|
|
#3481 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
jak pozwoliłam sobie raz zażartować i zapytałam czy umawiamy się na wspólne noszenie czy nie noszenie obrączek (żeby sprawdzić jego podejście). I nie powiem... ucieszyła mnie reakcja co prawda w delegacjach i przy niektórych pracach w firmie na łańcuszku będzie musiał nosić ale lepsze to niż oskurowanie palucha, jak jego kolega po fachu. obraczki trzeba było szukać pod skórą i mięchem na palcu ![]() Cytat:
ciekawa i taka nietuzinkowaCytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34001539]mój zdjął bombkę z żyrandola w kwietniu, mieliśmy taką dużą, przyczepioną. śmiał się, że to takie.......jajko faceci..., [/QUOTE]My naszą choinkę -kiedyś była żywa ale w chwili utylizacji jak tylko ją tknęłam żeby bombkę zdjąć, zrzuciła w dzikim tempie wszystkie igły było tylko takie ssssszzzzyyyyy i gołe badyle z ozdobami sterczały a moje stopy i pół salonu zaścielała ściółka leśna niewiel przed początkiem kwietnia wyrzucaliśmy z balkonu (mieszkamy na 4 piętrze) na trawnik osiedlowy o 1.00 w nocy tak nam wstyd było a i tak 2 sąsiadów nas wyczaiło. A jakież było ich zdziwienie jak siedząc na piwku na balkonie z nieba spadły zwłoki drzewka Bożonarodzeniowego ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Ufff... ogarnęłam "po chińsku" bieżące posty ale jak cos pominełam, wybaczcie lecicie na złamanie karku z wpisami. A ja... i tu uwaga.. będe się chwalić dostałam pracę baaardzo się przydadzą.
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wybieraliśmy z TŻem obrączki to nam facet wyjaśnił tą kwestię... poczytajcie sobie na ten temat :http://www.wec.com.pl/x.php/1,145/Co...le-zloto-.html
|
|
#3483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuuuuu ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
BRAWO!!! świetna wiadomość gratuluję
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
kasioonya
fajnie wyszło Ci to drzewko....a na jakim formacie go narysowałaś? Rozumiem, że użyłaś blok techniczny?
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje! ![]() pędzicie tak strasznie z wątkiem, że jak nawet nadrobię to nie wiem na co odpisać albo już nie ma czasu ![]() w pracy ostatnio zaczął mi się szalony czas, jedno goni drugie i nie wygląda na to, żeby się sytuacja się zmieniła szybko więc pewnie głównie będę was podczytywać
|
|
#3486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję i już się czuję lepiej . Jutro wracam do pracy i nawet się ciesze, już mi się trochę nudziło w łóżku (pewnie jutro w pracy stwierdzę że mogłabym poleżeć I gratuluje pracy . Super! Na zastępstwo ale to zawsze coś.. Może zwolni się jakiś inny etat i dadzą Ci umowę na stałe. A jak nie to dodatkowe kwalifikacje w CV będą . Nic się nie martw. Początki są zawsze ciężkie. Szybko się wdrożysz zobaczysz
|
|
|
#3487 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
dziękuję
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiem Wam moją historię a więc jak chodziłąm chyba do 5 kl.podstawówki to złamałam rękę. Miałam gips, ale tak mnie ręce swędziały w środku, żę wymyśliłam fajny sposób aby sobie "ulżyć"...otóż miałam na palcach pierścionki-takie tandetne, odpustowe..i wkładałąm sobie te pierścionki pod gips....no i 2 mi utknęły, nie mogłam ich wyciągnąć....tkwiły sobie przez kilka (2-3??-nie pamiętam) tyg., aż do ściągnięcia gipsu. Jak mi lekarz ściągnął gips to się przeraził tym co zobaczył. Jego mina-bezcenna wypadł mi 1 pierścionek, a drugi miałam w skórze...na dodatek tak mi ta rana spuchła, tak okropnie wyglądała...widziałam swoje mięso, kiepskiej jakości
|
|
#3489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
wariate
GRATULUJĘ pracy!!!!
|
#3491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ ogólnie pracuje przed kompem. Projektuje i nadzoruje. Później jak wszystko jest ok, to urządzenie zaprojektowane i projekt całej linii technologicznej jadą z ekipą instalować do klienta. Tam znowu praca przy komp. ale jak trzeba to On jest taki, że przebiera się w ogrodniczki firmowe i kolegom pomaga (kiedyś też tak zaczynał). Jeden z nich (właśnie ten od obrączki) robił cś przy urządzeniu, które miało żeliwny chwytak taki mały do elementów drobnych a nad nim wciągarkę do unoszenia urządzenia. Łączył cóś tam, mały chwytak 'wyczuł' że jest coś tak blisko więc trzeba sobie toto wziąć a chłopak nawet nie zauważył. Trzymając rękę w jednym miejscu włączył urządzenie i... chwytaki pociągnęły złapaną obrączkę i zaczęły wciągać do wnętrza urządzenia. Żeby nie stracić całego palca i pewnie też w odruchu wyciągania ręki z potrzasku starał się już utrzymać, zeby nie wciągnęło palucha. I obrączkę tylko 'zsunęł' Tyle tylko, że pod skórę i mięso. Chirurg w Moskwie wyciął obrączkę z okolic gdzie zaczynał się już paznokieć . :S
|
|
#3492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas win nie kupujemy... Cytat:
Wariate - polecam w Factory Lancerto z moda męską (chyba nawet obok Lavardu) i gratuluję pracy! Najważniejsze żeby się gdzieś zahaczyć, potem zawsze już łatwiej
|
||||
|
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
Idę dziewczynki spać choć nie wiem czy zdołam zasnąć z nerwów.
Jutro zajrzę dopiero wieczorkiem bo zaraz po pracy rozwożenia zaproszeń ciąg dalszy. Spróbuję najpierw coś do Was napisać i być na bieżąco zanim padnę na twarz Dobrej nocki Łobuziary
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy nabytek
Mam nadzieję że będzie pasował do sukienki Wariate i powodzenia jutro
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-09 o 22:27 |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Justiii - jaki nabytek??
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
staniczek
Nie widzisz zdjęcia ?
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
O teraz już tak, ale wcześniej nie było zdjęcia
|
|
|
|
#3499 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
18 merlotów i 18 cab.sav . a wódkę mamy stocka jest ponad 200 but , starczy Cytat:
Cytat:
toć to chyba dla jakiegoś pułku albo całej floty ![]() Cytat:
![]() gratulacje super że znalazłaś pracę no i trzymam kciuki za 1 dziś karnym ? hm to będziesz nas broniła w razie jak by którą chciała po ślubie męża swojego Cytat:
![]() [QUOTE=justiii87;34011239]Nowy nabytek Mam nadzieję że będzie pasował do sukienki ładny ![]() ![]() Óf my dzisiaj dokupiliśmy wódki i starczy jest chyba 208 butelek i wino , jutro jadę po tą halkę z kołek do sukienki i może bolerko mi wpadnie w oko , tż ma przymiarkę , może uda się zrobić fotki , padam , buziaki , miłego wieczorQ
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-05-09 o 22:43 |
|||||||
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya - co do słabej prokreacji w Twojej rodzinie, to może ty zmienisz tradycję
bo jak mój Tż mawia ... "musimy dbać o naszą białą rasę:
|
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, Ciebie przeszły ciarki, to ja nie będę mówiła co mnie przechodzi jak pomyślę, że to już za chwile...
![]() Dziewczynki, muszę się pożalić... Dziś stała mi się bardzo dziwna i nieprzyjemna rzecz. Wstałam rano z łóżka i zaobserwowałam u siebie kilka swędzących plamek na nogach, podobnych do ugryzień komara no i pomyślałam sobie, że musiało mnie coś ugryźć, podrapałam się i olałam sprawę Jakąś godzinę później zobaczyłam, że tych plamek jest więcej i mam je po prostu na całym ciele, z tym, że nogi obsypało mi najbardziej. Doszłyśmy z mamą do wniosku, że to musi być jakieś uczulenie. Jednak po południu zaczęło mnie boleć lewe kolano, ale w życiu nie powiązałabym tego z tymi krostami. Pomyślałam, że musiałam się gdzieś uderzyć... Ale z godziny na godzinę bolało coraz bardziej, aż po kilku godzinach zaczęło mnie boleć drugie kolano i do tego doszła mi opuchlizna. No to się już wystraszyłam na maksa bo dosłownie ledwo chodziłam i mój tż zawiózł mnie na pogotowie, bo tylko tam miał dyżur jakiś lekarz. Dostałam zastrzyk odczulający w pupsko oraz jakieś tabletki i jak to lekarka stwierdziła "mam nadzieję, że to uczulenie". Eh, trzymajcie kciuki żeby to faktycznie było jakieś uczulenie, bo jak dolega mi coś gorszego to chyba się załamie do ślubu tak mało czasu, nie trzeba mi dodatkowo problemów zdrowotnych Przepraszam, że was zanudziłam moją historią, ale jakoś tak poczułam potrzebę pożalenia się wam moje drogie ![]() Dodam, że dziś, zanim zaniemogłam na kolana, ćwiczyliśmy z moim przyszłym mężem pierwszy taniec, a jesteśmy dopiero na początku drogi, czasu coraz mniej a tu treningi zawieszone do odwołania i bardzo mnie to martwi
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Inusia - to podobnie jak u mnie... jakiś kilka tygodni temu (kiedy na nic nie jestem uczulona), zobaczyłam jakieś niby ugryzienie tak między piersiami, też za jakiś czas wystąpiło takie uczulenie zaraz pod biustem (jakby mnie pogryzło stado komarów), a tutaj nie ma ani komarów, aż się przeraziłam, że może jakieś pchły, ale nie mam do czynienia ze zwierzakami. Troszkę mnie zaczęło dusić leciutko, jakby mi ktoś gardło przycisnął... wypiłam chyba ze 2 wapna, na drugi dzień poszłam do lekarki (bo ogólnie chora byłam i zatoki do tego) ale uczulenia już nie było więc dała mi jedynie anty-histaminę... jak będę w PL to idę do alergologa... mi na razie ogólnie przeszło... ale teraz sezon na uczulenia, może po prostu się uczuliłaś na coś... któraś z dziewczyn opisywała, jak zemdlała, z niedotlenienia, bo była uczulona, a nie wiedziała o tym. Na początku myślałam, że może przez to że za dużo paracetamolu brałam... mam nadzieję, że szybko ci przejdzie i nie powróci...
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
wybOrOowa - Stocka też kupowaliście w Makro? Jeżeli tak, to w jakiej cenie? My też się nad nim zastanawiamy.
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to faktycznie jakaś reakcja alergiczna, trzymam kciuki żeby wszystko przeszło
|
|
|
#3505 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
i oczywiście kciuki się trzymają ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym staram się nadrobić to co wypisujecie, ale ciężko. Bardzo dużo tu się dzieje. Ale widzę że humorki dopisują, więc wszystko. Gra ![]() Będę was nadal podczytywać a w wolnych chwilach nawet się udzielać Miłego dnia
|
|
#3507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja tego trunku w formie czystej nie przyjmuję ![]() My kupiliśmy ja na wesele jakiś miesiąc temu w lokalnej hurtowni w cenie 19,80 za 0,5l. @Wariate: z całego serca gratuluję pracy ![]() @JJJustynAAA: ściskam mocno oba
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, nie odzywam się, bo nie mam czasu nadrobić Was tak, aby odpowiedzieć na wszystko! Ale podczytuję
![]() My dziś mamy poradnię Jutro kupujemy obrączki - przetapiamy własne złoto w aren' art. Dziś zadzwonię do makijażysty umówić się na próbny make-up, fryzjer zaklepany na godzinę 11 - na moim osiedlu, więc bez stresu że nie zdążę etc, a jak będzie padać to przejdę garażem ^^. Muszę dokonać wyboru florystyki:G Fiore Zielona Magia Hibiskus SunFlower Kwiaciarnia koło TŻ -bukiet robiła tam sobie znajoma mojej sis, miała śliczny :p a bukiecikowe inspiracje w załączniku. W przyszłym tygodniu powinny dojść moje buty, ale chyba zamówiłam za jasny fiolet, no trudno, zobaczymy jak przyjdą. Zaproszenia już prawie wszystkie rozdane na wesele (jeszcze moje kumpela i ciocia), na ślub nie mamy ciśnienia, bo to można dać i msc przed (tak myślę). Póki co mamy potwierdzonych ok 50 osób, ok 10 już odmówiło na 100% (ale część nie była liczona jako potencjalni goście, wiedzieliśmy, że nie przyjdą). TŻ smoking wisi już w szafie Dla mnie sukienka na drugi dzień, ale mam jedną na oku dzięki mojej sis, więc jestem dobrej myśli Butków na drugi dzień nie kupuję raczej, chyba, że do tego czasu zaopatrzę się w jakieś nowe baletki na lato ![]() No i musimy iść do spowiedzi, ![]() 2k4bd744b0c3.jpg 0029_FotoGolik_02-05-2012.jpg 6.jpg bukiet1.2_gozdzik.jpg kiar.jpg 427388_244055095669798_136688106406498_561303_1282037209_n.jpg snowWhiteHandtie36BIG.jpg wedding_bouquet_rose_pink_big.jpg white-bridal-bouquet-gardenia-white-roses.jpg
www.gabrysiowo.pl zapraszam ![]() Ćwiczę!! 1.12.2012 15.10.2008 Edytowane przez mayeczka87 Czas edycji: 2012-05-10 o 09:48 |
|
|
|
#3509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do spowiedzi, to nam ksiądz powiedział, że jak mamy potrzebę, to możemy się wyspowiadać z całego życia. Miałam jak najlepsze chęci ku temu, ale jak podeszłam do konfesjonału to mnie zaczęły nerwy zżerać; ksiądz mnie lekko uspokoił stwierdzając, żebym powiedziała tylko ciężkie grzechy, no i koniec końców i tak połowy zapomniałam ![]() Tak naprawdę było dużo strachu o nic
|
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie po to jest moim zdaniem spowiedź przedślubna. Ja osobiście polecam dominikanów albo kapucynów.
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

jak pozwoliłam sobie raz zażartować i zapytałam czy umawiamy się na wspólne noszenie czy nie noszenie obrączek (żeby sprawdzić jego podejście). I nie powiem... ucieszyła mnie reakcja
co prawda w delegacjach i przy niektórych pracach w firmie na łańcuszku będzie musiał nosić ale lepsze to niż oskurowanie palucha, jak jego kolega po fachu. obraczki trzeba było szukać pod skórą i mięchem na palcu 
Nie wiedzialam ze taka tradycja istnieje

baaardzo się przydadzą.

więc może i ten cienki paseczek w Twojej obrączce z białego złota za niedługo przejdzie w żółte
świetna wiadomość gratuluję
16.06.2012 
dziękuję 

Ja nie mam czasu Was nadrobić.
toć to chyba dla jakiegoś pułku albo całej floty
oraz jakieś tabletki i jak to lekarka stwierdziła "mam nadzieję, że to uczulenie". Eh, trzymajcie kciuki żeby to faktycznie było jakieś uczulenie, bo jak dolega mi coś gorszego to chyba się załamie
do ślubu tak mało czasu, nie trzeba mi dodatkowo problemów zdrowotnych