić - bo małemu w nim po prostu wygodnie i mając w planach dłuższą podróż chyba lepiej będzie mu w półleżącej kubełkowej pozycji pospać niż na siedząco. ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
Mnie rodzice zabierali na dłuższe wyjazdy też od czasów niemowlęctwa - kiedyś jeszcze fiatem - ciekawe jak oni się spakowali ![]() ![]()
Milanek, mój największy skarb ![]() Edytowane przez meeg_ Czas edycji: 2012-05-10 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle udało mi się przeczytać calusieńki wątek i jeszcze oprócz x-move interesujący wydaje się być Mutsy 4rider. Niestety za cały komplecik (gondola, spacerówka i fotelik) cena jest już dużo wyższa niż za X-landera, ale wizualnie, uważam, jest po prostu piękny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli masz jakieś konkretne pytania o x-mova to pytaj ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie to ciągle bardzo na + ![]() ![]() ![]() a co do Mutsy 4rider to u mnie odpadł bo nie ma pompowanych kółek a ja się uparłam na nie bardzo.. do tego miałam wrażenie że jak mój mały (który w sumie aż taki mały nie jest) usiądzie to że się złamie stelaż ![]() ![]() ![]() ![]() Cena niestety za wózki jest wysoka ale weź pod uwagę, że jak dobrze trafisz to jeden wózek starczy Ci do mniej więcej 3 urodzin dzidziusia, do tego jak masz codziennie się wściekać jak wychodzisz na spacer (co ja miałam przy poprzednim wózku) to to też bez sensu (bo wózek skrzypi, powietrze ciągle z kół schodzi, bobas źle leży....), więc czasem lepiej brać coś droższego a co nam bardziej odpowiada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
ja miałam 4Ridera na pompowanych kołach
![]() bardzo fajny wózek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Stelaż się nie złamie, bez obawy, woził mojego malca prawie 3 lata, teraz wozi inne dziecko. Jakość i wytrzymałość materiałów jednak wyższa niż u x-landera. ![]()
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
ja miałam 3 Mutsy i to są świetne wózki.Najgorszy dla mnie był Urban Rider
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.