|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świętujemy nasze pierwsze rocznice! - Majowe Żony 2011 cz. V
Okres juz mialam, ale kurcze cos mnie brzuch boli znow jak na okres od woch dni, i uda tez. Moze to przez to humor mam nietaki, no nie wiem. Probuje odganiac rozne czarne mysli, ktorych nie brak przeciez nikomu (takie zycie).
he, he, ale z nas zrzedy. Takaya, niezla jestes, ja w weekend musze nastawiac budzik, jak chce wstac przed 11sta ![]()
#512 |
Zakorzenienie
|
Monita w ta niedzielę to ja ledwo dotrwałam do tej 7mej w łóżku
![]() Teraz mam jak kiedyś jak już oczy się otworzą to nie ma zmiłuj bym w łóżku wysiedziała, tyle,że kiedyś leciałam na ogród i siadałam na hamaku z książką a teraz do komputera jakiś film, albo z książką na krzesełku. Jak zmarznę to ide się do męża wygrzać bo on to i do 13 w weekend by spał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też mam ostatnio humor nei bardzo ![]() a i pomarudzic czasem trzeba ![]() ja w weekedny zazwyczaj budzę sie za wcześnie, jak dla mnie, często o czasie wstawania do roboty ![]() przez długi weekend troche pospałam, ale kogut mnie wkurzał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() a jak potrzebuje to neich śpi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
![]() postaram się zrobić jakąś fotkę już w sukience bo na zdjęcia od fotografa pewnie będzie trzeba poczekać ![]() nawet zapisałam się do fryzjera i na makijaż ![]() sukienka jakościowo super! na naszym allegro kosztowała 260 zł a w Anglii w sklepie internetowym 22 Euro ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez I_K Czas edycji: 2012-05-08 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Achh z sentymentu weszłam na stronę naszego fotografa (mocno rozbudował ją i zaczął prowadzić bloga!) i teraz ma kilka naszych zdjęć na stronie, wlezłam se w plener i kurcze no ładne te nasze zdjęcia
![]() Może to rozmiar zdjęć na tej stronie tak mnie przekonał ![]() Z okazji maja chętnie sobie przejrzę wasze zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Takaya, Wasze zdjęcia to były moje jedne z "ulubieńszych"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Dobra, uciekam! Trzymajcie kciuki bo mam egzamin z italiano i jakies ustne odpytywanie
![]()
#518 |
Zakorzenienie
|
Żyje i wszyscy inni tez
![]() super bylo a jaki instruktor przystojny ![]()
#519 |
Zakorzenienie
|
Co do zdjec, to ja tez chetnie sobie wroce do Waszych i do naszych
![]() ![]()
#520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe Ewcia to czeka Cię z nim jeszcze ładnych parę godzin ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jak się obrobię troszkę to z chęcią wszystkie pooglądam ![]() znajomi mi się pytają czy mi się nie nudzi na zwolnieniu a ja normalnie nie mam na nic czasu... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mężowi powiedz, że instruktor przystojny, trochę zazdrości nie zaszkodzi ![]() Cytat:
![]() a miałam Ci pisać, żebyć każdego linka ze zdjęciami dodawała do swojego wątku a Ty usunęłaś ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
No to już to wesele I_K mam nadzieję że ta pogoda będzie dobra.
Ewka tylko mężowi nie mów że przystojny bo będzie jeździł z Tobą ![]() Monita powodzenia, oj nie ładnie proszę zdjęcia wstawić z powrotem ![]() Takaya mieliście śliczne zdjęcia naprawdę super
#524 |
Zakorzenienie
|
świadczeniodawcy muszą
![]() choc I_K, z tego co pamiętam, robi to dla kogoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko mnie wkurza nawet jak cos powie to bym zatlukla ale juz mi przechodzi Cytat:
![]() czekamy na zdjecia ![]() kupilam dzis podkoszulek bialy a w tyle na plecach ma koronke ![]()
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
przyznaje że jest pięknie
![]() ![]() ![]() a Ty się doczekasz zwolnienia, pewnie w jakimś niespodziewanym momencie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
![]() uciekam, głodna jestem jak nie wiem, a dzisiaj szanowny gotuje ![]() paaaaaaaaaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
ale moze byc przystojny
![]() nie no najwazniejsze zeby mnie czegos nauczyl a to moja bluzeczka
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2012-05-08 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
witajcie, nie bardzo mialam czas przez ten dlugi weekend wejsc an forum, TZ wzial wolne a mi sie praca skonczyla i mielismy na prawde dlugi weekend. ale jakos tak szybko przelecial... bylismy u tesciow i u mnie w tarnowie a potam mama z bratem przyjechali do nas wiec jakos tak nie bylo kiedy wejsc na forum...
w sumie to nic specjalnego w weekend nie robilismy, bo TZ sie uczy do egzaminow, ja troche z mama poszalam na zakupach i poszlam do fryzjera troche sciac i scieniowa wlsoy i to byl moj błąd. U mojej fryzjerki byl remont a nie chcialam czekac i poszlam gdzie indziej bo juz mnie denerwoaly te dlugie wlosy, ktore nie chcialy sie ukladac, maja one tendencje do krecenia sie a jak sa za dlugie to sie pusza i robia sianowate wiec chcialam nadac im ksztalt. powiedzialm babeczce ze mi sie kreca a ona chyba nie uwwierzyla i ani sie obejrzalam to zamiast 4 cm sciela mi ponad 10 a ja te moje wlosy 4 lata zapuszczalam. do tego tak mi je mocno wycieniowala ze jesli ich nie wymodeluje i wyprostuje to stercza kazdy w inna strone bo sa zakroteki miejscami i sie nawet zbytnio skrecic nie chca, a mowilam ze chce zeby sie same ukladaly bo nie lubie i nie mam czasu na modelowanie. najgorsze jest to ze za 2,5 tygodnia mamy prymicje a ja nie moge na te wlosy patrzec. niestety wlosow kreconych i falujacych sie malo kto umie dorbze sciac, jesytem strasznie zla a w tym salonie wzieli drugie tyle co place u sowojej...ja chce moje woloski !!! ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- aha T'ai Ty chyba mialas wczoraj swojaj roczNic ewiec wszystkiego naj... i powodzenia w urzadzaniu waszego nowego wspolnego gniazda rodzinnego ![]()
![]() |
#534 | ||
Zakorzenienie
|
no to ogłaszam wszem i wobec, że wszystkie mają mocno kciuki trzymać 2go czerwca (sobota godzina 10:00)
Normalnie w tym WORDzie to tragedia!!! Weszłam tam o 18:30 a wyszłam po 21 ![]() ![]() Mi udało sie dorwać sobotę 2go bo babka chwilę wcześniej z tego terminu zrezygnowała, był jeszcze termin teoria +praktyka na 23go na godzinę 19 , no i chyba 18 i 27 na 6 rano ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- achh dziękuję ![]() ![]() Cytat:
No pewnie,że było super ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Rozeznanie
|
u was to sie WORD nazywa? u nas ma ciekwaszy skrót MORD :P bede pamietac. czyli zdajesz oba egzaminy w jednym dniu? ja zawalam oddzielnie za duzy stres, a kolenzanka ktora zdawala łączony pozniej zalowala bo sie strasznie dlugo musiala wyczekac miedzy teroia a praktyka i to jest podobno meczoce itd. ogolnie powodzenia. ja z terminami w krk mialam o dziwo latwo wszyscy straszyli ze cizko i dlugo sie czeka a w sumie na teroie dlugo nie czekalam a na praktyczny tez poszlam i termina mialam juz za okolo 2 tygodnie, apmietam dokladnie 30 kwietnia byl to piatek przed dlugimm weekendem, niestety oblalam ale od razu poszlam sie zapisac na kolejny i mialam na 5 maja w srode oba egzaminy mialam o 15. w maju zdalam
![]() ![]()
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Elooo
![]() Amcizia dzięx mam nadzieję, że pójdzie gładko, chociaż jak gadałam z dziewczyną, która wczoraj zdawała, oblała i czekała w kolejce aby się zapisać na kolejny termin to mówiła, że z tych co z nią zdawali teorię tylko jednej osoby nie widziała aby przyszła się zapisać na kolejny raz ![]() Dziś śmigałam na rowerku do pracy i już siedze w biurze (spać nie mogłam bo @ w nocy dostałam) TŻ teraz ma sój rower wiec nie będzie mi podbierał mojego ![]() Kupiliśmy mu takiego staaarego górala (jako nastolatka miałam identyko tylko kolor inny!) ale kurcze on chyba tylko ze dwa trzy razy używany i to tylko w dobra pogodę, bo jak go wczoraj rozkręcaliśmy to nigdzie nie zardzewiały. Linki od przerzutek podobno nigdy nie wymieniane a nawet od spodu nie są zardzewiałe! Trafiło nam się- daliśmy 150zł i tylko dentki trzeba było kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Ja dzis wstalam z rana, przyszlam wczesniej do pracy (wyszlam razem z TZ), okazalo sie, ze on jezdzi innym autobusem niz ja, wiec musialam kawalek dojsc do pracy, ale dobrze mi to zrobilo: jestem pelna energii! Slonce swieci, bedzie upal, az chce sie zyc! Dzwonilam juz tez z samego rana do Taty z zyczeniami, bo ma dzis okragle urodzinki
![]() Wloski wczorja ok, choc egzamin i ustny i pisemny (to byla taka proba przed koncowym). ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Takayka, powiem mamie, zeby w sobote 2giegio czerwca nie szwedala sie po miescie ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Ewcia! Bluzka super! Widzialam na FB zdjecia Twojego siostrzenca.... ale jest superasny... taki rozrabiaka, ale fajny! I tort mial super, widac, ze byl z niego strasznie zadowolony! Fajnie sie te zdjecia oglada, radosc w oczach dziecka widac ![]()
#538 |
Zakorzenienie
|
o joooo ale ja głupia jestem 2gi czerwca to przecież nie jest sobota! A ja wybrałam ten termin bo myślałam,że to sobota i nie będę musiała brać urlopu
![]() Musze pojechać tam jutro przed pracą, bo pytałam babke o sobotę (egzamin łączony może trwać baaardzo długo- dziewczyna czekała od teorii 2godziny na prakrykę, wróciła z egzaminu stanęła w kolejce by się zapisać, czekała 1,5godziny a kolo który zdawał z nią teorię jeszcze czekał na egzamin praktyczny!!! W sobotę to nie byłoby mi szkoda mojego czasu |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Takaya , drugi czerwca to JEST sobota
![]()
#540 |
Zakorzenienie
|
Ja już jestem na maxa zakręcona
![]() ![]() ![]() uffff |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.