![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
muffinka, Baha brawa dla zdolnych dzieciaczków
![]() wg mnie są super, bo są bez cukru i bez mm owieczka wow, ale masz długaśnego synka ![]() A z tą rehabilitacją - moja A ma już prawie 8 m i sama się nie podciągnie do siadu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale mam dzis nerwa do mlodego
![]() ![]() 3 rozne dania probowalam mu dac... nawytykalam mu slownie co nieco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zadomowienie
|
też ostatnio łapię nerwa (w extremach padała łacina - oby to nie było jego 1 słowo
![]() a apetyt ma słaby może po tym rzygańsku? |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zawsze mam dylemat czy sobie poklnac czy autentycznie wsadzic w karton i wyslac pod przypadkowy adres badz zamknac w klatce ze swinkami morskimi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zadomowienie
|
goldika te swinki morskie mnie rozbawiły
![]() dzieki Ela ![]() ![]() a co do wysłania w podróż dookoła swiata to tez tak dziś myślalam po tym nieszczesnym spacerze;/ w wózku wrzask, a w domu jak w zlości polożyłam na koc z myślą "nie bede cie nosić!" to sie zabawia w najlepsze ![]() szukam nosidełek, przemyślałam temat chusty i chyba nie dam sobie z nią rady gdzieś w terenie z wrzeszczacym dzieckiem w wozku, musze znaleśc coś szybszego w obsludze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspolczuje takiego spaceru... ja mialam wyjsc z mlodym godz temu ale ze sie klocimy to nie poszlam. poczekam na Tz... i wyprawie ich na spacer hyhy (ale mam nikczemny plan!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Ale jajca, ze 2 tyg temu w CH zaczepila mnie dziewczyna ze szkoly jezykowej, czy nie chce odpowiedziec na 3 pyt, taki mini konkurs, oki, czemu nie. Calkiem o tym zapomnialam, dzwoni dzis telefon, babka z tej szkoly, ze wylosowalam drobny upominek. Fajnie, pytam jaki, a ona ze voucher na 300zl do ich szkoly
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zadomowienie
|
pożaliłam się w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit, wjechalam do klatki i cisza jak makiem zasial, cycki mi opadly... denerwuja mnie te rymowane tytuly na sile, widzialyscie tytul styczniowek? ![]() Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2012-05-08 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że dzisiaj nie tylko mnie bobek wnerwił.. Byłyśmy na spacerze, na zakupach. Jak zawsze wszystko fajnie. Wróciłyśmy do domku zjadła mała jabłuszka.Ugotowałam jej zupkę, a ona zjadła może łyżeczkę i w ryk, zakrztusiła się, pochyliłam ją do przodu, bo czerwieniła się.. Przestraszyłam się na maksa. Po chwili ryk, nie zjadła nic. Chciałam obrac ziemniaki to co chwilę mnie wołała do siebie, co chwilę na ręce. Poleżała chwilę i już coś podpłakuje. Zrobiłam jej mleko, zjadła, zasypiała pod koniec. Położyłam ją do łóżeczka to już się obudziła. Za chwilę już sama leżeć nie chciała. W końcu mówię do niej niemal ze łzami w oczach "Kur.. niunia, mama musi obiad zrobić, jest sama, nikt jej nie pomoże, to nie możesz mi dać chwilę?" Patrzyła spokojnie i leżała. Za chwilę zrobiła kupsko. No to przewijanie. A ja z obiadem w lesie. Piszę teraz do Was, leży łaskawca obok i bawi się..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Wtajemniczenie
|
Kasia witaj w klubie dzieci antywozkowych.u mnie spacer jest mozliwy gdy mala najedzona i spiaca w innych sytuacjach nie ruszam sie z domu.myslalam o chuscie ale jej pozycja przodem do matki nie odpowiada.
#1663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Wtajemniczenie
|
Princ ja mam taki dzien codziennie dlatego nie gotuje na szczescie mam tesciowa i ona ogarnia wszystko albo mala a ja wtedy bawie sie w Ele
#1665 |
Zadomowienie
|
super widze ze nie jestem sama, szkoda że myśl że innym też jest zle mnie jakoś nie pociesza
![]() oglądam te nosidełka na all ale jakoś nic mne nie przekonuje;/ fakie wypaśne są za drogie a pozatym nie o to mi chodzi a te tansze...sama nie wiem, musze jeszcze coś poczytać troche do mnie przemawia to ze względu na mały rozmiar http://allegro.pl/miekkie-nosidlo-ki...278845984.html i łatwość przenoszenia jeczy ta jeczała ide do niego matko!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To mój dzieć jest taki niedobry na okrągło ![]() ![]() Starszy też taki był ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
To ja Was pociesze...mój co chwile na rekach chce byc, Polusia chce, zeby sie nia zajmowac, jeszcze ja odpieluchowuje od wczoraj, wiec latamy sikac ciagle
![]() ![]() ![]() za kare chyba sobie na allegro cos kupei wieczorem za to zajmowanie sie od 1 dziecka do 2... ciekawe co powie Glam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy czy taka farciara, czy w ogole bede mogla skorzystac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Może być tak, że trzeba coś kupić za 1 tyś zł i wtedy ten voucher wykorzystać można bedzie... Ja sceptycznie jestem nastawiona do tego typu konków, bo raczej nie ufa w takie zaczepianie itp
![]() dowiedz sie wiecej o tym, zarz Ci linka poszukam.... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-05-08 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post33198846 moze tu ktos bedzie wiedział ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zadomowienie
|
dziewczyny znalazłam cos takiego
http://www.youtube.com/watch?v=8ezuT6cVMMo nosidełko mei tai, wygląda fajnie moim zdaniem tylko kurde drogiwe 180 zł;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
domiks dzieki
![]() mnie tez to MaiTai kusi, ale jesli moj dziec nie uznaje zadnej krepacji typu, lezaczek/fotelik/chusta dluzej niz 5 minut boje sie, ze to pieniadze w bloto... |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Zadomowienie
|
ja nie wiem czy nie zaryzykuje bo sie napaliłam
![]() jeszcze musze z tztem pogadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mleka pije juz mniej odkad zaczal jesc wiecej stalych. jak zje mniej obiadku to wypije wiecej mleka. zamierzam karmic do roku. wrzucilam rozpiske karmienia Adasia do pdf - w zalaczniku. Szczerze mowiac nei trzymalam sie scisle zasady 3-4 dni tylko karmilam go jak mnie ulanska fantazja poniosla mowiac o lyzeczce mam na mysli taka do karmiania malucha, a pojemnik ma 75ml. kostki o ktorych wspominam sa wielkosc kostki lodu, bo gotuje wieksza porcje a potem zamrazam w pojemniku na lod. w zamrazalniku przechowuje do 4 tygodni i w razie koniecznosci wyciagam kostke, lacze jak chce z innymi warzywami/owocami i szybko sie rozmraza bez koniecznosci ponownego brudzenia tysiaca garow, sitek, belnderow itd Cytat:
Cytat:
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2012-05-08 o 17:30 Powód: bo glupol o zalacznikach zapomnial |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zadomowienie
|
ooo wiolqn jeszcze jak ktoś poleca to tym bardziej jestem juz za
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolaczam do niejedzacych dzisiaj dzieci ![]() ![]() Kurde,czy ja prorok??Chcialam schudnac do 65 kg,schudlam i waga ani drgnie...Wymyslilam sobie karmienie do 6-ciu miesiecy-mleko przestaje leciec (za 2 dni konczymy pol roku),wtf ![]() Jak szlam do przedszkola,wstapilam do piekarni po jakas drozdzowke dla mlodego,bo wraca zawsze glodny.Narobilam sobie apetytu,wiec spytalam ekspedientke,jakie sa bez mleka.A ta podeszla do kasy i zaczela mi wymieniac,co jaka drozdzowka w skladzie ma (oczywiscie wszedzie margaryna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Wtajemniczenie
|
Dzis padlam.rozumiem ze mamy hartuja dzieci ale...moja kolezanka ma synka z sierpnia do 6mcy zdrowy teraz zaczal chorowac najpierw ucho a w zeszlym tyg wrocili ze szpitala bo zap pluc i oskrzeli.wczoraj bylo zimno dzis w sumie tez a ta go bez skarpetek na dwor bierze.
#1680 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurcze mama dzwoniła, że siostra do szpitala trafiła (ciąża początek 5 miesiąca) bo jakieś dwa skrzepy jej wyszły i gin kazał do szpitala jechać boziuu żeby to nic złego nie było....tak czekała na to dziecko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.