|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
a teraz aż 8 dni
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobitki,
Nie wiem czy któraś z Was jeszcze mnie pamięta, jeśli tak to chciałam tylko się pochwalić, że w końcu się udało!! Dzisiaj zobaczyłam 2 gruuube krechy, wynika z obliczeń, że to połowa 4tego tygodnia. Dzwoniłam do lekarza, mam się zjawić pod koniec przyszłego tygodnia ![]() Mam nadzieję, że wszystko będzie się dobrze rozwijać
|
|
|
|
#1173 |
|
Raczkowanie
|
No i wróciłam od gina... Kurcze wizyty prywatne a na kasę wogóle nie mają porównania. Ten sam lekarz a jak pieniążki zmieniają spotkanie
![]() No ale z dzidzi nici. Nic nie wskazuje na to, że fasolka przybyła. Więc teraz czekamy na @ i dwa dni po niej znowu mam się zgłosić i będziemy robili wszelakie badania i może się w końcu dowiemy czemu nie możemy zajść, wtedy wszystko uregulujemy i będziemy dalej czekać... he a ja tak nie lubie czekać, no ale niektórych rzeczy się nie da przyśpieszyć. Teraz może trochę odpuszczę ze staraniami, nie będę się tak stresować, że @ znowu przychodzi... Kiedyś się uda... musi. Moi teściowie starali się 12 lat! o mojego męża... i się im w końcu udało więc i ja liczę, że się kiedyś uda. Niby nie liczyłam na żadną nowinę, ale przykro jest jakby nie było.....
|
#1174 |
|
Rozeznanie
|
Ja już jestem na kresie wytrzymałości wszyscy wokół mają dzieci, jak widzę małego szkraba to aż łezka się kręci wokół czasem mam nadzieję że nic z tego nie będzie ehhhh
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje Ci
|
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
trzeba wierzyć w cuda zresztą sama widzisz po Teściach Wam też się uda
|
||
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1179 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam spróbować jeszcze dwa razy a potem wszytsko odstawiamy mamy sie nei starc i maz pierwszy do badania ale nie wiem czy sama sobie nie zrobie w tym miesicau badania jak to wyglada przy lekach chodzi mi o progestron i prolaktyne Cytat:
gratulacje Cytat:
|
|||
|
|
|
#1180 |
|
Rozeznanie
|
Hej kobietki wpadlam się przywitac.
![]() Mnie dzisiaj sprzatanie wciagnelo I tak sobie po troszku robie. Z pracy wrocilam po 13 wiec stwierdzilam ze cos zrobie, bo jutro chyba bede miala ciezki dzien w pracy wiec nie bedzie mi sie chcialo![]() A wczoraj mielismy wmiare ladna pogode i jak TZ byl w pracy to umylam samochod i skosilam trawke przed domem
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz cos więcej, Twoja reakcja? Jak powiedziałaś TŻ?
|
|
|
|
|
#1182 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
trzymam kciuki za wizytę u lekarza !
|
||
|
|
|
#1183 |
|
BAN stały
|
Cześć! Należę do grupy "Razem schudniemy 20kg!", za mną już 11,5kg
wspieramy się tam baardzo, ale dzisiaj potrzebuję waszego wsparcia! bardzo, bardzo was proszę o pomoc w zgarnięciu fajnych butów do ćwiczeń - jedyne co musicie zrobić to kliknąć na reklamy reebok'a w moim podpisie! Serdecznie wam dziękuję!!!
|
|
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
Plamienie minęło więc już jestem dużo spokojniejsza.Zastanawiam się tylko jak długo powinnam się oszczędzać i na czym to powinno polegać?Wiadomo że mycie okien itp odpadają ale odkurzanie itd. Jak myślicie dziewczynki.Poradźcie bo ja już sama nie wiem co mi wolno.
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Może narazie mycie naczyń? Odkurzanie jednak jest troche męczące i jeśli możesz zostaw to TŻ, w końcu sama najlepiej wiesz ile strachu się najadłaś
Jesli TŻ nie moze, to odkurzaj po jednym pomieszczeniu i rób odpoczynek, tak żeby wogóle się nie zmęczyć
|
|
|
|
#1186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jestem w stanie ci pomóc mysle ze dziewczyny ci pomoga |
|
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
Po odstawieniu tabletek po 7 latach stosowania właśnie przypomniałam sobie co to znaczy mieć bolesną owulacje!!!! 3 dzień boli brzuch:/ czy któraś z Was też tak boleśnie przechodzi jajeczkowanie???
|
|
|
|
#1188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chcieliśmy oboje rodzeństwo dla mojej córeczki. Nie ma to jak full rodzinka. Ja jestem jedynaczką, więc nie chciałam jej tego samego zgotować co moja mum A mąż oczywiście się ucieszył i ma wieeeelką nadzieję, że wkońcu będzie syn. ![]() [/QUOTE] |
|
|
|
|
#1189 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no to wakacje zbrzuszkiem albo odkladacie plany na inny rok ciesze sie bardzi ze szybko sie wam udało |
||
|
|
|
#1190 |
|
Wtajemniczenie
|
no to wakacje zbrzuszkiem albo odkladacie plany na inny rok
ciesze sie bardzi ze szybko sie wam udało nie nie..wakacje muszą być! później to znowu nie wiem kiedy będzie dobra okazja, a szczerze to ja już co najmniej z 4 lata nie byłam nigdzie..zawsze coś ![]() teraz sobie nakupuję fajnych kiecek i będę paradować ![]() zastanawiam się tylko jaki strój kupić, 2 częściowy czy jedno?
|
|
|
|
#1191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie nie..wakacje muszą być! później to znowu nie wiem kiedy będzie dobra okazja, a szczerze to ja już co najmniej z 4 lata nie byłam nigdzie..zawsze coś ![]() teraz sobie nakupuję fajnych kiecek i będę paradować ![]() zastanawiam się tylko jaki strój kupić, 2 częściowy czy jedno? [/QUOTE]to wszytsko zalezy w jakim czujesz sie dobrze moja ciocia miała 2 czesciowy tzw tankini czyli majtki i tak jagby topik fajnie to wygladała i to było dla kobiet w ciazy w 5 miesiacu mozesz byc troszke duza wiec zaczekaj parwei do ostatniej chwili chyba ze znajdzesz taki co rosnie z Tobą mysle ze na neci mzoesz cos podpatrzec a potem szukac po sklepach |
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
djerba kurcze pamietam jak odeszłaś z wątku, a teraz już jesteś zafasolkowana
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
djerba
Gratuluje zafasolkowania
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2012-05-09 o 23:16 |
|
|
|
#1194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziś zaczęły mnie boleć jajniki więc czas idealny .... tylko działać...
|
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
Ahhh niestety mialyscie racje przez to czytanie informacji w internecie sie zasugerowalam i sobie wszystko wmawialam
dzis pojawila sie @ proba 1 nie udana |
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ginekolodzy powtarzają, że u zdrowej pary jest zawsze 25% szans na zajście w ciąże Następnym razem się uda, a jak nie następnym to trzecim
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też mieliśmy plany jechać z TŻ na Chorwację, nigdy nie byliśmy razem na wakacjach, zreszta moje ostatnie to były w Niemczech. Ale jest dzidziuś i pojedziemy za 2 lata Nie wyobrażam sobie leżeć na słonecznej plaży i robić wszystko żeby unikać słońca
|
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcielismy na Dominikane..ale tam 9 h lotu...troche sie boje... Zobaczymy co lekarz powie.. Zaraz jade odebrac moja suknie slubna..... |
|
|
|
|
#1199 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Podoba mi się, tylko nie cena ![]() Ja muszę teraz, bo później to kiedy..najwcześniej za rok z kawałkiem, chociaż dzidzia byłaby troszkę za malutka.. Chcę to też dla córy zrobić, ona tak uwielbia pluskać się w wodzie ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- anyway, dziewczyyny, która z Was wie jak wrzucic linka w podpisie z baby astrology? próbowałam parę razy i coś mi ni wychodzi. |
||
|
|
|
#1200 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
Cytat:
moj mnie unika jak ognia wczoraj sie smiała ze jakas speracje musimy zrobic bo on ze mna nie wytrzyma Cytat:
Cytat:
ale Ci zazdroszcze tez bym chciała odbierac suknie slubna ehh piekny czas pzred Tobą Cytat:
martynka jest z nami caly czas a w ciaży juz jest sporo inne dziewczyny tez nas nie opusciły tylko teraz doradzaja nam staraczkom strój fajny no cena troszke duza ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz cos fajnego a ciocia tez znalazla strój w necie potem znalazła sklep ale cena ja pzrerazila poszukala na allegro wiedziała jaki ma byc rozmiar firma i kupila sporo taniej - teraz strój czeka na mnie ![]() jak zaplanowaliście ze chcecie leciec to leccie mysle ze z tym dziewczyny ci pomoga ja uciekam bede pozniej buzka |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

gratuluje
zresztą sama widzisz po Teściach
Wam też się uda