ślubujące w 2012:) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 18:38   #3391
monika860902
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Kupiłam zapas stoi w pokoju teraz ja bede sie czaic na promocje coli w biedronce
Dziekuje za wszystkie opinie teraz juz nie ma sie nad czym zastanawiac, tak jak mowicie zawsze cos sie komus nie spodoba, a to wg mnie bedzie najmniejszy problem ze maja 2 litrowe butelki. Niech sie ciesza, ze w ogole cos maja
a wiesz moe do kiedy jest ta promocja?? Gdybym miała lidla w mojej mieścinie to bymw kupiła..a tak to musiałabym jechać 30 km do miasta....

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Miesiąc do ślubu-ale fajnie nam zostało 53 dni. No i super, ze poradnia juz za Wami.

Hmmmm co podpatrzyłam na weselu.... WINIETKI koniecznie musza byc. Tutaj nie było i sajgon już na początku był. Jeśli nie macie pudełek jak Tusia pokazywała na koperty przy składaniu życzeń pod kościołem to wezcie chociaż jakaś ładną torebkę prezentową bo tu mój TŻ ktory był swiadkiem mial klopot. W końcu ktoś dał jakis maly prezent w takiej torebce i wszystkie koperty zostały tam włozone. No i co jeszcze-duuuuzo usmiechu

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Musze Wam jeszcze opowiedzieć co mi sie wczoraj przytrafiło
Nie moglismy sie dogadać z parą ślubującą przed nami co do dekoracji kościoła, bo oni mieli juz umowe z kims podpisana i chcieli przeznaczyc na to ok 3tys.... no i od razu powiedzialam, ze albo znajdziemy kogos tanszego, albo nie bedziemy mieli ustrojonego, bo to za duza kasa dla mnie. Mialam w planach zadzwonic wczoraj do proboszcza spytac czy moze jakas siostra stroi kosciół i czy moge jemu dac jakies pieniadze. No i co??? Po południu proboszcz sam do mnie dzwoni i mowi "Slonce dajcie spokoj z tym strojeniem kosciola, dacie mi (i tamta para) tyle ile mozecie i ja Wam ustroje jesli zabraknie to ja doloze" no jestem tak szczesliwa, ze szok
Moj TŻ od razu zadzwonil do tamtej pary i o dziwo tez nie protestowali. Powiedzieli ze tez zadzwonia do ksiedza zeby sie z nim umowic.
3 ty.s na wystrój kościoła??? SZOK!!! U nas nie można stroić kościoła, można jedynie dać kasę na kupno kwiatów do ołtarza....

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
aaaaaaa dziewczyny ratujcie!!!
Dostałam w końcu zaproszenia zamówione miesiąc temu! I są dwa błędy
W wierszyku o winie zamiast kwiatów napisali nam "kwietów" noż kurcze no!!! A pozatym mój numer napisali z myslnikami co trzy cyferki a u TŻ dali tylko jeden myślnik po trzech pierwszych cyfrach! No zaraz się zapale dosłownie! A tak się cieszyłam jak listonosz przyniósł paczkę!
składaj reklamacje.
jak mi robili zaproszenia to musiałam najpierw zatwierdzić projekt-jeśli był błąd i bym go zatwierdziłą to moja strata, ale jeśli błędu nie było a wyszłoby to na zaproszeniach to ich bład. Ja bym od razu dzwoniła i kazała im poprawić.

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Przysłali w dwóch wersjach, wierszyk przeczytałam na pierwszej wersji projektu (innego jego umiejscowienie) a wybrałam druga wersję, nie literując już tego wierszyka, bo cholera nie pomyślałam, że ja jak na jednym jest dobrze to na drugim może być inaczej! Nie wiem co z tym zrobię!
aaa...czyli Twój błąd......wiesz co?? ja rok temu dostałam zaproszenie, na którym był numer młodego poprawiony..tzn..był wcześniej numer, zatuszowali go korektorem i napisali poprawny...jak dostałam zaproszenie to pomyślałam, że dobrze, że poprawili...jakoś nie przywiązałam wagi do poprawki....tak więc literkę "e" popraw długopisem na "a". Napewno nikt się nie obrazi...a jakby co to zawsze możesz mówić (gościom), że drukarnia zrobiła błąd i nie miałaś czasu czekać na ponowne zrobienie zaproszeń

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Zdjęcia wstawię popołudniu, bo teraz jestem w pracy. No właśnie mnie też martwi strona finansowa ponownego drukowania wszystkich zaproszeń I chyba nie zostanie nam nic innego jak jakimś cienkopisem spróbować dopisać ten ogonek. Zamówiliśmy klika zaproszeń "czystych" gybyśmy mieli kogoś dopraszać, i chyba na nich będziemy ćwiczyc to dopisywanie...
Zadzwoniłam do TŻ żeby mu powiedzieć, a on do mnie, zupełnie luźno i bez nerwów, dooobra to będziemy udawać, że sami nie zauważyliśmy no rozśmieszył mnie.... on do wszystkich spraw związanych ze ślubem tak podchodzi

No właśnie w tym problem, że jednocześnie przysłali mi dwa projekty różniące się miejscem gdzie został wstawiony wierszyk. Ja przeliterowałam go dosłownie na pierwszym projekcie, ale po dłuższym zastanowieniu, wybrałam drugą wersję, która była wklejona obok na tej samej stronie, więc nie pomyślałam, że tam może być inaczej napisane. Myślałam, że to na zasadzie "kopiuj - wklej" a jednak nie... i tam był błąd i w wierszyku i ten numer tak napisany

A co do snów, to śniło mi się dziś wesele. Miałam OKROPNĄ zieloną sukienkę (nie do opisania) jak goście przed kościołem składali nam życzenia stałam plecami do nich (bo jak stałam przodem to widziałam odbicie swojej sukni w samochodzie a była tak paskudna, że nie mogłam na nią patrzeć). Na sali gdzie było wesele, na podłodze była jakaś obskurna wykładzina na dodatek bardzo śliska, że chodzić nie mogłam, a TŻ siadł sobie w drogim końcu sali, jak normalny gość, a nie mój MĄŻ! No koszmar jakiś!!!
Czyli bedziesz mieć piękną suknię, bedzie śliczna podłoga i MĄŻ będzie siedział obok Ciebie

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Ooooo ciekawe podejście a mozna wiedzieć czemu nie chcecie nosić obrączek? Ja juz sie nie moge doczekać, a moj TŻ stwierdził "oczywiście, że bede nosił obrączkę-nawet nie wiesz jak dziewczyny na to lecą"

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:16   #3392
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
a wiesz moe do kiedy jest ta promocja?? Gdybym miała lidla w mojej mieścinie to bymw kupiła..a tak to musiałabym jechać 30 km do miasta....

