|
|
#871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Cytat:
![]() do Sz. na te dwa dni. przenocować. jest pokaz sztucznych ogni Cytat:
To teraz napisz kolejną ![]() Dzięki dziewczyny za gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Rusałka, ty nas nie podczytuj tylko napisz co u Ciebie słychać
|
||
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, na Pyromagic się wybierasz
Bardzo warto Mam kanapę w salonie do udostępnienia, da się nawet na niej spać Pewności nie mam co będę robić wtedy, ale wstępnie mogę Ci nocleg zapewnić i jakąś opiekę artystyczno-kulturalną też Muszę tylko P. zapytać co on na to.
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, ja się tak wstępnie wybieram na razie :P . dokładnie to wszystko będzie od funduszy zależeć
|
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przecież macie też kindle ?my z Mateuszem dziś spacerowaliśmy 2 godziny za kółkami i jakimś kablem do robota, który ma za zadanie z kolegami stworzyć i zaprogramować, kupiliśmy sobie w nagrodę sorbet z carte d'or pomarańczowy i jest naprawdę smaczny chociaż Mateusz czuł posmak mleka bo ma białko mleka w składzie i nie jest tak twardy jak Grycanki |
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Pyromagic warto zobaczyć, takie fajerwerki to za granicą są a nie u nas a w tym roku mają się pokazywać zwycięzcy z lat poprzednich, więc już na pewno będzie na co popatrzeć
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
błagam weżcie mnie walnijcie i powstrzymajcie
wpadlam w szalenstwo zakupowe i nie moge sie powstrzymac
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
To kup 4, mi daj jedna
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Choji gratuluję zdania egzaminu
. U mnie samochodowych perypetii ciąg dalszy. Prawie się dzis spóźniłam na zajęcia bo dojechałam na czas,ale nagle zaczęło mi parkowanie nie wychodzić, chociaż zawsze to umiałam. Masakra, juz mi się nawet na płacz zbierało. Na szczęście koleżanka mi pomogła i było już ok . Ogólnie to nie był dobry dzień, nic mi nie wychodziło, koleżanka mi tak nagadała na temat pewnej rzeczy że jeszcze teraz siedzi mi to w głowie
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
WOW! Dostałam 400zł z pzu za zabieg mój! :| :| :|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Był TŻ dostałam różę od niego i poszliśmy na spacerek do parku i na lody![]() Pony wow fajnie
|
#884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podobno tylko w kilku bankach brak historii kredytowej jest traktowany negatywnie. Wymienił właśnie WBK, PKO BP (bo pytał, gdzie mamy konta). Ale ja się nie znam, mówię tylko to, co on nam powiedział, może ściemniał ![]() edit: aha, no i powiedział, że jeśli w grę wchodziłby wyższy kredyt, niż chcemy uzyskać, to i w innych bankach miałoby to znaczenie, ale przy takim kredycie i dość dużym wkładzie własnym tylko kilka banków może robić problemy. Cytat:
![]() Cytat:
ja dziś poszłam na zakupy kosmetyczne, nakupiłam rzeczy te rybki mam jutro do odbioru w aptece. uznałam, że wypadałoby mieć choć jedną sukienkę na lato i poszłam przymierzać. jedna w reserved leżała na mnie super i w ogóle To tyle u mnie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-05-10 o 21:42 |
|||
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze jak mam trochę czasu to nie ma tu ruchu;P
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, czy ta sukienka była taka czarno-biała bawełniana do przewiązania w pasie? Bo na mnie taka w Reserved leżała super, ale też zastanawiam się ze względu na cenę... Ale jak pochodziłam po sklepach, to ciężko teraz cokolwiek kupić taniej w dość dobrej jakości.
Jak mi się nie chce odstawiać na jutro na tą debatę, że szok... wstanę o 6, wyjdę z mieszkania o 7, a wrócę nie wiadomo o której (teoretycznie powinna zakończyć się 15-16) Motyl, puść wodze weny twórczej i zasyp nas wielkim postem ![]() Poza tym chyba TŻ zaczyna wreszcie myśleć o tym, o czym powinien myśleć non stop, 24 na dobę od jakichś 3 lat Coś żartowaliśmy i wysłał mi na gg linki do kilku seksownych strojów ( jakaś policjantka itd.), na co ja stwierdziłam, że nie będę nosić dla byle kogo tylko dla męża. Na co on: "czyli muszę się postarać w tym temacie jak chcę żebyś takie ciuszki nosiła dla mnie tak?". Potem coś temat dalej się potoczył, powiedziałam, że tylko mężowi będę robić dobrze ( ), albo przynajmniej komuś, kto zechce ze mną zamieszkać. On: "no to muszę się postarać widzę" Wiecie, ręce mi opadły. On się powinien starać od samego początku, a nie się nad tym zastanawiać
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-05-10 o 21:53 |
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Boniuuuu jaki mam dzisiaj rozlazły dzień.
Myślałam, że sobie chociaż poprawię humor tutaj a tu cisza. Niby nic się nie stało a tak jakoś do dupy się czuję. Chyba się stresuję jutrzejszym wyjazdem do Warszawy i tym, że Zwies okaże się grubym, obleśnym zbokiem
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ich pogięło :|jak ja za skręcenie nogi miałam 700 !!!
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa to polega na tym, że po zarejestrowaniu masz dostęp do 6000 książek i 600 lektur
![]() Padam z nóg ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() Tylko się bałaganu nie przestrasz
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
chyba powariowali...
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies wierz mi, że ja nie zwracam uwagi na porządek
![]() No, chyba, że jak będę spać na podłodze, to coś wyjdzie spod szafki i powie do mnie "mama"- wtedy ucieknę z krzykiem
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
med, sukienka nie była wiązana w pasie, miała kieszenie i dekolt w serduszko lekkie i była w paski czarno-białe
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Peach udało się pokrocić mydło
Dostaniesz ładniejszą połówkę
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po męczącym dniu
byłyśmy z mamą obejrzeć motory. Przejechałam się na SVce, po prostu orgazm... gdyby nie fakt, że zaliczyłam glebę oczywiście już dojechałam do gościa pod dom, zahamowałam. Nie chciałam zjeżdżać na podwórko, bo podjazd mieli taki, że z górki się zjeżdżało, a żeby wjechać, to trzeba było skręcić ostro, bo wjazd szedł pod kątem ostrym do drogi. No i zahamowałam u góry, stawiam nogę, a tu nie ma gruntu stanęłam na tej górce, a tam uskok (w który, bajdełej, wywaliłam zderzakiem beemki aż miło...), tak że było bum koncertowe jedną nogę lekko obtarłam, na drugiej siniak, ale nic się nie stało, tak że gites. Muszę się zastanowić dobrze, no i TŻa poradzić jak już wróci, bo kurde... no nieważne. Tak czy siak, objechałyśmy, wcześniej wstąpiłyśmy z mamą na obiad, ogólnie dzień bardzo miły i słoneczny ![]() TŻ w nocy koło 3 wysłał mi życzenia m.in. dobrego męża i gromadki dzieci, nie wiem, jak mam to rozumieć dzień po tym, jak mnie zrobił swoją żoną potem, co ciekawe, dostałam sms-a z życzeniami od G. ze 2 lata nie wysłałam mu ani jednego smsa, żadnych życzeń, nic. A rok temu na urodziny mi wysłał życzenia, teraz też (oczywiście wtrącając żart hermetyczny dość popularny między nami w "naszych" czasach). No ale podziękowałam grzecznie, miło z jego strony, że pamięta (zwłaszcza że siara, bo ja w tym roku o jego urodzinach zapomniałam ).Poza tym mam bóla i straśnie tęsknię za TŻem. Tadam. ![]() Pony, gratuluję zysku
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, a czy mi wybaczysz ? na śmierć o tobie zapomniałam! już od rana miałam ci to napisać :
Wszystkiego co najlepsze, samych szczęśliwych chwil z W., kupna wymarzonego dwukołowca Sukcesów z biznesem! Pięknej cery i włosów, wymarzonej wagi- wszystkiego bez wysiłku pełni zdrowia, dobrych kontaktów z wszystkimi! Sto lat ![]()
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
józia, masz urodziny?!
nie ma klubu i nie wiem teraz, kiedy kto się urodził NAJLEPSZOŚCI, KOCHANA
SZCZĘŚCIA! |
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście w czasie podróży nie zabrakło przygód ale i tak było przyjemnie i sympatycznie ![]() melduję się ale więcej nie nadrobię bo zmykam na film i do spania bo jutro znowu na cały dzień do pracy a jeszcze chyba nie odespałam podróży
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia, wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń - pracowych, motorowych i przede wszystkim tych miłosnych
Żebyś zawsze była szczęśliwa Witaj w gronie ludzi z ćwierćwieczem na karku
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Masakra.

To teraz napisz kolejną 
a przecież macie też kindle ?
13.03.2008
a w tym roku mają się pokazywać zwycięzcy z lat poprzednich, więc już na pewno będzie na co popatrzeć 

Sto lat