Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-10, 23:58   #391
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=258

o patrzajcie kogo znalazłam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-10, 23:58   #392
fablous
Zakorzenienie

Kto ma ochotę lecieć jutro na rewelacyjnego lasta?
http://www.easygo.pl/wycieczka/hiszp...18983741477890
Aż mam ochotę rzucić wszystko w cholerę i zacząć się pakować.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 00:00   #393
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Kto ma ochotę lecieć jutro na rewelacyjnego lasta?
http://www.easygo.pl/wycieczka/hiszp...18983741477890
Aż mam ochotę rzucić wszystko w cholerę i zacząć się pakować.
szkoda że wlasnie wybił 11.05 cena marzenie

Stary 2012-05-11, 05:36   #394
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dziewczyny przez Was sięgnęłam po likierek jajeczny...jak czytam o tych komuniach to aż jestem przerażona....ja jestem chrzestną za rok mi się szykuje Komunia a mojemu TŻ dwie....jakaś masakra....
no właśnie moja chrześnica też za rok...

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
off topik

wiecie co ja chyba mam jakąś dziwną laskę na kursie... Jest z Afryki.. od początku dziwnie sie na mnie patrzala, ogolnie bardzo fajna jest, smieszna, wali równe teksty Ma takie sprężynki na glowie, wiecie jak to murzyni pare tygosni temu mowi, ze chce miec takie wlosy jak ja (do polowy plecow i kolor taki sam czyli ciemny brąz) , mowila, ze wtedy bylybyśmy jak siosrty (odpowiedzialam jej na to, ze musialabym jeszcze troche na solarium pochodzic) ogolnie tak sie smialysmy z tego ze az mnie brzuch bolal, ale myslalam, ze zartuje za tydzien przyszla w prostych wlosach i troche rozjasnione mowi, ze teraz jestem jej siostrą jednak po 2 tygodniach przyszla w swoich wlosach, bo powiedziala, ze po tamtych doczepkach wlosy ją swedzialy od tamtej pory jak przychodze na kurs wola do mnie "Hey Beauty" lub "Hey Łapa" (niby po hiszpańsku :piękna" no ale dobra, tak samo jej odpowiadalam ostatnio zmierzyla mnie z gory na dol i pokazala kciuk do gory i zrobila tak glową: a dzisiaj spoznilismy sie na kurs 20 minut. wchodzimy do klasy a Ona mowi: ooh nie wiem jak to robisz ale zawsze wyglądasz pięknie! Jak Ty to robisz???" dziwnie mi juz z tym ogolnie to najbardziej z calego kursu ją lubie ale nie wiem o co jej chodzi
uuuu Paulinkooo jak ty ślicznie dziś wyglądasz

a tak serio no to niezła ta panienka.

---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:26 ----------

Ja pierdziele, byłam 3 albo 4 razy na solarium, tam gdzie chodzę na fitness, po 10, 12 min. I jaka wchodziłam taka wychodziłam. A wczoraj poszłam na inne solarium na 8 min i jestem czerwona jak burak... Twarz standardowo najgorsza.
Stary 2012-05-11, 07:03   #395
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Postaram się zapuścić paznokcie i zrobie na 99% hybrydowy french nie chce za bardzo tipsów, kiedys miałam i strasznie mi zepsuły paznokcie.
Może były źle wykonane albo przy ściąganiu była rzeźnia
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Ale śliczny ten twój brzuszek w którym mieszka mały okruszek
haha ffajna rymowanka
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Życzę pysznej kolacji i udanego wieczorku z Tż
dzięki, był udany
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

