|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Śniegowa - chcę skąpe choć wygodne sandały nie japonki, sandały takie w których można będzie dużo chodzić i baleriny jakieś. Wszystkie płaskie, wszystkie czarne. Za trampki to ja bym wiecej niz 20zł nie dala
|
|
|
|
#3092 |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34021955]Agrrrrr...maluje pazurki morelką z miss selene i to jest katorga.Jest zglucialy,smuży....Pokaza ć ? czy zmyć od razu ?[/QUOTE]
A może dolej kilka kropli spirytusu? |
|
|
|
#3093 |
|
Konto usunięte
|
Dolałam zmywacza.2 paznokcie,ok reszta tak samo.Musiałabym chyba caly zmywacz wlać.
|
|
|
|
#3094 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja pewnie i tez. ale Młoda jak takie dostaje, to po miesiącu zdezelowane. Jak w tej cenie kupuję w Deichmann, to samo. Mówię oczywiście o takich za kostkę. Wolałam zatem kupić tam, bo przecież ne kupię jej conversów za 300. Na mózg mi nie padło. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34022111]Dolałam zmywacza.2 paznokcie,ok reszta tak samo.Musiałabym chyba caly zmywacz wlać.[/QUOTE] Zmywacz może mieć olejki jakieś i zmienić lakier. Jak mi tak gluciał, to zerkam na skład- jak jest isopropyl alcohol, to dodaję izopropanoli, jak jest etyl alcohol, to spirytu i jest git. |
|
|
|
|
#3095 |
|
Konto usunięte
|
Dobra dajemy rade.Jak wyschnie,pokaże.
|
|
|
|
#3096 |
|
keep calm and contour on
|
Śniegowa, świetny opis
zawsze mnie zastanawia czy tacy ludzie myślą,że wyglądają normalnie czy po prostu im to zwisa i powiewa
|
|
#3097 | ||||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Grzeczna dziewczynka ![]() Cytat:
A na Zakusa vol 2 pozwalam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3098 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Znowu te biodrówki... [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34021955]Agrrrrr...maluje pazurki morelką z miss selene i to jest katorga.Jest zglucialy,smuży....Pokaza ć ? czy zmyć od razu ?[/QUOTE] Si, pokazać Sprawdź w Biedrze trampki miały być za 20zł. Sama chyba wdepnę dziś. |
|
|
|
|
#3099 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
To TAKI typ (uwaga drastyczne) |
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
O fajnie że mówisz
jutro rano zajrzę, dziś już chyba nie będę nigdzie wychodzić.
|
|
|
|
#3101 |
|
Konto usunięte
|
Przegraliśmy.Lakier zostal pogrzebany w koszu,a jego resztki na paznokciach rozpuścily się pod zmywaczem.
|
|
|
|
#3102 |
|
Oby do wiosny
|
Dziękuję
Wierz mi. My też. Przy numerze jeden zareagowałyśmy jak by nas pod 220 podłączyli... To była trauma.... hahaha Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-05-10 o 14:39 |
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
sniegowa nie chce wiedzieć skad wzięłaś tą piosenke
|
|
|
|
#3104 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#3105 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poprosiłam preparat do dezynfekcji do zabiegów. o igłach nie spominałam... kupiłam Spitaderm, pan w aptece się dziwnie patrzył Cytat:
![]() nieoficjalnie hennę brwi (nawet mam ładną brązową, sama sobie robię) i rzęs, ale jeszcze lojalnie uprzedzam, że nie mam wprawy ![]() mani i pedi pewnie sama sobie robisz ale masaż twarzy jest superaśny masaż dłoni też przyjemny masaż twarzy plus maskę algową jak kupię, ale to nie w tym miesiącu raczej a tak naprawdę to wszystko czego się do tej pory nauczyłam to podstawy ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj widziałam maturzystki, jestem chyba jakaś zdewociała, może się starzeje, ale to jak się te dziewczyny ubierają na EGZAMIN PAŃSTWOWY! wykracza poza moje zdolności ogarniania... Wybrane elementy: -spódniczka krótsza niż rzęsy -tanktop lub koszulka na ramiączkach ![]() -czarne rajstopy, tuniczka, widać część majtkową rajstop (sory ale jest ze 30 stopni chyba...) -błyszczące czarne szorty i koszula itd itp... czy dla nich wszytsko co jest czarne i białe to już galowe? Śniegowa tylko nie wiem czym dezynfekować rolkę, tamto to do skóry raczej, nic o narzędziach nie napisane spirytus salicylowy może być? chyba muszę jeszcze poszukać w wątku
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-05-10 o 14:44 |
||||||
|
|
|
#3106 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Miałam masaż twarzy.... Dziewczyna w Douglasie mi robiła. Pół dnia dochodziłam do siebie tak byłam rozklejona. Cudo. Nie jesteś zdewociała... Tez uważam, że sposób ubierania młodzieży jest często nie do przyjęcia. Ale to się z domu wynosi. U Młodej jest w miesiącu jeden obowiązkowo galowy dzień- pierwszy roboczy. Co się działo na wywiadówce jak to wychowawczyni odłosiła... że: mój syn to na pewno materiałowych spodni nie założy, moja córka nie lubi na codzień w spódnicach... To jest chore! Ten Tribactic byłby ok. Ja w domu mam Asept i Incidin Spray. |
|
|
|
|
