![]() |
#1771 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
u nas metki tez rulez, dobrze, ze nie powycinalam wszedzie ![]() U nas zrobismy dzien dziecka wczesniej i wykorzystalismy kupon do smyka i mala dostala wielka pluszowa zebre, dostanie tez zyrafke sophie, powinna jakos dzis albo jutro przyjsc ![]() sliwki ugotowalam, zdjelam skorki i przerobie blenderem, nie wiem w sumie czy musialam skorki sciagac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mila ekspedientka i przede wszystkim znajaca sie na rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniolina ja bym tez zdjela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Wtajemniczenie
|
Princ bo w ogole to mi sie wizualnie to krzeselko podoba,najlepiej jedz i zobacz
![]() A propo Prince....Chyba zazycze sobie na Dzien Matki (tu jest w niedziele) jego plyte The best of ![]() Czy szwankuje wam dzisiaj wizaz??Czy moze ja mam problem z laczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizualnie, bardzo ładne. Jeśli masz jeszcze możliwość sprawdzenia jak Roxi będzie się w nim czuła, to pojedź i zobacz. Jak będzie wszystko ok to nad czym się zastranawiasz? ![]() Netko ![]() ![]() Michał dalej szczerbol ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-09 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zadomowienie
|
Armagedon w nocy, aemagedon za dnia
![]() ![]() Mały co chwilę kweka stęka łapy pcha do dzioba, jak posmaruje dentinoxem to jest cicho na 5min a poźniej znowu meksyk ![]() ![]() Troche jestem zła na tża bo miał pochować kable i oczywiscie tego nie zrobił, a mały przemieszcza sie po całej podłodze, pomimo kilku zabawek porozkładanych do czego najchętniej i najszybciej pełza?? Do kabli ![]() ![]() Na dzien dziecka chcemy małemu kupić grzechotkę http://allegro.pl/fisher-price-wysci...304547791.html btw ciekawe co moi chłopcy wymyślą (wymyśli tż) na dzień matki, bo coś knuje a przy tym jest bardzo tajemniczy ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Wtajemniczenie
|
Princ krzesełko ogolnie spoko, ale wydaje mi sie ze malo stabilne... znaczy widzialam w sklepie podobne i jakos mi sie wydaje ze dla malucha ok, ale wieksze, bardziej krecące sie dziecko t o moze wywalic sie... ale to tylko moje odczucie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kciuki za szczepienia ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1782 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam po dłuuuuugiej przerwie!
Straciłam 24 strony ![]() ![]() Z gory przepraszam jesli bede poruszac temat albo pytac o cos co juz bylo ![]() W niedziele wrócilismy z Karpacza i słowo daje gdybym miała zostac do poniedzialku wyskoczyłabym przez okno ![]() ![]() ![]() ![]() A w poniedziałek dopadło mnie zapalenie piersi, dwa dni goraczka po 39 st ![]() w ogole mam wrazenie jakbym miala za malo mleka ![]() ![]() Wczoraj bylam w pracy zalatwiac formalności - po odebraniu zaleglego urlopu i troche z tego roku, ostatecznie do pracy wracam 16 lipca ![]() Dzis po południu dam Biance pierwszy raz przecier z marchewki i do tego manne (mialam zaczac w pon ale przez to choróbsko odpusciłam) - ciekawa jestem jak zareaguje, mysle ze bedzie dobrze bo juz od jakiegos czasu jak cos jemy to najchetniej do talerza by wlazła ![]()
#1783 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() ooo musze Tzta naciagnac na prezent na dzien matki sasasa... ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() Muffi studiuje germanistyke ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() taki plecak to bylby luksus co nie ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
ale taka wiesz dobra czarownica! ![]() ![]() Mola zmiescil sie, mamy gondole chyba z 82cm ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ojjj taaak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
nadrobilam... ide na spacer
![]() aaa jeszcze powiem, wczoraj masakra wieczorem, wielki ryk i doslownie trzymal sie za dziasla ![]() w nocy sie obudzil i to samo, ryk i drapanie dziasel... pojde zaraz kupic jakies zele na zabki ![]() Zamowilam sobie wcozraj farbe do wlosow z takich optymistycznych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
ale ja wstretna matka jestem,że nic dziecku na dzień dziecka nie chc kupić...
![]()
#1787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() idę prać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-05-09 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
![]()
Przedstawiam i ja moje dwa szczęścia
![]() Tą sukienusie w grochy kupiłam na wesele na które sie wybieramy pod koniec czerwca - Bianka ma w niej 3 mies., nie mierzyłam jej ostatnio ale mam nadzieje ze nie wyrosla z niej jeszcze ![]()
#1789 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Seona a Ty ![]() Dygotka nie wstrętna a oszczędna ![]() Olusia mojemu Mateuszowi zginęła kostka do gry planszowej, tuz przed zniknieciem bawił sie nią kot rodziców, chyba wiem gdzie jej szukać ![]() Dziewczyny lecę do was po poradę ![]() Niektóre z Was wiedzą jakie mam włosy, do ramion, ale wycieniowane od połowy głowy ![]() ![]() Natchnęło mnie żeby je ściąć tak w pół ucha, wszystkie razem, ale obawiam się że łeb jak sklep będę mieć ![]() ![]() ![]() Wczoraj wymyśliłam że może zostawię jakie są, tylko poradźcie czy wypada mi np część włosów splatać w warkoczyk taki od czubka głowy, no wiecie, np jak ta Julka w filmie ![]() Poradźcie coś, proszę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1790 |
Wtajemniczenie
|
Oliviera
witaj ![]() o żesz w morde to nieciekawie pod koniec tego wyjazdu ale gratki za 5 m-cy ![]() to marchewkę też chcesz dac jako nowość z kaszką? jeżeli tak, to lepiej najpeirw podaj marchewkę odczekaj z 3 dni i dopiero kaszkę tak będzie bezpieczniej ![]() aaaaaa i oczywiście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubie miliona rozowych falbanek na malych dizewczynkach, a ona wyglada tak dostojnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Wtajemniczenie
|
Eluś
witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
a dlaczego nie razem, gluten i marchew? bo jakby cos wyskoczylo, to nie wiadomo od czego, czy o to Ci chodzi?
![]() |
#1794 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
glam ,oliviera fotki suuuuper
![]() Ja też nic nie będę kupować na dzień dziecka ![]() Hmmmm ja nie podawałam jeszcze glutenu i nawet nie wiem jak się za to zabrać Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-09 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety albo stety ![]() ![]() ![]() ![]() a co do zięcia, to czemu nie - im wiecej kandydatów tym lepiej ![]()
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Haha nie mam slideshow ale mi sie snilo ze na nie patrzylam
![]() Oli Bianeczka jest sliczna ![]() Co do krzeselek to ryzyko ze dziecko samo sie zlozy jest chyba mniej wiecej takie jak ze sie zlozy w spacerowce Moi panowie tez strasznie marudza, mialam Karton wyrzucic i sie ciesze ze tego nie zrobilam ![]() A sonia wlasnie cciala zebami pokroic ogorki na suroweczke ![]()
#1798 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
![]()
nettka wedlug najnowszych zalecen to na gluten juz ostatni dzwonek: nie pozniej niz przed skonczeniem 6ego mies.
#1800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.