MiciaKicia , wiedzę, że kolejna fasolka
W sumie to byłam chyba pierwszą zafasolkowaną na wątku
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziękuję za kciuki poszło i nieźle ale kurde baba dała nam pytania z poza zagadnień czego nienawidze
łooo .. też nienawidzę jak tak robią.
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
niech mnie ktoś dobije, bo mam ostatni przedziwne prądy w łapach wczoraj zablokowala się stacyjka w jednym z Naszych aut... Dzisiaj miałam jechac ze szwagierką do zakupy, podjeżdżam pod dom TŻta drugim autem i ☠☠☠... nie odpale auta... Pomyślałam że pewnie akumulator, ale niby po jakiemu jak dopiero co zgasiłam auto, a podczas jazdy akumulator się ładuje, jeszcze go przegazowałam bo jechałam ok 130 /h więc się podładował. Musieliśmy go przepchać pod dom TŻta bo mieszka centralnie na rynku a ja się na środku drogi rozkraczyłam i co? Szczotki od rozrusznika poszły i odjechało auto na lawecie
Może nie jeździj samochodami :P:P
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34035413]mnie to wkurza niesamowicie, teraz dzieciaki idą tylko do komuni po to aby dostać prezenty ja na komunię dostałam zegarek i hulajnogę to byłam zadowolona a teraz wymyślają laptopy... Za niedługo to auta będą kupowali skoro już quady dają
[/QUOTE]
mam dokładnie takie samo zdanie. Ja dostałam zegarek, pierścionek złoty jakiś obraz i nie pamiętam co jeszcze.. reszta to chyba kasa.. i się cieszyłam, że zebrałam i kupiłam sobie rower i biurko
Cytat:
off topik
Może jest lesbą?

Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, że mój brzuszek wzbudził takie pozytywne emocje z miesiąca na miesiąc będę Wam się pokazywać hihi a następnym razem może USG mi się uda. Zależy jakie wyjdzie

No tak, wczoraj z TŻ oczywiście zjedliśmy pizzę he ale bardzo dobra była potem "Kuchenne rewolucje" i spać .
Jutro jedziemy do Jego domu na weekend

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 07:23   #396
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej laski

no i sie stało ;D

mam kaca ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 07:25   #397
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej laski

no i sie stało ;D

mam kaca ;D
kac morderca nie ma serca!

Stary 2012-05-11, 07:26   #398
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
kac morderca nie ma serca!

ledwo wstalam
mam tłuste wlosy ale nie mam siły ich umyc

dobrze ze siedze w domu z mała, to nie musze sie ludziom pokazywac

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 07:39   #399
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
tja, się było młodym i różne dziwne rzeczy na Wizażu pisało (6 lat temu )

Znowu nie mam czasu nadrabiać, tylko przeleciałam wzrokiem

Co do prezentów na komunię to ja uważam że w dzisiejszych czasach to jest mocna przesada, bo nawet na ślub nie daje się młodym takich ilości pieniędzy i tak drogich prezentów ja na swoją komunię dostałam 2,5 miliona to było tyle że można było kupić za to rower typu składak

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 08:34   #400
anusia-girl
Rozeznanie

Cześć Laseczki

Cytat:
9 tydzień w toku
Tylko coś bimbały wyszły jakby ich nie było

Zaczynam czuć, że będę mamą

Edit: wybaczcie brudne lustro :P:P nie chciało mi się wziąć szmatki i wyczyścić
Mały orzeszek, a już tyle miejsca sobie organizuje Ale patrzę na zdjęcie i sama chciałabym już być mamą... ale na to jeszcze musimy z TŻ poczekać ze trzy lata... niestety

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Ja tez nie mogę obcasów... w ogóle I kupiłam balerinki w badziewnym sklepie za 19zł Będę je przerabiać trochę, zamiast tej ozdoby materiałowej będzie tiulowa z malutka broszką na środku, bo w gorsecie też mam broszkę
Bardzo fajne te balerinki

Cytat:
Bry czór!

niech mnie ktoś dobije, bo mam ostatni przedziwne prądy w łapach wczoraj zablokowala się stacyjka w jednym z Naszych aut... Dzisiaj miałam jechac ze szwagierką do zakupy, podjeżdżam pod dom TŻta drugim autem i ☠☠☠... nie odpale auta... Pomyślałam że pewnie akumulator, ale niby po jakiemu jak dopiero co zgasiłam auto, a podczas jazdy akumulator się ładuje, jeszcze go przegazowałam bo jechałam ok 130 /h więc się podładował. Musieliśmy go przepchać pod dom TŻta bo mieszka centralnie na rynku a ja się na środku drogi rozkraczyłam i co? Szczotki od rozrusznika poszły i odjechało auto na lawecie
Biedna...

