|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
A może Relax na Przyjaźni (boczna Łęczyńskiej) ? Ja tam mam wesele (na 60 osób), ale wiem, że tam robią i komunie (cały sezon komunijny w tym roku mają już zajęty). Tam jest bardzo łada sala, taka do 60 osób właśnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ps mam juz upatrzona sukienke....musze jeszcze to przemyslec i .... wybrac na 100% pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Przyczajenie
|
cześć Dziewczyny...
Niedawno wróciłam z pracy i czas najwyższy coś napisać... Czytałam właśnie wątki... hmmm... dużo ich napisałyście przez jeden dzień. Może ja się dołączę do kilku z nich... Otóż jeśli chodzi o kwestię muzyczną to podaję namiary na bardzo fajny zespół. Byłam na dwóch weselach jak grali i było ![]() A tak poza tym to mam do Was takie pytanie: czy któraś z Was wie, czy w tym roku będą jakieś targi ślubne? Pozdrawiam, VIKI |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Cieszę się bardzo, że pisałyście ostatnio o dużych salach. Jeśli macie namiary na nie, to bardzo proszę o wysłanie mi na PW. Chodzi mi o te lokale w Wilczopolu, Dysie, Mełgwi. Poszukuję sali na 250osób. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Raczkowanie
|
postaram sie zdobyć namiary na Wilczopole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamierzamy z moim Tż gdzieś pod koniec miesiąca zrobić objazd po lokalach, które bierzemy pod uwagę, ale najpierw trzeba tam podzwonić oczywiście ![]() ![]()
![]() |
#4328 |
Przyczajenie
|
kasiakkk-dziwi mnie to co piszesz!!!!!!!!! jakoś nie chce mi się w to wierzyć .wesz ten ritmo to taki mój rodzinny zespół z tego powodu że grali na kilku weselach w mojej rodzinie i nigdy ikt nie miał z nimi klopotów a wręcz przeciwnie. dlatego i aj ich wybrałam bo wiem na czym stoję . słyszłam , wiem że się nie zawiodę ,bo jak do tej pory wszyscy byli zadowoleni. no oczywiście są wyjątki i różne opinie ale moja jest akurat taka, prywatnie ich nie znam, różne są charaktery ale jednostka nie stanowi całości. popatrz na to z tej strony i wiesz co nie psój sobie nastroju.ja też jestem w stresie ale wiem jedno o zespół nie muszę się martiwć.jeżeli mogłabym coś poradzić to właśnie najlepiej wybierać zespoły z wesel na których się było.wtedy wiadomo o co chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
co do zespołow, sal. itd.-prawda jest taka, że zespół może grać świetnie na 1000 wesel, a na tym jednym może nie mieć nastroju albo się ludziska pokłócą. nasz 1. zespół grał na kilku weselach naszych znajomych, byliśmy juz u nich na rozmowie w sierpniu 2005-a w styczniu 2006 nas wystawili! Nie miałam do nich żadnego "ale", a teraz już ich nikomu nie polecę. z jednej strony przez 1 wpadkę nie mozna ludzi przekreślać, ale też trzeba podejść ostroznie i jakos się "zabezpieczyć", np. w umowie. Dzięki inf od wczesniejszych panien młodych wiedziałam, że muszę bardzo dokładnie czytać umowy. I może troche się czepialiśmy szczegółów, ale to dla własnego bezpieczeństwa. To samo jest z lokalami A co do gościnnego-nasi znajomi tez tam mieli wesele, i klima nie była włączona. musieli sie troche poklocic z wlascicielami w trakcie wesela. a u nas klimy nie bylo, a bylo bardzo fajnie, temp odpowiednia. tak naprawde nie wiem od czego to zależy. a co do butów-Wojtusia, były bardzo wygodne! no i polecam wkładki Party Feet Scholla!
#4330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do wszystkich: Czy któraś z Was zna odpowiedź na pytanie które zadałam ostatnio? (odnośnie opłat kościelnych)
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pytanie z innej beczki ![]() Suknie mam białą, TŻ garnitur taki jakiś grafitowy i białą koszulę i chcemy żakardową kamizelkę. Pytanie brzmi. Kamizelka ma też być biała czy kremowa może być (musznik w takim samym kolorze co kamizelka?) Tak żeby do mojej sukni pasował..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Wtajemniczenie
|
Sija możesz mi podac telefon do tej Restauracji Relax?na Mełgiewskiej jest hotel Relax i tam tez sa przyjecia organizowane to o to Ci chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.hotelrelax.lublin.pl/pensjonat/index.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!dawno mnie nie było i widzę że mamy dużo nowych kolezanek
![]() chciałam się z Wami podzielić refleksjami na temat lokalu Viking Club w którym byłam ostatnio na weselu...nie wiem czy któraś planuje tam swoje wesele ale 3 słowa zawsze sie przydadzą ![]() Co do Dworu Anna to byłam w tym lokalu no i często tam mój znajomy gra na weselach...co do lokalu super-bardzo mi się podoba...i w środku no i ogród rewelacja...jedzenie też niezłe, momentami wyszukane ale mało no i to co pisałyście drogo.... Pisałyście coś o księgach gości-ja swoją zamówiłam przez internet ze strony www.fotoalbumy.com i powiem Wam ze jesteśmy zachwyceni nią ale wiadomo to rzecz gustu... Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i życzę wytrwałości w przygotowaniach...
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Idziemy dziś na dzień skupienia na Podwale. Wybór zupełnie przypadkowy, po prostu termin nam pasował. Ale teraz powoli zaczynam się stresować, bo chyba żadna z lubelskich panien młodych tam nie była i trochę się boję jak tam będzie... No nic to, raz kozie śmierć... Mam nadzieję, że jakoś pójdzie... Jak wrócę, to napiszę jak było. Buziaki! ![]()
#4337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. Wojtusia masz całą białą sukienkę czy z jakimś kolorem? bukiet będzie zupełnie jasny? bo może włączyć kolor z bukietu? w kązdym razie krem i tylko biel nie będą dobrze wyglądać, chociaż to tylko moje zdanie
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Hey ja biore slub 18 sierpnia jest jeszcze duzo czasu ale mam duzo pytan: problem 1. chcialabym miec koka na wesele ale mam krotkie wlosy i raczej mi nie urosna do wesela zbyt duzo co robic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
odnośnie 1 pytania to jak ostatnio byłam u fryzjera to PAni robiła ślubną fryzurę dziewczynie która miała włosy tak przed raniona i dość pocieniowane i zrobiłacos na wór "tzw banana" ale dziewczyna wygląała suuper jeśli chodzi o wypożyczenie i kupienie od kogoś to ja jestem też w kropce ![]() A co do zespołu to u mnie bedzie grał zespół FOCUS ale nie wiem czy to ten sam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Namiary na niedrogiego kamerzystę wysyłam na PW A co do sukni. To musisz sama zdecydować. Nie wiem co lepsze. Jeśli wypożyczysz to musisz się liczyc z tym, że już we wtorek po slubie musisz ją oddać, a jesli kupisz to jest już twoja. Myślę koszta będą mniej wiecej mogą być takie same - to też zależy od salonu gdzie wypożyczasz i od osoby od której kupujesz. Wojtusiu co do kamizelek to myslę że najbardziej neutralnie wygląda garnitur 3-czesciowy (spodnie, marynarka i kamizelka w tym samym kolorze) a do tego zwykły krawat. Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
Wojtusia gdzie kupilas takie sliczne buciki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Zespol Focus jest z Lubartowa widzialm tylko plyte z wesela na ktorej grali i demo podobalo mi sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Yoolia możesz powiedzieć coś więcej na temat tego skupienia na Podwalu? Dlaczego koleżanka Ci odradzała? Proszę odpisz, bo ja tu już na maxa się zestresowałam...
![]()
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się że wybraliście dobrą porę, nie powinno być dużo par to i może szybciej minie. Najdłużej schodzi zawsze ze spowiedzią, jak jest dużo osób to i długo trwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Rozeznanie
|
bruneka2000 jeśli podpisywaliście umowę z Panem Radkiem to ten sam zespół ja akurat byłam naweselu (jako catering) kiedy grali wzięlam ich wizytówkę w zasadzie dla kolezanki ale jakoś też sie na nich zdecydowałam w sumie troche i z tego powodu ze cięzko było znależć inny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
No to dziewczyny w takim razie trzymajcie za mnie bardzo mocno kciuki, żebym jakoś przeżyła to skupienie, bo jak już TŻ się zgodził pojechać (ustalenie terminu zajęło mi dobrych kilka miesięcy), to nie odpuszczę i pojadę na to Podwale. Mam nadzieję, że nie taki ... straszny jak go malują...
#4348 |
Zakorzenienie
|
spokojnie, bedzie dobrze jakos to przezyjecie i najważniesze bedziecie mieli jedno z głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z was brala lub zamierza wziasc slub w parafi Przemienienia Panskiego ??? ile proboszcz sobie zarzyczy i kiedy sa nauki ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy swiadkami jakieś 3 lata temu u siostry ciotecznej mojego meża. Ksiądz wziął "co łaska", oni dali chyba 500zł. Z to fotograf musiał być z licencją, goscie nie mogli pstrykac fotek swoimi aparatami. Co do nauk to możecie chodzić do różnych parafii. Niekoniecznie do tego koscioła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.