|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
nic tylko ubić na miejscu
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak slow.... |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
zatłukę was
to, że będzie nowy wątek, to się spodziewałam, ale że będzie aż 5 stron dranie! kocurku o sukienkę nnie powinnaś się bardzo martwić, jeżeli nie masz tendencji do tycia to raczej tylko w brzuchu Ci przybędzie (tak było u mnie), zresztą mi lekarz mówił, że z pierwszym dzieckiem w ciąży przez pierwsze kilka miesięcy bardzo brzucha nie widać (u mnie brzuch pojawił się dopiero w 5-tym msc) Edytowane przez klaudusk_a Czas edycji: 2012-05-10 o 09:08 |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
oki uciekam miłego dnia i wieczorku wam życzę do jutra
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Mogę zatytułować pracę magisterską "Wizaż"?? Nic, tylko wertuję książki i... Was czytam
Kindzia wyglądasz pięknie! Kooocur: a ja myślałam, że to ja jestem chuda (47)... Ty jedz coś!! MiciaKicia: dobrze, że wszystko ok u Ciebie i małej dzidzi |
|
|
|
#128 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wspaniałe zestawienie Czy mogłabyś wstawić większe zdjęcie waszej księgi gości? I napisz proszę jak ją robiłaś?Pięknie Zdecydowaliśmy się wyjechać z Lublina... Jak to mówi mój TŻ trzeba ryzykować, żeby było lepiej.
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
czesc i czołem kluski z rosołem
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- dostałam projekt zaproszenia- wyobraźcie sobie, że przy tym za 1 zł, mogłam sobie spersonalizować zaproszenie Także aż mnie ciary przeszły jak zobaczyłam nasze dane w pliku
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
ech, kochana
TŻ nie angażuje sie kompletnie w nic, nawet w szukanie i zamówienie nam wódki. Na wszystko mówi, że najlepiej by bylo, gdybym sama zamówiła (wszystkiego to sie tyczy), bo ja to zrobie najlepiej W niczym mi nie pomaga, a ja mam pracę na cały etat, mnóstwo zleceń w domu, pracuję po 14 godzin, żebysmy mogli urządzić ten ślub (on tez pracuje, ale po 8), ne mam czasu załatwiac wszystkiego. przepięknie!!! Dziewczęta, kiedy możemy iść do księdza spisać protokół? Już teraz mozemy? Nauki juz mamy zrobione, jeszcze tylko poradnia. |
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
Wyglądasz po prostu oszałamiająco! Cytat:
Cytat:
|
|
#132 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() Cytat:
A ja musze kupić buty w tydzień musza mieć obcas 12 cm, być wygodne jak kapcie i wyglądać przyzwoicie pod suknią ślubną. Mission impossible.![]() Cytat:
![]() Ja suknię odbieram dopiero we wtorek, oby wszystko było dobrze bo dostanę zawału. ![]() Super ![]() Uznałam wczoraj że na 10 dni przed ślubem to już trzeba pończochy zakupić i zaczęłam się denerwować, że nie przyszła jeszcze dekoracja na samochód.Idziemy dzisiaj podać liczbę gości, wyszło nam 66 osób dorosłych (z nami i fotografem i DJ) i 4 dzieci. Spotykamy się też z DJem, muszę zaraz wybrać zabawy, bo TŻ był wieczorem zajęty i tego nie zrobiliśmy. Nie czuję się przez ostatnie dni dobrze i zaczynam myśleć, że faktycznie już czas na zmianę tabletek albo nawet odstawienie. Jest mi tak ciężko, czuję się jakbym była napuchnięta, nie mam energii. Mam nadzieję, że to uczucie szybko przejdzie, chociażby do ślubu bo nie przetrwam wesela.
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Kilianno, mam pytanie - czy te butki beżowe z allegro są z przodu wąskie? chodzi mi o to, czy palce nie wypadają... Bo chciałam zakupić podobne z turkusowym przodem, ale boję się, że mi się będzie noga wysuwała, bo mam bardzo szczupłe stopy...
|
|
|
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twój TŻ nie zachowuje się dobrze niestety Też miałam ten problem na początku, ale teraz bardziej się angażuje Ostatnio nawet powiedział, że ma nadzieję, że się nie złoszczę, że wszędzie podajemy mój numer jako kontaktowy. Ale generalnie zespół wybierałam sama, fotografa też. Przy szukaniu wódki go ruszyło...A i mamy ślub tydzień przed wami i ksiądz kazał nam przyjść spisać protokół w lipcu... Generalnie papiery są ważne 3 miesiące, więc najwcześniej możecie 1 czerwca.
Edytowane przez magdalennne Czas edycji: 2012-05-10 o 09:46 |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zmuszona uciekać do TŻ, bo sąsiad ma taki remont, że....
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
absolutnie nie powinny się wyślizgiwać. A które Ty chcesz kupić? Cytat:
|
||