Cytat:
off topik
wiecie co ja chyba mam jakąś dziwną laskę na kursie...
No faktycznie troszkę dziwna... Ale głębszych podtekstów bym się nie doszukiwała, może myśli że w ten sposób i przez takie zachowanie wzbudzi większą sympatię.

Jak ja lubię piątki Nie trzeba się nigdzie śpieszyć, można się poobijać troszkę
Stary 2012-05-11, 08:41   #401
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Ja na moją komunię dostałam 11 milionów. Dziewczyny chyba trochę źle myślicie o tych kosztach komunijnych... Mój synek za rok będzie miał komunię i niestety ale w domu nie mam miejsca żeby ją zrobić i musiałam poszukać restauracji. W cenie jest 3 dania - w tym zupa, 7 chyba przystawek, napoje zimne i gorące a koszt to 140zł za osobę!!!! Normalnie jak na wesele! Wg mnie to masakra jest. W moich rejonach chrzestni i na komunię i na ślub dają po 1000zła inni goście w zależności ile ich stać od 100 do 500 tak mniej więcej. I powiem Wam, że jak liczyłam os które muszę zaprosić- a wiadomo, że zaprasza się najbliższych tylko to wyszło mi 32 osoby razem z nami. Więc koszt takiej imprezy wcale mały nie jest, tym bardziej, że trzeba te dziecko ubrać i zapłacić za książeczkę, medalik, łańcuszek i cholera wie za co jeszcze. Nie jestem za tym żeby dzieciaki te pieniądze same wydawały, ale za uzbierane pieniądze w mojej rodzinie dzieciom kupuje się właśnie np komputer, psp czy rower a resztę wydaje się na wakacje albo na koloniach albo z rodzicami. I nie wiem czy to tak strasznie dużo wychodzi.
Stary 2012-05-11, 08:42   #402
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Może nie jeździj samochodami :P:P
TŻt już mi zapowiedział że do niego nie wsiądę, a innych nie mam bo obydwa u mechanika
ma się tego farta

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
tja, się było młodym i różne dziwne rzeczy na Wizażu pisało (6 lat temu )

Tak sobie myślałam o tych prezentach komunijnych i wiecie co? Ja z komunijnej kasy, miałam w sumie 1200 zł kupiłam sobie radio magnetofon i 2 komplety pościeli satynowo-bawełnianej, jedna dla mnie taka pomarańczowo zielona, a dla brata granatowo biała. Pomyślałam o tym dlatego, że brat do teraz ma tę pościel i jest jak nowa- nic nie wyblakła, materiał nówka.. a moja się rozlazla i służy mi do ścierania kurzu
jak pech to pech!

Piątek! Tygodnia koniec i początek
Więc życzę udanego weekendu
Stary 2012-05-11, 08:44   #403
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
TŻt już mi zapowiedział że do niego nie wsiądę, a innych nie mam bo obydwa u mechanika
ma się tego farta
a ja muszę akumulator naładować ale zrobię to dopiero w sobotę bo prostownik jest w domu u TZ

Stary 2012-05-11, 08:47   #404
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie

Cytat:
o matko u nas w rodzinie na wesele sie tyle jako chrzestny nie daje

ja za 5 lat mam komunie chrześniaka może ja już zacznę kase odkładać
Ja mam za 2 lata... I cieszę się, że nie posłali go d szkoły jako 6-latka, bo byłaby za rok

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Co do prezentow, to raz na wizazu byl taki wątek i ktos pisał, że jego chrzestna dała 10 tys zł w prezencie mlodym.
Ktos inny pisal,ze nie wypada dac chrzesniakom na wesele mniej niz 1000 zł, Dla mnie taka suma jest sumą zawrotną i absolunie nie oczekuje ,ze moi chrzesni mi tyle dadzą.
ostatnio moja przyjaciolka szla na komunie do chrzesniaka i matka tego dziecka wręczyla liste prezentow. Byly wsrod nich: laptop, aparat lustrzanka i cos jeszcze mega drogiego,ale nie pamietam co. Przyjaciolka zapytala co to ma byc, ze chyba przesada, a tamta odp., że "no mozesz sie dogadac z chrzestnym i zlozyc na cos".
Mój chrzestny właśnie płaci 500zł za zabieg ich kundla, więc pewnie przy ślubie powie, że jest spłukany A Chrzestnej syn sobie wpadł i jego już żona(o czym się dowiedziałam wczoraj z fb) ma rodzić w okolicach naszego ślubu, więc też nie wiadomo czy będą przy kasie. Grunt, żeby w ogóle się pojawili

[QUOTE=ladystar;34037476]http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22759833

QUOTE]

Te w stylu mojej wrednej, skąpej szwagierki
http://allegro.pl/royal-fashion-modn...316246962.html

A teraz trochę zamulę Przez to siedzenie w domu przytyłam już 3 kg I z moich zrzuconych 17 zostało 14 Jak tak dalej pójdzie to wszystko wróci(
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 09:06   #405
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziewczyny help!
Od jakiechś 2 miesięcy zaczęły wychodzić mi okropne syfy- tzw wulkany czyli wielka boląca gula, po kilku dniach się buduje, ale nie wygniatam tego tylko czekam aż wyschnie. Niemniej jednak nie chciałabym mieć takich atrakcji na własnym ślubie Macie jakieś sprawdzone sposoby na pielęgnacje cery? Mam kremy, toniki, wody micelarne i inne cuda i nic mi to nie daje. Może jakieś suplementy do łykania? Znacie coś dobrego?
Stary 2012-05-11, 09:09   #406
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny help!
Od jakiechś 2 miesięcy zaczęły wychodzić mi okropne syfy- tzw wulkany czyli wielka boląca gula, po kilku dniach się buduje, ale nie wygniatam tego tylko czekam aż wyschnie. Niemniej jednak nie chciałabym mieć takich atrakcji na własnym ślubie Macie jakieś sprawdzone sposoby na pielęgnacje cery? Mam kremy, toniki, wody micelarne i inne cuda i nic mi to nie daje. Może jakieś suplementy do łykania? Znacie coś dobrego?
Visaxinum ja miałam brzydką buzię po odstawieniu pigułek. Te tabletki mi pomogły

Stary 2012-05-11, 09:13   #407
moniczka_2010
Wtajemniczenie

A może spróbuj oczyszczania skóry u kosmetyczki.... albo mikrodermabrazji...
Stary 2012-05-11, 09:18   #408
madzia2306
Zakorzenienie

hej kochane, nie dam rady nadrobic, teraz mam inny try pracy, dzisiaj mam ostatni raz drugą zmianę a od jutra do poniedzialku wolne i znowu w weekend tańcujemy u naszej MagdziS już się doczekac nie mogę a w poniedzialek chcemy pojeździc za autkiem dla mnie bo mam ciulowy dojazd pksem z pracy do domu wieczorem

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

i wiecie co? niektórzy twierdzą że po ślubie wlaściwie w związku nic sie nie zmienia... tylko tyle że nosimy obrączki... w naszym przypadku dużo się zmienilo a raczej tż się zmienil... dawno go nie widzialam tak uczuciowego i troskliwego.. ja w domu jestem dopiero na 23 a on jeszcze po mnie wychodzi na przystanek żebym sama nie szla mimo że móglby isc spac bo wstaje o 5 rano, nie wspomnę o tym że poprostu zmienil się w kochającego męża... chwali się że ma żonę, nawet na fejsa dodal zdjęcie ze ślubu czego nigdy nie robil bo ma tylko jedno zdjęcie profilowe... normalnie nie ten czlowiek... i mnie się to podoba nawet jak wrócę o 23 z pracy to szykuje mi jedzonko bo wie że glodna jestem... no i na pytanie koleżanki jak się czuje po ślubie odpowiedzial że bardzo dobrze i że jest lepiej niż przed ślubem

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2012-05-11 o 09:22
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 09:21   #409
(kicia)
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Ale miałam koszmary. Najpierw śniło mi się że stoję pod kościołem z tata nikogo więcej nie ma a mi się gorset od sukni rozwiązał i prawie mi zleciala a tata nie chciał jej zawiązać. Potem śniła mi się msza ślubna. Już po przysiedze patrzę na palec mam za dużą obrączkę a mój TŻ ma swoją w połowie palca no ok. Wesle było w jakimś namiocie patrzę i nie widzę naszych fotografów chodzę szukam babki znalazłam ją ona taka w☠☠☠☠iona że złamaliśmy umowę bo mój tata jakiegoś fotografa wynajął i zdjęć nie będzie. Latałam po całym mieście i błagałan żeby zmieniła zdanie

A tak w ogóle to wczoraj wysyfiło mi delot jak nigdy znacie jakąś skuteczna masc bo się pochlastam

Stary 2012-05-11, 09:25   #410
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej kochane, nie dam rady nadrobic, teraz mam inny try pracy, dzisiaj mam ostatni raz drugą zmianę a od jutra do poniedzialku wolne i znowu w weekend tańcujemy u naszej MagdziS już się doczekac nie mogę a w poniedzialek chcemy pojeździc za autkiem dla mnie bo mam ciulowy dojazd pksem z pracy do domu wieczorem

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

i wiecie co? niektórzy twierdzą że po ślubie wlaściwie w związku nic sie nie zmienia... tylko tyle że nosimy obrączki... w naszym przypadku dużo się zmienilo a raczej tż się zmienil... dawno go nie widzialam tak uczuciowego i troskliwego.. ja w domu jestem dopiero na 23 a on jeszcze po mnie wychodzi na przystanek żebym sama nie szla mimo że móglby isc spac bo wstaje o 5 rano, nie wspomnę o tym że poprostu zmienil się w kochającego męża... chwali się że ma żonę, nawet na fejsa dodal zdjęcie ze ślubu czego nigdy nie robil bo ma tylko jedno zdjęcie profilowe... normalnie nie ten czlowiek... i mnie się to podoba nawet jak wrócę o 23 z pracy to szykuje mi jedzonko bo wie że glodna jestem... no i na pytanie koleżanki jak się czuje po ślubie odpowiedzial że bardzo dobrze i że jest lepiej niż przed ślubem
Czekamy na relację ze ślubu Magdzi . Udanej zabawy kochana!
Co do TŻta to oby każdej z nas mąż był tak kochany jak Twój

Cytat:
Cześć dziewczynki

Ale miałam koszmary. Najpierw śniło mi się że stoję pod kościołem z tata nikogo więcej nie ma a mi się gorset od sukni rozwiązał i prawie mi zleciala a tata nie chciał jej zawiązać. Potem śniła mi się msza ślubna. Już po przysiedze patrzę na palec mam za dużą obrączkę a mój TŻ ma swoją w połowie palca no ok. Wesle było w jakimś namiocie patrzę i nie widzę naszych fotografów chodzę szukam babki znalazłam ją ona taka w☠☠☠☠iona że złamaliśmy umowę bo mój tata jakiegoś fotografa wynajął i zdjęć nie będzie. Latałam po całym mieście i błagałan żeby zmieniła zdanie

A tak w ogóle to wczoraj wysyfiło mi delot jak nigdy znacie jakąś skuteczna masc bo się pochlastam
Też miałam koszmar poprzedniej nocy, śniło mi się, że wszyscy wymyślili, że nasz ślub będzie jednak w maju, na dniach, a tylko ja i TŻ o tym nie wiedzieliśmy

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 09:29   #411
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

to super
ja z kolei zawsze słyszę, że po ślubie zmienia się na gorsze wszystko ... :/ a przecież nie można tak generalizować. U mojej kumpeli jest po ślubie jeszcze lepiej niż przed..

