|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Dziewczynki zmykam, jestem padnięta
![]() Dobranoc, do jutra
|
|
|
|
#2012 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj siedziałam dwie godziny nad zamówieniem zaproszeń. A to tylko zaproszenia...gdzie tam podziękowanie dla gości, rodziców...nie mam jeszcze nawet toczku na głowę, za jakimś fryzjerem trzeba się rozejrzeć. Dobrze, że chociaż sprawy związane z salą załatwiają rodzice![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Smaka mi teraz narobiłaś, bo ja uwielbiam sos czosnkowy, szczególnie taki który robi mój Tż ![]() Śliczny maluszek!!! ------------------------------------------------- W końcu nadrobiłam wszystkie posty Teraz mogę spokojnie iść coś zjeść - choć czuję lekką zgagę - i pójść spać. Dziś powiedziałam sobie, że położę się wcześniej, bo wczoraj zapatrzyłam się na telewizję i poszłam spać przed północą.
|
|
#2013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
super wiadomościCytat:
Świetnie! ![]()
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem spac nie moge, moj tż wrocil przed 3 cia ze spotkania (na szcescie znam tych facetow z ktorymi je mial
) i tak mnie rozbudzil ze juz spac nie moglam, zasnelam o 5ej a teraz znowu sie zbudzilam i kiszka.zrsezta on i tak zaraz wstaje wiec bez sensu juz drzemka.---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki. Boże ile miałam nadrabiania, a nie było mnie tylko dwa dni
Nie dziwię się, że mamusie pracujące najzwyczajniej w świecie nie nadążają![]() Opowiem w skrócie co u mnie. Mąż już po operacji, zawiozłam go w środę, wczoraj przywiozłam do domu. W sumie zrobiłam 400 km. Troszkę bolała mnie głowa, no ale jak mus to mus. Teraz bawię się w pielęgniarkę, bo biedaczysko leży i ciężko mu wstawać. Boli go przeokrutnie, bo ma nawiercane kości, 4 dziury w kolanie, obcięte łękotki i Bóg wie co jeszcze.. Szkoda mi go No ale pomęczy się kilka dni, a później będzie tylko lepiej!Poza tym OK. Dziś mam wizytę na 16.15 także od rana jestem cała w skowronkach, bo tak mi się dłużyły te 4 tygodnie.. Trzymajcie za nas kciuki. Może uda się poznać płeć chociaż się nie nastawiam. Chciałabym wam wszystkim odpisać, ale to fizycznie nie możliwe. justa86 też wybieram się na targi do Warszawy, bo chciałabym obejrzeć wózki. Jakbyś znalazła program warszawski to podeślij linka, bo ja widziałam tylko ten z Krakowa.
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Dojotka Twoj tż twierdzi ze widzial na zdjeciu usg meskie rysy twarzy hehhe
)fajnemoj tz po obejrzeniu ostatniego zdjecia stwierdzil ze male ma moj nos zadarty hehehhe---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Rozeznanie
|
martaj i dorotka1987 gratuluje udanych wizyt
madzius90 trzymam kciuki za wizytę. o której masz? Bo chyba dobrze wyczytałam, że też dzisiaj Który Ci leci tydzień? Pozostałym dziewczynom duża Ps: Karola nieźle wciągnęła Cię praca! Wracaj do nas ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Ps 2: Jest już wątek mamuś styczniowych ![]()
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wizytę
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej ..
Od 6 na nogach..ledwo sie z lozka zwlekłam ..mdli mnie odkad wstałam .. głowa mnie boli . nie do zycia dzisiaj jestem .. A do 14 w pracy musze siedziec . Do tego przeokropnie boli mnie od wczoraj brzuch .. żadne kłucie ani skurcze , boli jak na okres . Taki tepy ból.. Oby szybko przeszedl bo sie denerwuje .. ![]() Zaraz lece podglądać co tam u mamus styczniowych .. dziwnie tak . dopiero co my dowiadywalysmy sie ze jestesmy w ciazy .. ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Narazie pustki .. tylko jedna mamusia .
|
#2020 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dobrze, że operacja się udała, oby szybko wrócił do siebie ![]() Cytat:
!Cytat:
Ale nie mam dziś wizyty Dopiero w środę
|
||||||||
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I skoro jest możliwość przebadania się to dlaczego z tego nie skorzystać? tymbardziej, że przecież HIVem można zarazić się nieświadomie, nie tylko podczas kontaktów seksualnych. |
|
|
|
|
#2024 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Zaraz się zbieram i jadę do pracy na chwilę, potem pakowanie małe i jedziemy na weekend do rodziców, bo mamy zjazdy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że program tych targów jest wszędzie taki sam, ale nie jestem pewna. Kurcze, tak żałuję, że nie mogę być wtedy tu gdzie mieszkam, pojechałabym do Warszawy
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- ojj mi tez teraz strasznie śmierdzi tłuszcz, dlatego to mój zawsze robi fryteczki : ) |
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie mam awersji do smażenia
|
|
#2027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko bardzo sie nie przeforsowuj. Ja zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytę![]() [QUOTE =DeKajka;34039352]Hej hej .. Od 6 na nogach..ledwo sie z lozka zwlekłam ..mdli mnie odkad wstałam .. głowa mnie boli . nie do zycia dzisiaj jestem .. A do 14 w pracy musze siedziec . Do tego przeokropnie boli mnie od wczoraj brzuch .. żadne kłucie ani skurcze , boli jak na okres . Taki tepy ból.. Oby szybko przeszedl bo sie denerwuje .. ![]() Zaraz lece podglądać co tam u mamus styczniowych .. dziwnie tak . dopiero co my dowiadywalysmy sie ze jestesmy w ciazy .. ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Narazie pustki .. tylko jedna mamusia . [/QUOTE]DeKajka ten ból to pewnie rozciąganie macicy. Nie przejmujemy się Ja postanowiłam, że dziś wezmę sie do roboty bo w domu dawno nic nie popchnęłam. A mama przyjeżdża w odwiedziny i nie chcę żeby to ona za mnie robiła. Wczoraj rozmawiałam z moim TŻ o porodzie i powiedziałam mu że zastanawiam się nad cc choc nie jestem do końca pewna. A on mi na to, że powinnam rodzic naturalnie i znowu coś wymyślam. Teee Mądry sie znalazł. Ja mu na to, że to ja będę rodzic i to mnie będzie bolec. Wczoraj jak go szturchałam na małe co nieco to mi powiedział, że po tym badaniu jak widział nasze dziecko to ma większa świadomośc mojej ciąży trochę się boi![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- emylka dobry ten twój chłop
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi narobiłyście ochotę na jajka
Gratuluję udanych wizyt
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh już się nie mogę doczekać mojej drugiej wizyty a to jeszcze 6 dni czekania!!!! tak bym chciała uspokoić się że wszystko idzie dobrze, że nasze maleństwo rośnie zdrowo!
a w ogóle to bym chciała dostać zwolnienie z pracy... ciekawe czy mi da bez problemu : ? |
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() Kupiłam na allegro spodnie ciążowe dżinsy Zjadłam jak zawsze precelka z makiem i siedze. Zaraz zacznę pracować nad moją pracą magisterską ![]() Chyba zjem zaraz drugiego precelka
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się spodniami
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
Wytrzymasz! A ze zwolnieniem nie będziesz miała chyba problemu. Mnie sam lekarz zapytał czy nie chcę
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no muszę wytrzymać, mam nadzieję że szybko zleci : ) |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Wczoraj miałam napisać, ale troszkę w pracy mi się przedłużyło a potem byłam nie do życia. Miałam bardzo kiepską noc, coś mnie bolało, a do tego jacyś młodzi pod oknem gadali i mnie obudzili. o 1 w nocy. Potem jeszcze raz się obudziłam. I w praktyce jestem niewyspana. Dziś zaczynamy 8 tydzień, poza tym czuję się się całkiem dobrze. No-spę biorę 3 razy dziennie, bo jak odstawiłam to ból brzucha @ wrócił. Muszę jeszcze do szpitala po wypis jechać, bo będzie potrzebny do lekarza.
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Takie niebieskie
Nie wiem co to są te takie śmieszne plamki, ale oblecą ![]() Kolor mi sie podoba |
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmierzyłam je i są takie same jak moje spodnie Wiec co mi tam
|
|
|
|
|
#2039 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki za kciuki i za wizytę i za mężulka
Cytat:
Cytat:
Mi przede wszystkim zależy na prezentacji wózków i chciałabym wiedzieć kiedy będę 2 czy 3 .06?![]() Cytat:
Super spodnie. Gdzie kupiłaś?
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcę sobie kupić jakąś tunikę fajną do legginsów, ale u mnie w mieście nie ma nic ciekawego w tych sklepach ![]() Teraz przeglądam all i też nic mi się nie podoba. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Nie powiem denerwowałam się. TŻ był ze mną ucieszony stał i patrzył. Moja waga taka sama jak przed poprzednią wizytą. Ale dr powiedział, że jest w porządku. Następna wizyta 5 czerwca.
super wiadomości
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
hehehhe
za wizytę

chociaż ja jak wychodzę mówię, że idę " na zewnątrz" bo ani pola ani dworu przed blokiem nie mam.
Ja zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytę
A on mi na to, że powinnam rodzic naturalnie i znowu coś wymyślam. Teee Mądry sie znalazł.
28.08 2010 Nasz Dzień