|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Ja polecam! |
|
|
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z was ma może porównanie i może powiedzieć który z tych produktów jest lepszy do mycia włosów:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-waschgel.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...m-shampoo.html Składy wydają mi się być podobne, ale ja się tam nie znam
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
ja zawsze kupuję podklad vichy na allegro, najcześciej jako tester w sloiczku o poj 10 ml za 25 zł z pszesyłką, pełnowartościowy można czasami kupić za 50 zł. w aptece on kosztuje 90 zl. ale powiem wam że warto jeżeli ma sie dużo do ukrycia na twarzy , bo on tuszuje wszystko..
|
#2165 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez renatkq Czas edycji: 2012-05-08 o 22:14 |
|||
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie obydwa są tak samo dobre. Jeśli mam polecić coś konkretnie to będzie to żel do mycia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-waschgel.html bo jest w opakowaniu z pompką (i nie zawiera rumianku, który ma w składzie szampon, a może on powodować rozjaśnianie włosów, co dla niektórych jest niepożądane ale to tak na marginesie) i dodatkowo żel jest teraz w promocji 8,99 zł
|
|
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam 2 podkłady Bourjois i bardzo go polubiłam. Ostatnio po oczyszczaniu twarzy olejami i ściereczka muślinową mam mniejszy problem z suchymi skórkami. U mjie nawilża i ładnie kryje. Niespodzianki dodatkowo korektorem zakrywam ale wychodzą tylko na czole a mam grzywkę więc nie widać za bardzo.
Z nowej ulotki wybieram się po szczoteczkę. Pomysł z odlewaniem podkładu fajny tylko u mnie taki problem że testerów ciągle nie ma i często za ciemny podkład kupuje |
|
|
|
#2168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Uwierz, że idzie się przyzwyczaić, mi po tych 3 tyg już w ogóle nie przeszkadza smak i zapach drożdży, chociaż dalej piję je z galaretką (dzisiejsze zakupy w biedronce- 5 op drożdży )
|
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze w zamiarze wypróbować sposób Anweny, czyli:¼ kostki drożdży ¾ szklanki gorącej wody 1 banan odrobina cynamonu Ponoć takie połączenie całkiem nieźle smakuje. ![]() Czy poza szybszym wzrostem drożdże mają jeszcze jakiś dobroczynny wpływ na włosięta? Może powodują większy połysk?
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-05-08 o 23:25 |
|
|
|
|
#2170 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Czy któraś z Was dziewczyny miała problem z kodem na Burżuja (
)? Koleżanka nie mogła kupić, bo kod nie działał? Ktos się orientuje o co moze biegać?---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
Malo, ale na raz starczy
|
|
|
|
|
#2171 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Prezes Kuli Ziemskiej;33990418]Czy któraś z Was dziewczyny miała problem z kodem na Burżuja (
)? Koleżanka nie mogła kupić, bo kod nie działał? Ktos się orientuje o co moze biegać?A na pewno wzięła HM a nie HM serum? Ja wczoraj wzięłam drugi dla koleżanki i nie miałam żadnego problemu. Albo może trafiła na jakąś kasjerkę co nie potrafiła poprawnie kodu wbić?
|
|
#2174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2175 |
|
404 Not Found
|
Chyba nie, każdy podkład ma inny kod. Wszystkie kupony są w poście 1633 chyba.
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie są to moje ulubione owoce, więc jakoś jeszcze tego wariantu nie testowałam . Co do innych efektów- stosuję oleje i odżywki (obowiązkowo), więc same z siebie błyszczą, ale zauważyłam nowe baby hair ![]() drożdże generalnie kupujemy z lodówki, więc lepiej nie trzymać ich w temp pokojowej. Prosto z lodówki biorę 1/3 lub 1/4 kostki i zalewam
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
Ten podklad dla niektórych jest ciężki do rozprowadzenia bo ma bardzo treściwą konsystencje ale to tylko kwestia wprawy. On po chwili jakby wnika w skóre i dopasowuje sie do jej koloru także nie powoduje efektu maski. Ja używałam trzech odcieni(15, 25, 35) z czterech mozliwych i tylko najjaśniejszy mi nie odpowiadał bo wygladałam w nim za blado chociaż nie odróżniał się od szyi,ale koleżanka powiedziała że mi nie pasuje. Ja mam duże problemy z zapychaniem ale po nim nic mi nie jest. Tylko ja go dobrze usuwam bo powiem że jest co , bo jest on bardzo trwały ale napewno nie pogarsza on mojej cery, bo od kiedy go uzywam to sie polepszyła. Proponuje dla zainteresowanych zacząć od próbek (2 zł + przesyłka na allegro) bo niektórzy kochają ten podkład a inni nienawidzą, także szkoda wyrzucać kasy w błoto.
|
#2178 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Rozeznanie
|
mnie kusi ten bourjois ale akurat nie mam teraz kasy
|
#2181 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w domu mam domu normaderm teint i aera teint pure niby producent obiecuje że nie zapycha a co Ty myslisz?
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Raczkowanie
|
Ja mowię o Vichy Dermablend. Miałam te dwa podkłady też, napewno nie zapychały ale jak dla mnie za mało kryły, normaderm tylko dawał kolor a aera teint był lepszy ale też taki jakiś dla mnie za rzadki , one mają całkiem inna konsystencję niż dermablend ktory mi bardziej odpowiada jest bardziej gęsty i treściwszy, daje taką"maskę" która wszystko chowa przy czym ładnie dopasowuje sie do szyi jakby sie wtapiał.
|
#2183 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem ciekawa jaki jest ten podkład z bourjois 123 perfect http://darmowewsieci.blox.pl/tagi_b/...oundation.html miał go ktoś ? On jest też korygujący tak jak Demablend, może ktoś porównać?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czernaxxx Czas edycji: 2012-05-09 o 11:24 |
|
|
|
|
#2185 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Wzięłam wczoraj próbkę HM najjaśniejszego 51 i jest za ciemny, odcina się od reszty Za ciemny kolor go dyskwalifikuje, a nadal testuję. do 20 mam jeszcze czas na zakup![]() Jeśli ktoś chciałby porównanie, to z tego co pamiętam najjaśniejszy z Miss Sporty dawał podobny efekt ![]() Pewnie i tak z niego zrezygnuję na rzecz BB kremu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, czy któraś z was nie wybiera się w ostatnim czasie do Rossmana? Niesety u mnie w mieście nie ma, a miałam prośbę o zakup kilku produktów: Oczywiście wszystkie koszty pokrywam
|
|
|
|
#2187 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam wczoraj Bourjois HM i jak narazie jestem zadowolona
Mam kolor 56 - ligth bronze. Daje wrażenie skóry wypoczętej, rozświetlonej. Dziwie się troszke, że ma aż tyle negatywnych opinii.
|
|
|
|
#2188 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Który podkład z tych 40% rabatów jest jaśniejszy od nr 51 HM? Najlepiej, gdyby to była znacząca różnica Dodatkowo poproszę też o kilka słów od użytkowniczki Wciąż waham się: podkład czy BB krem
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...bath-foam.html
Dziewczyny, dobrze pamiętam, że ten płyn jest w rossku po 8,99? |
|
|
|
#2190 |
|
Przyczajenie
|
Z racji iż dzisiaj ostatni dzień kodów, muszę wybrać się na łowy
![]() Póki co mam Rimmel'a, twarz dzięki OCM zaczeła nabierać jednolitego koloru, wypryski zgineły a pory mi się oczyściły, dzięki czemu rimmel bardzo mi przypasował. Jedyne co to nos mi się świeci więc trochę przypudrowywać muszę ale to mały pikuś ![]() Mam ochotę na HM... manhattan też ciągnie.... ![]() Przez to, że ciągle Was podczytuję... mam manię na rossmanna i mogłabym co chwila latać i na coś polować
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

klask i: Uwierz, że idzie się przyzwyczaić, mi po tych 3 tyg już w ogóle nie przeszkadza smak i zapach drożdży, chociaż dalej piję je z galaretką (dzisiejsze zakupy w biedronce- 5 op drożdży
)

Wzięłam wczoraj próbkę HM najjaśniejszego 51 i jest za ciemny, odcina się od reszty