Też miałam dziś koszmar ślubny że poszłam na przymiarkę sukni a okazało się, że brzuszek mi się ledwo mieści a tu jeszcze 2 miesiące do ślubu. i jakaś za krótka była i brzydka
a potem w dzień ślubu jeżździłam za welonem bo okazało się, że zapomniałam uszyć

Stary 2012-05-11, 09:30   #412
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

spróbuj może Benzacne.

co do snów....ja mam takie na jawie czasem :P coś mi się odechciewa doprecyzowywania szczegółów....
Stary 2012-05-11, 09:32   #413
moniczka_2010
Wtajemniczenie

A mnie się śniło że moja 4 letnia ukochana córeczka umarła.... i nie leżała w żadnej kostnicy czy nawet trumnie tylko do pogrzebu miała leżeć w domu. I leżała na swoim łóżku a ja chłopaków uciszałam, że Zuzia umarła i ma być cisza w domu... a ona tak normalnie ubrana leżała. Potem musiałam ją ubrać do pogrzebu ale nie miałam nic co by się nadawało, więc założyłam jej białe skarpetki, czerwoną tunikę i bluzkę kolorową z postacią z bajki i jak już ja ubrałam to ona zaczęła wstawać. A ja jej mówię: Zuziu kochanie ty już nie żyjesz, Ty umarłaś więc połóż się grzecznie, zamknij oczka no i się położyła. I za jakiś czas ona znów siada więc ja znowu jej mówię że przecież umarła a jak ktoś umrze to leży i się nie rusza więc niech mnie nie straszy że żyje. A potem się obudziłam i się śmieję że zamiast się cieszyć że dziecko żyje jednak to ja jej każe się kłaść i leżeć
Stary 2012-05-11, 09:35   #414
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
a masz juz jakąs na oku?
Tak, kupuję kolczyki w Aparcie, takie jak w załaczniku i zastanawiam się czy nie włożyć też posiadanej już bransoletki jako 'something old', ale zobaczę czy będzie pasować jak będę mieć je w domu.

Cytat:
Dziewczyny help!
Kwasy (chociaż teraz lato to chyba tylko migdałowy można, musiałabyś zresztą doczytać czy na pewno), serum z witaminą C (polecam Auriga Flavo C Forte), maseczki z glinką i pij dużo wody. Woda oczyszcza organizm co się przekłada też na stan cery.

Mój TŻ się wczoraj przyznał, że ma sny związane ze ślubem. Stwierdził że i koszmary i pozytywne, a za mnie się śmiał jak ja się budziłam przerażona po koszmarach ślubnych.

Pisałyście o prezentach komunijnych - ja dostałam od chrzestnego rower, od chrzestnej złoty łańcuszek. I może jestem staroświecka, ale gdybym była matką dziecka idącego do komunii i ktoś by mu kupił laptopa lub lustrzankę to bym na to nie pozwoliła. Świat zwariował pod tym względem.

Poza tym wczoraj w hotelu menager powiedział mi że taka panna młoda jak ja (dopytywałam o jakieś głupoty związane z rozstawianiem winietek itp.) to nic przy matkach organizujących komunie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod4495_0_o.jpg (34,9 KB, 20 załadowań)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 09:44   #415
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Śliczne kolczyki
Stary 2012-05-11, 09:48   #416
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem
Cytat:
Bry czór!

masakra jakaś!

