|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
oby szybko przeszedł ![]() Zabieram sie za prace ![]()
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też jak umyję wieczorem, to rano wyglądam jak wypłosz. Dlatego zawsze myję włosy rano ![]() Cytat:
![]() Kotku, kuruj katar !! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
Kotku,
no to swietnie by bylo sie spotkac! Na katarek polecam herbatke ze swiezego imbiru jak juz wyzej pisalam! ![]() Nope, kiedys mialam Czecha (pare lat nawet) ale zmienilam na Portugalczyka ![]() ![]() No wlasnie tak mi sie wydaje, ze na pewno wiecej sie nauczysz niz jakby mialo byc 20 kobitek w grupie. Super! |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
Dobra.. śniadanko zjadłam i muszę się czymś zająć. Ale nie wiem czym. Ang jakoś mi się nie chce teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
Onyks,
zmien prosze u mnie na liscie: 2 c.s. OM 8.05., nastepna @ 2.06. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na bloga na okrutnie słodkie tartletki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Wtajemniczenie
|
Madzia, Nikita ja mam do tego falowane włosy i kiedyś im służyło jak szłam z wilgotnymi, ale chyba przestało
![]()
#4150 |
Zakorzenienie
|
1. Tynkusia, dziękuję za wysłuchanie moich opowiadań.
![]() 2. Tynkusia, gratuluję tych 3 cm żywej miłości. Teraz już tylko będzie rosnąć i rosnąć. ![]() 3. Kathe, witam Cię. ![]() ![]() 4. Kathe, odpowiadam na pytanie o przekonywaniu TŻta do rodzicielstwa, mój zawsze też mówił że chce mieć ze mną dzieci i chyba to on pierwszy powiedział żeby odstawić tabletki i tak się też stało… więc u nad ta decyzja nie była jakoś celebrowana, po prostu przyszedł TEN CZAS i zgoda obojga. ![]() ![]() 5. Kasiu87, co to za rachunki robiłaś? ![]() 6. Żabcia, bardzo ładne te zdjęcia z sesji, super ! Jestem zauroczona! ![]() ![]() ![]() 7. Żabcia, bo ja może nie wiem albo nie pamiętam ale jaki wózek wybraliście? ![]() 8. Żabcia, masakra z tym waszym dywanem. Będziesz musiała sama uszyć! ![]() 9. Natalko z tą płcią, to ja też nie mam z tym problemu. ![]() ![]() 10. Kathe, też noszę rozmiar 42 i mam tłuszczyki i boczorki i powiem Ci że zacznę nie długo 7 miesiąc a jestem w stanie jeszcze ubrać się tak że nie widać ciąży a co najwyżej te kilogramy który mi przybyło, ja bardzie wszerz rosnę niż na brzuszek. ![]() 11. Nikita, Natalia – doczytałam teraz o pocieszaniu mnie z tą płcią, tak jak mówiłam, wiecie że wszystko w seledyny i żyrafki kupuję tak więc i Kamil i Nadia będą się czuć swojo . ![]() 12. Bika, super że dodałaś te bodziaki ! wybiorę się. Chociaż nie powinnam bo mam już ciuszków jak dla bliźniaków. ![]()
#4151 |
Zakorzenienie
|
Butter hehe, gdyby to ode mnie zależało
![]() Ale wiecie jaki jest wielki plus, ze jeszcze nie rodzę?? Mam czas spokojnie uczyć się ang. Mała chyba specjalnie mi tak robi. Bo jak będzie na swiecie to może być ciężko ![]() ![]() Poleżałam i poczytałam książkę a zaraz biorę się za ang. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
1. Stokrotka, daj mi jakiś w klubie łopatologiczny przepis na ten makaron ze szpinakiem.
![]() 2. Butter, napisz w pracy tylko o Twoim braku motywacji! Albo oddaj pracę pustą i powiedz że właśnie motywacji nie miałaś. ![]() 3. Cześć Tomalinko, też tęskniłyśmy. ![]() 4. Kotek, Butter ale umówiłyście się czy przypadkiem te spotkanie? – już doczytałam że zorganizowane. ![]() 5. Onyksie, czujesz tak jak ja w sprawie Kamilka więc coś w tym musi być. ![]() ![]() ![]() 6. Onyks, nie wiem co Ci doradzić w sprawie tej działki bo to taka niewiadoma. ![]() 7. Agnusku, na katar dobre jakby nad miską z gorącą wodą posiedział i dolej mu tam olejku inhalol sosnowego albo miętowego, ręcznik na głowę i niech się TŻ inhaluje. ![]() ![]() 8. Agnusku, następna co czuje jak ja że Kamil to Kamil. ![]() ![]() ![]() ![]() 9. Blonde, to życzę udanego dnia i pracowania. ![]() 10. Gosia, ja mam nie daleko do Częstochowy ! jakąś godzinkę drogi. ![]() 11. Madzia, Majka dalej w domku mamusi kangurzycy? ![]()
#4153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rob smaka!!! Ja kocham chalwe, pieklam na wielkanoc ciasto kokosow-jablkowe z polewa chalwowa i bylo super!!! A te twoje tartaletki wygladaja wspaniale!!! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś rano złe wiadomości, koleżanka w 27 tygodniu, wczoraj zaczęła rodzić ... Niestety maluszek zmarł. Napisała do mnie tylko że jest już wykończona. 3 dzieci już rodziła w 22 tygodniu, potem udało jej się donosić ciążę i ma córeczkę 4 letnią, teraz miała szewek założony żeby znów nie zaczęła przedwcześnie rodzić ale nic to nie dało.
![]() ![]() Ja byłam rano oddać moje siusie, starałam się zdrowo na siusiać i bez bakterii, przynajmniej tak do siebie mówiłam ale nie wiem czy to coś dało. Teraz siedzimy z TŻ i chyba czekamy aż przyjdzie jakaś slużąca ogarnąć mieszkanie bo nam się bardzo nie chce.
#4155 |
Zakorzenienie
|
Butter zaśliniłam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
a i wizytę mi przenieśli, nie mam w urodziny Żabci a 5 czerwca.
#4157 |
Zakorzenienie
|
strong o kurcze... współczuję jej bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Madzia, ani mi nie mów, ja nie wiedziałam co jej powiedzieć. Że mi przykro ? a czy to ją pocieszy ?
![]() Nie wiem naprawdę....
#4159 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to troszkę dziwne, ze aż 3 ciąże straciła w podobny sposób, może to jakaś wada dziedziczna. Myślę, ze lekarze powinni się tym zająć jeszcze przed tą ciążą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ło, to sporo zrobiliście ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tia, kręcone. Ale weszłam też na te foto i mega mi urosły włosy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Smutne, co napisałaś ![]()
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Madzia, ona w 3 pierwszych ciążach koło 22 tygodnia miała rozwarcie i bóle porodowe, zawsze miała krążek i nie pomogło, w tej czwartej ciąży miała krążek, ale w 18 tc jej dali szewek bo lekarz podejrzewał że będzie to samo i się udało, szewek pomógł i donosiła córunie, teraz już bez niczego od razu szewek na początku ciąży, chociaż się jeszcze nic nie działo... ale to już nie pomogło. Więc chyba zapobiegali ale się nie udało no nie? Przynajmniej tak myślę.
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Agnusku, stopę tylko mi zdążyły zająć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam dziś akcję na ugotowanie czegoś pysznego ![]() Strong, to faktycznie bardzo przykra wiadomość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja z megaasnym bolem gardla ![]() ![]() Cytat:
Co do siuskow to ja mam zawsze problemy z nimi :P ostatnio byly w nich leukocyty a przed tem masa bakterii ![]() Mam takie paseczki do mierzenia ph , cholernie drogie, ale 2 razy w tyg robie je , zeby srawdzic czy bakterie z moczu nie wedruja gdzie indziej :P Co do matur to wydaje mi sie, ze sa na studiach jakos na pkty przeliczane , ale nie cche zametu wrowadzac. Zaraz wkleje zdjecia naszego babelka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
Tynkusia, ja miałam dokładnie to samo leukocyty, potem liczne bakterie, a teraz zobaczymy co mi na posiewie wyjdzie, i własnie zapomniałam się zapytać czy mogę się na basen wybrać czy nie powinnam tych bakterii podsycać wodnym środowiskiem.
Pokaż zdjęcia pokaż. Dużo się nacierpiała, a kobieta jest do rany przyłóż, super naprawdę. Taka wporządku. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- http://tablica.pl/oferta/przewijak-d...s-ID14htD.html - chwalę się że zakupione ![]()
#4165 |
Zakorzenienie
|
Kurde Strong,
jak mi strasznie przykro, twoja kolezanka naprawde juz wiele wycierpiala ![]() Mam nadzieje, ze twoje siusiu bedzie bez zadnych bakterii, daj nam potem znac. Agnusku, no to siup zdjecie z dlugimi wloskami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() 3 razy P ![]() pranie, prasowanie, poukładanie ![]() wczoraj cały dzień ![]() Ładna pogoda się zrobiła ![]() ![]() Mam do Was pytanko czy prać nowe pieluszki tetrowe ? Madzia kiedy rodzisz ? ![]() Żabcia super foteczki ![]() Nikita trzymam kciukasy za kolejny cykl ![]() Strong przykre to co spotkało Twoją koleżankę ![]() ButterBear musisz mieć taki podpis ? bo ja przez to głodna jestem ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-05-09 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tynkusia, dawaj swojego bąbla ![]() Nikita, muszę męża pomolestwoać o jakieś nowe fotki ![]() Witaj Emilko, jak samopoczucie? ![]() Właśnie wcinam kalarepę ![]()
Nasz dzień: 12.09.2009 ![]() ![]() ![]() Zawsze będę wierzyć... ![]() Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2012-05-09 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Skonczyłam papierologie, bede szla po Sebe to wysle. Teraz zabieram sie szybko za obiad ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie moge sobie wyobrazic tego ![]() ![]() Trzymam kciuki za siuski ![]()
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
Emilia, dzięki za to pytanie czy prać bo mi się przypomniało teraz, że chciałam Was zapytać czy wypełnienie pościeli też się pierze?
TŻ mi jedzie, po chałwę bo mi się przez Was zachciało.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.