|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Polecam pania Małgorzatę ze szkoły tańca Gota przy ul. lubicz. Dopasowała nam układ do wybranej przez nas piosenki.
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za polecenie
ma moze ktos jeszcze jakies info?
|
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
mam już chyba DJ'a - mamy się spotkać po świętach i omówić sprawę
![]() podam wam szczegóły po spotkaniu , a czy będę mogła polecić to dopiero po 6.10 ![]() DJ'a mamy z polecenia od naszej fotograf .... mam już suknię Gala - model ruth
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a czy kurs przedmałżeński a nauki przedmałżeńskie to to samo? Czy nie?
|
#2315 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękna suknia, gratuluję ![]() Cytat:
![]() A ja Kochane mam już i suknię i butki i biżuterię - jestem na dzień dzisiejszy w stanie euforii sierpień taaaak daleko
Edytowane przez Grzesiowa Czas edycji: 2012-04-05 o 20:28 |
||
|
|
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
Grzesiowa, a Dni Skupienia? Też trzeba odbyć?
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- I dawać tutaj fotki
|
#2317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia czym są Dni Skupienia, my nic podobnego nie odbywaliśmy Wystarczy kurs i poradnia ![]() Suknie już pokazywałam w jednym wątku ![]() ach
Edytowane przez Grzesiowa Czas edycji: 2012-04-10 o 19:28 |
|
|
|
|
#2318 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, polećcie dobrego ślubnego fryzjera, ciągle szukam i szukam i nici :/
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
sama niestety nie mam fryzjera na oku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=15160 krakow https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=43162 polska(moga byc okolice krakoa) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233799 CZARNA LISTA
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
kupuj tylko na all. duzo przeplacisz w sklepach
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a była któraś z was na kursie komunikacji małżeńskiej, który podobno zastępuje dwa spotkania w poradni?? Zupełnie nie mamy czasu w tygodniu z facetem na tą poradnię, a obawiam się, że w soboty w mariackim są tłumy..
P.S. Kupiłam biżuterię do ślubu - kolczyki i zawieszkę z topazami i małymi diamentami.. Chyba zwariowałam, bo zapłaciłam ponad pięć stów.. Ale to przynajmniej inwestycja na całe życie, nie jak sukienka A welon planuję na allegro
|
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
![]() Z chęcią dołącze do waszego grona ![]() My postawiliśmy na grudzień:P dokładnie 29.12.2012 hmmm choć ciągle bije się z myślami czy dobrze zrobiliśmy(chodzi o miesiąc:P). Ale sale już mamy i w sumie to tyle z reszta jesteśmy w lesie. Nie ukrywam, ze czytając niektóre wpisy to sie przeraziłam bo chyba mało mamy czasu ale mam nadzieje, że ogarniemy wszystko do grudnia ![]() teraz drugim etapem jest wybór kapeli i tu moja pierwsza prośba o pomoc ![]() czy osobiscie wiecie cos na temat zespołów : route 66, nastroje (pani ewa) - 3 osobowy zespół atut również 3 osobowy wokalista to p.Ewelina. W internecie znalazłam opinie tylko o route 66 i są dobre ale kurcze martwi mnie tylko, ze podobno to zespól bardziej rokowy i czy spodoba sie "starszym" gością:P spotkałam sie też z opinią ze to bardziej zespół na koncert:/ hmmmm a moze macie swoje typy???? |
|
|
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkie foremki
![]() chetnie dolącze do Waszego grona Nasz dzień to 29.12.2012r.![]() cały czas się zastanawiamy czy dobrze zrobiliśmy powrywając się na zimowe miesiące:PPP ale sala sala juz zarezerwowana - cała reszta przed nami:/ i własnie tu moja pierwsza prośba o pomoc czy słyszeliście cos na temat zespołów : atut - osobowy p. ewelina - woklaistka nastroje - p. Ewa (nie mają strony;/) mamy te zespoły z polecenia ale szkoda, ze nie ma zadnych opinii zastanawiamy sie rówież nad route 66 tylko oni są podobno zespołem bardziej rokowym i obawiam się czy spodoba sie to naszym goscią - szczególnie tym bardziej konserwatywnym co do wesel:PPP Choc wiem, ze nigdy sie nwszystkim nie dogodzi.:P |
