Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz. 15:) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 20:59   #481
asia27100
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

gratulacje dziewczyny za fotografów!

moim zdaniem moniczka powinnaś negocjować. ja np. wyrzuciłam przygotowania. gdy szukałam fotografów zawsze mówiłam, że rezygnuję ze zdjęć w domu i każdy mi mówił, że to ja decyduję co mi się podoba i nie ma problemu

galija
to prawda. to już nie czasy pozowanych zdjęć w studiu z namalowana wenecją na ścianie. i te powtarzalne pozy: z odkrytą nóżką, pan młody z marynarką na ramieniu, z kieliszkiem szampana....

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2012-05-08 o 21:02
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:13   #482
Antilia
Uzależnienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i do wczoraj nie byłam pewna daty więc nie dołączałam Ślub mam 27 kwietnia 2013r o godz 16,00. Jestem w trakcie umawiania się z fotografem, salę jedną mam oglądniętą a na drugiej którą biorę pod uwagę będę 26 maja na weselu więc obejrzę przy okazji. U księdza termin zaklepany, na nauki mamy w nowym roku przyjść i wtedy się wszystko załatwi. Poza tym.... Hmm. Chyba nic. Mam 26 lat i TŻ też, jesteśmy razem 5 lat i jesteśmy od 4i pół małżeństwem w świetle prawa .
Witam nową PM

Ja nadrobiłam i na więcej nie mam siły, dobranoc

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:17   #483
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Witam nową PM

Ja nadrobiłam i na więcej nie mam siły, dobranoc
Dobranoc

Dziewczyny, czy tej piosenki nie śpiewał czasem też jakiś facet? http://www.youtube.com/watch?v=vp1F16_7lO0

I w sumie też uciekam spać. Dobranoc

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:29   #484
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
okaże się podczas wizyty Już sie zaczynam stresować. Tego dni czeka mnie wizyta u 2 lekarzy
będzie dobrze już trzymam kciuki :kciuki

Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Myślałam o 1,5 ale pewnie dostałabym z tego najwyżej 500 zł
niee, 1,5 to tak akurat - oni specjalnie każą Ci wpisać samej kwotę - gdybys wpisała np 10 000 to by Ci dali grosze. 1-2 to tak w sam raz

Cytat:
Ja bym w życiu 5 tys nie zapłaciła komuś, żeby wszystko za mnie pozałatwiał Zresztą, ja należę do tych osób, które lubią mieć nad wszystkim kontrolę

Myślisz? Koleżanka będzie się powoływać na to, że miała L4 i nie mogła normalnie do pracy chodzić - dosyć mocny argument, którego u mnie będzie brakować. No, bo jakoś muszę umotywować dlaczego chcę właśnie tyle Ja powołam się na przesuniętą sesję, o!
kochana podaj na pewno wiek - że masz te 20kilka lat i to było ciężkie przeżycie - tak emocjonalnie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Uwierz mi, że często tak się nie da. Po pewnym czasie jaky nie daj Boże się nie udawało głupie myśli same by Cię nawiedziły Ot taka natura bab.

A jak tam w ogóle Kochana dietowanie? Waga leci w dół?

Może i jestem dziwna, ale co w niej oryginalnego? Że pechowa 13 i miesiąc i bez "R"?

U mnie jest tak samo

Dzień dobry Kochane
Wpadłam się przywitać. Teoretycznie powinnam się uczyć, a nie mam sił... Jakoś mi źle, do tego okres przyszedł - w sumie to dobrze, bo już 38 dzień czekałam i już się stresowałam

Kupiłam dziś album na zdjęcia(w Lidlu za 18zł., a jest takiii śliczny ), powkładam tam nasze i dam TŻowi taką niespodziankę
Podpisze wszystkie zdjęcia itd.
dałam taki album TŻ na gwiazdkę i byl zachwycony
przypomniałaś mi że muszę zdjęcia nowe do naszego albumu wsadzić