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

3 ty.s na wystrój kościoła??? SZOK!!! U nas nie można stroić kościoła, można jedynie dać kasę na kupno kwiatów do ołtarza....

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

składaj reklamacje.
jak mi robili zaproszenia to musiałam najpierw zatwierdzić projekt-jeśli był błąd i bym go zatwierdziłą to moja strata, ale jeśli błędu nie było a wyszłoby to na zaproszeniach to ich bład. Ja bym od razu dzwoniła i kazała im poprawić.

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

aaa...czyli Twój błąd......wiesz co?? ja rok temu dostałam zaproszenie, na którym był numer młodego poprawiony..tzn..był wcześniej numer, zatuszowali go korektorem i napisali poprawny...jak dostałam zaproszenie to pomyślałam, że dobrze, że poprawili...jakoś nie przywiązałam wagi do poprawki....tak więc literkę "e" popraw długopisem na "a". Napewno nikt się nie obrazi...a jakby co to zawsze możesz mówić (gościom), że drukarnia zrobiła błąd i nie miałaś czasu czekać na ponowne zrobienie zaproszeń

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Czyli bedziesz mieć piękną suknię, bedzie śliczna podłoga i MĄŻ będzie siedział obok Ciebie
Dziękuję
Podjelismy decyzje, ze zostaja te zaproszenia. Trudno może nikt sie nie obrazi ani nas nie wysmieje...
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:25   #3393
kasioonya
Rozeznanie

Heloooł

Zaglądam do Was po fatalnym dniu w pracy i dzięki Wam znów wracam do tego, co lubię najbardziej - myślenia o ślubie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w mega szoku, odleciałam i jeszcze nie mogę wrócić. Pomijając marudzenie mój mężczyzna spędził prawie godzinę na przeglądaniu filmików, przesłuchiwaniu walców i TAŃCZENIU ze mną !!!! Normalnie nie wiem co mu się stało ale mam nadzieję że to nie było tylko chwilowe zaćmienie
świetnie mam nadzieję, że nawet jeśli to zaćmienie, to jednak długotrwałe coś już się klaruje - konkretny utwór, choreo itd.?

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Prześliczna jest ta piosenka... Musze jutro pokazać mojemu tżtowi taką propozycję Tylko musiałabym jakoś lekko ją obciąć bo troszkę za długa

Nie no po prostu zakochałam się w tej piosence ze Shreka i jutro koniecznie muszę namówić mojego żebyśmy do niej spróbowali coś zatańczyć. Jest wprost idealna i ma dla mnie idealny tekst.
Kasioonya
- dziękuję
[/FONT]
ależ proszę bardzo cieszę się, że Ci się podoba. wiem, że w ostatniej edycji Tańca z Gwiazdami do tego utworu w nieco skróconej wersji tańczył Bilguun i Janja Lesar
Mnie też się bardzo podoba, tekst ładny i myślałam, że można na końcu (albo początku) zrobić jakieś jaja (np. w uszach Shreka zatańczyć jakiś kawałek do "I'm a believer"), ale TŻ nie chce walca...

Cytat:
Miesiąc do ślubu-ale fajnie nam zostało 53 dni. No i super, ze poradnia juz za Wami.

Hmmmm co podpatrzyłam na weselu.... WINIETKI koniecznie musza byc. Tutaj nie było i sajgon już na początku był. Jeśli nie macie pudełek jak Tusia pokazywała na koperty przy składaniu życzeń pod kościołem to wezcie chociaż jakaś ładną torebkę prezentową bo tu mój TŻ ktory był swiadkiem mial klopot. W końcu ktoś dał jakis maly prezent w takiej torebce i wszystkie koperty zostały tam włozone. No i co jeszcze-duuuuzo usmiechu

[/COLOR]Musze Wam jeszcze opowiedzieć co mi sie wczoraj przytrafiło
Nie moglismy sie dogadać z parą ślubującą przed nami co do dekoracji kościoła, bo oni mieli juz umowe z kims podpisana i chcieli przeznaczyc na to ok 3tys.... no i od razu powiedzialam, ze albo znajdziemy kogos tanszego, albo nie bedziemy mieli ustrojonego, bo to za duza kasa dla mnie. Mialam w planach zadzwonic wczoraj do proboszcza spytac czy moze jakas siostra stroi kosciół i czy moge jemu dac jakies pieniadze. No i co??? Po południu proboszcz sam do mnie dzwoni i mowi "Slonce dajcie spokoj z tym strojeniem kosciola, dacie mi (i tamta para) tyle ile mozecie i ja Wam ustroje jesli zabraknie to ja doloze" no jestem tak szczesliwa, ze szok
Moj TŻ od razu zadzwonil do tamtej pary i o dziwo tez nie protestowali. Powiedzieli ze tez zadzwonia do ksiedza zeby sie z nim umowic.
no tak - ja też się bardzo cieszę, że poradnia za nami wczoraj usłyszałam: "aby obserwacje śluzu były właściwe należy współżyć nie częściej niż co drugi dzień - wieczorami"...

my będziemy mieć winietki i rozsadzenie gości mamy już w większości ustalone. no i planujemy kupić pudło na koperty. zostaje pamiętać o uśmiechach

ale super historia z proboszczem! 3tys. to ogrom kasy i też nie byłabym w stanie tyle zapłacić. my płacimy 200zł - to jest stała kwota, w której pewnie mieści się dywan, krzesła nasze i świadków i kwiaty przy ołtarzu, ale w związku z tym, że nasz ślub jest w Boże Ciało, to Kościółek pewnie będzie bardziej ukwiecony

ewula87 trzymam kciuki, żeby udało się dogadać z tymi babeczkami od zaproszeń, choć jak sama wspomniałaś - zaakceptowałaś projekt z błędem. współczuję Ci, bo pewnie też bym się przejęła (ale w sprawach ślubnych jestem świrem jeśli chodzi o przejmowanie się szczegółami, których większość ludzi nie dostrzega ) ale myślę jednak, że Twój TŻ i część dziewczyn ma rację, że jeśli babeczki nie wydrukują Ci zaproszeń ponownie na ich koszt, to zapisem numerów telefonów się nie przejmujcie, a literówki pewnie większość gości nie zauważy! uszy do góry!

Cytat:
A mi się dziś jakoś fajnie dzień zaczął wiadomością że naszym znajomym powiększyła się rodzina no i w nocy te walcowanie nasze mi się śniło a poza tym dziś mamy równo 4 miesiące do ślubu
gratuluję 4 miesięcy! cieszę się z dobrych nowin i oby walcowane sny zamieniły się w rzeczywistość
a ja się niedawno dowiedziałam, że na naszym weselu będzie jedna ciężarówka - moja kuzynka jest w 4. miesiącu bardzo się cieszę, bo w mojej rodzinie ostatnie dziecko rodziło się 7 lat temu

Cytat:
A co do snów, to śniło mi się dziś wesele. Miałam OKROPNĄ zieloną sukienkę (nie do opisania) jak goście przed kościołem składali nam życzenia stałam plecami do nich (bo jak stałam przodem to widziałam odbicie swojej sukni w samochodzie a była tak paskudna, że nie mogłam na nią patrzeć). Na sali gdzie było wesele, na podłodze była jakaś obskurna wykładzina na dodatek bardzo śliska, że chodzić nie mogłam, a TŻ siadł sobie w drogim końcu sali, jak normalny gość, a nie mój MĄŻ! No koszmar jakiś!!!
czyli suknia będzie piękna, podłoga elegancka i antypoślizgowa, a TŻcik będzie już zawsze blisko Ciebie - to mówiłam ja, wróżka Kasioonya

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Mnie koszty podstawowe wyszły takie:
suknia 1210 (po negocjacja i rabacie )z dodatkami
buty 249
biżuteria 269
makijażystka 160 zł + próbny 80 zł.
Fryzjer 150 zł.
Dobra znajoma robi świetne paznokcie więc ceny brak
Ulubione perfumki TŻ mi kupił 290 zł (sama bym się nie zdecydowała dla siebie)
Nie mam pończoch i nic na poprawiny jeszcze no i właściwie to tyle.

TŻ: buty 255 zł, spinki 143 zł (+kupiłam mu w prezencie "im sorry im married" 72 zł dokładnie) reszty niestety wciąż jeszcze nie ma
super cena kiecki i dodatków
u mnie koszta wyglądają tak:
suknia - 2600zł
buty - mam nadzieję max. 300zł
biżuteria - mam nadzieję max. 200zł
makijażystka (mój próbny+mój i mamy w dniu ślubu) - 250zł
fryzjer - mam nadzieję max. 150 zł
frencz hybrydowy - 50 zł
ukochane perfumy dostałam od mamci z okazji obrony, więc będę nimi pachnieć
muszę kupić jeszcze gacięta, bieliznę na noc poślubną, woalkę, pończochy, coś na poprawiny i pierdółki typu: wkładki żelowe do butów itp.

TŻ:
garnitur: 699 zł
koszula: 109 zł
buty: 229 zł
krawat: 59 zł
pasek: 109 zł
skarpetki: 22 zł

wszystko w jednym sklepie - Lavard. świetna obsługa, zwężenie spodni w cenie i od powyższych cen dostaliśmy jeszcze 5% rabatu. musimy jeszcze kupić gatki, skarpety i drugą koszulę. TŻta oblewają zimne poty w sytuacjach stresujących i myślimy od drugiej koszuli, ale ostatnio zastanawialiśmy się nad tym, czy nie byłoby skuteczne kupienie na 2 tyg. przed ślubem i łykanie jakichś tabletek przeciwko nadmiernej potliwości - co o tym myślicie? czy któraś z Was coś słyszała o działaniu takich specyfików?

gawa gratuluję obrączek, choć z tego, co czytam, to się za bardzo tym nie fascynujesz a nie myśleliście o jakimś innym symbolu Waszego pojednania - np. podobne tatuaże w tym samym miejscu...?

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o nasze ślubne sprawy... W weekend byliśmy oglądać Ubranko dla TŻta. Najbradziej podobał nam się smoking, ale ze względów prakycznych i finansowych chyb zrezygnujemy. Ładne garnitury, które bardzo dobrze leżały, znaleśliśmy w firmie Lavard. Sprawa jeszcze do przemyślenia.

A i po zobaczeniu cennika i wielu burzliwych dyskusjach, zadecydowaliśmy, że papierowe dodatki (winietki, naklejki na wódkę, kartki na ciasta) będziemy robić samodzielnie. Tak więc teraz przeszukuję neta w celu inspirowania się Jeśli któraś z Was jest posiadaczką cennych rad, proszę o podzielenie się swoją wiedzą
polecam Lavard

ja też robię sama winietki i "księgę gości" - będzie drzewo (a właściwie już jest), na którym goście będą zostawiać odciski palców
tutaj szablon motylka: http://www.welonimuszka.pl/index.php...a-kieliszkach/
może zainspiruje Cię któryś z tych wzorów: http://www.placecards.com/cards.html?filter=40
http://wedding.theknot.com/wedding-r...ort-cards.aspx
http://diy.weddingbee.com/category/e...or-place-cards
http://www.intimateweddings.com/blog...g-place-cards/

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
a buty będą podobne do tych http://something-blue.pl/Buty-slubne...-Gwen-518.html tyle że u góry zapięcie będzie na jednym pasku a nie tak jak tutaj dwa paski i jeszcze jedna duża cyrkonia jest na dolnym pasku stopy ah troszkę inne .
19 maja odbieram to wkleję zdjęcie
ładne te butki!

Cytat:
Znalazlam tez promocje w tesco na pepsi i cole. Jak myslicie co lepsze? nie pijam tego czesto wiec nie rozrozniam smakow. Licze na Wasza pomoc
nie piję ich za często, ale mam wrażenie, że pepsi nie jest tak bardzo słodka i nie zostaje po niej niesmak w ustach - ale ja bym brała, to co ma bardziej okazyjną cenę

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-08 o 19:38
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 19:32   #3394
magnusia
Zakorzenienie

a ja nadal "walczę" z potwierdzeniami, ręce już mi opadają rowalają mnie teksty typu "no to przecież jasne że będziemy"- no dla mnie właśnie nie bardzo Do tego dobiła mnie rodzinka TŻ-ta. Wujek nie przyjedzie bo dzieci córki będzie pilnował ale córka z mężem przyjedzie. Dzwonimy do córki (siortry, kuzynki TŻ-ta)- no ie wiem czy przyjedziemy chyba raczej tak ale nie sami tylko z synkiem ale to jak nic się nie stanie...
Ręce mi opadły- wszyscy mają pokoje zapewnione i to na sali, i wyobraźcie sobie że zostawiają dwójkę dzieci ( 6 i 4 lata)z ojcem (właśnie z tym wujkiem) a będą (jeśli będą) taszczyć ze sobą najmłodsze- niecały rok no i gdzie tu logika? Nie wytrzymam normalnie
Stary 2012-05-08, 19:43   #3395
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Podjelismy decyzje, ze zostaja te zaproszenia. Trudno może nikt sie nie obrazi ani nas nie wysmieje...
no i dobra decyzja

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
A ja dziewczyny wylądowałam w łóżku! Choróbsko straszne mnie wzięło.. chyba jelitówka :/ Mieliśmy rozdawać zaproszenia no ale teraz to lipa...
zaproszenia nie zając! kuruj się i szybko wracaj do zdrowia

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Ja wróciłam z mikrodermabrazji (drugiej już)- jak mi pani robiła poprosilam aby mi zmarchy wyssała - mało się laska nie udusiła ze śmiechu
jakie zmarchy? jak wrażenia po zabiegu? teraz tylko stosuj duże filtry, żeby buźki nie poparzyć.

Cytat:
Monia ja zawsze sprawdzam promocje i gazetki tutaj: http://www.okazjum.pl/

Info dla dziewczyn szukających zaproszeń:
mam nadzieję, że to nie zostanie potraktowane jako nieopłacona reklama... sprzedawca, od którego kupowałam nasze zaproszenia ponownie uruchomił aukcje - polecam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2330973812
http://allegro.pl/show_item.php?item=2330974209
wprawdzie cena wzrosła (my za nasze płaciliśmy 1,99zł), ale nawet za obecną cenę uważam, że warto - tym bardziej, że sprzedawca dostosowuje się do potrzeb klienta i na naszą prośbę nieodpłatnie wstawił nam pomarańczowe wstążki. w cenie jest też bilecik (na którym można zapisać prośbę o wino zamiast kwiatów albo prośbę o potwierdzenie przybycia), no i ozdobna "koperta" widoczna na zdjęciach. gorąco polecam, bo my jesteśmy megazadowoleni

no i jeszcze jedna informacja dla dziewczyn rozglądających się na napojami bez względu na ich pojemność:
w Tesco od 10 do 16.05. 2x2 l Coca-Cola + 1l Sprite za 9,89 zł

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-08 o 20:01
Stary 2012-05-08, 20:00   #3396
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
i bardzo dobrze, nie warto takimi drobnostkami się przejmować

Stary 2012-05-08, 20:03   #3397
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
a ja nadal "walczę" z potwierdzeniami, ręce już mi opadają rowalają mnie teksty typu "no to przecież jasne że będziemy"- no dla mnie właśnie nie bardzo Do tego dobiła mnie rodzinka TŻ-ta. Wujek nie przyjedzie bo dzieci córki będzie pilnował ale córka z mężem przyjedzie. Dzwonimy do córki (siortry, kuzynki TŻ-ta)- no ie wiem czy przyjedziemy chyba raczej tak ale nie sami tylko z synkiem ale to jak nic się nie stanie...
Ręce mi opadły- wszyscy mają pokoje zapewnione i to na sali, i wyobraźcie sobie że zostawiają dwójkę dzieci ( 6 i 4 lata)z ojcem (właśnie z tym wujkiem) a będą (jeśli będą) taszczyć ze sobą najmłodsze- niecały rok no i gdzie tu logika? Nie wytrzymam normalnie
no to już nie poważne z tym potwierdzaniem ze strony gości i to w sum ie prawie najbliższych , a co do dzieci to z jednej strony ich rozumiem że zostawiają dzieci bo z dziećmi to w sumie żadna zabawa, wiem bo sama mam dziecko i dla mnie to też jest nie mały problem u nas na weselu , i to jeszcze jest taki mały cyc mamy który może zdarzyć się że będzie nie w humorze i może w kościele wisieć mi na rękach ...mam nadzieję że ktoś go będzie dobrze trzymał to samo na weselu , już wiem jak będzie jak jego mamusia będzie z kimś tańczyła , edzie wielka zazdrość więc to naprawdę jest tragedia

