|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=258
o patrzajcie kogo znalazłam ![]()
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Kto ma ochotę lecieć jutro na rewelacyjnego lasta?
![]() http://www.easygo.pl/wycieczka/hiszp...18983741477890 Aż mam ochotę rzucić wszystko w cholerę i zacząć się pakować. |
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena marzenie
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak serio no to niezła ta panienka. ---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:26 ---------- Ja pierdziele, byłam 3 albo 4 razy na solarium, tam gdzie chodzę na fitness, po 10, 12 min. I jaka wchodziłam taka wychodziłam. A wczoraj poszłam na inne solarium na 8 min i jestem czerwona jak burak... Twarz standardowo najgorsza.
|
|
#395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha ffajna rymowanka ![]() dzięki, był udany ![]() W sumie to byłam chyba pierwszą zafasolkowaną na wątku ![]() Cytat:
Cytat:
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34035413]mnie to wkurza niesamowicie, teraz dzieciaki idą tylko do komuni po to aby dostać prezenty [/QUOTE] mam dokładnie takie samo zdanie. Ja dostałam zegarek, pierścionek złoty jakiś obraz i nie pamiętam co jeszcze.. reszta to chyba kasa.. i się cieszyłam, że zebrałam i kupiłam sobie rower i biurko Może jest lesbą? Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, że mój brzuszek wzbudził takie pozytywne emocje z miesiąca na miesiąc będę Wam się pokazywać hihi ![]() a następnym razem może USG mi się uda. Zależy jakie wyjdzie ![]() No tak, wczoraj z TŻ oczywiście zjedliśmy pizzę he ale bardzo dobra była potem "Kuchenne rewolucje" i spać . Jutro jedziemy do Jego domu na weekend
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() no i sie stało ;D mam kaca ;D
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
kac morderca nie ma serca!
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
ledwo wstalam ![]() mam tłuste wlosy ale nie mam siły ich umyc ![]() ![]() dobrze ze siedze w domu z mała, to nie musze sie ludziom pokazywac
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Znowu nie mam czasu nadrabiać, tylko przeleciałam wzrokiem ![]() Co do prezentów na komunię to ja uważam że w dzisiejszych czasach to jest mocna przesada, bo nawet na ślub nie daje się młodym takich ilości pieniędzy i tak drogich prezentów ja na swoją komunię dostałam 2,5 miliona
|
|
|
|
|
#400 | |||
|
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki
![]() Cytat:
Ale patrzę na zdjęcie i sama chciałabym już być mamą... ale na to jeszcze musimy z TŻ poczekać ze trzy lata... niestety Cytat:
![]() Cytat:
No faktycznie troszkę dziwna... Ale głębszych podtekstów bym się nie doszukiwała, może myśli że w ten sposób i przez takie zachowanie wzbudzi większą sympatię. Jak ja lubię piątki Nie trzeba się nigdzie śpieszyć, można się poobijać troszkę
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na moją komunię dostałam 11 milionów
. Dziewczyny chyba trochę źle myślicie o tych kosztach komunijnych... Mój synek za rok będzie miał komunię i niestety ale w domu nie mam miejsca żeby ją zrobić i musiałam poszukać restauracji. W cenie jest 3 dania - w tym zupa, 7 chyba przystawek, napoje zimne i gorące a koszt to 140zł za osobę!!!! Normalnie jak na wesele! Wg mnie to masakra jest. W moich rejonach chrzestni i na komunię i na ślub dają po 1000zła inni goście w zależności ile ich stać od 100 do 500 tak mniej więcej. I powiem Wam, że jak liczyłam os które muszę zaprosić- a wiadomo, że zaprasza się najbliższych tylko to wyszło mi 32 osoby razem z nami. Więc koszt takiej imprezy wcale mały nie jest, tym bardziej, że trzeba te dziecko ubrać i zapłacić za książeczkę, medalik, łańcuszek i cholera wie za co jeszcze. Nie jestem za tym żeby dzieciaki te pieniądze same wydawały, ale za uzbierane pieniądze w mojej rodzinie dzieciom kupuje się właśnie np komputer, psp czy rower a resztę wydaje się na wakacje albo na koloniach albo z rodzicami. I nie wiem czy to tak strasznie dużo wychodzi.
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
TŻt już mi zapowiedział że do niego nie wsiądę, a innych nie mam bo obydwa u mechanika
ma się tego farta ![]() Cytat:
![]() Tak sobie myślałam o tych prezentach komunijnych i wiecie co? Ja z komunijnej kasy, miałam w sumie 1200 zł kupiłam sobie radio magnetofon i 2 komplety pościeli satynowo-bawełnianej, jedna dla mnie taka pomarańczowo zielona, a dla brata granatowo biała. Pomyślałam o tym dlatego, że brat do teraz ma tę pościel i jest jak nowa- nic nie wyblakła, materiał nówka.. a moja się rozlazla i służy mi do ścierania kurzu ![]() jak pech to pech! Piątek! Tygodnia koniec i początek ![]() Więc życzę udanego weekendu
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Chrzestnej syn sobie wpadł i jego już żona(o czym się dowiedziałam wczoraj z fb) ma rodzić w okolicach naszego ślubu, więc też nie wiadomo czy będą przy kasie. Grunt, żeby w ogóle się pojawili![]() [QUOTE=ladystar;34037476]http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22759833 QUOTE] Te w stylu mojej wrednej, skąpej szwagierki ![]() http://allegro.pl/royal-fashion-modn...316246962.html A teraz trochę zamulę Przez to siedzenie w domu przytyłam już 3 kg I z moich zrzuconych 17 zostało 14 Jak tak dalej pójdzie to wszystko wróci(
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny help!
Od jakiechś 2 miesięcy zaczęły wychodzić mi okropne syfy- tzw wulkany czyli wielka boląca gula, po kilku dniach się buduje, ale nie wygniatam tego tylko czekam aż wyschnie. Niemniej jednak nie chciałabym mieć takich atrakcji na własnym ślubie Macie jakieś sprawdzone sposoby na pielęgnacje cery? Mam kremy, toniki, wody micelarne i inne cuda i nic mi to nie daje. Może jakieś suplementy do łykania? Znacie coś dobrego?
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam brzydką buzię po odstawieniu pigułek. Te tabletki mi pomogły
|
|
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
A może spróbuj oczyszczania skóry u kosmetyczki.... albo mikrodermabrazji...
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane, nie dam rady nadrobic, teraz mam inny try pracy, dzisiaj mam ostatni raz drugą zmianę a od jutra do poniedzialku wolne i znowu w weekend tańcujemy
a w poniedzialek chcemy pojeździc za autkiem dla mnie bo mam ciulowy dojazd pksem z pracy do domu wieczorem![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- i wiecie co? niektórzy twierdzą że po ślubie wlaściwie w związku nic sie nie zmienia... tylko tyle że nosimy obrączki... w naszym przypadku dużo się zmienilo a raczej tż się zmienil... dawno go nie widzialam tak uczuciowego i troskliwego.. ja w domu jestem dopiero na 23 a on jeszcze po mnie wychodzi na przystanek żebym sama nie szla mimo że móglby isc spac bo wstaje o 5 rano, nie wspomnę o tym że poprostu zmienil się w kochającego męża... chwali się że ma żonę, nawet na fejsa dodal zdjęcie ze ślubu czego nigdy nie robil bo ma tylko jedno zdjęcie profilowe... normalnie nie ten czlowiek... i mnie się to podoba nawet jak wrócę o 23 z pracy to szykuje mi jedzonko bo wie że glodna jestem... no i na pytanie koleżanki jak się czuje po ślubie odpowiedzial że bardzo dobrze i że jest lepiej niż przed ślubem
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-05-11 o 09:22 |
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ale miałam koszmary. Najpierw śniło mi się że stoję pod kościołem z tata nikogo więcej nie ma a mi się gorset od sukni rozwiązał i prawie mi zleciala a tata nie chciał jej zawiązać. Potem śniła mi się msza ślubna. Już po przysiedze patrzę na palec mam za dużą obrączkę a mój TŻ ma swoją w połowie palca ![]() A tak w ogóle to wczoraj wysyfiło mi delot jak nigdy znacie jakąś skuteczna masc bo się pochlastam
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Udanej zabawy kochana!Co do TŻta to oby każdej z nas mąż był tak kochany jak Twój ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z kolei zawsze słyszę, że po ślubie zmienia się na gorsze wszystko ... :/ a przecież nie można tak generalizować. U mojej kumpeli jest po ślubie jeszcze lepiej niż przed.. Też miałam dziś koszmar ślubny że poszłam na przymiarkę sukni a okazało się, że brzuszek mi się ledwo mieści a tu jeszcze 2 miesiące do ślubu. i jakaś za krótka była i brzydka![]() a potem w dzień ślubu jeżździłam za welonem bo okazało się, że zapomniałam uszyć
|
|
|
#412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do snów....ja mam takie na jawie czasem :P coś mi się odechciewa doprecyzowywania szczegółów....
|
|
#413 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie się śniło że moja 4 letnia ukochana córeczka umarła.... i nie leżała w żadnej kostnicy czy nawet trumnie tylko do pogrzebu miała leżeć w domu. I leżała na swoim łóżku a ja chłopaków uciszałam, że Zuzia umarła i ma być cisza w domu... a ona tak normalnie ubrana leżała. Potem musiałam ją ubrać do pogrzebu ale nie miałam nic co by się nadawało, więc założyłam jej białe skarpetki, czerwoną tunikę i bluzkę kolorową z postacią z bajki i jak już ja ubrałam to ona zaczęła wstawać. A ja jej mówię: Zuziu kochanie ty już nie żyjesz, Ty umarłaś więc połóż się grzecznie, zamknij oczka no i się położyła. I za jakiś czas ona znów siada więc ja znowu jej mówię że przecież umarła a jak ktoś umrze to leży i się nie rusza więc niech mnie nie straszy że żyje
![]() . A potem się obudziłam i się śmieję że zamiast się cieszyć że dziecko żyje jednak to ja jej każe się kłaść i leżeć
|
#414 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Tak, kupuję kolczyki w Aparcie, takie jak w załaczniku i zastanawiam się czy nie włożyć też posiadanej już bransoletki jako 'something old', ale zobaczę czy będzie pasować jak będę mieć je w domu. Cytat:
Mój TŻ się wczoraj przyznał, że ma sny związane ze ślubem. Stwierdził że i koszmary i pozytywne, a za mnie się śmiał jak ja się budziłam przerażona po koszmarach ślubnych.Pisałyście o prezentach komunijnych - ja dostałam od chrzestnego rower, od chrzestnej złoty łańcuszek. I może jestem staroświecka, ale gdybym była matką dziecka idącego do komunii i ktoś by mu kupił laptopa lub lustrzankę to bym na to nie pozwoliła. Poza tym wczoraj w hotelu menager powiedział mi że taka panna młoda jak ja (dopytywałam o jakieś głupoty związane z rozstawianiem winietek itp.) to nic przy matkach organizujących komunie.
|
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne kolczyki
|
#416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
Cytat:
Audrey ile jeszcze mamy do slubu ?? (nie mam suwaczka) Cytat:
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
|
|
|
#417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#418 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak to dobrze, że to tylko sny. ![]() Co do maści to ja kiedyś stosowałam acne derm i mnie pomagało. Straszny sen!
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się, że jesteście szczęśliwi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

pare tygosni temu mowi, ze chce miec takie wlosy jak ja (do polowy plecow i kolor taki sam czyli ciemny brąz) , mowila, ze wtedy bylybyśmy jak siosrty (odpowiedzialam jej na to, ze musialabym jeszcze troche na solarium pochodzic
ogolnie to najbardziej z calego kursu ją lubie ale nie wiem o co jej chodzi

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

)
ja na swoją komunię dostałam 2,5 miliona 

Przez to siedzenie w domu przytyłam już 3 kg