|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
biegam dla Zabawy
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecacie? Może konkurować z TBS?
|
|
|
|
|
#4113 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
I mi bardzo smakuje pasztet z żurawiną. Leży w lodówce tam, gdzie wędliny i parówki. Za to mleczko królewskie - obłędne, poezja smaku
Wczoraj zeżarłam cały rządek Pyszna czekolada, która elegancko odchodzi od pianki a ta jest zwarta i mocno waniliowa Pozdrawiam |
|
|
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie może jakieś doświadczenia z walizkami z Lidla? Właśnie jestem na etapie poszukiwania
|
|
|
|
#4116 |
|
Raczkowanie
|
Melduję, że wydałam dzisiaj 100zł w Lidlu na PIERDOŁY z oferty czasowej, których wcale nie potrzebuję
. Jakoś same mi wpadały w ręce... ![]() - puder - cienie - tusz pogrubiający - błyszczyk transparentny - podkład - maszynki do golenia - wkładki do butów - rajstopy - chusteczki peelingujące - odświeżacz powietrza (patyczki) ![]() Już wiem, że wrócę po zapas chusteczek peelingujących. Szkoda, że u mnie tylko jeden zapach .
|
|
|
|
#4117 |
|
Raczkowanie
|
Nie kupuję nic w TBS ze względu na ceny, ale to masełko jest niezłe. Mam porównanie z truskawkową Naturią, to wchłania się równie szybko i nie pozostawia tłustego filmu, do którego lepią się paprochy z ubrań. Zapach mógłby być mniej słodki, jak otworzyłam to pomyślałam jak Mort z "Pingwinów": "maaaango, słodkie mango"
Dwóch pozostałych nie wąchałam, bo nie chciałam otwierać słoiczka w sklepie.Aha, słoiczek jest bardzo estetyczny, ale na szczęście nie jest ze szkła - to taki plastik jak na kieliszki. Kupiłam sobie kapcie-balerinki, super sprawa. Ładne, nie spadają, jak dla mnie jedyne balerinki, w których mogę chodzić
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Dziewczyny słyszałam że wino w Lidlu jest smaczne-jakie polecacie?
(tylko wiecie-na studencką kieszeń
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja chyba kupię wszystkie 3 masła.. mam tyle smarowideł do ciała ze aż strach ale to silniejsze ode mnie
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cienie też wpadły mi do kosza
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4123 |
|
Konto usunięte
|
też zajrzałam dziś do Lidla. skusiłam się na cienie, wybrałam dwójeczkę brązową. do tego dorzuciłam dezodorant do stóp, nie znam, ale tani jak barszcz, więc warto wypróbować. na cienie skusiłam się po obejrzeniu tego filmiku.
ciekawa byłam pomadki w najjaśniejszym odcieniu, ale nie było już ani jednej sztuki. |
|
|
|
#4124 |
|
Zadomowienie
|
Też mnie kusiły cienie "kawowe" ale ten jasny jakiś szary mi się wydawał w sklepie a takie mi nie pasują...
Ale za to skusiłam się na krem do rąk Suhada Ładnie pachnie.
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie mieć jednego . Chociaż jak pomyślę o wykończeniu jednego paskudztwa Tołpy to..Cytat:
. Teraz mam chyba 6 i tak je lubię, że aż żal mi ich używać . Dziękuję za to co napisałaś, to, że nie pozostawia 'filmu' jest dla mnie najważniejsze . Nienawidzę tego uczucia, czasem jak rano wstaję, mam wrażenie, że się lepię . Mam ochotę na to mango z Lidla Jak będzie w weekend to sobie sprawię, a co!
|
||
|
|
|
#4126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
LadyI, ja też tego lepienia nienawidzę, dlatego zawsze to podkreślam
|
|
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4128 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Szczerze mówiąc to kolorowy żaden mi się nie spodobał, bo wszystkie były jakieś błyszczące, z drobinkami... http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_26773.htm Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla pewności, jeśli chcesz to przy najbliższej okazji spiszę w Lidlu nazwy tych, co piłam i ich ceny, ale zazwyczaj brałam albo według opisu albo według promocji
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takich sloiczkach jak masla Cien mialam maslo avonu tyle ze mniejszą pojemnosc i teraz wykorzystuje je na odzywki do wlosów fajna sprawaMnie tez kusi mango ale znowu uwielbiam czekoladowe balsamy i kokosowe tez więc obawiam się że wyjdę z 3 słojami...
|
|
#4131 |
|
Rozeznanie
|
jestem za !!!!!!!!!!!
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), mango i wiele innych. Używałam ich też całą ciążę i udało się uniknąć rozstępów ![]() Z Lidla jeszcze nie używałam żadnych kosmetyków ale po obejrzeniu filmiku skuszę się na cienie i wypróbuję też mango. |
|
|
|
|
#4134 |
|
goniąca własny ogon..
|
Jadłyście twarożki z ananasem albo ten z orzechami? Smaczne są? Teraz są w promocji, ale nie mogę sobie wyobrazić smaku
One są takie jak serek homogenizowany czy raczej jak serek wiejski czy raczej jak jogurt czy raczej jak co? |
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Łeee nie mogłaś napisać, że beznadziejna
Dziś patrzyłam, ale zostały same takie sobie kolory, ja chciałam ten Coral coś tam, ale już nie było Ciekawe czy mają jeszcze inne kolory na magazynie (na pewno nie)
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Też jestem za
I nawet przez moment wydawało mi się, że była promocja - jakieś lody w czekoladzie za 1,11? Ale okazało się, że to takie zwykłe, a te z dodatkami po normalnej cenie...Swoją drogą - dobre te "zwykłe"? (z wyglądu mi się z bambino skojarzyły )---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
a konsystencja - taka "twarożkowa", z grudkami małymi
|
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
A ja będąc dzisiaj na zakupach w Lidlu nieźle się wkurzyłem! Jedna z klientek pytała ekspedientkę czy dostanie świeżego łososia, ponieważ dzisiaj jest piątek, a w piątek reklamujecie świeże ryby w Lidlu. Ekspedientka popatrzyła na swoją koleżankę, uśmiechnęła się i ostentacyjnie odpowiedziała " słyszałaś o czymś takim?! pierwsze słyszę ( tutaj znowu ironiczny uśmiech), czasem łosoś bywa, ale to rzadko a czegoś takiego to nie ma". Po oddaleniu się klientki od kasy ekspedientka postukała się po głowie do koleżanki. Czyli że co - świeżych ryb nie ma w ogóle, czy nie w każdym Lidlu?! I pracownice sklepu nic o tym nie słyszały?! Bo jakoś wierzyć mi się w to nie chce...
Coś mi się wydaje, że z tym jest tak, jak z niektórymi produktami u mnie w biedronce - pracownicy sobie je "odkładają". |
|
|
|
#4138 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
![]() DudiBoy chowają chowają skoro z niektórych fajnych fantów o siódmej rano jest jeden lub dwa egzemplarze w dniu promocji. No nie wierzę by na cały sklep dostarczyli tak mało ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
|
|
#4139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
użyłam dziś cieni- bardzo delikatne są, ten jasny imo nie ma w sobie nic z szarości. |
|
|
|
|
#4140 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zinafandel jest dzisiaj w promocji - 11,49 - sama wzięłam bo akurat to winko bardzo lubię ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Myślałam że mają jakąś oddzielną lodówkę tak jak w innych sklepach a ja do tej poty nigdy nie kupowałam ryb w L.---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Dzisiaj też wreszcie pojawiły się u mnie te wychwalane przez Was pasztety z żurawiną - dojechały dopiero dzisiaj
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

) rożki maślankowo-cytrynowe? W ubiegłym roku bardzo mi zasmakowały 

i jakoś nikt poza mną się nimi nie interesował 
Wczoraj zeżarłam cały rządek
Pyszna czekolada, która elegancko odchodzi od pianki a ta jest zwarta i mocno waniliowa 
.

. Mam ochotę na to mango z Lidla
Ciekawe czy mają jeszcze inne kolory na magazynie (na pewno nie)