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Dziękuję
na pewno nikt tego nnie zauważy a już na pewno nie powinien się obrazić więc dobra decyzja
Stary 2012-05-08, 20:06   #3398
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

no i git ruszaj w trasę z zaproszeniami

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
no to już nie poważne z tym potwierdzaniem ze strony gości i to w sum ie prawie najbliższych , a co do dzieci to z jednej strony ich rozumiem że zostawiają dzieci bo z dziećmi to w sumie żadna zabawa, wiem bo sama mam dziecko i dla mnie to też jest nie mały problem u nas na weselu , i to jeszcze jest taki mały cyc mamy który może zdarzyć się że będzie nie w humorze i może w kościele wisieć mi na rękach ...mam nadzieję że ktoś go będzie dobrze trzymał to samo na weselu , już wiem jak będzie jak jego mamusia będzie z kimś tańczyła , edzie wielka zazdrość więc to naprawdę jest tragedia

-

ja też rozumiem że nie chcą brać dzieci tylko tak: na ślub kuzynki 5 m-cy temu przyjechali ze wszystkimi dzieciakiami (dzieci się świetnie bawiły), zaproszenie od nas dostali 3 m-ce temu- mogli sobie wszystko poukładać, gdzie jest rodzina męża kuzynki- nie mogą zostać z wnuczkami? No i jeszcze to, że najmłodsze będą targać to już dla mnie niezrozumiałe
Stary 2012-05-08, 20:09   #3399
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Heloooł

Zaglądam do Was po fatalnym dniu w pracy i dzięki Wam znów wracam do tego, co lubię najbardziej - myślenia o ślubie

świetnie mam nadzieję, że nawet jeśli to zaćmienie, to jednak długotrwałe coś już się klaruje - konkretny utwór, choreo itd.?

ależ proszę bardzo cieszę się, że Ci się podoba. wiem, że w ostatniej edycji Tańca z Gwiazdami do tego utworu w nieco skróconej wersji tańczył Bilguun i Janja Lesar
Mnie też się bardzo podoba, tekst ładny i myślałam, że można na końcu (albo początku) zrobić jakieś jaja (np. w uszach Shreka zatańczyć jakiś kawałek do "I'm a believer"), ale TŻ nie chce walca...

no tak - ja też się bardzo cieszę, że poradnia za nami wczoraj usłyszałam: "aby obserwacje śluzu były właściwe należy współżyć nie częściej niż co drugi dzień - wieczorami"...

my będziemy mieć winietki i rozsadzenie gości mamy już w większości ustalone. no i planujemy kupić pudło na koperty. zostaje pamiętać o uśmiechach

ale super historia z proboszczem! 3tys. to ogrom kasy i też nie byłabym w stanie tyle zapłacić. my płacimy 200zł - to jest stała kwota, w której pewnie mieści się dywan, krzesła nasze i świadków i kwiaty przy ołtarzu, ale w związku z tym, że nasz ślub jest w Boże Ciało, to Kościółek pewnie będzie bardziej ukwiecony

ewula87 trzymam kciuki, żeby udało się dogadać z tymi babeczkami od zaproszeń, choć jak sama wspomniałaś - zaakceptowałaś projekt z błędem. współczuję Ci, bo pewnie też bym się przejęła (ale w sprawach ślubnych jestem świrem jeśli chodzi o przejmowanie się szczegółami, których większość ludzi nie dostrzega ) ale myślę jednak, że Twój TŻ i część dziewczyn ma rację, że jeśli babeczki nie wydrukują Ci zaproszeń ponownie na ich koszt, to zapisem numerów telefonów się nie przejmujcie, a literówki pewnie większość gości nie zauważy! uszy do góry!

gratuluję 4 miesięcy! cieszę się z dobrych nowin i oby walcowane sny zamieniły się w rzeczywistość
a ja się niedawno dowiedziałam, że na naszym weselu będzie jedna ciężarówka - moja kuzynka jest w 4. miesiącu bardzo się cieszę, bo w mojej rodzinie ostatnie dziecko rodziło się 7 lat temu

czyli suknia będzie piękna, podłoga elegancka i antypoślizgowa, a TŻcik będzie już zawsze blisko Ciebie - to mówiłam ja, wróżka Kasioonya

super cena kiecki i dodatków
u mnie koszta wyglądają tak:
suknia - 2600zł
buty - mam nadzieję max. 300zł
biżuteria - mam nadzieję max. 200zł
makijażystka (mój próbny+mój i mamy w dniu ślubu) - 250zł
fryzjer - mam nadzieję max. 150 zł
frencz hybrydowy - 50 zł
ukochane perfumy dostałam od mamci z okazji obrony, więc będę nimi pachnieć
muszę kupić jeszcze gacięta, bieliznę na noc poślubną, woalkę, pończochy, coś na poprawiny i pierdółki typu: wkładki żelowe do butów itp.

TŻ:
garnitur: 699 zł
koszula: 109 zł
buty: 229 zł
krawat: 59 zł
pasek: 109 zł
skarpetki: 22 zł

wszystko w jednym sklepie - Lavard. świetna obsługa, zwężenie spodni w cenie i od powyższych cen dostaliśmy jeszcze 5% rabatu. musimy jeszcze kupić gatki, skarpety i drugą koszulę. TŻta oblewają zimne poty w sytuacjach stresujących i myślimy od drugiej koszuli, ale ostatnio zastanawialiśmy się nad tym, czy nie byłoby skuteczne kupienie na 2 tyg. przed ślubem i łykanie jakichś tabletek przeciwko nadmiernej potliwości - co o tym myślicie? czy któraś z Was coś słyszała o działaniu takich specyfików?

gawa gratuluję obrączek, choć z tego, co czytam, to się za bardzo tym nie fascynujesz a nie myśleliście o jakimś innym symbolu Waszego pojednania - np. podobne tatuaże w tym samym miejscu...?

