|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to spaceruj ![]() Dobranoc! |
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() normalnie nerwy mam ze dobrze ze juz pozno to pojde spac bo inaczej cos rozniose caly czas mam problem z kompem...jak nie net to ten gupek si wylacza co chwile ![]() i takim oto sposobem przelecialam Was i to doslownie ![]() rzucilo mi sie w oczy: * na ciuszki mlodej mielismy osobny kosz (nie trzeba potem szukac ciuszkow w naszych a poza tym jej ciuszki pralam co 2 dni a nasze raz w tygodniu wiec mala roznica )* pieluchy zawsze wyrzucalismy do normalnego kosza a paklankow nie uzywalismy (mam nawet do tej pory bo kiedys mielismy do pieluch dolaczone i jakos ciezko mi je zuzyc )* Bikaaaa a gdzie dokladniej siostra mieszka bo sie jeszcze moze okazac ze w moim miescie * zapomnialam ![]() * spotkanie 9-10.06 mi narazie jak najbardziej pasuje ![]() * Madziaaaa a czy to przypadkiem Ci sie cos nie zaczyna ![]() * Strong szkoda ze tak wyszlo z ta sr ale posciel super *Amani ja napisze tak jak pisaly dziewczyny...jak nie placze to go zostaw, zmeczy sie wedrowaniem to padnie (oby) * no i naprawde wiecej nie pamietam a juz czuje ze komp ledwo ciagnie ![]() na poprawe humoru zakupilam dzis w Lidlu te koszulki na ramiaczkach (2 sztuki za 19,99) |
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4565 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
on zwykle zasypia jak się położy go do łóżeczka, da smoczek i po 5 min śpi jeśli jest lekko zmęczony. Jeśli jest bardzo zmęczony to się denerwuje i nie umie zasnąć... plus do tego te nowe rzeczy i gotowe Zasnął mi na 15 min już go przekazałam w ręce rodziców, ale dał mi dziś popalić... idę pobiegać
|
|
#4566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() my od razu zanosimy do kosza na śmieci na klatce schodowej (zsypu)
|
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę spać.
Ale tylko na szybko... Cytat:
![]() Cytat:
Byłam nawet w dwóch Lidlach, ale nie było Buhhuuuu..chciałam zielone.Co do katowickiego spotkania, to ja niestety odpadam, bo to weekend, a ja przed południem mam zajęcia na uczelni... |
||
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Tak mi smutno, że nie mam dla Was czasu....a my za chwilę wątek kończymy ![]() Wczoraj mi padł net i naprawiali do 23, ale zrobili ![]() Znów mnie pęcherz bolał, więc mama mi zrobiła wyniki i wyszły liczne bakterie i białka.. Teraz muszę zrobić posiew, żeby wiadomo było jakie tabl mogą mi zapisać, bo lekarz powiedział że nawet na etapie starań nie mogę ot tak sobie furaginu brać Muszę mykać do pracy, ale będę podczytywać |
|
|
|
#4569 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam górę gorsetową i chyba ani razu kompletnie nic nie poprawiłam! Co prawda miała jedno ramiączko, ale ono miało luz - tzn. odstawało nawet lekko od ramienia, więc suknia absolutnie się na nim nie trzymała Kluczem jest idealne dopasowanie sukni. I wbrew pozorom nie jest najważniejsze dopasowanie sukni w biuście, a w pasie i w biodrach! To na biodrach się ona opiera. Jeśli tam będzie leżeć idealnie, to nic nie ma prawa się zsunąć A miałam tę: SUKNIA. Cytat:
![]() Nie strasz! ![]() Cytat:
Dokładnie! ![]() Ja też nie Prawdę mówiąc dopiero od jakichś 2 m-cy obserwuję swoje cykle. Kilka lat na hormonach zwolniło mnie z tego obowiązku, więc można powiedzieć, że dopiero się siebie uczę. Cytat:
Chyba się do Was przejadę po wózek ![]() ![]() Cytat:
![]() strong, super zakupy! A szkołą się nie przejmuj - nadrobicie Dzień dobry dziewczynki! Burza wisi w powietrzu... O 6.40 było 20 stopni i powietrze takie, że siekierę można powiesić. Dziś mam ogromny temat w pracy, mam nadzieję, że uda mi się go skończyć do końca dnia, ale nie wiem, czy znajdę chwilę na przerwę by do Was zajrzeć
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Kotku ale masz pecha z tym kompem. MI wczoraj mama w Lidlu kupiła te krótkie spodenki (po porodzie będą) bo tych bluzeczek już nie było małych tylko 40 rozmiar został. Czyli pieluszki normalnie wyrzucałaś do kosza tak?? Zabcia przy chodzeniu pomagało więc już nie szłam pod prysznic. Onyks współczuję bólu pęcherze. aaby u nas też upał. o 7 rano było 22 stopnie. Dziś czuję się wyśmienicie, nic nie boli więc luz. |
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak z rana chciałam się przywitać...
Generalnie od wczoraj jestem na leku przeciwbólowym Dzisiaj samego zęba NARAZIE nie czuję...za to całe dziąsło i szczękę I chyba niedługo będę musiała sobie zrobić kolejną porcję leku...nawet jeść mi trudno Jestem średnio do życia dzisiaj...a jutro zaliczenia w szkole ...heh |
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo słoneczko baaardzo ci współczuję. ech.. co jak co, ale bóle zębowe są okropne
|
|
|
|
#4573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to miałaś piękną suknię ![]() Madzia to dobrze, że dziś się dobrze czujesz ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo
![]() Wczoraj zrobiłam budyń dla siebie i męża tylko nie jak zwykle czekoladowy tylko śmietankowy z syropem malinowym. I jakoś słodko nam po nim było. I nagle mąż bach wstaje i leci do kuchni i przynosi ogórki kiszone w słoiku i bach mi podtyka i mówi "zagryź sobie" (sam też wcina) ja takie oczy na niego i mówię "a co ja w ciąży jestem, aby po słodkim ogórkiem zagryzać" |
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
No niestety mnie daleko do tej modelki Współczuję bólu
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-05-13 o 08:20 Powód: usunięcie linka do prywatnej galerii |
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
aaby ale laska z Ciebie. Super wyglądałaś i..... mamy podobny styl, bo dół mojej sukni był baaardzo podobny do Twojej
(możesz zobaczyć w moim podpisie)
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Aaby...przepiękna suknia, przepiękne zdjęcia ![]() Ale powiem Ci, że Ty to raczej nie masz powodu, żeby na figurę narzekać
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Madzia, ciesze sie, ze bole przeszly i dobrze sie juz dzisiaj czujesz! Kotek, oby przeboje w kompem byly tylko chwilowe bo wiem, ze to strasznie irytujace. Moze masz jakiegos wirusa? Aaby, moze tak jak piszesz klucz to dopasowac w biodrach i w pasie. Widze, ze tez mialas suknie z Madonny jak Butter i Tomalinka bodajze. ![]() I gdzie sie mam zglosic po troche twego biustu? ![]() Ja w sobote mam impreze urodzinowa mamy (konczy 50lat) wiec sobote mam cala zarabana. W sumie to dlatego wlasnie jade do PL. A teraz czytam jeszcze ze Butter ma do poludnia w weekendu szkole. Butter, a o ktorej konczysz zajecia? Do Onyska napisz, ona cie wciagnie na liste. Strong, nie smuc sie, ze cie teraz nie bylo na zajeciasz, na pewno nadrobisz w przyszlym tygodniu. No i mam nadzieje, ze twoj TZ w koncu dojedzie do siebie po tej operacji bo na razie non stop cos. Cytat:
zabieganie!Ja mam w domu plytke z cwiczeniami Cindy Crawford, i jest nawet specjalna sekcja dla kobiet w ciazy i dochodzenie do formy po ciazy. Cytat:
Malensstfo, oby cie jak najszybciej przestal bolec ten zab, bo to jeden z gorszych boli (zab oraz glowa). |
||
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Madzia, tak tak, widziałam Twoją. Dół baaardzo podobny Butter, Malensstfo - dziękuję 1) to było 4kg temu ![]() 2) ta suknia zrobiła mi talię osy bez żadnych wyrzeczeń! Naprawdę, uwierzcie, mam co zrzucać ![]() Cytat:
Zapraszam do mnie na weekend - zrobimy transfuzję
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-05-11 o 08:48 |
|||
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
aaby a ja tam będę powtarzała, ze jesteś mega laska i tyle. I na bank to nie tylko zasługa sukni
|
|
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypiłam trochę leku...zobaczymy czy coś da...
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie widzicie mnie teraz w bikini
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, Kochana, i tak nie uwierzę, że jesteś 'spaślakiem' a tylko ta suknia Cię aż tak wyszczupliła i nagle zrobiła super figurę
![]() To Ty chodzisz do pracy w bikini? |
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, dziękuję
widzisz dałam się jeszcze namówić na pościel do wózka, chociaż myślałam że jest zbędna no ale koleżanka powiedziała " no zobacz jak pięknie wygląda, nie chcesz takiej?" i kupiłam ![]() Madzia, jak najbardziej udane ![]() odpoczywaj trochę więcej a nie lataj z tą Majką wszędzie ![]() i będzie dziś budyń bo nam smaka narobiłaś. Kotku, dziękuję postrasz swój komputer że go wyrzucisz, i powinien zacząć chodzić jak burza ![]() Onyks, podaję Ci dłoń, ja też już oddałam na posiew siusie i czekam na wynik, więc trzymam kciuki za Twoje i moje Aaby, dziękuję i masz rację napewno nadrobimy oby przed porodem Oby Ci szybko praca poszła. ![]() Maleństwo, przytulam też mam dziś zaliczenie.Nikita, dziękuję Mi się Aaby też podobasz w sukni i w galotkach i nawet w fartuchu Ty masz twarz taką fajniutką i we wszystkim jesteś bardzo piękna
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż dziś tylko do 11 pracuje, wpadnie do domu, spakuje się, wykąpie, zje i będzie się powoli zbierał na studia bo ok 13 wyjeżdża.
Strong wczoraj był budyń
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, no a u mnie będzie dzisiaj
![]() jadę zaraz na zakupy, potem z babcią do lekarza, potem się będę uczyć, na 16 mam prelekcje o prawie spadkowym i rodzinnym a na 17 zajęcia i egzamin
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

caly czas mam problem z kompem...jak nie net to ten gupek si wylacza co chwile 
)
bo sie jeszcze moze okazac ze w moim miescie
za zakupy

on zwykle zasypia jak się położy go do łóżeczka, da smoczek i po 5 min śpi jeśli jest lekko zmęczony. Jeśli jest bardzo zmęczony to się denerwuje i nie umie zasnąć... plus do tego te nowe rzeczy i gotowe