|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
Tż już poszedł. Coś się dzisiaj nie mogliśmy dogadać
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Hej Dziewuszki
Nadrobiłam, ale tak pobieżnie i nie cytowałam Sayuri cudna kieca ta z H&M ![]() Nabazgrałam Wam co nieco w klubie, ale to jakby się którejś nudziło Nić poważnego ![]() Tż pojechał do domku i siedzę z mamą Tzn mama ukradła mi netbooka i gra ostro w pasjansa, a ja na laptopie ![]() Na kolokwium rano nauczyłam się w 15 minut przed wejściem do sali i coś tam nabazgrałam I tak mam z poprzednich kolosów same oceny D (tak, tak nasz prowadzący z tego przedmiotu ma amerykański sposób oceniania ) czyli 3,5 i tylko jedno A, czyli 5 więc nie zależy mi :P Chorego parcia na stypendium, jak ludzie u mnie na roku nie mam Byle zdać
|
|
#933 | ||||
|
Rozeznanie
|
sayuri_69 - super kieca... Mierz i bierz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój TŻ właśnie wyjeżdża. Mam nadzieję, że nam pójdzie lepiej. Tym bardziej, że spotkamy się tylko jutro wieczorem i może w sobotę (chociaż znając moją wybuchowość może być różnie, a ostatnio jakoś podminowana jestem) Cytat:
Dziwny gość Posiedzę na chwilkę, mogę?
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
owieczka, chyba ciebie miałam zapytać (podczytywałam sobie cichaczem was w pracy) gdzie studiujesz? na jakiej uczelni? bo rozumiem ze administrację?
pooglądałam sobie suknie ślubne PMek 2012. są gusta i guściki. i po obejrzeniu fotek stwierdziłam, że będę w swojej prawdopodobnie wyglądać jak wieloryb zdecydowanie nie da sie ukryć masywnych ramion...widziałyście że mają one kalendarz urodzinowy> może byśmy też sobie coś takiego założyły? a jest tu wogóle ktoś z 89 r?
|
#935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas też jest
aparatka -> ![]() góra: 2.05.2012 dół: 5.06.2012 Edytowane przez _owieczka_ Czas edycji: 2012-05-10 o 19:01 |
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
taa to przegapiłam..
o tak myślałam. i jak tam jest> w październiku mamy iść tam na magisterke z administracji z TŻtem ale zaczynamy się wahać... ostro tną? boję się że nie podołam a jeszcze chcą tyyyle kasy za semestr
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dowiem się w poniedziałek, ale raczej zdałam a resztę kolosów mam zdane
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zerówki są zawsze z konsekwencjami. Co jeszcze... Opłaty: idąc na trzeci rok dowiedzieliśmy się, że nasze czesne wzrośnie o 500 zł. Z dnia na dzień. Protestowaliśmy, pisaliśmy do gazet, zgłaszaliśmy Rzecznikowi Praw Studenta i Prezesowi UOKiK - szum ustał, opłaty zostały Ogólnie wśród moich znajomych to tylko garstka chce kontynuować tam naukę, reszta ma zamiar spiep.rzać jak najdalej... Coś jeszcze chcesz wiedzieć, to pisz śmiało.Gdybym ja wiedziała, że tak nas załatwią z pieniędzmi, to bym od razu poszła na prawo. Taniej by mnie to wyszło, a materiałem do opanowania praktycznie się od nich nie różnimy.
aparatka -> ![]() góra: 2.05.2012 dół: 5.06.2012 Edytowane przez _owieczka_ Czas edycji: 2012-05-10 o 19:09 |
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz napisać o co chodziło?
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
owieczko a studiujesz dziennie czy zaocznie (tam chyba nie ma adm dziennej?) ja sie w zeszłym roku obroniłam na xxxx i mamy zamiar iśc właśnie tam gdzie ty...ale mój TŻ miał już tam przygode z prawem i niezbyt to wyglądało. w tym momencie zastanawiamy się czy nie pójść choćby na stos. międzynarodowe na jakąś inna uczelnie ale to bedzie studiowanie dla papierka... jestem w kropce.
naprawdę jest tylko jeden termin? co prawda całe studia na razie udało mi się przejść bez poprawki ale czasami miałam faktycznie szczęście. a słuchaj uczył cię prawa pracy prof. x lub jego asystentka? aaa i czy są ćwiczenia czy tylko wykłady?
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2012-05-10 o 20:24 |
|
|
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tym, że co chwilę będziecie słyszeć, że "w sumie jesteście tylko administracją, nie to co prawo" bla, bla, bla... Ogólnie jesteśmy traktowani jako studenci tej drugiej kategorii. Co do egzaminów to powtarzam - tak, na prawdę jest tylko jeden termin poprawki. Tak pisze w regulaminie i na prawdę na palcach jednej ręki mogłabym Ci policzyć ile egzaminatorów zrobiło cichy drugi termin Z prawa pracy wykładała u mnie dr T (ćw. prowadziła mgr Cz). Miałam u niej ustny (u T). Przekosiła mnie z kodeksu wzdłuż i wszerz. Ale ogólnie bardzo sympatyczna kobitka. Niestety dosyć sporo ludzi miało u niej warunki. Z niektórych przedmiotów są ćw. Od drugiego roku mieliśmy prowadzone, wypadały po 4 ćw na każdy semestr. Teraz, na ostatnim semestrze mamy "tylko" dwoje ćwiczeń (publiczne prawo gosp. i postępowanie szczególne). marta1881 - dołączam się do prośby dastin
aparatka -> ![]() góra: 2.05.2012 dół: 5.06.2012 Edytowane przez _owieczka_ Czas edycji: 2012-05-10 o 20:34 |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę nie cytowac
Edytowane przez marta1881 Czas edycji: 2012-05-10 o 19:39 |
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
publiczne prawo gospodarcze
coraz bardziej się przekonuję, że chyba podziękuję tej uczelni... i tak nie pracuje w zawodzie... a zajęcia mieliście w wydziale czy mieliście gdzieś dojeżdżać? (tak naprawdę byłam zapisana do was zaraz po maturze, ale dostaliśmy info ze zajęcia są w Chorzowie prawie i dzień przed końcem rekrutacji przenieśliśmy papiery właśnie na xxxx) marta uda sie następnym razem, czasem niestety tak bywa,, a to by była praca w zawodzie? http://centrumobraczek.pl/p,718,obra...-model-zst-04f obrączki w moim stylu, tż z czego pamiętam też akceptował
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2012-05-10 o 20:24 |
|
|
|
#946 | |
|
Rozeznanie
|
Oj szkoda....
![]() Cytat:
![]() Byłam pierwszym rocznikiem, który nie musiał dojeżdżać (ale zajęć na pierwszym roku nie mieliśmy na naszym wydziale, tylko na wydziale matematyki i fizyki bo aule były większe). Ale wiem, że poprzednie roczniki musiały jeździć. Gdybym miała dojeżdżać, pewnie też bym się nie zdecydowała... Chociaż w sumie wynajmowałam mieszkanie w centrum miasta, nie miałabym problemów dojechać do Chorzowa. Tym bardziej, że miałam tam praktyki na poprzednim kierunku, więc troszkę znam to miasto (ale tylko odrobinkę) Pomyśl o zarządzaniu na politechnice (filia w Zabrzu) Mnie koleżanka namawiała. Może gdybym miała pracę i kasę to bym się skusiła...
aparatka -> ![]() góra: 2.05.2012 dół: 5.06.2012 Edytowane przez _owieczka_ Czas edycji: 2012-05-10 o 19:36 |
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Marta- Przykro mi
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Tak,praca w zawodzie...
Edytowane przez marta1881 Czas edycji: 2012-05-10 o 19:50 |
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
owieczka ja pisałam z prawa pracy
![]() marta o to naprawdę sporo, też by mi było szkoda w takim razie... dastin jestem za klasyką, ale przymierzyliśmy z tżtem klasyczne, lekko zaokrąglone obrączki i nasze palce wyglądały jak parówki dlatego też nie zdecydowałabym sie na kupno obrączek bez mierzenia. i żadnych wzorków i łączenia kolorów!
|
#950 | ||
|
Rozeznanie
|
Marta - Kurcze, taka okazja! Szkoda, na prawdę szkoda
![]() Cytat:
Cytat:
aparatka -> ![]() góra: 2.05.2012 dół: 5.06.2012 Edytowane przez _owieczka_ Czas edycji: 2012-05-10 o 19:47 |
||
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
My jako jedyni jeszcze obrączek nie mierzyliśmy?
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jedno pytanie owieczko i moja ciekawość zostanie zaspokojona. u kogo piszesz pracę? może znam?
marta my jeszcze nie kupujemy. ale mieliśmy okazję mierzyć kogoś nowe obrączki. i dobrze, bo wiemy co nam nie pasuje
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2012-05-10 o 19:48 |
|
|
|
#953 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dr R. B. Masakra...
aparatka -> ![]() góra: 2.05.2012 dół: 5.06.2012 Edytowane przez _owieczka_ Czas edycji: 2012-05-10 o 20:01 |
||
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
My na razie bez zmian uparliśmy się na te obrączki z odciskami paluchów
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko!! znam! miałam z nim właśnie m.in ten przedmiot! mimo lekkiego podejścia do życia nigdy bym sie nie zdecydowała. koleżanki piszące u niego miały mega problemy z nim, nie pojawiał się, nie miał czasu, nic im w pracach nie poprawiał i nie wiedziały na czym stoją.
ok, dziękuję za udział w przesłuchaniu
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już po pierwszym spotkaniu czułam, że to będzie masakra z nim... I teraz to wiem na 100%. Jeśli coś od niego chcę się dowiedzieć, muszę zapindalać na uczelnię. Albo go złapię, albo nie. Maili i telefonów nie uznaje. Do obrony nie daje zagadnień, człowiek idzie w ciemno. Gdybym prędzej wiedziała jaki jest, miałabym szansę zmienić promotora. Teraz już mi szkoda czasu. Chcę skończyć ten kierunek i sobie po prostu pójść stamtąd... ![]() Proszę bardzo Przynajmniej mogłam sobie ponarzekać i sobie ulżyć
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
my zaś mieliśmy zapisy kto pierwszy ten lepszy. już o świcie pod dziekanatem ustawiała się kolejka. i tak najbardziej wspólczuję tym którzy pisali z historii adm u prof C. (może znasz). a co do twojego promotora, to dziewczyny sie od niego wypisywały w trakcie bo mówiły że to nie ma sensu..
|
#959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas mój promotor prace sprawdza bardzo dokładnie, wszystkiego się czepia. Ale fakt faktem nie pomaga w niczym. Nie poda ustaw na których masz się opierać, nie poda literatury gdzie szukać infirmacji... Nic, po prostu nic. Jesteśmy zdani sami na siebie. On tylko mówi, czy to co piszemy jest dobrze czy źle Ps. W poście pod nr 945 została Ci nazwa uczelni, edytuj jeśli nie chcesz żeby została na forum Ja już usunęłam ze swoich cytatów
aparatka -> ![]() góra: 2.05.2012 dół: 5.06.2012 Edytowane przez _owieczka_ Czas edycji: 2012-05-10 o 20:29 |
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak, u nas wszyscy ściągali, inaczej do dziś bym zdawała te historie...
w sobotę tż robi urodziny. jutro piekę mu ciasto-kopiec kreta
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

fotkę wrzucę na pewno, ale po weekendzie, bo na razie nie mam czasu umyć włosów i ich tak perfekcyjnie ułożyć jak miałam wczoraj
chciałam Was za to zapytać, co myślicie o takiej sukience na wesele?
moja mama twierdzi, że jestem młoda to jasne mi pasuje i kolor jest ok, ale jak usłyszę więcej głosów na tak to pójdę kupić 

Nić poważnego
No ale nic.
Jak tak można, powinien trafić na takiego gościa, może oduczył by się. Swoją drogą mój Tż użera się teraz z gościem, który wjechał mu w zderzak na parkingu i uciekł
. Na szczęście był monitoring i policja zabezpieczyła nagranie...
zdecydowanie nie da sie ukryć masywnych ramion...

Z tym, że co chwilę będziecie słyszeć, że "w sumie jesteście tylko administracją, nie to co prawo" bla, bla, bla... Ogólnie jesteśmy traktowani jako studenci tej drugiej kategorii.