polecam Lavard

ja też robię sama winietki i "księgę gości" - będzie drzewo (a właściwie już jest), na którym goście będą zostawiać odciski palców
tutaj szablon motylka: http://www.welonimuszka.pl/index.php...a-kieliszkach/
może zainspiruje Cię któryś z tych wzorów: http://www.placecards.com/cards.html?filter=40
http://wedding.theknot.com/wedding-r...ort-cards.aspx
http://diy.weddingbee.com/category/e...or-place-cards
http://www.intimateweddings.com/blog...g-place-cards/

ładne te butki!

nie piję ich za często, ale mam wrażenie, że pepsi nie jest tak bardzo słodka i nie zostaje po niej niesmak w ustach - ale ja bym brała, to co ma bardziej okazyjną cenę
ja słyszałam, że jeśli ktoś chce zastosować jakieś specyfiki na potliwość to najlepiej zacząć 3 mies. przed...różnie różne organizmy reagują na takie produkty...
ale śmieszne winietki! a bedziesz wycinać te kółeczka?? Ciekawa jestem jak to bedzie wyglądać....jak zrobisz to się pochwal
też chcę księgę gości w postaci drzewa. A gdzie zamawiałaś? Ja sobie wymyśliłam, że kupię jeszcze chusteczki nawilżone (dla dzieci) i włożę je w pudełko ozdobione metodą decupage (już kupiłam serwetki)...chusteczki do wytarcia paluszków oczywiście
jeśli chodzi o colę i pepsi......to pepsi ma lepszy smak-jak dla mnie...jest bardziej słodka

Stary 2012-05-08, 20:16   #3400
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

jakie zmarchy? jak wrażenia po zabiegu? teraz tylko stosuj duże filtry, żeby buźki nie poparzyć.

wrażenia OK- mam nadzieję, że to coś pomoże a jak mi się zmarchy nie wyprasują to se za uszami spinaczami zbiorę i już
Stary 2012-05-08, 20:16   #3401
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
rozumię Cię.....niektórzy nie mają pojęcia o co w tym wszystkim chodzi...to nic , że terazmiejsce liczy się od krzesełka/talerzyka...jak podasz konkretną ilość gości to tyle płacisz...jak ktoś się rozmyśli to kasa przepada (i to nie mała), ale co tam...robisz wesele to płać.....takie jest myślenie-tak mi się wydaje.....u mnie jest 1 rodzinka..wujek i 2 dzieci (kuzyn bez dziewczyny ale zaprosiłam z os.towarz.-chłopak 29 lat, więc może kogoś weźmie...i kuzynka- zamężna ale nie mieszka z mężem- są przed rozwodem). NO i mówią mi że jak nie zadzwonią to będą...będą dzwonić jak ktoś nie przyjedzie...ale ja mam się domyślić ilu ich będzie? Czy kuzynka zabierze ze sobą męża (wcześniej mówiła, żę nie wie mąż przyjedzie) a kuzyn kogoś znajdzie??
Tak więc ludzie robią nam niepotrzebne problemy, prawda? oczywiście niektórzy....zazwyczaj to jest jakaś tam garstka....

Stary 2012-05-08, 20:19   #3402
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
ja słyszałam, że jeśli ktoś chce zastosować jakieś specyfiki na potliwość to najlepiej zacząć 3 mies. przed...różnie różne organizmy reagują na takie produkty...
ale śmieszne winietki! a bedziesz wycinać te kółeczka?? Ciekawa jestem jak to bedzie wyglądać....jak zrobisz to się pochwal
też chcę księgę gości w postaci drzewa. A gdzie zamawiałaś? Ja sobie wymyśliłam, że kupię jeszcze chusteczki nawilżone (dla dzieci) i włożę je w pudełko ozdobione metodą decupage (już kupiłam serwetki)...chusteczki do wytarcia paluszków oczywiście
jeśli chodzi o colę i pepsi......to pepsi ma lepszy smak-jak dla mnie...jest bardziej słodka
właśnie chyba muszę się przejść do apteki i popytać czy takie tabsy miałyby szanse zadziałać, jeśli TŻ zacznie stosować je na niecałe 3 tyg. przed ślubem...
przykłady winietek podałam dla haczyk7, a ja zamierzam zrobić winietki w postaci zielonych listków dołączonych do:
a) zielonych jabłuszek
b) mandarynek/pomarańczy
c) pomarańczowych lizaków deseniowych (o takich: http://www.lemarto.pl/images/lemarto_product/3976.jpg)

a jeśli chodzi o drzewo, to sama je narysowałam też myślałam o wilgotnych chusteczkach w jakimś ładnym pudełku a gdzie kupujesz tusze do stempli?

no to mamy "prawie" takie samo zdanie nt. pepsi

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-08, 20:21   #3403
XxMartaxX
Raczkowanie

Doradziłam się znajomej co do promocyjnych napojów w Lidlu i przekonał mnie argument- spróbuj sobie wypić kilka kielonków i nalać popitki z dwulitrowej butli :P :P
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:21   #3404
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
rozumię Cię.....niektórzy nie mają pojęcia o co w tym wszystkim chodzi...to nic , że terazmiejsce liczy się od krzesełka/talerzyka...jak podasz konkretną ilość gości to tyle płacisz...jak ktoś się rozmyśli to kasa przepada (i to nie mała), ale co tam...robisz wesele to płać.....takie jest myślenie-tak mi się wydaje.....u mnie jest 1 rodzinka..wujek i 2 dzieci (kuzyn bez dziewczyny ale zaprosiłam z os.towarz.-chłopak 29 lat, więc może kogoś weźmie...i kuzynka- zamężna ale nie mieszka z mężem- są przed rozwodem). NO i mówią mi że jak nie zadzwonią to będą...będą dzwonić jak ktoś nie przyjedzie...ale ja mam się domyślić ilu ich będzie? Czy kuzynka zabierze ze sobą męża (wcześniej mówiła, żę nie wie mąż przyjedzie) a kuzyn kogoś znajdzie??
Tak więc ludzie robią nam niepotrzebne problemy, prawda? oczywiście niektórzy....zazwyczaj to jest jakaś tam garstka....
racja a najlepsze, że takie cyrki rodzina robi- znajomi popotwierdzali, poinformowali i nie było problemu- chyba tylko do 4 osób dzwoniliśmy.
No właśnie- co ich obchodzi że trzeba ilość osób podać na salę a jak przyjadą w większym groni to co- będę latać i krzesła dostawiać?
Stary 2012-05-08, 20:21   #3405
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
wrażenia OK- mam nadzieję, że to coś pomoże a jak mi się zmarchy nie wyprasują to se za uszami spinaczami zbiorę i już
no jasne! dobry patent, pewnie wykorzystam - tylko skąd ja bym miała wziąć tyle spinaczy...?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-08, 20:22   #3406
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxMartaxX Pokaż wiadomość
Doradziłam się znajomej co do promocyjnych napojów w Lidlu i przekonał mnie argument- spróbuj sobie wypić kilka kielonków i nalać popitki z dwulitrowej butli :P :P

cudowny pomysł
Stary 2012-05-08, 20:22   #3407
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:

Monia ja zawsze sprawdzam promocje i gazetki tutaj: http://www.okazjum.pl/
dzięki

Stary 2012-05-08, 20:22   #3408
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
no jasne! dobry patent, pewnie wykorzystam - tylko skąd ja bym miała wziąć tyle spinaczy...?

polecam zszywki- ostatecznie jest ich dużo w jednym naboju do spinacza
Stary 2012-05-08, 20:30   #3409
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie chyba muszę się przejść do apteki i popytać czy takie tabsy miałyby szanse zadziałać, jeśli TŻ zacznie stosować je na niecałe 3 tyg. przed ślubem...
przykłady winietek podałam dla haczyk7, a ja zamierzam zrobić winietki w postaci zielonych listków dołączonych do:
a) zielonych jabłuszek
b) mandarynek/pomarańczy
c) pomarańczowych lizaków deseniowych (o takich: http://www.lemarto.pl/images/lemarto_product/3976.jpg)

a jeśli chodzi o drzewo, to sama je narysowałam też myślałam o wilgotnych chusteczkach w jakimś ładnym pudełku a gdzie kupujesz tusze do stempli?

no to mamy "prawie" takie samo zdanie nt. pepsi
szczerze to ja chciałam kupić to drzewo....nie pomyslałam aby narysować kurcze...chcę robić et.na alkohol, winietki, bizuterię i kilka zawiadomień, ale żeby narysować drzewo...nie pomyślałam możesz pochwalić się swoim drzewkiem??
jeśli chodzi o stemple to pewnie będą na allegro - zaraz coś poszukam, a jak nie to w papierniczym napewno

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
racja a najlepsze, że takie cyrki rodzina robi- znajomi popotwierdzali, poinformowali i nie było problemu- chyba tylko do 4 osób dzwoniliśmy.
No właśnie- co ich obchodzi że trzeba ilość osób podać na salę a jak przyjadą w większym groni to co- będę latać i krzesła dostawiać?
no jak to....przecież to oczywiste, że jak robisz wesele to dla każdego miejsce się znajdzie.... w kuchni będzie duzo miejsca i jedzenia nie zabraknie

Stary 2012-05-08, 20:30   #3410
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

no jak to....przecież to oczywiste, że jak robisz wesele to dla każdego miejsce się znajdzie.... w kuchni będzie duzo miejsca i jedzenia nie zabraknie

no i ziemniaki będzie miał kto obrać
Stary 2012-05-08, 20:36   #3411
monika860902
Zakorzenienie

kasioonya
Mam!!
http://allegro.pl/tusz-4-kol-do-stem...271937796.html

http://allegro.pl/1-tusz-tusze-pigme...267747031.html

http://allegro.pl/tusz-do-stempli-mi...304560046.html

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:

i mięcho doprawić

Stary 2012-05-08, 21:05   #3412
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
masakra
dobrze że my nie zapraszamy dzieci

kasioonya dziękuję

Super te winietki motylki! Znalazłam takie na allegro http://moda.allegro.pl/winietki-slub...312250286.html

zastanawiam się może takie zamówimy
Stary 2012-05-08, 21:10   #3413
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
no i git ruszaj w trasę z zaproszeniami

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

ja też rozumiem że nie chcą brać dzieci tylko tak: na ślub kuzynki 5 m-cy temu przyjechali ze wszystkimi dzieciakiami (dzieci się świetnie bawiły), zaproszenie od nas dostali 3 m-ce temu- mogli sobie wszystko poukładać, gdzie jest rodzina męża kuzynki- nie mogą zostać z wnuczkami? No i jeszcze to, że najmłodsze będą targać to już dla mnie niezrozumiałe
a no to faktycznie jakoś tak dziwnie , może wujek nie chce jechać czy co ? :/
Cytat:
a jak mi się zmarchy nie wyprasują to se za uszami spinaczami zbiorę i już

Cytat:

posikam się przez Was ze śmiechu !
Cytat:

i od razu dodatkowa osoba do roznoszenia
Stary 2012-05-08, 21:15   #3414
magnusia
Zakorzenienie

my mamy takie na kieliszki- takie same mamy na zaproszeniach
http://zaproszenia-slubne.com/slubne...ki4&katalog=24

winietki będziemy mieć osobno. Dodam, że próba wytrzymałości motylków już była

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
a

i od razu dodatkowa osoba do roznoszenia
no właśnie- brudne talerze też ktoś musi sprzątnąć

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
masakra
dobrze że my nie zapraszamy dzieci
no my zapraszamy z dziećmi bo tak jest w rodzinie TŻ-ta poza tym tak naprawdę to tylko z rodziny dzieci będę i może z 3 znajomych zabiera- reszta rozsądnie w domu zostawia
Stary 2012-05-08, 21:21   #3415
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

no właśnie- brudne talerze też ktoś musi sprzątnąć

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

no my zapraszamy z dziećmi bo tak jest w rodzinie TŻ-ta poza tym tak naprawdę to tylko z rodziny dzieci będę i może z 3 znajomych zabiera- reszta rozsądnie w domu zostawia
śliczne te motylki
my zapraszaliśmy tylko dzieci z rodziny( bo nie chcieliśmy żeby się obrazili jak to tesciowa powiedziała ) i raczej większość zostawia , ale to się okaże przy potwierdzaniu .A w sumie to troszkę tych zadzci zaproszonych mamy bo i moja chrzestna ma i jakoś nie wypadało nie zaprosić i chrzestny ma dwójkę

dokładnie ! będzie komu sprzątać
ale będzie i komu wódkę pod pijać
Stary 2012-05-08, 21:28   #3416
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip-- pazury zrobiłam żelowe, żel na tipsie bo moje to straszna marnota są położyła mi dwa żele- biały na końcowkach i taki naturalny na reszcie. Wyglądają jakby był frencz zrobiony- nawet jak nie są pomalowane na żaden kolor, można je malować na inne kolory. Też się na tym nie znam i to był mój debiut ale nie jest źle
A ja co mam zrobić? Kupiłam na gruponie zwykły manicure i pedicure zapisałam się i po 2 miesiącach czekania na dzień przed wizytą dostałam smsa po 23 "muszę odwołac jutrzejszą wizytę bo jestem w szpitalu" pomijam fakt że kobieta nawet sie nie podpisała to od tamtej pory cisza... pomału przekonuje się do hybrydowego ale i o to i o żele trzeba póżniej dbać a ja nie chce
Cytat:
Dziękuję
I OK szkoda nerwów
Cytat:
hmm.. pokrętna logika to... też logika
Chociaż mój Tż jak nie mogłam go namówić na zapraszanie też stwierdził że goście powinni się sami domyślić gdzie i o której mają być
Cytat:
Napewno będziesz młodą jedyną w swoim rodzaju
Cytat:
Napisane przez XxMartaxX Pokaż wiadomość
A od czego ma mężczyznę u boku jak nie od polewania i nalewania

Wróciliśmy z poradni i było nawet znośnie Pani pytała najpierw Tża o mnie co robię, ile mam lat. co we mnie lubi a potem mnie o narzeczonego a i jeszcze co sami lubimy w sobie i to dla nas było najtrudniejsze. Potem pytała czy chcemy o czym porozmawiać i co już wiemy. Przed nami jeszcze jedno spotkanie o antykoncepcji ale obiecała że ona tylko opowie na czym to polega a czy będziemy chcieli stosować to już nasz decyzja.
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:33   #3417
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciliśmy z poradni i było nawet znośnie Pani pytała najpierw Tża o mnie co robię, ile mam lat. co we mnie lubi a potem mnie o narzeczonego a i jeszcze co sami lubimy w sobie i to dla nas było najtrudniejsze. Potem pytała czy chcemy o czym porozmawiać i co już wiemy. Przed nami jeszcze jedno spotkanie o antykoncepcji ale obiecała że ona tylko opowie na czym to polega a czy będziemy chcieli stosować to już nasz decyzja.
to sympatycznie
kurcze do mojego ślubu zostało 60 dni
jak ten czas leci!!

Stary 2012-05-08, 21:47   #3418
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja co mam zrobić? Kupiłam na gruponie zwykły manicure i pedicure zapisałam się i po 2 miesiącach czekania na dzień przed wizytą dostałam smsa po 23 "muszę odwołac jutrzejszą wizytę bo jestem w szpitalu" pomijam fakt że kobieta nawet sie nie podpisała to od tamtej pory cisza... pomału przekonuje się do hybrydowego ale i o to i o żele trzeba póżniej dbać a ja nie chce

.

słyszałam o takich przypadkach, moja koleżanka dwa razy kupila jakieś czesanie czy strzyżenie i raz ją olali a raz jak pojechała to zakład zamknięty na kłódki a pod zakładem banda wściekłych bab Ja pazury zrobiłam bez gruponu, dopełnienie ma buć co 3-4 tg w zależności jak paznokieć rożie- zobaczymy jak będzie, najwyżej je po slubie zdejmę a jak będą fajne to może zostawię

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
kurcze do mojego ślubu zostało 60 dni
jak ten czas leci!!

do mojego 38 dni- kurcze jak mało!!!!! aaaaa poziom paniki wzrasta
Stary 2012-05-08, 21:47   #3419
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Też mam taką nadzieję ale nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie to i tak jestem bardzo z niego dumna że dla mnie spróbował. Co do utworu to powiedziałam że ja najbardziej chciałabym albo do tych co Wy polecacie czyli walc z króla lwa albo shreka lub walc z nocy i dni lub second waltz i z tych Tż wybrał noce i dni ale jeszcze zobaczymy. A choreografie jak zobaczę że coś nam wychodzi to ułożę
Cytat:

Ale śliczne te motylki i to w "moim" kolorze
A jak wyglądała ta próba wytrzymałości?

Tusia nie poznałam Cię w nowym awatarku
Qumpela86 jak zdrówko?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:53   #3420
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Też mam taką nadzieję ale nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie to i tak jestem bardzo z niego dumna że dla mnie spróbował. Co do utworu to powiedziałam że ja najbardziej chciałabym albo do tych co Wy polecacie czyli walc z króla lwa albo shreka lub walc z nocy i dni lub second waltz i z tych Tż wybrał noce i dni ale jeszcze zobaczymy. A choreografie jak zobaczę że coś nam wychodzi to ułożę

Ale śliczne te motylki i to w "moim" kolorze
A jak wyglądała ta próba wytrzymałości?

Tusia nie poznałam Cię w nowym awatarku
Qumpela86 jak zdrówko?
Oj kiepsko . Wzięłam pierwsze L4 w życiu . W czwartek i tak muszę wrócić do pracy. Eh.. jak mam czas żeby Was czytać to nie mam siły się udzielać

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości