![]() |
#1171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Widziałam na you tube pary tańczące do tej pisoenki i wpowiem ci że anprawde fajnie to wyglądało
![]()
#1172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bardzo lubię tą piosenkę a myślę, że taki bajkowy akcent nie zaszkodzi ![]() mam nadzieję tylko ze nam taniec wyjdzie - nie mamy na razie układu i nie chcemy jakiś skomplikowanych kroków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Rozeznanie
|
no ja z wiadomych wzgledów wybralam piosenke Jasona Mraza bo to moj ulubiony artysta....a piosenka taka: http://www.youtube.com/watch?v=TdN5GyTl8K0&ob=av3n
#1174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
A my mamy piosenkę Eleni- Tylko w twoich dłoniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super piosenki
![]() Ja jeszcze sama nie wiem co chcemy ![]() Jeszcze muszę TŻ namówić na jakiś układ nie za trudny ale coś więcej niż tupanie z nóżki na nóżkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
|
Mnie się podoba "słowo jedyne ty" czerwonych gitar tu link do tego:
http://www.youtube.com/watch?v=lF-bBGFMXsc ale mój wojciu chyba nie jest do tego przekonany.... Tez myslalam o ukadzie do tej pisoenki. Ba!! nawet jakoś cudownie uprosiłam wojcia zeby się zapisał na kurs tańca ze mna. i w połowie kurs się rozpad i tyle... ![]()
Razem od 01.10.2005 ![]() Zaręczeni od 01.05.2008 ![]() Nierozłączni od 22.09.2012 Edytowane przez natka21 Czas edycji: 2012-05-09 o 17:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1178 |
Zadomowienie
|
Ja na początku chciałam sam podkład muzyczny i nadal jeśli znajdę to tak bym wolała.
Natomiast gdybym planowała polska piosenkej to na pewno Czerwone Gitary z reszta na pewno sporo ich piosenek będzie u nas na imprezie bo to chyba jedyne piosenki których słowa wszystkie pokolenia w mojej rodzinie znają ( no może poza maluchami ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny!
A myślałyście może o animatorce dla dzieci? Żeby miały zajęcie i się nie nudziły ale także miały przyjemność z imprezy? Mogłabym zaproponować pomoc w zamian za referencje oraz pokrycie kosztów takich jak np. farbki do buziek, zestawy do makijażu dla dziewczynek, bańki mydlane czy zestaw do robienia balonowych zabawek itp. (100-150zł.) i opcjonalnie jakieś symboliczne wynagrodzenie. Pracowałam już ponad 3 lata jako animatorka przy imprezach urodzinowych dla dzieci od 3 do 12 lat oraz warsztatach tematycznych i chciałabym dopisać do CV kilka nowych rzeczy. Mieszkam w Warszawie, jako studentka we wrześniu mam wakacje i masę pomysłów na organizację czasu dzieciaczków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zawsze to jakieś zajęcie dla dzieci i chwila odpoczynku dla rodziców od pilnowania (jeśli dzieci są małe) i partrzenia co robią... szkoda, że w mojej okolicy nikt się nie reklamował ![]() a tak zapytam jeszcze z ciekawości: ile czasu będziesz na weselu z dziećmi?
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Przyczajenie
|
Myślałam, że do momentu kiedy dzieciaczki tam będą. Młodsze zapewne znikną z rodzicami po północy, ale wtedy można coś ze starszymi porobić.
![]() Drugą rzeczą jest to, że sama z sobą bym nie wiedziała co zrobić o 3 w nocy gdzieś pod warszawą, więc pewnie do pierwszego dziennego autobusu ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
My będziemy tanczyć do "Z kimś takim jak Ty" Kindla.
#1183 |
Raczkowanie
|
Pomysł z animatorka jest super
![]() ![]() W końcu wybrałam fryzjerke i kosmetyczke :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
u mnie dzieci nie będzie zbyt wiele chyba 5 więc nie potrzebujemy takiej pomocy ale pomysł jest dobry i gdyby było więcej dzieci to bym pewnie szukała takiej osoby do pomocy.
U mnie też jest Dj który zajmuje się również organizacja imprez dziecięcych ( nie ukrywam ze był to jeden z powodów dla których go wybraliśmy - obiecał przeprowadzić kilka konkursów dla pociech) |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Rozeznanie
|
u mnie 3 dzieciaków tylko będzie
![]() ehm posprzątałam 3 pokoje a zostało mi jeszcze 2 pokoje salon łazienka kuchnia hol schody ehm... ale roboty:./ |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Raczkowanie
|
Mam i zaproszenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zadomowienie
|
XxMartaxX bardzo ładne zaproszenie, podoba mi się ten ażur
wrzucam też próbkę mojego. Piszcie co uważacie bo to dopiero projekt który jeszcze mogę zmienić |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Dorka zgadzam się ze słoneczkiem Imiona na kopercie i będzie git !
A sama je robisz czy zamawiasz ? widzę , że też zielone masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Trochę mnie nie było a tu wątek przyjemnie się rozwija ![]() Cytat:
![]() Jakoś mało wnikam w szczegóły, patrzę by zarys był taki jaki oczekuję, by to co mi zależy było dopieszczone... Przy pierwszej przymiarce pogadam z nią o tym i postaram się to jakoś rozwiązać. Dziękuję za zwrócenie na to uwagi ![]() Ewula87 śliczne buciki Dorka__00 fajna sukienka Garadiela Osobiście jestem wielką fanką koronki i uważam, że ślicznie wygląda na każdej sukience ![]() ![]() Jednak przymierz ją zanim ją wybierzesz. U mnie moja faworytka sukienki wybrana ze zdjęć internetowych okazała się niewypałem, bo totalnie nie pasuje do mojej drobnej postury i dziewczęcej twarzy.
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.— Mark Twain Edytowane przez Joanna 1227 Czas edycji: 2012-05-13 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
ja nareszcie jestem po zdjęciu miary na suknię i teraz tylko oczekiwanie aż będzie uszyta ![]() Przymierzałam wczoraj też różne welony i wybrałam taki z dwóch warstw, do ud, zakończony będzie delikatną tasiemką z kryształkami Swarovskiego, cudo ![]() Kupiłam też sobie torebkę w kolorze jasnego złota, ale tylko po to, żeby mieć ją przy sobie na sali na drobiazgi, nie będę jej nosiła. No i mam niebieską podwiązkę ![]() Jakie to przyjemne wybierać te wszystkie dodatki do tej jedynej niepowtarzalnej kreacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj zrobiłam kilka kwiatków z nylonu i tak pomslała, że będa one fajna ozdoba na talerz...łodyżkę wygnę w koło żeby ładnie się trzymał kwiatek i myslę że będzie to fajnie wyglądało... co myślicie?
![]() |
#1194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pomysł myślę ciekawy byle nie były za duże. ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- upadly_aniol00 - sama robię zaproszenia. dziś już dopracowałam projekt i jutro zrobie zdjęcia żeby wam pokazać - myślę że wyszły całkiem fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak ja bym chciała mieć takie umiejętności manualne...
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.— Mark Twain |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
to na prawdę nic trudnego, trzeba mieć tylko druciki, taśme florystyczną, nitkę i nylon, ja akurat robiłam z rajstop...no i sprawne ręce
![]() ja wczoraj zobaczyłam filmik na youtube i postanowiłam spróbować ![]() przesyłam wam linka, ż którego ja skorzystałam : http://www.youtube.com/watch?v=w2gQr...eature=related powodzenia ![]()
![]() |
#1197 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zadomowienie
|
fajny link
![]() a ja wrzucam już ostateczna wersję zaproszeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Rozeznanie
|
kochana tak jak już napisałam na wątku koko-loko słowo impreza zmieniła bym na przyjęcie no i kokardke zmieniła na troszeczke większą ale nie wiele
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- chociaż nie jednak tej kokardki bym nie zmieniała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Rozeznanie
|
ehm nikogo nie ma... uciekam robić dalej kotyliony papa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.