![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dr Jerzy WILGUS - zbiorczy!
WITAM WAS PANIE I POLECAM WAM PODDaNIE SIE Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA ZABIEGOM PLASTYCZNYM PRZEZ ZNAKOMITEGO CHIRURGA PLASTYCZNEGO DOKTORA JERZEGO WILGUSA Z KATOWIC Z EUROKLINIKI, PAN JERZY WILGUS OPEROWAL MNIE PO PIERWSZEJ OPERACJI KTORA WYKONAL ZNAKOMICIE ZROBIL MI DRUGA Z KTOREJ BYLAM ROWNIE ZADOWOLONA A TERAZ PRZYGOTOWUJE SIE DO CWICZEN KTORE POZWOLA MI W PELNI DOJSC DO SIL, BOL I CIERPIENIE I ZEPSUTE CIALO PO WYPADKU WYGLADA PO TYCH OPERACJACH BARDZO DOBRZE, TAKZE POLECAM TEGO LEKARZA KTORY JEST NIE TYLKO ZNAKOMITYM DOKTOREM ALE PRAWDZIWYM CZLOWIEKIEM I DLA MNIE NIEMAL CUDOTWORCA -- POLECAM JERZEGO WILGUSA Z KATOWIC !!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wilgus
Nieopłacona reklama?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Oj opłacona i to bardzo! Zabieg kosztował ponad 13 tys. zł.!!!! No ale teraz mój men i ja jesteśmy zachwyceni. Polecam NZOZ EUROKLINIKA w Katowicach bo tam jest najlepsza chirurgia plastyczna!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
J rownież polecam ta klinike
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam,
16 dni temu miałam operację powiększenia piersi u dr.Wilgusa- fajna facet. Macie pytania- pisać. Wymiary przed - 162, waga 44, pod biustem 62cm, wyjściówka pełneB Mentor 325cc wysoki profil pod mieśniowo. Wyszło - hmm... nie wiem czy po 16 dniach można to oceniać czy opuchlizna nie zeszła.... jedna pierś jest pełniejsza, ale miałam krwiaka i może to dlatego... Opieka rewelacyjna. Zapłaciłaam 15300PLN. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Również robiłam u Wilgusa i jest w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja noszę 65E i prawie płaska jstem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pełne B- to znaczy pełne B. Nie miałam całkowitego zaniku piersi- miałam okrągłą, dosyć dużą jak na swoją filigranową posturę wyjściówkę.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dr Wilgus - EUROKLINIKA Katowice
Witam serdecznie
![]() Jestem przed operacją nosa pełna oczekiwań, pytań i nadziei, że wszystko się uda ![]() W tym wątku chciałabym aby znalazły się Wasze opinie oraz zdjęcia "przed i po" operacji w Euroklinice (mnie najbardziej interesują operację noska) ![]() Z góry bardzo dziękuję!
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dr Wilgus - EUROKLINIKA Katowice
Doktor Wilgus jest bardzo dobrym specjalistą jeżeli chodzi o operacje plastyczne nosa. Ma duże, wieloletnie doświadczenie i świetnie zgrany zespół. Wogóle mam wrażenie, że EUROKLINIKA jako jedna z nielicznych już klinik w Polsce wykonuje bardzo solidną robotę w stosunku do jakości i cen. Tam trzeba czekać na zabieg, a to często świadczy o renomie i dużym zaufaniu pacjentów. A propos zdjęć - najlepiej poproś doktora aby pokazał ci efekty swojej pracy, ja też chciałam aby przesłali mi mailem ale dostałam odpowiedź, że szanują prywatność swoich pacjentów i nie udostępniają zdjęć - w sumie jak się głębiej zastanowić to bardzo słuszne podejście. Polecam dr Wilgusa i EUROKLINIKĘ, nie miałam wątpliwosci gdzie realizować swoje zabiegi (nos, liposukcja).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dodałaś mi otuchy
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
znam 1 osobe ktora miala u niego robiony nosek.. nei pasuje do twarzy zbyt maly wyszedl i krzywy .. wilgus nie widzial w tym problemu mowil ze jest w porzadku wiec poprawki nie wykonywal..
ja bym nie polecila natomiast polecam Skupina, jestem 5 mscy po operacji noska i mam najpiekniejszy nosek na swiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mi od razu powiedział, że nie zrobi małego nosia bo mi nie będzie pasował. ..wyprostuje-zetnie garbka-delikatnie skróci czubek i będzie ładnie! Chyba zaryzykuję...i i tak oddam się w jego ręce licząc na cud, że wszystko wszystko p,ójdzie dobrze a nosio będę miała jak z okładki
![]() Powiem mu, żeby się bardzo postarał to dostanie niemieckie czekoladki ![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Jestem właśnie po korekcji nosa w Euroklinice. Wykonywał mi ją dr Tomczyk - przesympatyczny człowiek. Na razie jestem na etapie oczekiwania na zdjęcie gipsu, wczoraj wyjęto mi setony. Co do samej kliniki - miejsce, warunki, opieka i wszystko, co potrzebne pacjentowi, na absolutnie najwyższym poziomie. Nie można się do niczego przyczepić. No ale w końcu to "trochę" kosztuje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Daj znać proszę gdy już będziesz bez gipsu jakie pierwsze wrażenia
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki aby wszystko było ok ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Tak, na konsultacji też byłam u dra Tomczyka. Teraz jestem już tydzień po zdjęciu gipsu i do pełni szczęścia wiele jeszcze brakuje. Krępuję się wychodząc na zewnątrz, bo miejsce po łamaniu kości tam, gdzie był garb jest mocno widoczne, tzn.jest tam wgłębienie i nad nim taka kulka, kostna wypustka. Podobno ma się to wszystko zalać, wyrównać-zobaczymy. Na razie całość nie wygląda najlepiej.Za to końcowka jest bardzo ładna, lekko zadarta, choć jeszcze trochę opuchnięta. Zasinienia prawie już niewidoczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Czym bliżej tym mam więcej obaw... ;( Nie wiem co robić! Nie chcę aby było gorzej, jskieś kulki na nosie podobno się robią itp. ... Poza tym wydać 8500zł i w razie co nie wyglądać tak jak się marzy...chyba się "zastrzelę"... zła jestem na siebie CO ROBIĆ? Wilgus Wilgus szukam informacji i nie ma ich zbyt wiele. Na forum beauty nie mogę znaleźć ani jednego słowa gdy wpisuję jego nazwisko :/
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dr Jerzy WILGUS - zbiorczy!
Witajcie
W środę ok 9:20 leżałam już na stole u DR Wilgusa (EUROKLINIKA-Katowice) w oczekiwaniu na NOWY NOS ![]() Żeby było śmieszniej; anestezjolok robiła wywiad ile ważę ile mam cm itp no i jakie mam zazwyczaj ciśnienie więc powiedziałam, że bardzo bardzo niskie-zawsze tak mówlili lekarze...Usypiając tylko usłyszałam jak Pani się zaśmiała mówiąc "ona ma niskie ciśnienie?! 152/...)no i zasnełam hehe-chyba ze stresu mi podskoczyło ![]() Wracając do tematu... Operacja w środę, bez komplikacji i z zapewnieniem, ze wszystko poszło super Pan doktor wyciął mi nawet przy okazji tzw. polipa-dzikie mięso które gdzieś mi tam ponoć wisiało ![]() ![]() Opieka rewelacyjna, wszystkie Panie regularie sprawdzają czy wszytsko jest OK, podawały leki przeciwbólowe, zaraz po wybudzeniu dostałam przeciwwymiotne po której to kroplówce mogłam prawie skakać i przeciwobrzękowe po których czułam się rewelacyjnie bo coś widziałam....a do tego okłady z takiej maski hydrożelowej na oczka ![]() ![]() Ogólnie jedna z pielęgniarek zapewniła mnie, że Pan Wilgus zrobił już tyle nosków, że nie mam się co martwić, była przy operacji i wie, że powinno być super uff Wczoraj mnie wypisali, wymienili setony - dziewczyny kochane to da się przeżyć! Nie boli, jest dość nieprzyjemne raczej wkładanie nowych ![]() ![]() Doktor nie chichocze jak jakiś...jest poważny, od czasy do czasu się delikatnie uśmiechnie - choć mógłby częściej ![]() ![]() Teraz czekam na ściągnięcie gipsu +- 10-14 dni od zabiegu. W cenie pobytu zapewnione są śniadanka, obiadek i kolacja...droby upominek i -przynajmniej ja dostałam - pyszny soczek ![]() ![]() Zabieg 8300zł , razem z badaniami wyszło mnie to ok 8500zł jeszcze + dojazdy na kontrole, ale coś za coś ![]() Proszę tylko Pana Boga aby mnie nie pokarał, że poprawiam jego dzieło...i żeby nosio był ładniutki ![]() Jeśli macie jakieś pytanka to piszcie ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
witam,
Ilonaa, kiedy masz zdjecie gipsu? a moze juz Ci zdjeli i widzialas juz efekty Pana Doktora ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Tak jak pisałam wcześniej gipsu pozbędę się w poniedziałek czyli jeszcze 3 dni
![]() Powiem Ci tak, ja jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej opieki i podejścia... Rozmawiałam (z nie jedną) z pielęgniarek, która (była też przy operacji)mi powiedziała, że powinnam być spokojna ponieważ "nosy" to taki konik Pana Doktora potem operacje piersi... Byłam tam 3 dni i każdego dnia doktor operował nosy i piersi...Obok mnie leżała również dziewczyna Simona (którą pozdrawiam jeśli tu trafi) z operowanym noskiem...ona i jej mama zrobiła pewnie "wywiad" i sama powiedziała że Wilgus od 30 lat robi nosy więc mam być spokojna bo na pewno będzie OK ![]() Opuchlizna zchodzi dzień po dniu wiadomo z noska jeszcze troszkę to potrwa, ale to wymaga czasu ![]() ![]() Jestem dobrej myśli i polecam-a wiem co stres potrafi zrobić ![]() Pamiętaj, że nikt nie jest idealny, że o każdym ludzie potrafią coś złego napisać....a ludzka natura ma to do siebie, że gdy ktoś zrobi coś dobrego to dowie się o tym 5 osób a gdy coś złego to z 15...rozumiesz ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Super, dziekuje Ci za odpowiedz, wlasnie na to liczylam, na swieza relacje z pierwszej reki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ja jestem już 2 miesiące po operacji w klinice dra Wilgusa (zabieg wykonywał dr Tomczyk). Opuchlizny nie ma już w ogóle, czubek nosa wygląda idealnie, linia nosa jest prościutka i równa, nos jest zgrabny. Jedyny ślad po zabiegu to zaczerwienienie w miejscu łamania kości (tam gdzie był garbek, mniej więcej między oczami) i taka chrząstna/kostna (?) kulka/grudka - podobno ma się to zalać, wyrównać. Zobaczymy. Przy dobrym makijażu śladów nie ma, jedynie ta kulka między oczami na nosie jest trochę widoczna. I to jest jedyna sprawa, która mnie niepokoi. Poza tym z kształtu nosa jestem bardzo zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
A gdy miałaś gips to czułaś czasami takie "ciągnięcie"na nosie?? Niby nie boli, ale nie jest przyjemne :/ Mam jeszcze pytanko...Od momentu zdjęcia gipsu ile razy i w jakim odstępie czasu musiałaś się zgłosić na kontrolę?
Poza tym wrzuć jakieś fotki bo jestem baardzo ciekawa jak tam Twój nos ![]()
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do kontroli, to od zabiegu jedna była na wyjęcie setonów, druga na zdjęcie gipsu, a trzecia na wyjęcie szwów. I teraz za miesiąc mam kolejną (ostatnią mam nadzieję). No i na zdjęciu gipsu nie oczekujcie cudów. Nos zaraz po nie wygląda spektakularnie ;-) Potrzebuje paru dni, żeby wyglądać jako tako po gipsie. Edytowane przez dagamit Czas edycji: 2013-09-21 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Witam jeszcze raz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Uwaga Uwaga zdjęto mi gips! Nosio jednak troszkę opuchnięty, ale i tak jestem pod dużym pozytywnym wrazeniem Fotki wrzucę gdy wszystko ciut ciut się uspokoi...do tygodnia.
ps: bolało tylko troszkę ściągnięcie gipsu...a właściwie pozbycie się plastrów z buzi...ale operację przeżyłam więc TO bez problemu uff Buzia mnie ściągała, okropne uczucie... Już w dniu ściągnięcia gipsu próbowałam sobie doprowadzić skórę do "porządku" ale oklice nosa są dość wrażliwe i zdołałam jedynie delikatnie potraktować skórę -to dość drastyczne-miękką szczoteczką i płynem micelarnym aby pozbyć się resztek kleju itp. Jest ciut lepiej, ale do pełni blasku jeszcze daleka droga :/ Buzia z nowym noskiem wygląda naprawdę inaczej...będę musiała się przyzwyczaić Ależ jestem SZCZĘŚLIWA!!!
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam Cie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
I jak, pokażesz nam jakieś zdjęcia ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Jestem po 3 wizycie kontrolnej u dr Wilgusa dokładnie 11.10 minął miesiąc od operacji
![]() ![]() ps: postaram się do PT wrzucić jakiej fotki - zrobię jakiś make up i zapozuję... ![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie dam rady pojawić się w Euroklinice 24.10.2013. Tu adres NZOZ EUROKLINIKA, 40-767 Katowice-Ligota, ul. Stolarska 17,
Chcesz moją wizytę mogę ją odstąpić. Napisz, myślę że się dogadamy. ajnsztajn@interia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.