Miciu widziała zdjęcie tak wcześnie już taki brzuszek!
WOW Ślicznie
normalnie jakbym czytala o swojej siostrze byl taki okres ze czyego by nie dotknela elektrycznego to albo korki wywalalo albo ta rzecz sie psuła
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Do 50-tki leci powoli, a później... nie wiadomo kiedy. Przynajmniej ja mam takie wrażenie że jeszcze wczoraj był koniec marca i miałam 50 ddś a nie 9.

Mamy za sobą spotkanie w hotelu i z DJem, wychodzi na to że już wszystko ustalone.
Zapomniałam tylko imiennej listy gości do zakwaterowania w hotelu, żeby każdy dostał właściwy pokój.

Przyszły też ozdoby na samochód - są ok, tylko nie wiem czemu dołożyli mi obleśne kokardy z różowej organtyny zamiast z białej. Ale nie ważne już.

Im bliżej ślubu, tym bardziej zaczęłam mieć wszystko w nosie.

A nie mam jeszcze biżu.
wez nie strasz jak sobie pomysle to marszczy mi sie zelazny zad

Audrey ile jeszcze mamy do slubu ?? (nie mam suwaczka)

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jeszcze się zdziwicie po weselu, że od tych co nie mają wiele dostaniecie sporo, a od tych co za przeproszeniem pieniędzmi sraja dostaniecie bardzo mało. Tak to już niestety jest. My nie patrzyliśmy na koperty. Ale pewni ludzie, w tym ojciec męża, trochę nas zniesmaczyli. Bo żeby sie na slubie syna pochwalić nowym samochodem za 50 tys. euro to go było stać, ale żeby syna finansowo wspomóc z racji wesela, to już nie... Szkoda gadać!
no coz czesto tak jest

Cytat:
Dziewczyny help!
a cos sie zmienilo w Twoim zyciu, odchudzasz sie czy jak, proponuje brac cynk

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 09:49   #417
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
a i wklejam zdjęcie szarego garnituru z czarna koszula...no i zielonego krawatu brak - ten garnituru nie za specjalny ale widać efekt
a mój TŻ wygląda kiepsko w białej koszuli jakoś mu nie pasuje..
podoba mi się

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
powiem Ci ze jak zaczelam czytac historie o samochodzie to od razu przypomniala mi sie moja
Po pracy podchodze pod samochod i klikam w kluczyk, a drzwi sie nie otwieraja, no to klikam i klikam i nic... No to sobie mysle ze pewnie bateria w kluczyku padla. Wkladam kluczyk do zamka i NIC!! Probuje przekrecic, a tu jakas blokada Krece 1000 razy i ciagle nic, no to wsciekla dzwonie do TZ, ze mi sie zblokowal zamek, nagle spogladam do srodka a tam inne radio niz moje I olsnienie - o faaakkkk!! to nie moj samochod
Moj stal w tym miejscu kilka dni wczesniej, a wtedy stal ulice dalej
Tylko sie rozgladalam czy mnie nikt nie widzial
Niezła historia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 09:51   #418
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

i wiecie co? niektórzy twierdzą że po ślubie wlaściwie w związku nic sie nie zmienia... tylko tyle że nosimy obrączki... w naszym przypadku dużo się zmienilo a raczej tż się zmienil...
To nie pozostaje nic innego jak życzyć, żeby ten stan trwał jak najdłużej.
Cytat:
Cześć dziewczynki

Ale miałam koszmary.
Ale sny Ale jak to dobrze, że to tylko sny.
Co do maści to ja kiedyś stosowałam acne derm i mnie pomagało.

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
A mnie się śniło że moja 4 letnia ukochana córeczka umarła....
Straszny sen!
Stary 2012-05-11, 09:52   #419
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
9 tydzień w toku
Tylko coś bimbały wyszły jakby ich nie było

Zaczynam czuć, że będę mamą

Edit: wybaczcie brudne lustro :P:P nie chciało mi się wziąć szmatki i wyczyścić
Micia śliczny brzusio !!!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 09:52   #420
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Mam nadzieję, że my wszystkie będziemy mogły tak powiedzieć po ślubach Cieszę się, że jesteście szczęśliwi
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości