|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
![]() a piosenka to chyba każda pasuje jeśli pasuje do was i wiecie jak do niej zatańczyć ( nie mam tu na myśli niesamowitej choreografii tylko wasz ładny taniec
|
|
|
|
|
#4592 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Hej laski
chyba od 3 godzin z malymi przerwami Was doganiam:P i jeszcze filmiki JennyAniolek oglądalamCytat:
Cytat:
ale bez kosztow przesylki.Cytat:
bardzo roznią sie od bialych, ale nie są ecri i są tak cienkie, ze ich prawie nie widac na nodze a suknie mam białą![]() Cytat:
![]() Cytat:
za to w PL mieszkam nad morzem i kocham jeCytat:
|
||||||
|
|
|
#4593 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Dzieczynki moje cudowne za porady - bez Was zginę marnie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zaraz przeszukam net ![]() Kawo: fajne butki dla TŻcika |
|||
|
|
|
#4594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mogłam się napatrzeć |
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ale widziałam kiedyś na stronie jakiegoś foto i teraz mi się przypomniało
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak przeczytalam regulamin robienia zdjec slubnych wewnatrz to umarlam ze smiechu pisza ze nie mozna siadac na eksponatach oraz cos w stylu: ze nie mozna sugerowac ze sie siada o znalazlam : 6. Nie zezwala się na wykorzystywanie lub stwarzanie wrażenia wykorzystywania mebli, dywanów lub jakichkolwiek innych przedmiotów zabytkowych (eksponatów) podczas sesji zdjęciowej lub filmowej, za wyjątkiem mebli wskazanych przez pracownika Muzeum. i cennik 1. Godzinna okolicznościowa sesja fotograficzna: 370 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 455,10 zł brutto 2. Godzinna okolicznościowa sesja filmowa: 370 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 455,10 zł brutto 3. Godzinna okolicznościowa sesja fotograficzna i filmowa: 555 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 682,65 zł brutto 4. Każda kolejna godzina sesji: 296 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 364,08 zł brutto. Opłatę można uiścić w dniu realizacji sesji przed wejściem na ekspozycję. duze lepszy IMHO jest zamek w mosznie http://www.moszna-zamek.pl/galeria.html normalniejak w disneju
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, za to w Mosznej bajkowy zamek i wstęp kosztuje 50 zł
|
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I zdarzyło mi się siąść na jakiś fotel stary jak nie wiem, ale nikt nie widzał ![]() A Moszna - |
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale nazwa piękna.. Moszna
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak już pisałam cantadeskie to jedne z droższych kwiatów, a bukiet to koszt 150-190 zł w zależności od ilości kwiatów. |
|
|
|
|
#4604 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A właśnie wracaliśmy z zakupów z zamówionym garniturkiem. Jak on w nim wygląda!!! Model się nazywa Columbia...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrej nocki kochane, lecę, bo TZ już łóżko grzeje
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Czorsztyn- piekny. Mozna o Niedzicie zahaczyć tez albo połazić po polanach
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
tz- no jak to w czym. W czarnych spodniach i koszuli ja- (odetchniecie z ulga i chwila rozkminki) jakich czarnych spodniach? tz- no w tych materiałowych ![]() Mowa o zwyklych startych rurkach ![]() ja- ale Ty jestes PM, wiec moze pasuje abys założył cos ładniejszego niz sprane spodnie. ![]() tz- no w sumie racja ![]() Gratuluje zakupu garniaka ![]() Kurcze my moze tez cos poszukamy, licze na jakas okazje a jak nie to pojdzie w tym co ma.. zreszta jego garniaki i tak sa malo noszone
|
|
#4606 | |
|
Zadomowienie
|
Oby, bo to przegięcie by było
![]() Cytat:
Wrzucę Wam coś, znalazłam przed chwilą i zmotywowało mnie aby leźć na nogach nad Morskie Oko albo zapłacić temu ch**owi bacy co powozi bryczką, żeby wziął mniej osób - to by było chyba humanitarne?? A więc uwaga - na końcu sesji jest prezentacja ze zdjęciami i tak, jak właściciel strony pisze: oglądajcie na dużym ekranie. I nie bijcie mnie, że to wrzuciłam, ale się zakochałam Plener w Tatrach- Morskie Oko, Czarny Staw http://blog.gubala.pl/2011/01/20/i-z...ubny-w-gorach/ |
|
|
|
|
#4607 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wogóle mam daleko i nad morze ( 300km) i w góry ( troche więcej jak 300) i tez myśle bardzo intensywnie gdzie zrobić sesję. Ale na pewno chcę kilka zdjęć z konikami
|
|
|
#4609 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co prawda poprawiny mieliśmy w domu, ale ja miałam ubraną elegancką fioletową sukienkę a Mąż ubrał spodnie od garnituru ślubnego, fioletową koszulę z krótkim rękawem i fioletowy krawat ![]() --- Dobranoc ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4610 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Żenada.Ten u Was chociaż taki niby ukryty, a u mnie to centralnie ciociunia walnęła, że jak my nie przyjedziemy, to oni też nieCytat:
Co do tub: a myślicie dziewczyny, że efekt będzie o.k., jak kupię 4 szt. tub 80tek z płatkami (czerwonymi) + jedna tuba z serduszkami ? Czy ta tuba z serduszkami zaniknie ? Byliśmy z Tż na pierwszej lekcji tańca Normalnie czuję się trochę jak sierota przy Nim Ale fajnie jest naprawdę. Trochę nas to będzie kosztowało, ale mam nadzieję, że chociaż efekty będą... Pan uspokaja nas, że mamy niby dużo czasu, ale ja jakoś tego "dużo" nie widzęA ! Dziś dałam zaproszenie koleżance z pracy. Bardzo się ucieszyła, a do oczu napłynęły jej łzy... ja nie chcę myśleć co będzie przy składaniu życzeń Dobra, lecę spać, bo rano znowu będę miała problem ze wstaniem...
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-05-09 o 00:36 |
|||
|
|
|
#4611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm... kuszące
|
|
|
#4612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapakować tam suknie iść piechotką bez potrzeby taszczenia tego w rękach
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
oj Dancing_Lady kto miałby lepiej tańczyć niż Ty
![]() na pewno sobie super poradzisz a my nie mamy wykupionego pleneru - mamy znajomych fotografów których prosimy o to. Więc zdjęcia pewnie będą w różnych miejscach - zobaczymy jak uda nam się to zorganizować - część na pewno będzie w łodzi i okolicach a część we Wrocławiu i pobliskich górkach. Sama jestem co z tego wyniknie - bo przecież nie będę jeździć z sukienką wszędzie.. dobra zmykam spać dobranoc |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
Muffin: dziękuję za pomysł
A tak poza tym to w moim regionie na tą torbę mówimy "tasia" ![]() Nie mogę spać... Ale czas znaleźć twórcze zajęcie - będę sortować swoją dokumentację medyczną ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4615 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry, wstawać moje wizażanki, do pracy, do nauki, do przygotowań ![]() Cytat:
A ja Wam się chyba zapomniałam pochwalić, że naszemu świadkowi wczoraj urodziła się córka
|
|
#4616 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No tak, dokładnie. Może osobom nieznającym się na branży podobają się te prace4 no ale..
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mam poprawin to nie muszę się martwić sassa ;P Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hej Dziś do lekarza!!! ![]() Obliczyłam, że 1 czerwca wejdę w II trymestr
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
![]() dzisiaj u mnie ładna pogoda jest
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje![]() Aaaa mama wczoraj zaklepała mi organistę ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- u mnie teeeeż!
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie nie moge doczekac soboty! idziemy na zakupy i musze kupic buty na poprawiny do sukienki, bielizne na slub i kolczyki ![]()
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej hoł
Dzisiaj wraca szefo. Będzie trzeba ograniczyć opitalanie się ![]() Cytat:
![]() Znajomi ostatnio lecieli z Gdanska do Wrocławia. Szybkos, sprawnie, nie tłuczesz się w naszym cudownym PKP ![]() We Wro też ładne słoneczko i tak wiosennie świeżo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

mocarne!
bardzo roznią sie od bialych, ale nie są ecri
, za to w Mosznej bajkowy zamek 

A właśnie wracaliśmy z zakupów z zamówionym garniturkiem. Jak on w nim wygląda!!!
Głównie chodzi o kierownika TŻta, nie chce dac mu wolnego 

Ja wogóle mam daleko i nad morze ( 300km) i w góry ( troche więcej jak 300)
i tez myśle bardzo intensywnie gdzie zrobić sesję. Ale na pewno chcę kilka zdjęć z konikami 

i oburzone, że mnie nie ma a trzeba się rozliczyć wszystko fajnie pięknie ale ten dzień jest dopiero jutro 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)