|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
zaczynam dzis 31 tydzień!!!
|
#122 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
udanych łowów! ![]() Cytat:
mnie tez wlaśnie mąż Cytat:
ciekawe co tam się dzieje![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
Cytat:
gratki
|
|||||||
|
|
|
#123 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
jakoś nie mogłam spać,Mały buszuje od rana energia go rozpiera a ja dzisiaj też mam dużo rzeczy do zrobienia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
aha ciastek mnie spojenie bolalo ok 25 tygodnia, czasem mocno ze nie moglam do wanny wejsc, a teraz juz przeszlo, choc sa dni ze je poprostu czuje troche
|
|
|
|
#125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już wstawiłam sobie wodę na kawę, bo zaraz minie pół godziny. Jestem już taka głodna,że nie pytaj![]() Cytat:
![]() Gratki! |
||
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
widzę, że nas więcej z problemami ze spaniem. Ja też pół nocy się kręciłam, wierciłam, budziłam co i rusz i już od 8 nie śpięCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uda i krzyż mogły Cię boleć przez to, że mała ucisnęła jakiś nerw. A jeśli chodzi o twardnienie, to obserwuj to, gdyby zaczęło się pojawiać regularnie a z nim bóle kręgosłupa wtedy pędź na IP jeśli chodzi o ból pod żebrami, też tak mam, tylko że z lewej strony no i nie tracę czucia w skórze Cytat:
![]()
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i zazwyczaj przechdozi gdy poleze nawet nie zawsze musze brac nospe![]() spadam zrobic op;aty i na zakupy gorąco na dworze
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Witam Mamusie
Ale szybko powstała nowa część. Jesteście niesamowite ![]() Olcia trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze z maluszkiem Prince ale się biedna wycierpiałaś w nocy. Dobrze, że po nospie przeszło. A Rozalia śliczna jest Dziewczyny a gdzie boli Was to spojenie? Mnie ostatnio boli ta kość miednicy w tym miejscu gdzie się siedzi po lewej stronie. Czasem nawet nogą ruszyć nie mogę. Byłam wczoraj w biedronie, ale po bodziakach została tylko cena
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() tak sie ciesze z tego wozka jakby to conajmniej moja nowa zabawka byla ![]() Ciastek pisalam juz kilka razy ze mam taie bole jakby mi ktos doslownie noz wsadzil w pipke :P i trwaja kilka sekund i puszczaja a bol jest paralizujacy. Nie wiem co to moze byc. |
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia i Luby
za wasze dzisiejsze wizyty!!!
|
|
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do bólu - to właśnie bóle spojenia łonowego. Ja takie miałam na początku II trymestru, potem odpukać przeszły Muminku
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty choc czeka mnie bardzo pracowity dzien
![]() zaraz sie szykuje i jade na policje znowu zalatwiac ta srawe co w sobote mam nadzieje ze tym razem ja zalatwimy. pozniej na poczte odebrac paczke no i pozniej szykowanko do pracy ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Agunia to tylko wozek a daje tyle radosci to taki duzy etap ze juz blisko jeszcze teraz lozeczko i juz bedzie weselej
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh, ja mam wizytę dopiero we wtorek... już miesiąc nie widziałam mojego maluszka !!
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Witam w nowej czesci...szalejemy na calego
phdwao bardzo mi sie podobaja nowe ciuszki, a w szczegolnosci tygryskowe spioszki....(ja mam caly pokoik malego w tygryski urzadzowny )...mozesz przypomniec gdzie je kupilas?...bo koniecznie siostre musze po nie wyslac prince_polo za nowy tydzien i serwuje piwko 0.0% dla wszystkichja generalnie niesiedze na wizazu w so-nd wiec pozwolcie ze dzis zaswietuje swoj 29 tydzien (terminowo jutro ) ale z wami zawsze razniej![]() kiepso sie dzis wyspalam bo TZ szalal w nocy "na motorze" i sie budzilam....malemu tez jego chrapanie przeszkadzalo bo jak nigdy w nocy ciagle mnie kopal
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
wcale się nie dziwie
na usg pomachaj Łucji od ciotek z wizażu
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja się witam i idę poleżeć bo z rana zawsze taka niewyraźna jestem...
prince ja mam takie bóle od 7mc.. |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
pomacham
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też to powiedziała i kolejną wizytę mam zapisaną na 26 czerwca - z zaznaczeniem, że pewnie zobaczymy się jednak już na porodówce, a nie w gabinecie. Więc... we wtorek ostatni raz idę do lekarza :/
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
eee Pumcia tak czy inaczej będziesz musiała się u niej stawić w między czasie po kontynuację zwolnienia
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty masz termin w lipcu, myslisz ze juz w czerwcu bedziesz na porodówce?
|
|
|
|
|
#143 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje z okazji 31 tc Cytat:
![]() Ja też mam wizytki kontrolne u gina prowadzącego co miesiąc, ale bez usg. Trzy usg genetyczne robiłam natomiast u gina, który się tym specjalizuje czyli średnio co 2 miesiące podglądaliśmy maleństwo - ale krótko w celu wykonania niezbędnych pomiarów. |
||
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja co miesiac mam usg z pomiarami, wyłączając te genetyczne - na każdej wizycie. Więc te wizyty są kompletne tak mysle, bo ważenie, mierzenie ciśnienia, badanie na fotelu, usg, ktg. Teraz będę mieć drugi raz paciorkowce robione, ble. |
||
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się i ja na nowym wątku
![]() Hanjah- dzięki za założenie kolejnej części ![]() Cynamonowy Deser- gratuluję dorodnej Dzidzi szok że już tyle waży, co??? w któym tygodniu?Ja swojego Młodego nie widziałam ze dwa miesiące na ostatniej wizycie nie miałam usg muszę wytrzymać do 21. maja bo wtedy idziemy.A propos różnych dolegliwości... miałam masakryczną noc... jak wiele kobiet w ciąży mam zaparcia... i jako, że od zeszłego piątku nie było "dwójeczki" stwierdziłam, że zapodam sobie porządną dawkę lactulosum... no i kuźwa jak mnie zaczęło czyścić to myślałam, że mózg wys... albo przekręcę się na lewą stronę... i tak mnie czyściło aż do drugiej w nocy co chwilę. A o 6:30 pobudka do pracy. Jestem dziś jak warzywo a po pracy pierwsze zajęcia na SR... jak ja to przeżyję?Ps. przyszedł nam rożek i pieluchy z bliżejciebie.pl także mamy spory zapasik nie wiadomo gdzie to trzymać. Rożek zamówiłam w końcu taki:http://allegro.pl/rozek-becik-80x80-...299372970.html niedrogi i w sumie zadowolona jestem kolor drugi od lewej- zielony
|
#148 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Kciuki za wizytę ![]() Dobija mnie ten skaczący cukier, teraz zaczął skakać nawet po jedzeniu, które jeszcze tydzień temu nie wywoływało takiego efektu Myślałam, że idzie ku dobremu a tu dupa. Wychodzi na to że mogę zjeść pół kromki na jeden posiłek i czekać 2 godziny do następnego, dotychczas jadłam półtorej a i tak wciąż chodzę głodna . Dobrze, że we wtorek mam kontrolę u diabetologa, ciekawe co powie.---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
z okazji jutrzejszego dnia!Mój mąż też mąż chrapie, ale ja sie z nim nie cackam, jak mi przeszkadza wylatuje z sypialni na kanapę w salonie Ja i synek musimy sie wyspać
|
||||||
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spojenie tez sie musi przygotowac do porodu. I to wlasnie tak boli. Ciezko powiedziec ile to zajmie. Moze Ci przejdzie dzisiaj, moze jutro. Moze nie przejdzie do konca. Moze bedzie sie pojawiac tylko czasami... W kazdym razie uwierz mi, ze wiem jaki to jest nieprzyjemny bol... Wspolczuje...
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam fotki w sukience, zaraz Wam wkleję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Tylko jak policzyłam, to mam brać 15 tabletek na dobę
Jak tylko będę mieć humor hehe.
dziwne to. Albo od czasu do czasu słyszę bulgotanie w miejscu gdzie kopie 

2 razy tak czyłam

widzę, że nas więcej z problemami ze spaniem. Ja też pół nocy się kręciłam, wierciłam, budziłam co i rusz i już od 8 nie śpię

za wasze dzisiejsze wizyty!!!

tez po miesiącu, ciekawe czy nadal wizyty beda co miesiac, ginka powiedziala ze jak nic sie nie dzieje to spokojnie mozna co miesiac
. Dobrze, że we wtorek mam kontrolę u diabetologa, ciekawe co powie.