![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lily Lolo, Lierac, Dermedic, Kryolan, La roche posay, Nuxe *MAJ*
Mydełka są jak na zdjęciu - typowe kostki dodawane do większysz zakupów w LUSHu. Jungle nie jestem pewna - w tej chili nie mam dostępu - ale starczy na jakieś 2-3 użycia z tego co pamiętam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie znalazłam.
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
tregginsy h&m mam w negocjacjach
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Przydałby mi się tylko Aqualia Thermal i ewentualnie ta resztka żelu Effaclar.
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Żel Effaclar przydałby mi się dodatkowo, dla pryszczatej zaprzyjaźnionej nastolatki, mnie raczej interesowałaby ewentualnie większa wymianka za Vichy plus dodatkowo Effaclar. Na koszulce jest jeszcze metka z cenąpowyżej 30 zł (chyba 39) , a za nowy Effaclar dla siebie ostatnio płaciłam 31,83 zł więc resztka nie bardzo mi pasuje za koszulkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Za bazę w takim razie dziękuję, ale mogę oddać vichy normaderm za róż pupy. ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Nic innego nie wybiorę. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
- VICHY Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry - nowiutki, w kartoniku ?
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Możliwe, mam dwie bluzki z metkami, nie mam jak teraz sprawdzić ceny, jedna kosztowała własnie 39 a druga mniej, nie pamiętam która jest która
![]() Rozumiem o co Ci chodzi z kremem, też wolę wymieniać kosmetyki na kosmetyki, w każdym razie jak byś zdecydowała się jednak wymienić go za te trzy rzeczy (dwie bluzki i sweter) daj znać, bo na konkret chętnie wymienię ten komplet, bo musiałabym wtedy wysłać pewnie paczką a nie listem ![]() W każdym razie na razie ciuchy nigdzie się nie wybierają więc polecam się na przyszłość |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
To wolę nuxe + artdeco
![]() Przejrzałam jeszcze raz Twój wątek i podoba mi się jeszcze pomadka Urban Decay. Znalazłabyś coś jeszcze u mnie w zamian? ![]() A i czy ten koretor ma jakiś kolor/numer? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Oki, to się wymieńmy
![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Czyli korektor + revlon + pędzel + mexx + kulki kąpielowe
za artdeco + the balm + nuxe + pomadka tak? ![]() A tylko mogłabym Cię prosić o zrobienie zdjęcia tego korektora? Bo sprawdzałam na stronie i wydaje się być dosyć ciemny a ja mam bardzo bladą skórę. Czy dla Ciebie jest za ciemny (bo rozumiem, że też masz jasną skórę, bo Revlon jest najjaśniejszy z możliwych? ) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Ok ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Kremu aqualia za ciuszki nie oddam na pewno, ale podtrzymuję swoją ofertę i chętnie oddam za te bluzeczkę coś innego. W razie czego wiesz, gdzie mnie szukać. Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Hmm a co byś powiedziała na taką wymianę: pędzel inglot+mexx+kule kąpielowe za nuxe+pomadka+tusz?
Bo ja mam ekstremalnie jasna karnację ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- To jednak wolę opcję z Artdeco (najwyżej wymienię, jak kolor będzie zły). Przepraszam za zamieszanie ![]() Jeśli wszytsko ustalone to napisz na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
JESTEM ONA
|
Podoba mi się krem pod oczy, ale przewyższa cenowo, to co wybrałaś. Może dobrałabyś coś?
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
z obu wątków to mi wpadło w oko:
- LA ROCHE POSAY Effaclar oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej - opakowanie z pompką (zostało ok 180 ml) - NEW ERA Body Butter oliwkowe masło do ciała, bez parabenów - nowiutkie, ze sreberkiem ochronnym CROPP szara tuniko-sukienka - rozmiar S - ATMOSPHERE fuksjowy kardigan - rozmiar 8/34 ale już rozmawiam o kremie z kimś, a nie wiem czy chciałabyś cokolwiek dobrać. (jeśli krem nie wypali to dam znać ewentualnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
ok, mnie pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
JESTEM ONA
|
Wiem, wyszło głupio, przepraszam ( w nocy zmęczona) , miałam napisac, że krem ten mnie zainteresował, na tyle, że mogłabym coś ew. poszukac za niego, ale wiadomo, że nie oddasz go za majtki
![]() Rozejrzę się jeszcze i wieczorem dam znac ![]()
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam jeszcze Twój wątek, ale nie nalazłam już nic co by mnie interesowało
![]() Ewentualnie podobałbym mi się ten krem Vichy, ale nie wiem, czy na niego będziesz skłonna się wymienić. Nie masz przypadkiem już nic poza wątkiem, co chciałabyś oddać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Seboradin i Bloker Ziaji
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Świetnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
oczywiście, że nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Odpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
nie dobierzesz nic do masła? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale przeglądnę dziś swoje zbiory i zerknę czy ewentualnie jest jeszcze coś, co mogłabym oddać. Dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Jedynie żel LRP mnie zainteresował
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.