|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
![]() ehhhh zajdłabym ![]() u mnie o 7 było 23 ![]() miłego dnia dla Bartka ![]() i dziękuję za priv ![]() ........... jestem na bieżąco ![]()
![]() |
#3752 | ||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() nie wiem kiedy ja nadrobię tak, zebym była na bieżąco ![]() ![]() Byłam wczoraj na aerobiku, po 2 tygodniowej przerwie, i dzisiaj ledwo wstałam z łózka ![]() ![]() Bartosz znów rano urządził scenę, bo tatuś sie z nim nie pożegnał ![]() ![]() ![]() Karo ![]() ![]() Czeko ![]() ![]() Wojtusiu - ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie smaruję Ziajką, ale chyba kupię ten z Biodermy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wręcz nienawidzi ![]() ![]() hmm co drugi dzień, ale jadł by codziennie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() w pracy pewnie jeszcze nie wiedzą? Ale ich zaskoczysz ![]() Co do mówienia, to Ba też mnie czasem zaskakuje ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Nie wiem co sie ze mną dzieje ostatnio, albo jeste wkurzona bez powodu, albo chodze i płaczę. Dziś np. popłakałam się odrazu po przeczytaniu posta Marioli a tym dziecku. Nawe go jeszcze nie właczyłam, tylko przeczytałam że nie dla wrazliwych bo o dziecku i już mi łzy ciekły po policzkach. Cześc Karolina ![]() Wogóle nie pamiętam co pisałyście (to kolejna dziwna sprawa- wszystko zapominam), więc bede na bieząco. Dzięki za miłe słowa co do przedszkola ![]() Co do mówienia, to Alan ma teraz fazę na teksty z bajek. Co tylko usłyszy to zaraz wciela w życie, i tak np. wchodzi do swojego pokoju i mówi "nigdy w życiu sobie nie poradzę z tym bałaganem", albo "mamo, jedziemy na piracki basen, no dalej kamraci ruszajmy", albo wczoraj do swojej koleżanki gdy zamęczała go pytaniami "Oliwia, co Ty gadasz za głupotki", albo w róznych sytuacjach i miejscach "mamo/ tato/ ciociu co Ty robisz w moim pokoju/garażu/kuchni??? Przecież ja tu rządzę!!!" I tak codzien, non stop . ooooo słyszę że własnie sam poleciał biegusiem do łazienki i robi siku ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- a co najgorsze, chodzi i śpiewa tą piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=kckp6E54vSc już mam dosyć tego ciągłego "nosa nosa.." w wykonaniu mojego dziecka.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-05-11 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem przezadowolona z obecnego więc mam nadzieję że ten będzie podobnej klasy Zuza zażyczyła sobie nowy rowerek bo ma stary po kuzynce i mówi że chce inny żółty lub biało-czerwony ![]() Cytat:
![]() no niby nie, ale sama rozumiesz, gdybym tylko wiedziała ![]() to Ty szukasz, a ja będę mieć jak znalazł ![]() Cytat:
fakt, nie miałby kiedy, bo pracuje do późnych godz wieczornych ale z drugiej strony on zbyt nerwowy jest i już widze to jego ukłądanie, prędzej ja bym to zrobiła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() dziś np mój kierownik do mnie Smutno mi w M. bez Ciebie, coś mi się wydaje że bedziesz ze mną jeździć ja do niego że Bardzo w to wątpie On że Sama zobaczysz, już lada dzień ![]() ale się powstrzymałam ![]()
![]() |
#3756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pewnie będzie w porządku ![]() ![]() ![]() Dzielna dziewczynka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czeko jak Werka? ![]()
![]() |
#3757 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ![]() ![]() A Kamelot ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, która lepsza, Kuba teraz bawi się nimi tak pół na pół.
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aniu przytulam ![]() ![]() ![]() Ponoć ma być lepiej im bliżej urodzin, ale kto wie, kto wie ![]() A może naprawdę go piecze albo np. krem powoduje szczypanie oczu? On tak ma przy wszystkich kremach, czy tylko przy filtrach? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Karo najpierw musze isc z wynikami do lekarza i zobaczymy co on powie
moze zaproponuje jakies testy
#3761 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widzę, że w sklepach są już ładne szparagi, nigdy nie jadłam, a chciałabym spróbować i żeby Kuba spróbował, jak to się przyrządza?
![]()
![]() |
#3762 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() kocham, jak jest sezon to jemy codziennie tak jak kalafior - ugotowane z bulka tarta - tylko musisz obrac gotujesz z sola i szczypta cukru lubie tez szparagi zapiekane w piekarniku z szynka, serem i sosem beszamelowym
![]() |
#3763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() za siku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() barwy narodowe ![]() hehe mój też jest nerwowy ![]() ![]() A fugę sama poprawiałam, ale nie dało sie wszystkigo ![]() ![]() no to się zdziwi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-godzinny???? ![]() Cytat:
![]() ![]() hmm sama nie wiem, ja się nim też smaruję pod oczami, i mnie nie podraznia, ale może jego tak ![]() on od zawsze nie znosi smarowania, smarowałam kremem jak już musiałam ... całego ciałka prawie nigdy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za to jadłam szparagówkę i ją przyrządzałam tak samo jak Svi szparagi pychotka ![]()
![]() |
#3766 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba nie bardzo, bo godzinę później siedzieliśmy i ukłądaliśmy puzzle gdy nagle Alan przerwał zabawę, znieruchomiał. Pytam chcesz siku? " Nie nie nie mama, siku nie chce" A za trzy sekundy patrzy mi w oczy, uśmiech od ucha do ucha i tekst "robię sikuuuu" ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() czyli wiesz jakie to czasem śmieszne ![]() ![]() ![]() własnie przypomniałyście mi że musimy znienić fotelik bo nasz tylko do 18 kg ![]() Mój małż ma potworną cierpliwość, często wcale nie da się z nim pokłócić ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Zakochałam się http://www.youtube.com/watch?v=S3qZUaKgk9I
![]() |
#3767 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta Bioderma jest niebieska, ja mówię na nią smerfowy krem ![]() U nas na dobranoc bajki nie mogłoby być, Kuba ciężko się wycisza, więc bajka odpada. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jak Ty się zachowujesz, jak Alan się zsika? Co mówisz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Ola-Unhola
|
Uwielbiam szparagi, ale nie lubię ich obierać
![]() Svi, mieliście już próby do komunii? Masz jakąs rolę, albo Eryk? Co śpiewacie? Ja mam już filmik i zdjęcia od fotografa. Może zrobię fotki fotkom i wkleję, bo płytę ze zdjęciami dopiero na koniec maja będę miała.
#3769 |
Zakorzenienie
|
A to jakoś trudno się obiera?
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- http://www.tvn24.pl/-1,1744191,0,1,k...wiadomosc.html ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Nie duzo mi zabraklo ![]() Ide się ubierać, o 19 klientka. Nogi ręce. Pewnie wrócę po 22 ![]() Svi, wstrzymaj się z butami do późna ![]() ![]()
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
czesc
wpadłam na chwile, przeczytałam z grubsza wyrywania nie było, bo stan zapalny duży się zrobił, ropa itd. dostałam antybiotyk na tydzien i wtedy ide wyrwać. Dzisiaj pierwszy raz w życiu miałam znieczulenie u dentysty, jakie to dziwne uczucie. Choć gorsze jak znieczulenie puściło i zaczęło boleć :/ Zarobiłam ostatnio 250 zł za dekor. i chciałam Oliwce rowerek kupić. Ale dzisiaj za wizyte zapłaciłam 80 zł (bo to nacięcie jakies było, znieczulenie, itp.) A za wyrwanie wycenione mam na 300 zł. No i po rowerku. Matko jaki to wszystko drogie... A i do wyrwania mam jeszcze wszystkie ósemki, choć ta najpilniejsza. Karo my mamy maxi cosi priori, ale musze sie dopatrzec czy on z isofixem jest czy to dokupuje sie jakąś bazę taką, bo w nowym aucie mamy ten isofix i chciałabym tam Oli sadzać. Nasz jest do 18 kg. Oli waży 15, ale narazie się mieści jeszcze spokojnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Wtajemniczenie
|
Uuuu Wojtusiu nacierpisz się
![]() ![]() Miramej szczerze mówiąc to nie wiem jak powinnam do Niego mówić ![]() ![]() **** Yyyyy czy nastapiła jakaś pomyłka czy mam zaakceptować ??
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-05-11 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
aga, u tej akurat dentystki zwykłe wyrwanie to ok 100 zł, ale to jest niestety chirurgiczne, bo mój ząb układa się mniej więcej jak ten wisdom_panto.jpg(to nie moje zdjecie, tylko przykładowe)
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-05-11 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Wtajemniczenie
|
Błęby załącznik
![]() ![]() Skoro hirurgicznie to zmienia postać rzeczy, ale i tak pani się nieźle ceni ![]() o już sieotworzyło zdjęcie, no tak jak myślałam - w poziomie łobuz rośnie.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-05-11 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | ||
Zakorzenienie
|
Nie zachęciłaś mnie
![]() No nie przesadzaj ![]() Cytat:
![]() Ceny są masakryczne ![]() Cytat:
Nie ma pomyłki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety, wszystko jest teraz drogie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochane,
długo mnie nie było, miałam trochę kłopotów, przed majowym weekendem nabawiłam się owrzodzeniowego zapalenia rogówki, które trzyma mnie do dziś ![]() To by było na tyle, dlaczego mnie nie było, wybaczcie ![]() Jak doleczę się do końca trochę więcej zacznę się udzielać, na razie 5 minut patrzę w monitor i oko mi "wylatuje" ![]() Mam nadzieję, że u Was ok, nie jestem w stanie niestety nadrabiać ![]()
#3778 |
Wtajemniczenie
|
o rany Anula skąd to sie przypałętało?
Pewnie wczoraj nie widziałaś, a ja odrazu o Tobie pomyślałam , bo w "na kłopoty Zawadzka" było o 4 letniej dziewczynce ssącej kciuk. Martek jeszcze śsie?
#3779 |
Zakorzenienie
|
czesc Anula, o jej, to uciążliwe strasznie musi być, a ostatnio jeszcze tyle słonecznych dni było. Mam nadzieję, że wzroku Ci nie uszkodziło.
aga, też oglądałam ten odcinek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, nie jesteśmy w stanie jej oduczyć ![]() ![]() Ee, nie jest jeszcze dostępny, dopiero jutro...
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2012-05-11 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.