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak z rozmiarem> Zamawiałaś swój czy większy/mniejszy?http://moda.allegro.pl/lilu-8356-sex...314895745.html Takie ![]() A co do TŻa - wysyłam mu wirtualne |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazały się niewygodne? Kurcze, a sama już zaczynałam się zastanawiać nad nimi. |
|
|
|
|
#139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a kosciolek Cytat:
Morelka za zestawienie, zaintrygowaly mnie te chmury Micia Kicia czekamy z niecierpliwoscia na fotorelacje z usg Cytat:
uwielbiam ogladac Twoja suknie edit: jeeeest ![]() ![]() Anusia za kosciol place 600 zl w zewnetrznej firmie, panie koscielne biora 1100 TZ dzis obudzil sie prawie z krzykiem "Kochanie - tyle rzeczy nam brakuje do wesela, wstawaj wstawaj!! Musimy brac sie za zalatwianie!!"
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli jakaś Krakowianka szuka butów to na fb dostałam info, że 12 maja w Galerii Krakowskiej będzie dzień rabatów w Nine West, zniżki od 25% do 70%. Szkoda, że do Krakowa mam jakieś 100km bo w Nine West mają takie piękne buty
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam spinki do butów
![]() kwiatuszki takie śliczne: http://img.pakamera.pl/i1/5/987/pic-...6470000987.img Ktoś się pytał, ile płacimy za dekorację kościoła. Wychodzi mnie i inną parę młodych po 450 zł czyli całościowo chce 900 zł za dwa śluby
06.07.2004r razem 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2012-05-10 o 10:05 |
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
nie macie litosci
nowy watek
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak czytam ile juz macie to mnie przerazenie zzera ze nic prawie nie mam. tzn takie formalnosci i zamowienia to tak, ale z takich spraw np organizacji juz samego weela czy slubu to narmlanie daleko hen hen jestem... ba nawet nie mam przemyslanej startegi...
![]() ![]() po obronie tej mojej magisteriki to sie normlanie chyba zpracuje zeby wszsytko ustalic....
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
A jaki my mamy boski tytuł tegoż wątku ![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że wszystko jest w porządku. Nie mogę doczekać się już zdjęcia maluszka ![]() No, pięknie wyglądasz. rewelacja ![]() Dziewczyny nadal proszę o kciuki. Stan mojej nogi się poprawił, była tylko troszkę spuchnięta i chodziłam już prawie normalnie i to bez opatrunku, ale wczoraj ją przeciążyłam i od wczorajszego popołudnia znowu bardzo mnie boli Cierpię jak na początku. Nie wiem nawet czy znowu nie wybiorę się do lekarza. Wiem, że skręcenie leczy się długo, ale nie mam już siły. W każdej pozycji mi źle i mam już dość problemów z chodzeniem Trzymajcie proszę kciuki żeby jak najszybciej mi przeszło, bo nie daję rady....
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
dużo cierpliwości
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Nam ksiądz powiedział, że muszą być ważne w momencie kiedy on zgłasza zawarcie związku małżeńskiego w urzędzie, czyli jeszcze te 5 dni dłużej (bo chyba on ma tyle na to).
|
#150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!
Cytat:
Będzie dobrze!!!!Kiciu dla Ciebie też mocne !Cytat:
No i zdrowie mamy jest w najlepszym porządku ![]() Cytat:
Nas kościół wyniósł ok 130 zł A to dlatego, że po 1. koleżanka mamy nam dekorowała, a po 2. ślub był od razu po Wielkanocy i z tej okazji już sam w sobie był udekorowany (i to bardzo ładnie ). No i miałam sama ślub, więc z nikim się nie składałam.Kotenieńku, jak ty pięknie w niej wyglądasz. Toż to ideał specjalnie dla Ciebie ![]() Ha i Popielewicz od Ciebie zgapiła, ale ona nie wygladała tak pięknie jak Ty w niej Cytat:
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2012-05-10 o 10:29 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

nic tylko ubić na miejscu
26.11.2011
19.05.2012 

Wspaniałe zestawienie
TŻ nie angażuje sie kompletnie w nic, nawet w szukanie i zamówienie nam wódki. Na wszystko mówi, że najlepiej by bylo, gdybym sama zamówiła (wszystkiego to sie tyczy), bo ja to zrobie najlepiej
W niczym mi nie pomaga, a ja mam pracę na cały etat, mnóstwo zleceń w domu, pracuję po 14 godzin, żebysmy mogli urządzić ten ślub (on tez pracuje, ale po 8), ne mam czasu załatwiac wszystkiego. 

A jak z rozmiarem> Zamawiałaś swój czy większy/mniejszy?

Cierpię jak na początku. Nie wiem nawet czy znowu nie wybiorę się do lekarza. Wiem, że skręcenie leczy się długo, ale nie mam już siły. W każdej pozycji mi źle i mam już dość problemów z chodzeniem
A to dlatego, że po 1. koleżanka mamy nam dekorowała, a po 2. ślub był od razu po Wielkanocy i z tej okazji już sam w sobie był udekorowany (i to bardzo ładnie