Uciekam na serial
Dobranoc
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:32   #485
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Właśnie zaklepałam nam fotografa Dobrze mieć już to z głowy
Cytat:
Napisane przez Galija Pokaż wiadomość
hej dziewczyny )) przejrzałam wszystkich waszych fotografów/ kamerzystów i powiem szcerze każdy z osobna naprawde fajny !! ) i widze ze wszystkie mamy podobny gust ))
to i ja sie pochwale http://fotoolech.pl/
Cytat:
Ja zastanawiałam się na początku nad dwoma kamerzystami. Tu link do jednego http://www.video-wspomnienia.pl/ ale chyba mają jakąś chwilową przerwę techniczną... Drugi fajny kamerzysta zmontował film na 1-1,5 h i miło się go oglądało, chociaż nie znałam ani jednej osoby na weselu. Ale... mimo tego, że da się to obejrzeć i tak bardzo nie odstrasza, jak inne tego typu cuda - nie przekonuje mnie to aby wydać 2 tys. Cena też nie jest jakaś wielka, ale... czułabym jakbym wyrzucała te pieniądze. Nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi. Po prostu nawet jak film jest całkiem fajny, ja nie czuję potrzeby posiadania takiego. Wątpliwości mam tylko dlatego, że boję się, że za kilkadziesiąt lat zmienię zdanie

A melleczka masz jakieś linki do filmów waszego kamerzysty? Chętnie bym zobaczyła
Cytat:
To ja się pochwalę tym (fotografem) którego wybrałam: http://weselefigara.pl/ Wg mnie jest najlepszy w moim mieście- i zapewne najdroższy ale mnie na zdjęciach zależy więc nie marudzę. Za to nad kamerzystą myślę... I chyba nie będziemy szukać nikogo. Pożyczy się skądś kamerę i przysięgę nagra a jak nie to i tak płakać nie będę.
Sukces odniosłam bo 2 dzień dziś nie palę
bardzo fajne zdjęcia, gratuluję
mnie też zależy na dobrym fotografie, uwielbiam zdjęcia ale z braku czasu nie zajęłam sie tym jeszcze. w przyszłym tygodniu postram się na pewno

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:46   #486
aneczka0305
Przyczajenie

Cytat:

Argument mojego TŻ jest taki, że za te kilkadziesiąt lat technologia się i tak zmieni, więc może nie będziemy mieli na czym odtwarzać tego ślubu, albo jakość będzie zabójcza Prawda jest taka, że moi rodzice mieli nagrany ślub na kasetę vhs, ale co z tego jak im się nawet nie chciało zgrać tego później na płytę (swoją drogą ciekawe jakby to wyglądało na naszym wielkim telewizorze )
Moi rodzice też mieli nagrany swój ślub i wesele na kasecie vhs, niedawno mama zgrała go na płytę. Jakośc wiadomo - nie jest powalająca, ale jest to tak cudowna pamiątka! Miło się ogląda rodzinę, znajomych rodziców, których znam teraz, a którzy 20 lat temu wyglądali zupełnie inaczej
My z moim TŻetem zdecydowaliśmy się wydac więcej na kamerzystę (2400 - przygotowania, ślub i plener), a mniej na fotografa, którego wciąż szukamy.
aneczka0305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:17   #487
Galija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka0305 Pokaż wiadomość
Moi rodzice też mieli nagrany swój ślub i wesele na kasecie vhs, niedawno mama zgrała go na płytę. Jakośc wiadomo - nie jest powalająca, ale jest to tak cudowna pamiątka! Miło się ogląda rodzinę, znajomych rodziców, których znam teraz, a którzy 20 lat temu wyglądali zupełnie inaczej
My z moim TŻetem zdecydowaliśmy się wydac więcej na kamerzystę (2400 - przygotowania, ślub i plener), a mniej na fotografa, którego wciąż szukamy.
my też myśleliśmy w ten sposób jednak wkońcu i tak mamy razem tz jedna firma )

weeding
Galija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:22   #488
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010
Ja generalnie wolałabym bez pleneru ale pewnie nie zgodzi się nam fotograf więc plener będzie z przymusu trochę Ale że pod niego nawet data ślubu to na wszystko się zgodzę
Tak jak fantastka uważam, że nie powinno być z tym żadnego problemu. To Wy decydujecie o tym jakie zdjęcia chcecie mieć, a fotograf jest od tego, żeby robić tak jak Wy sobie zażyczycie

Cytat:
Napisane przez fantastka
za papierochy!
Wal śmiało, bo należy się

Cytat:
Napisane przez fanstastka
Argument mojego TŻ jest taki, że za te kilkadziesiąt lat technologia się i tak zmieni, więc może nie będziemy mieli na czym odtwarzać tego ślubu, albo jakość będzie zabójcza Prawda jest taka, że moi rodzice mieli nagrany ślub na kasetę vhs, ale co z tego jak im się nawet nie chciało zgrać tego później na płytę (swoją drogą ciekawe jakby to wyglądało na naszym wielkim telewizorze )
Wychodzę dokładnie z tego samego założenia! Coś czuję, że dogadałabym się z Twoim TŻem

Cytat:
Napisane przez mia8544
niee, 1,5 to tak akurat - oni specjalnie każą Ci wpisać samej kwotę - gdybys wpisała np 10 000 to by Ci dali grosze. 1-2 to tak w sam raz
Też mi się wydaje, że 2 tys to już jest maksymalna kwotą, którą mogłabym żądać Jakby nie było - oprócz potłuczenia włos z głowy mi nie spadł (za co dziękuję Bogu!)

Cytat:
Napisane przez mia8544
kochana podaj na pewno wiek - że masz te 20kilka lat i to było ciężkie przeżycie - tak emocjonalnie
Moja mama mówiła mi, żebym napisała, że od wypadku boję się jeździć samochodem, nie mówiąc już o panicznym lęku przed prowadzeniem - tego w końcu nie są w stanie sprawdzić ani zmierzyć

Edytowane przez _owieczka_
Czas edycji: 2012-05-08 o 22:31
_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:57   #489
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Mam okulary (w których rzadko chodzę ) i jakoś przeraża mnie wizja pchania sobie czegoś do oka chociaż potrafię sobie palcem dotknąć oka i średnio mnie to drażni Daj znać, czy się skusiłaś
Noszę od 6 lat i dla mnie to bajka jest Wygodne i wada mi wolniej rośnie odkąd je noszę, więc na pewno nie zrezygnuję A to się wcale nie wpycha i w ogóle się nie czuje, że je masz No chyba, że masz zmęczone oczy itd, ale to już inna kwestia

Witam się i żegnam, bo padam z nóg dosłownie po tych zajęciach Jeszcze tylko jutro i 4 dni wolnego..
Dobranoc

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 23:01   #490
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Noszę od 6 lat i dla mnie to bajka jest Wygodne i wada mi wolniej rośnie odkąd je noszę, więc na pewno nie zrezygnuję A to się wcale nie wpycha i w ogóle się nie czuje, że je masz No chyba, że masz zmęczone oczy itd, ale to już inna kwestia

Witam się i żegnam, bo padam z nóg dosłownie po tych zajęciach Jeszcze tylko jutro i 4 dni wolnego..
Dobranoc
Domyślam się, że jeśli ktoś codziennie nosił okulary i później przerzucił się na soczewki to poczuł wielką różnicę (i komfort) Ja jednak swoje okulary zakładam bardzo rzadko i jakoś nie umiem sobie wyobrazić momentu nakładania na oko soczewki Do wszystkiego można się jednak przyzwyczaić - nawet do metalu w ustach

Dobranocka

Stary 2012-05-08, 23:04   #491
dastin
Zakorzenienie

Uciekam spać. Dobranoc wszystkim
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 23:07   #492
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Uciekam spać. Dobranoc wszystkim
Dobranocka

Wszystkie uciekacie i za chwilę sama zostanę na placu boju?

W takim razie też już uciekam. Dobranoc pozostałym ale milczącym

Edytowane przez _owieczka_
Czas edycji: 2012-05-08 o 23:20
Stary 2012-05-08, 23:21   #493
asia27100
Zakorzenienie

ja jestem

właśnie na gg urabiam tżta aby mnie na wycieczkę poślubną zabrał... np Praga na 3 dni...

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 07:27   #494
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
My też tak myśleliśmy... Chcieliśmy kamerzystę, ale nam na nim nie zależało. Woleliśmy dać więcej na dobrego fotografa, a oszczędzić na kamerzyście. Tak było na początku Dopóki nie zaczęłam szukać ofert w internecie i nie trafiłam na naszego Zobaczyliśmy, że filmy wcale nie muszą być nudne, mogą być ciekawe i przyjemne No i tak na kamerzystę wydamy 2 razy więcej niż na fotografa
dzien dobry
no my tak samo
foto 2000
video 4000
ale filmy maja obłedne wiec nawet sie nie zastanawialismy, myslalam ze tz bedzie marudzic ze wzgledu na cene a byla tylko "to podpisujemy" no zaskoczyl mnie bardzo ale powiedzial ze na foto i tak zaoszczedzilismy.

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

aaaaaaaa art pixel dodali nowe filmy

bez obrazy ale az sie przestraszylam jak mloda zobaczylam

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

ladna pmka i sliczny makijaz ale po co jej ten szal??!!
Stary 2012-05-09, 07:41   #495
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość

[/COLOR] ladna pmka i sliczny makijaz ale po co jej ten szal??!!
Bry O matkoooo Zakochałam się w tym filmie Co nie zmienia faktu, że nie mam 4 tysięcy

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 07:45   #496
extassy
Zakorzenienie

jak bylam podpisywac umowe to opowiadal o tej parce. wynajeli ich na tydzien i stad tyle pejzazy bo mowil ze duzo czasu bylo. sala nie byla wynajmowana tylko ich. bardzo ladnie wygladali. zobacz inne filmy. kilka mnie bardziej urzeklo niz ten.

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

aha a 4 tys to full hd. w ofercie maja tez tansza wersje.
Filmowanie

Pakiet podstawowy – dwiema kamerami DV- 3200 zł
rejestracja video obejmuje:
- przygotowania
- błogosławieństwo
- ceremonię ślubną
- przyjęcie weselne do ok. godziny 1-wszej.
- plener w tym samym dniu

Aby mogli Państwo cieszyć się nawet najdrobniejszymi szczegółami
wprowadziliśmy nową ofertę - filmy w jakości full HD
(filmowanie lustrzankami) - od 4000 zł.

Fotografia ślubna

Pakiet podstawowy – 2000 zł.
obejmuje:
- przygotowania
- błogosławieństwo
- ceremonię ślubną
- przyjęcie weselne do ok. godziny 1-wszej
- sesję plenerową w tym samym dniu
- ok. 300 obrobionych zdjęć na płycie CD

- album + 70 odbitek w formacie 15 x 21 - od 350 zł.

Usługi dodatkowe:
- artystyczne zdjęcia na terenie całego kraju
- odbitki w innym formacie
- dodatkowe odbitki
Stary 2012-05-09, 07:59   #497
201609062115
Konto usunięte

Hej
Zaraz pędzę do pracy, tylko muszę się wygadać, bo normalnie jak to TŻ wczoraj powiedział "jak się sra to wszystko"
Siedziałam wczoraj 8 godzin w czytelni i tak na serio to nic wielkiego nie znalazłam... Ale już mniejsza o to! Poszłam na obiad ze znajomymi i oni poszli na nasze ćwiczenia, a ja wróciłam do domu, żeby pisać - w końcu czasu coraz mniej! Okazało się, ze zamiast ćwiczeń, przyszła profesorka od wykładu i zrobiła egzamin! ostatni na naszych studiach... oprócz mnie w całej grupie nie było tylko jednego chłopaczka i my mamy ten egzamin zdawać dopiero 15 czerwca promotor mnie zabije... a co do promotora jeszcze! Wszystko pod górkę! On ma mało zajęć u nas i jest tylko w piątki na uczelni, wtedy też ma dyżur i mamy seminarium... Dlatego też chciałam iść do niego w piątek. Ale w ten piątek jest święto naszej uczelni i wszystkie zajęcia dydaktyczne są odwołane a tydzień później są cały dzień rektorskie, bo juwenalia ku.wa mać! To kiedy ja mam się z nim zobaczyć, jak nie da się z nim inaczej skontaktować jak tylko osobiście face2face? i tak pójdę, bo może gdzieś będzie po tych oficjalnych obchodach się kręcił po uczelni... wszystko pod górkę
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 08:11   #498
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
To ja się pochwalę tym (fotografem) którego wybrałam: http://weselefigara.pl/ Wg mnie jest najlepszy w moim mieście- i zapewne najdroższy ale mnie na zdjęciach zależy więc nie marudzę. Za to nad kamerzystą myślę... I chyba nie będziemy szukać nikogo. Pożyczy się skądś kamerę i przysięgę nagra a jak nie to i tak płakać nie będę.
Sukces odniosłam bo 2 dzień dziś nie palę

A fotograf faktycznie nie tani

Witam się w już środowy poranek do weekendu co raz bliżej Gdzie się na weekend wybieracie?
Stary 2012-05-09, 08:15   #499
extassy
Zakorzenienie

my spedzimy leniwie weekand w lozku.
mam zamiar uczyc sie nakladac rzsiska jak uda mi sie znalesc modelke to moze w ten weekand naucze sie zakladac
Stary 2012-05-09, 08:21   #500
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam Kochane. Ja już w pracy, a później na targ jadę z TŻ, mam go zgarnąć po drodze, bo stwierdził, że mnie samej nie puści. Ostatnie względne jeansy, które jeszcze mi tak strasznie z tyłka nie spadają mi się podarły Chyba muszę jednak jakieś kupić, a miałam poczekać, aż jeszcze trochę schudnę. W New Jorkerze widziałam fajne za 80 zł, ale mam tam 80 km.

Sayuri a nie możesz się skontaktować meilowo z promotorem kiedy będzie? U nas każdy ma odgórnie założonego uczelnianego emaila i tak się z promotorką kontaktuje gdzie i kiedy będzie, bo jej nigdy nie ma na naszej uczelni. Jak chcesz to podaj mi tytuł pracy i rozdziały na temat czego konkretnie potrzebujesz info, to może spróbuje u siebie czegoś poszukać.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 08:22   #501
extassy
Zakorzenienie

ile ci juz ubylo?? i do czego chcesz dobic??
Stary 2012-05-09, 08:27   #502
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
ile ci juz ubylo?? i do czego chcesz dobic??
Wolę się nie przyznawać, bo sporo tego Przy was czuje się jak słoń. Tyle ile mi ubuło już chciałabym jeszcze stracić.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 08:29   #503
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi się wydaje, że 2 tys to już jest maksymalna kwotą, którą mogłabym żądać Jakby nie było - oprócz potłuczenia włos z głowy mi nie spadł (za co dziękuję Bogu!)

Moja mama mówiła mi, żebym napisała, że od wypadku boję się jeździć samochodem, nie mówiąc już o panicznym lęku przed prowadzeniem - tego w końcu nie są w stanie sprawdzić ani zmierzyć
pewnie - skoro nic Ci się fizycznie nie stało to pisz o tym. W końcu miałaś ten wypadek i coś Ci się należy a jest w tym coś z prawdy? w tym lęku? Bo ja zaraz po wypadku jak słyszałam pisk opon to np ściskałam TŻ za rękę jak gdzieś szliśmy

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość

Dobranoc
ja mam ostatnio problem, używam Acuvue oasys od ponad 2 lat a ostatnio nie dam rady W niedzielę musiałam w kosciele wyjąć soczewki i je zmarnować bo mnie tak oczy piekły. A nie miały jeszcze 2 tygodni Teraz sobie zrobiłam przerwę i od tej niedzieli nosze okulary

Cytat:

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

aaaaaaaa art pixel dodali nowe filmy

bez obrazy ale az sie przestraszylam jak mloda zobaczylam
jeju faktycznie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Hej
Zaraz pędzę do pracy, tylko muszę się wygadać, bo normalnie jak to TŻ wczoraj powiedział "jak się sra to wszystko"
Siedziałam wczoraj 8 godzin w czytelni i tak na serio to nic wielkiego nie znalazłam... Ale już mniejsza o to! Poszłam na obiad ze znajomymi i oni poszli na nasze ćwiczenia, a ja wróciłam do domu, żeby pisać - w końcu czasu coraz mniej! Okazało się, ze zamiast ćwiczeń, przyszła profesorka od wykładu i zrobiła egzamin! ostatni na naszych studiach... oprócz mnie w całej grupie nie było tylko jednego chłopaczka i my mamy ten egzamin zdawać dopiero 15 czerwca promotor mnie zabije... a co do promotora jeszcze! Wszystko pod górkę! On ma mało zajęć u nas i jest tylko w piątki na uczelni, wtedy też ma dyżur i mamy seminarium... Dlatego też chciałam iść do niego w piątek. Ale w ten piątek jest święto naszej uczelni i wszystkie zajęcia dydaktyczne są odwołane a tydzień później są cały dzień rektorskie, bo juwenalia ku.wa mać! To kiedy ja mam się z nim zobaczyć, jak nie da się z nim inaczej skontaktować jak tylko osobiście face2face? i tak pójdę, bo może gdzieś będzie po tych oficjalnych obchodach się kręcił po uczelni... wszystko pod górkę
oj kochana faktycznie pod góre... oby się udało złapać promotora w piątek

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Wolę się nie przyznawać, bo sporo tego Przy was czuje się jak słoń. Tyle ile mi ubuło już chciałabym jeszcze stracić.
głupoty piszesz!
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 08:32   #504
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Hej
kurcze, a nikt nie mógł Ci dać znać, że będzie ten egzamin jak już w sali byli? może jakimś cudem byś zdążyła? a promotor beznadziejny....w ogóle promotorzy potrafią być beznadziejni :/ szlag człowieka jasny trafia jak takie coś czytam :/

Witam się z Wami Nawet wyspana Obudziłam się z myślą o obrączkach, które wczoraj z tż mierzyliśmy i jak nic dziś tam znowu idziemy i jak się okaże, że nie będzie cudów, to zamówimy

Zaniedbuję wątek ostatnio, ale nie mam głowy do czytania wszystkiego..

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 08:33   #505
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
oj zaraz jak słoń. kazda z nas ma swoje defekty. mnie tak naprawde ratuje tylko moja talia i duzy biust. ja niestety musialam ostatnio zaprzestac diety przez te moje problemy zołądkowe. teraz mi sie okres zaczal to mialam napady głodu
a jaka diete stosujesz?
ja sie za jakis miesiac wybieram do dietetyka. teraz czeka mnie biala dieta po wybielaniu wiec dieta odpada bo musi byc roznoroda.
Stary 2012-05-09, 08:34   #506
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
pewnie - skoro nic Ci się fizycznie nie stało to pisz o tym. W końcu miałaś ten wypadek i coś Ci się należy a jest w tym coś z prawdy? w tym lęku? Bo ja zaraz po wypadku jak słyszałam pisk opon to np ściskałam TŻ za rękę jak gdzieś szliśmy
ja po moim wypadku zachowuję, jak to mój brat twierdzi, "chore odległości" do samochodów przede mną ale wolę to, niż znowu komuś w tyłek wjechać, jak się zamyślę..

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-05-09, 08:34   #507
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość

jeju faktycznie

a po co jej wogole to bolero czy to cos co ma na sobie. okropne
Stary 2012-05-09, 08:36   #508
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Przejrzałam te Wasz filmiki i kurdę...jestem oczarowana ale 4000 to dla mnie połowa kasy za salę!!! Nie ma takiej opcji niestety.... Mam cichą nadzieję że może jak rodzina TŻta się dowie o ślubie (babcie) to może zechcą nam się trochę dołożyć ale nie nastawiam się na to bo jakoś do tej pory się nie zdarzyło....
Stary 2012-05-09, 08:37   #509
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
oj zaraz jak słoń. kazda z nas ma swoje defekty. mnie tak naprawde ratuje tylko moja talia i duzy biust. ja niestety musialam ostatnio zaprzestac diety przez te moje problemy zołądkowe. teraz mi sie okres zaczal to mialam napady głodu
a jaka diete stosujesz?
ja sie za jakis miesiac wybieram do dietetyka. teraz czeka mnie biala dieta po wybielaniu wiec dieta odpada bo musi byc roznoroda.
a ja tam olałam diety, zaczęłam chodzić na fitness i zaczynam widzieć efekty poza tym dieta powinna być jedna, na całe życie, bo takie chwilowe zamiany żywienia dają efekty chwilowe

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-05-09, 08:42   #510
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Przejrzałam te Wasz filmiki i kurdę...jestem oczarowana ale 4000 to dla mnie połowa kasy za salę!!! Nie ma takiej opcji niestety.... Mam cichą nadzieję że może jak rodzina TŻta się dowie o ślubie (babcie) to może zechcą nam się trochę dołożyć ale nie nastawiam się na to bo jakoś do tej pory się nie zdarzyło....
tak jak pisalam sa tez tansz pakiety. my wybralismy najdrozszy bo tz zalezalo na full hd i doszlismy do wniosku ze zaoszczedzimy na czyms innym

m_b oszem trzeba zmienic tryb zycia. kolezance udalo sie zgubic 10 kg przy pomocy dietetyka teraz nie trzyma sie rygorystycznie diety i po roku przytyla 2 kg czyli w sumie w normie bo zawsze cos przybywa. zazdorszcze finnessu. ja nie mam jak chodzic bo w tygodniu mam w kazdy dzien na inna zmiane a fitess jest o stalych porach. mnie raruje tylko silownia ale jakos mi sie to nie widzi

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-05-09 o 08:43
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości