|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Cytat:
extra !
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko się witam w nowym wątku i mykam na kolację
![]() Niedługo wracam! |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
Jestem po wizycie u swojej gin i mam mieszane uczucia ![]() Badanie na fotelu było długie i tak głęboko naciskała jak nigdy Ostatecznie stwierdziła,że na szczęście kanał rodny jest zamknięty (ufff...). Ale kazała mi zwiększyć magnez do 4x2 i brać cały czas nospę lub buscopan 3x1 No i oczywiście luteinę. Nie kazała mi leżeć, ale mam na siebie uważać i jak będę się źle czuć, to mam dzwonić.Jestem niemile zaskoczona, bo poza niedzielnym skurczem w górnej części brzucha, czuję się ostatnio na prawdę ok. A jednak nie wszystko jest ok. Szyjki niestety nie zmierzyła ![]() Idę doczytywać końcówkę wątku
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Prince_polo i Kasik_12 gratuluję udanych wizyt i słodkich maleństw
mój synek nie chciał dziś buziuni pokazać, zasłaniał się rączkami![]() Koglus - witam nową mamusię ![]() agusiaaaa1234 trzymaj się kochana ooolllccciiiaaa trzymam kciuki za Ciebie i Oskarka ![]() zielone biedronkowe body są cudne |
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#68 | ||
|
Wtajemniczenie
|
witam i ja w nowej części
![]() pędzimy,że hej ![]() ja dzis od 6 na nogach i na wyjezdzie niestety musze naniesc poprawki w mgrce, ale nie dziwie sie bo moja promotorka poprawia sama siebie ehhh, ale zalatwilam juz większość papierowych rzeczy na uczelni a przy okazji kupilam niuni body z napisame " księżniczka tatusia" i spiszki z nap " będę taka jak mama" hehe![]() Cytat:
![]() Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#69 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażesz sukienkę na sobie? ![]() Cytat:
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Śliczne ciuszki, a w suience pewnie lepiej się będziesz prezentowała niż modelka ze swoją figurą
Cytat:
![]() O jak super Ci się udało, Rozalcia coś fajnego dostanie..mała szczęściara rośnie ![]() O jaki już z niego duży męższyzna fajnie ![]() ale źle też nie jest, poprostu oszczędzaj się i odpoczywaj |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#74 | ||
|
Raczkowanie
|
Wreszcie udało mi się nadrobić te 10 stron a nie było mnie na wątku zaledwie 15h
![]() Dziękujemy Wam wszystkim za gratulacje. Cieszę się, że mam to usg już za sobą ![]() Cytat:
Cytat:
pewnie gdyby miała jakieś wątpliwości odnośnie dłg to by ją zmierzyła.Princuś a gdzie masz zdjęcie Rozalki, którym się tak mamusie zachwycają? Tez chcę zobaczyć niunię ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamcie Melduję się w X części
Wyszłam na chwilę na zakupy i liczyłam, że załapię się na końcówkę IX, ale wracając zahaczyłam o rynek i spotkałam znajomych. Musiałam zostać na piwku - znaczy dla mnie soczek. Po chwili dołączył do nas małż i dopiero co wróciliśmy do domu. Z tym, że ja leże w sypialni bo trochę słabo się czuję, a małż ze znajomymi w dużym pokoju pije winko Jednak nie czuję się na tyle słabo, żeby zostawić odłogiem wizaż ![]() Zakupy zrobiłam wielkie bo kupiłam niedrapki dla Amelki Nic więcej ciekawego nie widziałam.Teraz ponadrabiam zaległości
|
|
|
|
#76 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
super zakupy,ubranka słodkie,a sukienka śliczna,koniecznie wklej zdjęcie na sobie napewno będziesz pięknie wyglądała!Cytat:
|
|||
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Witam się tylko w nowej części i zmykam. A jutro bedę nadrabiać i się udzielać. Buziaki
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale wy pędzicie, parę godzin mnie nie ma a wy już na nowym wątku gadacie
![]() Zrobiłam dzisiaj tą glukoze, pół kubka wypiłam bez cytryny a potem żeby musiałam wcisnąć cytryne, wiem że nie powinnam ale inaczej nie dałabym rady.Ja wogóle słodyczy nie jem ani nie słodzę więc taka dawka cukru dla mnie to była zabójcza do wypicia. Jutro zazdzwonię po wyniki, po wypiciu jakoś wytrzymałam 2 godz, więc oprócz wypicia tego świństwa nie było tak źle. Wczoraj 2 godz oglądałam koszule do porodu na allegro, dzisiaj śpiochy i bodziaki i nic nie kupiłam Dziś z niunią zaczynamy 28 tydzień. Gratuluję wszystkich udanych wizyt
|
|
|
|
#79 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratuluje28 t.c
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh.. aż mnie ciarki przechodzą na samo wspomnienie![]() gratulacje z okazji kolejnego rozpoczętego tygodnia ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Drogie mamcie z jakiego materiału kupujecie kocyki dla dzidzi.. bawełniane? |
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
ojej i sie spoznilam znowu
![]() odpisuje tutaj: hanjah juz wczesniej pisalam, ze synus sie non stop wtula w brzuch. Pokazuje, ze tam jest dzidzia. Ciagle daje buziaczki. Oczywiscie przy tym wszystkim jest mega niedelikatny ![]() Nie wiem na ile rozumie, na 100% nie wie DOKLADNIE o co chodzi. Ale rozumie ze dzidzia jest w brzuchu Pisalam jak ostatnio chcial dzidzi oddac swojego starego gryzaczka (ktorego juz nie uzywa ho ho) i kombinowal jak tej dzidzi podac gryzaczka - chcial wsadzic przez pepek
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
![]() Ciastek Rozalka jest śliczna! Kasik, deserku gratuluję również pomyślnych wizyt! Mandi a Ty musisz mieć taką dobrą pamięć? Hihi Mi się nie podobają moje zdjęcia z tego dnia a żadnych plenerowych nie robiliśmy. Ogólnie to mamy tylko takie zdjęcia zrobione przez znajomych.karolka dziękuję Ja do kołyski jeszcze nic nie mam... Olcia kontroluj wszystko ale pewnie synuś będzie drobniutki więc tylko pozytywne myśli w głowie pielęgnuj ![]() Irmusia a kiedy masz kolejną wizytę? Skoro lekarka nie panikuje to chyba jest dobrze? A jak maleństwo? phdwao super zakupy! |
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam na nowym wątku
Ostatnio udzielam się mniej niż zwykle, ale coś weny mi brakuje i w ogóle... ![]() Cały czas podczytuję i wiem, że było sporo wizyt i najczęściej były to dobre wieści .Witam także nowe mamusie .
|
|
|
|
#86 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super, że wszystko wzorowo Lepiej, żeby nie Jedna część zajmuje ok 2 tygodni więc na rozpakowywanie mamy jeszcze czas Cytat:
![]() phdwao ciuszki dla Małego śliczne A w sukience powalisz rodzinkę na kolana Cytat:
NO raczej nie poszła tego opijać, pewnie lada moment się odezwie Cytat:
Tym bardziej, że w ogóle nie jesz słodyczy - czego osobiście Ci zazdroszczę. Ja bez słodyczy nie umiem się obejść ![]() Koszule kupiłam w jakimś sklepie miejscowych - jedna byle jaka, za jakieś 17 zł. Jeśli nie znajdę nic gorszego , tańszego to będzie do porodu. I mam jedną taką fajniejszą Poza tym kupię sobie jeszcze dwie piżamy z krótkim rękawkiem i nogawkami. Do szpitala też się nada, a potem będę ich używać w domu do spania. Bo koszul w domu to nie będę używać.Idę poczytać stary wątek
|
|||||
|
|
|
#87 | |||
|
Zadomowienie
|
O rany, dopiero teraz was nadrobiłam
Co weszłam na wątek, to coś mnie odrywało od kompa - a to na pół godziny, a to na trzy ![]() Cytat:
Cytat:
wow - to już kawał chłopa! ![]() Cytat:
/anyway, Maciejka_, ładnie to tak nabijać się z brzemiennej koleżanki? ![]() Jak to co będę kupować? przybory szkolne chociażby choć Biedronki u nas nie ma, to i ja nie opadłam się dziś szmatkowym zakupom - kupiłam dziecku bluzuńcię (jest kremowa, nie biała) i trzy pary takich galotów (+brązowe, nie było zdj. na stronie) - na pół roku, do raczkowania ![]() Wstawiłam też dziś pierwsze ubrankowe pranie, bo jak sobie pomyślę, że za 3-4 tygodnie moje dziecię może się wykluć (i już nie będzie wcześniakiem), to zaczynam mieć wrażenie, że jest już krucho z czasem ![]() Aha - i byłam u okulisty. Zbadano mnie wzdłuż i wszerz, generalnie wszystko ok, tylko wada mi się pogłębiła |
|||
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś znów pokazałam tż jak mi brzuch faluje, a on do mnie: A to nie Ty???
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja już w X częsci naszego kochanego wątku mam licpcowo-sierpniowych
![]() Nie odzywa się bo sesja się zbliża. W środe raczyli nas poinformowac ze w sobote przed 8 mamy egzamin. Także mam teraz niezly sajgon Ogólnie dzis nie za dobrze się czuje, chyba te nagle zmiany pogody okropnie na mnei wplywaja. Jutro ide do gina i bede miec usg, juz nei moge sie doczekac zeby zobaczyc moej kochane malenstwo. No a tak w ogole to gratuluje udanych wizyt, zycze powodzenia na jutrzejsze wizyty i teraz uciekam dalej sie uczyc
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za sesję i za USG
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

Adaś w 30 tc waży uwaga 1777 gram

ehhh, ale zalatwilam juz większość papierowych rzeczy na uczelni

Dopiero 6m-c a ja już mam dość
musiałam wcisnąć cytryne, wiem że nie powinnam ale inaczej nie dałabym rady.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i za sesję i za USG