|
|
|
#2324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na tym kursie nie byłam, natomiast biżuteria cudna Kupując biżuterie miałam podejście podobne do Twojego - wszystko się przyda! ![]() Jak to jest z tymi welonami na allegro? Są dobrej jakości? Nie zapytałam w salonie o cenę welonu a te na allegro kosztują podejrzanie po 50zł
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]o w koncu sie udało
![]() Witam Was wszystkie mam nadzieje, ze mogę dołaczyc do Waszego grona![]() Nasz dzień to 29.12.2012 r. i poza salą nic nie mamy wiec licze na waszą zyczliwość i pomoc![]() i moze ktoś się znajdzie kto zdecydował sie na zimowy miesiąc bo bedzie mi razniej ![]() teraz juz nie pisze nawz sespolów bo juz dwa posty wysłałam, które sie nnie pojawiły moze własnie dlatego ze podałam te nazwy????? kurcze a ja potrzebuje waszej pomiocy co do zespołu bo marze zeby miec to juz za sobą ![]() z tego co widze, to przygotowania zaczynacie dużo wcześniej - kurcze mam nadzieje, ze sie wyrobimy ze wszystkim ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#2326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zespół, który zagra już niedługo u nas to Goldenteam z krakowa, a tu jego próbka:http://www.youtube.com/watch?v=-UOh2-4Noko polecam!
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak już go dostanę napiszę coś na ten temat na forum
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;*a czy z tych zespołów, które wymieniłam brałas któryś pod uwagę ?? albo słyszałaś. Ale po Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze zespół masz sprawdzony na bank przesłucham jak wróce do domu dzięki
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
o zespołe:
Atut - grają w 3 os składzie i chyba p. Ewelina jest wokalistą (niestety nie mają dopracowanej strony)http://zespolatut.info/ zespół Nastroje - P. Ewa (tu dostałam tylko namiar tel - bo nie mają strony) route 66http://route66.art.pl/links.php ten ostatni jest ponoć bardziej rokowy - w sumie tylko o nim można znajsc opinie na internecie
|
|
|
|
#2331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Możecie polecić jakiegoś fotografa i kamerzystę z Krakowa lub okolic?
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy
http://sandra-kuba.pl/oferta-i-kontakt/ ale slub dopiero 2013 wiec zobaczymy jak bedzie jest 2 foto za 2000 w tym 400 obrobionych zdjec ale dostajesz wszystkie jakie zrobia na plytce, album 120 zl
|
|
#2334 |
|
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny!
I ja się dołączam do wątku ![]() Nasz ślub jest 1 września mamy już w zasadzie wszystko, sala, zapowiedzi wiszą, muzyka, kamera, auto... Zaproszenia przyszły w tamtym tyg. Zamawiałam na allegro i gorąco polecam, bo ładnijesze niż na zdjęciach http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...310849066.htmlja zamówiłam ecru z bordową kokarką i jestem w nich zakochana ![]() Mam już też welon, taki z kryształkami Swarovskiego na końcu, dwuwarstwowy, na gługiej kosztuje 410 ale udało mi się kupić na allegro taniej ![]() Suknie mam zamówioną w salon Kreacja na długiej ( dawniej zwierzyniecka) Wczoraj byłam w CHT (dawna tandeta) myślałam że kupie buty, tylko jestem ograniczona bo mój obcas nie może być wyższy nić 5,5 cm i nie znalazłam takich. Wybiore się na kasztanową 1, bo tam widziałam jakiś sklep z obuwiem ślubnym. Jeszcze jakąs cukiernie musimy znaleźć i kupić garnitur dla mojego TŻ. Ale stresik sie pojawia ![]() myślę jeszcze o kursie tańca, możecie kogoś polecić ??
|
|
|
|
#2335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy tylko ja i mój G. jesteśmy w czarnym lesie ze wszystkim? Nie mamy jeszcze ani garnituru, samochodu, makijażystki i fryzjerki dla mnie, kwiaciarni. Wszystko zacznę załatwiać dopiero ok. czerwca. Śliczne buty są (a przynajmniej były) w Deichmannie - ja mam 5 cm.Prześlesz mi stronkę z której kupiłaś welon? Pochwal się suknią! ![]() O kursach tanecznych nie mam bladego pojęcia, my uczymy się na własne kopyto Gdzie będzie Wasze wesele?mój ślub dużo bliżej niż Twój, ale jeszcze o nim nie myślę ![]() a tak w ogóle to witaj wrześnióweczko |
|
|
|
|
#2336 |
|
Przyczajenie
|
Witaj
![]() Ja mam już umówiony makijaż i fryzurę w salonie J&J na Balickiej. są tam dwie Panie Justyny, jedna fryzjerka, swietna dziewczyna i druga makijażystka. Mają przystepne ceny i dobrą rekomendację. Welon kupiłam na allegro i to była jedyna taka aukcja ale może jeszcze się trafi. chyba wiem o których butach z daichmana mówisz, widziałam je ostatnio, takie pełne, klasyczne wyglądają jak ze skóry. Mój ślub jest tutaj http://www.szafran.com.pl/galeria/10,Wesela sala jest piekna i z tyłu mają piękny ogród. Zdjęcie sukienki przesyłam i welonu też, suknia moja będzie biała, ale fotkę mam tylko w kolorze ecru. Ty też pochwal się swoją suknią )A na garnitur jest czas, lepiej żeby był dobrany i fajnie leżał. trzymam kciuki za to, żeby wszystko się nam udało jak w bajce )
|
|
|
|
#2337 |
|
Przyczajenie
|
ANIG 87
Gdzie macie ślub ? Ja też mam 1 września i wesele w Szafrantu ...w pierwszej chwili się wystraszyłam ,że ten sam dzień i to samo miejsce hehe. Jeśli chodzi o poszukiwanie butów mam z tym problem... ale widziałam bardzo wiele modeli ,ładnych można wprowadzać zmiany (materiał ,kolor)na św.Filipa wchodzi się w bramę i po lewej stronie po schodkach w dół miła obsługa, polecam .Ja chyba tam się zdecyduje zamówić ,w Ryłko miałam upatrzone ale obcas był mało stabilny .... |
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
sama sie zstanawialam nad szafranem ale zbyt duzo negatywnych opini przeczytalam i zdecydowalismy sie na krzemieniec. opini juz nie pamietam bo sporo czasu temu szukalam
|
|
#2339 |
|
Przyczajenie
|
My mamy wesele w zagaciu, sala Szafran. nawet nie wiedziałabym że ta sala istnieje, ale byłam tam na weselu i było świetnie, zwłaszcza jedzenie rewelacja, ale miejsce też piękne, sala klimatyzowana, ogród.Mojemu TŻ od razu przypadła do gustu
![]() dziekuję za info o sklepie z bucikami, wybiore się tam |
|
|
|
#2340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeee to tak jak my też zdecydowaliśmy się na Szafrantu w Niepołomicach. W sumie wybór sali poszedł szybko bo zauroczyła nas od pierwszego zobaczenia , a Pani Iwonka i mąż strasznie mili i zrobili na Nas bardzo pozytywne wrazenie![]() czekam w takim razie na relacje a zespół jaki wybraliście, któryś ktory polecała pani Iwona??? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

ma moze ktos jeszcze jakies info?