![]() |
#1921 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
u nas w maire ok pobudka, po 6, w ogole Kasia mi wyrosla z kilku pieluch wielorazowych i jak zaczela siadac, to teraz w czesci pieluszek robia jej otarcia na udkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Zadomowienie
|
kurde, zmówily sie te nasze wszystkie nieśpioszki z tą 5:30?
![]() ![]()
#1923 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no stoi!! ![]() u nas to abstrakcja, mała pełza do tyłu tylko, szkoda. Gdyby raczkowła to mogłaby startowac w wyscigach raczkujących bobasów. Bo w weekend wybieram się na : www.motherandbaby.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
|
Oolong-no dałam,zjadła pół słoiczka,popiła mlekiem
![]() co ja mam teraz jej dać?jutro znowu dostanie marchew z ziemniakiem,a potemco?ziemniak z dynią tez przez jakieś 4 dni? a jak mam brokuła kupionego świeżego to też mogę coś dla niej zrobić?ugotować i z ziemniakeim zmiksować czy z zczym? Czy któraś z was ma łyżeczki do karmienia zczujnikeim ciepła z TT?? Goldika-ciesz się,że nie masz bóli głowy-ja Ci zazdroszczę...wcześnie kładziesz Olka spać-a do któej spi?ile się budzi? witam z nad kawki
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-10 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My mamy te łyżeczki i bardzo je sobie chwale, w sumie tylko nimi karmię Jasia. Mam do Was pytanie, czy wasze dzieciątka też podczas przebierania wychylają się do tyłu, tak jakby chciały zrobić mostek? Nie wiem czy to jest normalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o tych babulinkach to nie pomyślłam,że one tak robią.ogólnie to ja nie kupuję jeajek
![]() |
#1927 |
Zadomowienie
|
![]()
no raczej sie nie wyprze
![]() naszym marzeniem było miec najpierw syna, potem córcie - no i tera chodzi dumny jak paw ![]() ![]()
#1928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kapiemy go o 19,30, ok 20-20,15 juz spi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Pisze z kupa- na samej piersi to i co tydzien moze byc... A po rozszerzeniu- jak jest co 2-3 dni ale bez wysilku, placzu, prezenia sie to nie sa zatwardzenia tylko tez norma
Nam sie dzieki zupkom kupa wyregulowala i jest codziennie Aniolina pilke turlac zeby dziecko za nia gonilo... Lub inne zabawki " uciekajace" Z sukienkami/ spodniczkami sama zobaczysz- chyba tylko mega krotkie przejda...wszystkie inne sie dostaja pod kolanka/ miedzy udka i dzieciuk leci na buzie Z uderzaniem taaak- to pamietam opracowalam projekt czapki z folii babelkowej ![]() A u nas cud sie zdarzyl. Ja adaska przebieralam w tym czasie dominik odwrocil sie na brzuszek i zasnal ![]() To juz nie bylo rady, ogluszylam adaska w bujaczku, przydusilam cycem i jwszcze 45 min pospalismy ![]() Amarantas jak w mostku w gore idzie brzuszek i dupka a barki leza to jest ok, norma. Jesli sie opiera na glowie to nie pozwalaj, przyciagaj brodke do klaty Aniolina a nie da sie moze jakos dodatkowego rzepa doszyc czy cos do tych wielorazowek zeby troszke luznieej w nozce bylo?
#1931 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
U nas pobudka ostateczna o 6.40 ale w nocy była ogromna kuuupa no i wybudziła się między 3 a 5 więc ja już od rana kawka do tostów a tak to zawsze zieloną herbatę piję no ale niestety jakoś trzeba funkcjonować ![]() Cytat:
![]() Mam łyżeczki z TT ale bez tego czujnika a one poprostu zmieniają kolor jak włożysz do gorącego ![]() Dokładnie te i nic mi w nich nie przeszkadza http://www.ebay.co.uk/itm/Tommee-Tip...ht_1716wt_1037
![]() Edytowane przez agulan82 Czas edycji: 2012-05-10 o 08:03 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
mi chodzi o kształt łyżeczek a nie bajer,że niby temperaturę wskazuje czy za ciepłe czy za zimne
Goldika i spi Ci do rana? ja wiem,że ten temat się czesto powtarza,ale co teraz mam jej dawać do jedzenia po marchewce z ziemniakiem?
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-10 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
A u nas mieli otwiwrac kawiarnie mama& baby, szyld juz wisial i sie cieszylam... Ale ostatnio patrze a tu szyld zddjety a na lokalu ogloszenie " do wynajecia
![]() Ja mam lyzeczki zmieniajace kolor otrivin ![]() Jak sie wlozy do wrzatku to faktycznie kolor sie zmienia ![]()
#1934 |
Zadomowienie
|
![]()
Glam jestes niemożliwa
![]() ![]() ![]() ![]() jak przeczytalam ten początek ![]()
#1935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dobrze ze mam jajka od mamy! i trochę warzyw. Wiem co jedzą kurki i gdzie łażą, jak juz sa puszczone i że mamie wyżerają sałatę z grządek! Moja mama hoduje takie może nie całkiem ekologiczne ale jednak naturalne warzywa. I je sprzedaje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Budzi sie raz w nocy na karmienie, a tak konkretnie budzi sie ok 5,30-6 rano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michał tak robi o zmiana pieluchy ![]() U Nas noc ok. 1 karmienie o 3.40 ale kawaler obudził się walcząc z poduszką bą był twarzą skierowaną do niej ![]() Ale zasnął po 15 min przy karmieniu uffff ![]() Teraz sobię kima, ja się depiluję i śmigamy do Biedry po bodziaki ![]() Chce kupić z misiami i dinozaurami ![]() Goldi, jak wyszło smarowanie samoopalaczem ... ;> ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
my tez mamy "domowe" jajeczka i sklepowe mnie brzydza Cytat:
![]() nie, te za male to jzu za male, ale nawet te dobre obcieraja, jakby lezala jak kielbasa to by nie obcieraly ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Wtajemniczenie
|
Nie mogę się doczekać, aż moja będzie tak pięknie stała
![]() Wiecie Mamusie mam problem. Nie wie czy akurat trafiłam na zły moment dnia na podanie zupki, ale mała zjadła dwie łyżeczki i ryk. Jak jej jabłuszko dałam po chwili, które jadła bez oporów, też był co chwilę ryk. Ponosiłam ją, uspokoiła się i zjadła cały słoiczek. No i nie wiem czy ja nie dobrą tą zupkę jej robię czy co? Ugotowałam ziemniaka z marchewką, wyciągnęłam do miski, troszkę wody tej dolałam i pół łyżeczki masła i blenderem to. Coś nie tak zrobiłam? Co tu robić? Aż mam stresa dzisiaj.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
co do jajek zgadzam sie... my kupujemy juz tylko w sklepie bo chociaz maja date przydatnosci. Kilka razy kupujac na targu nacielam sie... raz czesc jajek niby swiezych byla ugotowana
![]() innym razem rano polecialam na targ zeby kupic rodzince jajka, zrobilismy sniadanie i co? sraczka nas wszystkich dopadla ![]() teraz mam w ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Zakorzenienie
|
a propo kupy...to jak niemal sama marchewka jest w kupie to jest ok???
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
też mnie brzydzą sklepowe jajka goldika ugotowane jajka????ale jak to???poszłabym z reklamacją ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-10 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzis 2gi raz posmaruje po kapieli zeby wyrownac wszystko ![]() a smarowalam sie Dax w piance ![]() tez chcemy te bodziaki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() bo jak wcisnie mu sie cos bo buzi to lyka wiec chodzi raczej o jedzenie lyzeczka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 |
Wtajemniczenie
|
A ja juz w biedrze bylam i kupilam body.aha za tydz beda zabawki ala lamaze po 22.99
Nasza cudowna Zosia jest z Nami od 12.12.2011 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fatal21 Czas edycji: 2012-05-10 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Zakorzenienie
|
Dygotka no ugotowane byly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na szczęście już mamy auto do dyspozycji ![]() Podaj kochana pełną nazwę odcienia, to jak będę w "mieście" to zakupię ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- ![]() Babiczka wygodę Ci zrobiła, a Ty marudzisz ![]() P.S. mogłaś jej w łeb rzucić tym jajem, po takim twardym pewnie guza by miała ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-10 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.