#3107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3108 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A prosiłam, nie spamować
![]() Cytat:
![]() Pięęękne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spokojnie, dzięki narwalom mój humor jest boski ![]() Szczuplutka cdn ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() To mi przypomina, że moje wspaniałe trampki za 19,99zł mi się rozłażą
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
fajna forma bo spray, ale w instrukcji pisali, żeby nie stosować mieszanek powyżej 30% alkoholu izopropylowego, bo może zniszczyć rollera
a to moje ma to cholera szit
|
|
#3110 |
|
Rozeznanie
|
śniegowa- jak przeczytałam twój opis tych osób to sie uśmiałam, że nie wiem co ;D;D
a co do tych galowych dni to i tak luzik mają bo ja w gim. miałam co poniedziałek dzień galowy tylko, że właśnie można było nosić normalnie dżinsy, oby mieć białą galową koszulę, ale powiem ci, że po 3 latach to mi już zbrzydła ta biała koszula, ale raz w miesiącu to tam luzik ;D malinka- ja ci mówie, jeszcze chwila a bedziesz miala taką kolejke do masażu ze szok ;D a co do tych maturzystek to dramat jakiś: we wtorek widziałam taką gościówę ubraną właśnie w czarną spódnice mocno przylegajaca i ledwo zakrywajaca 4 litery do tego jakas koszulka szpilki w których wgl nie potrafila chodzic (tylko patrzyłam aż orła wywinie ) i ja tak na nia patrze i sie zastanawiam co sie dzieje, gdzie ktos taki sie uchował, dla mnie strój galowy to strój galowy a nie cos co nosisz od pon-ndz a co do tych butów na obcasie: to jest jakis dramat jak wychodzi dziewczyna w butach z 15cm i przed każdym krawężnikiem zatrzymuje sie robi ogromnego kroka zatrzymuje sie i idzie dalej, tzn. idzie, chwieje sie jakby halny napierdzielał a ja dziś zrobiłam jakies 12km na rowerku, myslalam ze mnie koleżanka zabije miedzy czasie ale przezylam i jestem off;P |
|
|
|
#3111 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Ale poniżej 30, to nie zdezynfekuje WTF?? |
|
|
|
|
#3112 |
|
Rozeznanie
|
kawa- o no właśnie tak, ta powinien wygladac stroj galowy, no ewentualnie tak te buty na platformach mozna wybaczyc ale tylko wtedy kiedy potrafi w nich chodzić no i tez te platformy z umiarem wysokości
|
|
|
|
#3113 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie przed chwilą wyczytałam w metrze, że polecają tam dojechać tramwajem 27 bodajże. Za chwilkę wróci mąż i go będę namawiać na komunikację miejską. Och, ja kocham klimat koncertowy Bramy już otwarte, za godzinę wchodzi pierwszy zespół, ale my planujemy pojawić się tam około 18. Najbardziej nas interesuje Meta, która wchodzi dopiero o 21 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przebiłaś mnie ![]() Ma-sa-kra. Ja mam ogromną nietolerancję na ludzi otyłych. Uczulenie wręcz jakieś. Cytat:
Śnieguś, byłam w okolicach w okolicach skrzyżowania Jana Pawła z Solidarności. I zgadnij, co się stało
|
|
#3114 |
|
Konto usunięte
|
1 kolaż -chyba wiadomo o co chodzi.
2 zdjęcie dzisiejsze bohomazy. |
|
|
|
#3115 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Do tych obcasów to komiczne jest. Sztywne nogi, wupety kuperek hahaha. Ja sie na bal u Młodej uparłam i nie pozwoliłam na szpilki. Miała takie 4cm. I wystarczyło uważam. Po co się katować i wyglądać śmiesznie? roweeerek kocham Szczególnie mój już nie taki nowy bo dwuletni.
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3117 | |||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
27 na pewno nie. Ono do Cmentarza Wolskiego dojeżdża. To nie ta strona Bemowa. Tam dojedziesz: 23,24,28,E2, 122,167, 171 Cytat:
Taak.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
To tuz koło mnie [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34024050]1 kolaż -chyba wiadomo o co chodzi. 2 zdjęcie dzisiejsze bohomazy.[/QUOTE] Łaadne Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-05-10 o 15:47 |
|||||
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
własnie widzę, ze malinka wygrała konkurs u orlicy
![]()
|
#3119 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34024050]1 kolaż -chyba wiadomo o co chodzi.
2 zdjęcie dzisiejsze bohomazy.[/QUOTE] ladne, ladne ![]() wypadalo by i mi cos dzis zmalowac, ale nie wiem czy bede miala sile jak wroce przed 20 do domu
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

zawsze mnie zastanawia czy tacy ludzie myślą,że wyglądają normalnie czy po prostu im to zwisa i powiewa
Oby obeszli się z nim z szacunkiem należytym na poczcie
w takim razie pytałam o Zakusa vol 2 ,edycja limitowana
byłam pewna, że Rodzynka...
dziękuję ślicznie!

jutro rano zajrzę, dziś już chyba nie będę nigdzie wychodzić.

zdajesz sobie sprawę, że boję się panicznie kosmetyczek i będę cię wykorzystywać przy każdej możliwej okazji bo jednak jestes znajoma itp 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)