Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 22:12   #4531
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Księżniczko - ja też kliknęłam

Skusiłam się dziś w Rossku na Lirene body arabica ciemna karnacja . Obym była systematyczniejsza niż w poprzednich latach z balsamami brązującymi, bo zwykle konczyły żywot w peelingach kawowych . Po ilu aplikacjach można się spodziewać efektów?

Poza tym podczas wyjazdu wpadła mi saszetka soli lawendowej do stóp z Wieliczki , tak więc bilans in : out mam już 2 do zera
Co prawda ja nie mam Lirene tylko rossmanowy Ozon, ale fajny efekt widziałam po 2 użyciu. Mam zamiar używać go co drugi dzień. Mam nadzieję, że nie będę zółta/pomarańczowa, jak jedna dziewczyna u mnie w pracy. Nie wiem czym taki efekt osiąga, ale...

U mnie 2 zużycia:
  • żel do mycia dla niemowląt babydream 500 ml- to moja któraś z kolei butelka i na pewno wrócę do niego jak tylko zużyję moje żelowe zapasy
  • tusz do rzęs Maybelline Colosal- miałam już 2 opakowania i pewnie jeszcze wrócę do niego.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:29   #4532
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Lynn a masz buty specjalne do biegania? bo jestem w trakcie poszukiwań i chętnie bym się poradziła

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 23:09   #4533
Hosenka*
Zakorzenienie

A mnie jakoś nie pociąga bieganie - wydaje mi się to nudne Podobnie jak basen.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 23:42   #4534
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Mogę Was prosić o klikanie w baner? Jeszcze nigdy nie brałam udziału w klikaczowym konkursie, a bardzo mi zalezy na tych butach
Kliknięte Powodzenia

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
I na tym kończę zbieranie pieczątek w salonie bo się nie opłaca.
Doszłam do identycznego wniosku Ostatnio skończyłam II poziom i teraz już będę zamawiać tylko wysyłkowo/internetowo.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Umówiłam się do fryzjera na przyszły tydzień. Postanowiłam! Farbuję i podcinam kłaki. Czy któraś z Was malowała kiedyś włosy farbami Matrix?
Jaki kolor będziesz miała?

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Po ilu aplikacjach można się spodziewać efektów?
Ja mam SuzOzon z Rossmanna i już po 1 użyciu było widać efekt, delikatny, a po 2 już dobry

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Co prawda ja nie mam Lirene tylko rossmanowy Ozon, ale fajny efekt widziałam po 2 użyciu. Mam zamiar używać go co drugi dzień. Mam nadzieję, że nie będę zółta/pomarańczowa, jak jedna dziewczyna u mnie w pracy. Nie wiem czym taki efekt osiąga, ale...
Ja go używałam w tamtym roku regularnie i nigdy nie miałam takiego efektu, także spokojnie Bardzo mi podpasował, dlatego teraz też kupiłam i na pewno jeszcze nie raz do niego wrócę.

U mnie dziś dwa kolorówkowe zużycia: granatowa kredka z Avonu i miniaturka podkładu w kompakcie Shiseido (używałam jako puder brązujący)
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 00:04   #4535
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A mnie jakoś nie pociąga bieganie - wydaje mi się to nudne Podobnie jak basen.
Ja kiedyś nienawidziłam biegania i zaczęłam chyba na złość samej sobie. A teraz po prostu mam potrzebę udowodnienia sobie, że potrafię i daje mi to jakąś frajdę.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Jaki kolor będziesz miała?
Marzy mi się jakiś karmel, albo ciemny blond.. ale nie wiem Zobaczę co mi doradzi fryzjerka.

biegam
Stary 2012-05-09, 07:18   #4536
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Lynn a masz buty specjalne do biegania? bo jestem w trakcie poszukiwań i chętnie bym się poradziła
Mam jedne z Adidasa kupione ponad 10 lat temu, ale dawno w nich nie biegałam. Ostatnio biegałam w takich zwykłych adidasach noname za to kupiłam sobie fajne legginsy na allegro. Miały byc na wyjazdy w góry, ale do biegania są też idealne. Są z takiego termoaktywnego materiału. Jeszcze koszulkę muszę skombinować.

A jakim stylem biegasz i po ile min lub jaki dystans?

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

Ja mam SuzOzon z Rossmanna i już po 1 użyciu było widać efekt, delikatny, a po 2 już dobry

Ja go używałam w tamtym roku regularnie i nigdy nie miałam takiego efektu, także spokojnie Bardzo mi podpasował, dlatego teraz też kupiłam i na pewno jeszcze nie raz do niego wrócę.

U mnie dziś dwa kolorówkowe zużycia: granatowa kredka z Avonu i miniaturka podkładu w kompakcie Shiseido (używałam jako puder brązujący)
Uff Gratuluję zużyć

U mnie kolejne zużycie Odżywka do codziennej pielęgnacji Ziaja. W sumie bardzo fajna odżywka. Myślę, że kiedyś wrócę do niej jeszcze.
Stary 2012-05-09, 08:26   #4537
noseknosek

Cytat:
Mam jedne z Adidasa kupione ponad 10 lat temu, ale dawno w nich nie biegałam. Ostatnio biegałam w takich zwykłych adidasach noname za to kupiłam sobie fajne legginsy na allegro. Miały byc na wyjazdy w góry, ale do biegania są też idealne. Są z takiego termoaktywnego materiału. Jeszcze koszulkę muszę skombinować.

A jakim stylem biegasz i po ile min lub jaki dystans?
Legginsy też już mam, kupiłam w Decathlonie, ładne, czarne z koralową wstawką z jakiegoś przewiewnego materiału. Fajnie się w nich biega, a ten pasek ładnie podkreśla pupę i wyszczupla.
Co do koszulki - ja biegam w zwykłej, bawełnianej, lekko elastycznej, ale po 30 minutach nie jest już tak fajnie jak się człowiek zmacha.

Co do stylu - napierw biegałam tak po prostu, ale nie dawałam rady dłużej niż 10 minut, marna ta moja kondycja, a poza tym strasznie mi ciężko biec powoli, więc na początku świrowałam, a potem wypluwałam płuca. Przed wyjazdem zaczęłam trening Pumy, od razu od 4 tygodnia (3 min biegu, 2 min marszu i powtarzam to 6 razy). Wczoraj w sumie skończyłam ten czwarty tydzień, ale miałam długą przerwę przez majówkę i chyba jeszcze ze 2 razy pobiegnę sobie tym trybem. Ale polecam te marszobiegi, bo to podobno najlepszy sposób na dojście do wprawy w dłuższych biegach.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

plan Pumy -> http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=547

biegam
Stary 2012-05-09, 10:26   #4538
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Wczoraj w nocy poczulam pierwsze ruchy dziecka

A dzis ide do dentysty na kontrole, boje sie, bo dawno nie bylam, pewnie cos mi znajdzie ;(

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 10:30   #4539
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość

A dzis ide do dentysty na kontrole, boje sie, bo dawno nie bylam, pewnie cos mi znajdzie ;(
Ależ zazdroszczę

A z dentystą nie mów hop . Miałam trzyletnią przerwę i tylko 1 malutką robótkę na 5 minut , może będziesz miała podobnie lub wręcz wszystko w najlepszym porządku. Trzymam za to kciuki

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:59   #4540
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Marzy mi się jakiś karmel, albo ciemny blond.. ale nie wiem Zobaczę co mi doradzi fryzjerka.
To pokaż się po wizycie

Cytat:

W poniedziałek mój sąsiad zaczął remont łazienki i codziennie od 7:00-8:00 walą w ściany i wiercą... Nie żebym miała swój pokój koło łazienki i u mnie było najbardziej słychać Teraz już z zatyczkami w uszach da się w miarę spać, ale pierwszego dnia miałam wrażenie, że ktoś robi mi rozpierduchę w mózgu

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-05-09 o 12:00
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 12:10   #4541
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Ja za tydzien zaczynam demolke i generalny remont mieszkania, ktory potrwa okolo miesiaca...Sasiedzi mnie znienawidza Ale trudno, troche halasu i mieszkanko bedzie mozna urzadzic Niestety lato to idealny czas na wszelkie remonty. W tej chwili mam jeden nad glowa Ale wierca tylko kilka godzin dziennie, na szczescie nie caly dzien

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 17:24   #4542
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
To ja mam więcej
Ja też! Mam teraz 20 szt. żeli pod prysznic... ale zużyłam dziś Avon Naturals Granat i mango!

Koshatko, bardzo podoba mi się Cocoon ale jakoś ciągle są za drogie... za to z wymianki będę miała zestaw Evidence Ja za to pozbędę się Spotlight Avonu, maseczek:tajskiej i sake & ryż, perełek rozświetlających i czekoladki Bourjois.

Księżniczko, kliknięte!

zywiec, zazdroszczę zapachów!

gani, ja mam Dove Summer Glow do ciemnej i efekt jest już po 1 użyciu, ale taki naturalny

łasiczko cieszę się, ze poczułaś ruchy To musi być niesamowite uczucie!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 17:59   #4543
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Legginsy też już mam, kupiłam w Decathlonie, ładne, czarne z koralową wstawką z jakiegoś przewiewnego materiału. Fajnie się w nich biega, a ten pasek ładnie podkreśla pupę i wyszczupla.
Co do koszulki - ja biegam w zwykłej, bawełnianej, lekko elastycznej, ale po 30 minutach nie jest już tak fajnie jak się człowiek zmacha.

Co do stylu - napierw biegałam tak po prostu, ale nie dawałam rady dłużej niż 10 minut, marna ta moja kondycja, a poza tym strasznie mi ciężko biec powoli, więc na początku świrowałam, a potem wypluwałam płuca. Przed wyjazdem zaczęłam trening Pumy, od razu od 4 tygodnia (3 min biegu, 2 min marszu i powtarzam to 6 razy). Wczoraj w sumie skończyłam ten czwarty tydzień, ale miałam długą przerwę przez majówkę i chyba jeszcze ze 2 razy pobiegnę sobie tym trybem. Ale polecam te marszobiegi, bo to podobno najlepszy sposób na dojście do wprawy w dłuższych biegach.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

plan Pumy -> http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=547
Fajny ten plan Muszę go pokazać mojej partnerce od biegów A widzisz jakiś wpływ biegania na ciało?
Stary 2012-05-09, 19:23   #4544
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Nic nie mowmy o dentyscie bo ja juz 2 tydzien chodze. Ponoc we wtorek ostatni raz..

a ja juz dawno nie biegalam. Ale znow zaczne..

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 20:21   #4545
Lynn
Zakorzenienie

Też się muszę wybrać do dentysty, ale jakoś nie spieszy mi się po tym, jak ostatnim razem zapłaciłam za zęba 500 zł:-/
Stary 2012-05-09, 20:22   #4546
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
zywiec, zazdroszczę zapachów!
Dzisiaj doszedł do mnie jeszcze atomek Chanel Allure i tusz Lancome Virtuose

Muszę chyba odstawić depilator, robią mi się straszne krostki pomimo smarowania kremem z kwasem salicylowym i kremem z mocznikiem. Wrócę do golenia i będę znów golić co dwa dni
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 20:40   #4547
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Koshatko, bardzo podoba mi się Cocoon ale jakoś ciągle są za drogie...
Ja je wyhaczyłam z jakiejś oferty wysyłkowej za free.

Zaraz popłynę w zamówieniu ze strony Polleny Ewy.
Stary 2012-05-09, 20:59   #4548
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja je wyhaczyłam z jakiejś oferty wysyłkowej za free.

Z jakiej?

Co na tej stronie będziesz zamawiac?
Stary 2012-05-09, 21:34   #4549
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Z jakiej?

Co na tej stronie będziesz zamawiac?
W tamtym roku coś takiego było. Albo może 2 lata temu? Kod "ukradłam" z wątku YR.

Na pewno zapas szamponów i muszę coś dobrać do 120 zł do darmowej przesyłki. A że produkty mają świetne to nie będę pewnie miała z tym problemu. Jeszcze czekam czy kumpela się na coś nie zdecyduje.
Stary 2012-05-09, 21:41   #4550
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
W tamtym roku coś takiego było. Albo może 2 lata temu? Kod "ukradłam" z wątku YR.

Na pewno zapas szamponów i muszę coś dobrać do 120 zł do darmowej przesyłki. A że produkty mają świetne to nie będę pewnie miała z tym problemu. Jeszcze czekam czy kumpela się na coś nie zdecyduje.
Ty kusicielko wstrętna Przed chwilą weszłam na stronkę i sama bym zamówiła z chęcią kilka rzeczy- super ceny mają

A tym kodem to fajnie ci się udało
Stary 2012-05-09, 21:48   #4551
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Ty kusicielko wstrętna Przed chwilą weszłam na stronkę i sama bym zamówiła z chęcią kilka rzeczy- super ceny mają
Wiem.
Niestety w międzyczasie wykupili mi kilka produktów z wyprzedaży. Muszę się pospieszyć z zamówieniem.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Tak swoją drogą to nie rozumiem czemu firma która ma tak dobre recenzje na swoje produkty: https://wizaz.pl/search/index.php?fr..._type=kosmetyk jest dostępna w niewielu sklepach stacjonarnych.
Stary 2012-05-09, 22:11   #4552
dziolcha86
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]Tak swoją drogą to nie rozumiem czemu firma która ma tak dobre recenzje na swoje produkty: https://wizaz.pl/search/index.php?fr..._type=kosmetyk jest dostępna w niewielu sklepach stacjonarnych.
Ja dziś nabyłam w Tesco tonik z tej firmy Eva, były też na pewno mleczka do demakijażu.
Stary 2012-05-09, 22:12   #4553
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Mogę Was prosić o klikanie w baner? Jeszcze nigdy nie brałam udziału w klikaczowym konkursie, a bardzo mi zalezy na tych butach
Wrzuciłam w ulubione i będę klikać.
Cytat:
I na tym kończę zbieranie pieczątek w salonie bo się nie opłaca.
Potrzeba mi jeszcze 5 pieczątek do wypełnienia III poziomu i też skończę zbieranie.
Nie szalej za bardzo z tym zamówieniem z Polleny Ewy!
Cytat:
Ja od wczoraj biegam Nigdy nie lubiłam biegac, ale muszę przyznać, że fajnie się biegało. Tylko dziwi mnie, że w moim małym mieście osoba na sportowo ubrana i z butelką wody w ręce wzbudza zainteresowanie. Jakbym szła z piwem w dziurawych spodniach to pewnie nikt by nawet nie spojrzał
Mieliśmy z chłopakiem zacząć biegać od początku maja i nic z tego nie wyszło, strasznie mało w nas mobilizacji i motywacji. Może od przyszłego tygodnia ruszymy z naszym planem (plan biegania mamy z Men's Health). Chociaż z moją kondycją biegową jest kiepsko, jakoś 2 tygodnie temu zdechłam po 20 minutach i nawet 2 km nie przebiegłam.
Cytat:
Znalazłabyś te legginsy na stronie Decathlonu i pokazała?
Cytat:

Świetne wieści! Na pewno niesamowite uczucie!
Jak u dentysty?

Doszła do mnie dzisiaj paczuszka z darmowymi miniaturkami kosmetyków Johnson's Baby. Niby dla bobasów, ale z chęcią wykorzystam.

I rozpadły mi się kupione miesiąc temu trampki, pękła podeszwa i zaczęła się odrywać wokół całego buta. A chodziłam w nich dopiero drugi tydzień. Zaniosłam do reklamacji, a Pani do mnie mówi, że mam sobie wejść na sklep i wybrać buty. Myślałam, że czeka mnie jakaś papierkowa procedura i długie czekanie, a wszystko załatwiłam od ręki i wróciłam z nowymi trampkami. Troszkę do nich dopłaciłam, ale jestem zadowolona.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 22:16   #4554
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziolcha86 Pokaż wiadomość
Ja dziś nabyłam w Tesco tonik z tej firmy Eva, były też na pewno mleczka do demakijażu.
Oooo, dobrze wiedzieć. Ja toniki widziałam tylko w Kauflandzie ale od jakiegoś czasu ich nie ma. Muszę wysłać TŻ do Tesco na przeszpiegi.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Potrzeba mi jeszcze 5 pieczątek do wypełnienia III poziomu i też skończę zbieranie.

I rozpadły mi się kupione miesiąc temu trampki, pękła podeszwa i zaczęła się odrywać wokół całego buta. A chodziłam w nich dopiero drugi tydzień. Zaniosłam do reklamacji, a Pani do mnie mówi, że mam sobie wejść na sklep i wybrać buty. Myślałam, że czeka mnie jakaś papierkowa procedura i długie czekanie, a wszystko załatwiłam od ręki i wróciłam z nowymi trampkami. Troszkę do nich dopłaciłam, ale jestem zadowolona.
I co wybierzesz? Ja raz dobiłam do III poziomu bo myślałam że można wybrać kilka kosmetyków za te 70 zł a potem nie umiałam nic sensownego znaleźć.

Czyżby to był Deichmann?
Stary 2012-05-09, 22:23   #4555
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Ja uwielbiamkosmetyki Polleny Eva, ale zamówić raz za 120 zl to dla mnie troche duzo. Zawsze jak jestem w Lodzi to do nich zachodze i sie obkupuje

zastanawiam sie czy zbiorowe zamowienie w naszym watku by sie oplacilo. Moznaby pozbierac zamowienia kto co chce, zlozyc zamowienie a potem jedna z nas by przesłała do zainteresowanych paczuszki. Byłby ktoś chętny na takie zamówienie?

A i chciałam sie poskarzyc na was, ze tak zachecałyscie tymi zelami Fruttini ze kupiłam wstretne jestescie...

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2012-05-09 o 22:28
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 22:25   #4556
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, dobrze wiedzieć. Ja toniki widziałam tylko w Kauflandzie ale od jakiegoś czasu ich nie ma. Muszę wysłać TŻ do Tesco na przeszpiegi.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

I co wybierzesz? Ja raz dobiłam do III poziomu bo myślałam że można wybrać kilka kosmetyków za te 70 zł a potem nie umiałam nic sensownego znaleźć.

Czyżby to był Deichmann?
Mhm, Pollenę można znaleźć też w Tesco, np. tę serię z koniczyną. W moim Kaufie ostatnio toniki widziałam.

Nie wiem co wybiorę. Przemyślałam to sobie i żałuję, że nie wzięłam prezentu na I albo II poziomie, tylko się uparłam na ten III, a suma sumarum nie ma co wziąć. Chyba jakiś zapach wybiorę z Pur Desir albo wodę kolońską z Fraicheur Vegetale.

Tak, to był Dajśman. U nich tak zawsze? Wcześniej reklamowałam buty w CCC i po wypełnieniu kilku papierków czekałam 2 tygodnie na odpowiedź, ostatecznie dostałam zwrot kasy.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 22:36   #4557
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Ja uwielbiamkosmetyki Polleny Eva, ale zamówić raz za 120 zl to dla mnie troche duzo. Zawsze jak jestem w Lodzi to do nich zachodze i sie obkupuje

zastanawiam sie czy zbiorowe zamowienie w naszym watku by sie oplacilo. Moznaby pozbierac zamowienia kto co chce, zlozyc zamowienie a potem jedna z nas by przesłała do zainteresowanych paczuszki. Byłby ktoś chętny na takie zamówienie?
Też bym tak robiła ale do Łodzi mi nie po drodze.

Chodzi Ci o zamównienie w Pollenie Ewie czy ogólnie?

Cytat:
Mhm, Pollenę można znaleźć też w Tesco, np. tę serię z koniczyną. W moim Kaufie ostatnio toniki widziałam.

Nie wiem co wybiorę. Przemyślałam to sobie i żałuję, że nie wzięłam prezentu na I albo II poziomie, tylko się uparłam na ten III, a suma sumarum nie ma co wziąć. Chyba jakiś zapach wybiorę z Pur Desir albo wodę kolońską z Fraicheur Vegetale.

Tak, to był Dajśman. U nich tak zawsze? Wcześniej reklamowałam buty w CCC i po wypełnieniu kilku papierków czekałam 2 tygodnie na odpowiedź, ostatecznie dostałam zwrot kasy.
To u mnie jakoś kiepsko z zaopatrzeniem.

Ja żałuję że weszałm na II poziom przez zamieszanie pieczątkowe z Grouponem. Już za 40 zł miałam problem.

No właśnie Deichmann tak robi. Też się zdziwiłam.
Stary 2012-05-09, 22:57   #4558
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Chodzi Ci o zamównienie w Pollenie Ewie czy ogólnie?
Chodzi mi o to, że możnaby w Pollenie Eva zlozyc zamowienie na 120 zl skladajace sie z naszych czastkowych zamowien. Ja bym wziela cos tak, kto inny z naszego watku cos jeszcze i akurat by sie uzbieralo 120 zl. Zastanawiam sie tylko czy to by sie oplacalo, bo ktoras z nas musialaby porozsyłc te zamowione rzeczy a za ta wysylkę trzeba by poniesc koszty
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 23:04   #4559
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi o to, że możnaby w Pollenie Eva zlozyc zamowienie na 120 zl skladajace sie z naszych czastkowych zamowien. Ja bym wziela cos tak, kto inny z naszego watku cos jeszcze i akurat by sie uzbieralo 120 zl. Zastanawiam sie tylko czy to by sie oplacalo, bo ktoras z nas musialaby porozsyłc te zamowione rzeczy a za ta wysylkę trzeba by poniesc koszty
Nie opłaca się moim zdaniem. Tzn to zależy kto by co brał. Bo jak np krem pod oczy to wysyłka wyjdzie taniej prywatnie niż z firmy a już np za litrowy szampon to by na jedno wyszło.
Stary 2012-05-10, 06:18   #4560
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuciłam w ulubione i będę klikać.

Nie szalej za bardzo z tym zamówieniem z Polleny Ewy!

Mieliśmy z chłopakiem zacząć biegać od początku maja i nic z tego nie wyszło, strasznie mało w nas mobilizacji i motywacji. Może od przyszłego tygodnia ruszymy z naszym planem (plan biegania mamy z Men's Health). Chociaż z moją kondycją biegową jest kiepsko, jakoś 2 tygodnie temu zdechłam po 20 minutach i nawet 2 km nie przebiegłam.

Znalazłabyś te legginsy na stronie Decathlonu i pokazała?

Świetne wieści! Na pewno niesamowite uczucie!
Jak u dentysty?

Doszła do mnie dzisiaj paczuszka z darmowymi miniaturkami kosmetyków Johnson's Baby. Niby dla bobasów, ale z chęcią wykorzystam.

Ja kupiłam baleriny w Deichmanie i po jednym wyjściu już się przetarły na pięcie. Nie wiecie jak jest z reklamacją w tym sklepie?
Cytat:

A i chciałam sie poskarzyc na was, ze tak zachecałyscie tymi zelami Fruttini ze kupiłam wstretne jestescie...
Myślę, że nie opłaca się zbiorowe zamówienie. Nawet nie dobijając do tych 120 zł wysyłka wyjdzie podobnie jak wysyłając od kogos z domu.
Cytat:

A mnie w ccc nie uznali reklamacji, ale odwołałam się do rzecznika i odzyskałam kase Obiecałam sobie, że nie kupię nigdy więcej u nich butów, bo nie mam czasu na wycieczki po rzecznikach, ale jednak kupiłam później jeszcze 2 pary
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości