ślubujące w 2012:) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-11, 10:39   #3571
Inusiaa88
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Nie jestem lekarzem, ale powiem szczerze na uczulenie mi to nie wygląda. Spotkałam się z podobnym przypadkiem, ból uda, kłucie jak by ktoś wbijał igły, nie można było dotknąć uda ani za bardzo chodzić i nie daleko na nodze krostki. I nie było to uczulenie, a półpasiec.
Choruje się raz, bierze antybiotyk doustnie, maści i po 2 tygodniach po sprawie. Nic przyjemnego, ale trzeba odchorować. Czasem trzeba leżeć, czasem można funkcjonować normalnie. Ważne żeby tego nie przeziębić. Udaj się do innego lekarze w celu konsultacji.
Życzę zdrówka
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ale Wam malutko zostało fajnie a jak kolana?
Cytat:
Napisane przez Magnolia777 Pokaż wiadomość
A mi to na półpaśca nie wygląda Miałam wątpliwą przyjemność zachorowania na to parę lat temu. Skóra najpierw boli, jakby była potwornie wrażliwa, potem pojawiają się czerwone plamy, ale skupione w jednym miejscu, a dokładniej zawsze wzdłuż linii jakiegoś nerwu (w moim przypadku był to pas od pępka do kręgosłupa). Następnie na tych plamach pojawiają się pęcherze. Nic nie puchnie Tak więc koleżanka może być spokojna Gdyby to był półpasiec to lekarka u której była od razu by to zauważyła.
Inusiaa88, będzie dobrze

Dziewczynki... jest tragedia!
Właśnie wróciłam z wizyty u lekarza. Kolana w sumie mi przeszły ale przez noc tak mnie obsypało tymi krostami, że wyglądam jak jedna, wielka, czerwona i mega swędząca plama Pół nocy nie przespane bo tak swędziało, jak tylko wstałam, ubrałam się i pojechałam do swojego lekarza. Stwierdził również, że to uczulenie ale jakieś strasznie duże. Znów dostałam zastrzyk w tyłek i 4 rodzaje tabletek, w tym antybiotyk. Jak nie będzie pomagało przez weekend to znów do lekarza w poniedziałek, ale jak nie będzie pomagało to chyba wezmę rozpęd i rozbiję się o ścianę... Dosłownie nie da się wytrzymać, tak swędzi. A krosty mam wszędzie od stóp do głowy, a na głowie, szyi i plecach chyba najwięcej. Aaa co najgorsze mnóstwo tego mam na twarzy :/ Jak rano wstałam i zobaczyłam się w lusterku to momentalnie się rozbeczałam Masakra
Ps-półpasiec wygląda zupełnie inaczej niż ja wyglądam w tym momencie

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 10:47   #3572
Magnolia777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z wizyty u lekarza. Kolana w sumie mi przeszły ale przez noc tak mnie obsypało tymi krostami, że wyglądam jak jedna, wielka, czerwona i mega swędząca plama Pół nocy nie przespane bo tak swędziało, jak tylko wstałam, ubrałam się i pojechałam do swojego lekarza. Stwierdził również, że to uczulenie ale jakieś strasznie duże. Znów dostałam zastrzyk w tyłek i 4 rodzaje tabletek, w tym antybiotyk. Jak nie będzie pomagało przez weekend to znów do lekarza w poniedziałek, ale jak nie będzie pomagało to chyba wezmę rozpęd i rozbiję się o ścianę... Dosłownie nie da się wytrzymać, tak swędzi. A krosty mam wszędzie od stóp do głowy, a na głowie, szyi i plecach chyba najwięcej. Aaa co najgorsze mnóstwo tego mam na twarzy :/ Jak rano wstałam i zobaczyłam się w lusterku to momentalnie się rozbeczałam Masakra
Kochana, trzymaj się tam cieplutko Postaraj się to jak najmniej drapać, i nie ruszaj buzi!!! ( żeby Ci później jakieś blizny nie zostały)
Serduchem jestem z Tobą
Magnolia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 10:55   #3573
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Dziewczyny, no nie nadążam za Wami!!!

ewula87 - ja też miałam problemy i nawet pomieszałam raz na zaproszeniu pary. byli bracia i każdy ma żone i źle żony dopasowałam do zaproszeń. ale wstyd!

haczyk7 - czekam na kołacza mniam niam

wybOrOowa - moja teściowa wymyśliła, aby wyjście z bloku udekorować i by zamówić zespół aby zagrali na wyjście. nie przeszło na wsi ok, tam jest więcej tej tradycji, ale nie na osiedlu mieszkaniowym

jojla - dobrze, że masz ludzką babeczkę z poradni. moja zrobiła mi wykład na temat medycyny, że ona się nie nadaje i że to Bóg daje dzieci i nie ma zależności czy jesteś płodna czy nie, bo on sprawi, że będziesz miała nawet jak nie możesz

Malgos_12 - ja miałam Stocka i nam właśnie nawet doradzali albo Stocka albo Maximusa. Dobry był, niewiele zostało butelek

kasioonya - a ten nazębny też umie robić zdjęcia? normalnie jak James Bond

mayeczka87 - widziałam tę sukienkę na żywo w Orsay i jest piękna!!!!

Inusiaa88
- ale co lekarz podejrzewa?
Może to łupież pstry? Ja kiedyś miałam, byłam cała czerwona, swędziało i kąpałam się w nadmanganienie potasu (chyba tak się pisze) i zeszło.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 10:59   #3574
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Właśnie usłyszeliśmy że tylko po mszy świętej a parafia malutka i wszystko zależy tylko od tego proboszcza. Myślałam ze się jeszcze zapytamy ile zapowiedzi kosztują bo wiemy że ma swój cennik ale lipa była tak drzeć się do niego bo mu się nie chciało zejść.

Mój początkowo chciał wyjeżdzac z domu w którym razem mieszkamy w Warszawie ale go przekonali żeby jednak jechał od siebie z miejscowości i ja się bardzo z tego ciesze ale nie wnikam czy on będzie sobie płot przystrajał i twardo mówię że u mnie orkiestry nie będzie bo mi oni całkiem nie pasują do mieszkania w bloku. A czemu Twojemu tak zależy żeby byli u Ciebie?

Ja też się nie spotkałam z dekorowaniem mieszkań a w ogóle jak mieszkałam jeszcze z mamą to przez 22 lata pamiętam tylko 2 młode pary wychodzące od nas a mieszkań jest prawie 150.
Okropna jest ta kościelna biurokracja. We wtorek planuję podjechać po swój akt i ciekawe co tam mnie spotka...
Czekamy na zdjęcia księgi
bo jemu się chyba w pupie poprzestawiało , mówi że taka jest tradycja , bo u mojej siostry na wsi dwa lata temu też grali ale to że u mnie pod blokiem nie muszą , stwierdza że muszą i że będą powiem tak po moim trupie
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
a takie: http://www.zaproszenia-slubne.com/sl....02&katalog=15

będą oczywiście fioletowe w kolorze zaproszeń
bajka idealnie pasują do winietek z kieliszków
Stary 2012-05-11, 11:00   #3575
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
A czy to nie jest cos w stylu ospy lub odry??? nie znam sie ale wiem, ze przy jednej z nich sa wlasnie takie swedzace krosty. No tak, ale te spuchniete kolana nie pasuja lekarz zlecil jaies badania? Moze posiew krwi, itp?
Trzymam mocno kciuki zebys szybko wyzdrowiala

Edytowane przez malaOlaa
Czas edycji: 2012-05-11 o 11:02
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:17   #3576
niki19
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
współczuje i mam nadzieję,że szybko uporasz się z ty, dziadostwem

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Z orsaya.

http://store.orsay.com/sukienka-mlek...uctId=46730202

Na żywo wygląda lepiej, no i na mnie się ładnie układała (skromność ^^)

wow śliczna sukieneczka

Ja jestem w krakowie , niestety cały weekend spędzę na uczelni jedyne pocieszenie ,że może w nd skończę o w miarę przyzwoitej porze

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:32   #3577
Malgos_12
Zakorzenienie

Wyborowa - ja Finlandii też nie kupiłam, bo kupiliśmy Maximusa (robiony przez Finlandię ale tańszy- taż poszło kupę kasy), ale mam nadzieję, że traficie na dobrą partię, a jak Tusia mówi, że u niej było OK to tym lepiej.... może za blisko Ukrainy mieszkam i wszystko już tu mieszają

Inusiaa - dbaj o siebie i jak nie będzie pomagać to zmień lekarza, może właśnie jakieś badania potrzebne a nie, że jemu to wygląda na to czy na tamto... jejku jak ja nie cierpię lekarzy, niestety w swoim życiu trafiłam więcej tych co niewiele wiedzą... mojemu koledze jeden tutejszy nie wykrył białaczki!!!! kiedy chłopak miał typowe objawy i po badaniach krwi było widać!

Magnusia - zaproszenia fajne... ja myślałam, że to są winietki hahah

Justynaa - a ja tam trochę tradycji lubię (ale zależy co , ale u mnie nie ma czegoś takiego jak wykupiny (co to??), chcę żeby orkiestra przyjechała do domu, a tato jak się mój ucieszy, bo sam kiedyś z orkiestrze weselnej grał my jednak wychodzimy obydwoje z mojego domu rodzinnego, bo Tż z daleka i przyjedzie wcześniej...

Mayeczka - sukienka śliczna

Kasioonya - też lubię pociągi! całe życie mieszkałam blisko stacji, dojeżdżałam wszędzie... jakiś taki sentyment... oprócz sytuacji kiedy z Wrocka do Dębicy jedzie się 9 godzin... albo przy -18 stopni czekaliśmy 2,5 godz na opóźniony pociąg, który jechał z Wrocławia do mnie no i oczywiście jego podróż się opóźniła, mieliśmy nie ten bilet (mama zapomniała mi powiedzieć, że są różne sieci - różne bilety) czasem szkoda gadać....

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

dziewczyny jeszcze 22 dni!! zaczynam się trochę stresować, takie ciągłe wewnętrzne poddenerwowanie... a i cieszę się bo mi kolejne 6 osób potwierdziło przybycie
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:36   #3578
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Z orsaya.

http://store.orsay.com/sukienka-mlek...uctId=46730202

Na żywo wygląda lepiej, no i na mnie się ładnie układała (skromność ^^)
OOOOOOOOOOO to jest też moja poprawinowa sukieneczka ale fajnie masz rację na żywo dużo ładniejsza a na nas to w ogóle mmmm marzenie
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 11:40   #3579
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Kochana, trzymaj się tam cieplutko Postaraj się to jak najmniej drapać, i nie ruszaj buzi!!! ( żeby Ci później jakieś blizny nie zostały)
Serduchem jestem z Tobą
Dziękuję

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34042834]

Inusiaa88
- ale co lekarz podejrzewa?
Może to łupież pstry? Ja kiedyś miałam, byłam cała czerwona, swędziało i kąpałam się w nadmanganienie potasu (chyba tak się pisze) i zeszło.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
A czy to nie jest cos w stylu ospy lub odry??? nie znam sie ale wiem, ze przy jednej z nich sa wlasnie takie swedzace krosty. No tak, ale te spuchniete kolana nie pasuja lekarz zlecil jaies badania? Moze posiew krwi, itp?
Trzymam mocno kciuki zebys szybko wyzdrowiala

Lekarz powiedział, że to najprawdopodobniej jakieś dziadowskie uczulenie... Dwie pielęgniarki, które mnie dziś widziały też mówiły o uczuleniu. Ale żeby aż tak
Mówił też lekarz, że jest też jakaś bakteryjna choroba, która podobnie wygląda więc na wszelki wypadek dał mi również antybiotyk, żeby ze mną nie eksperymentować. Ale mówił, że skoro dostałam we środę zastrzyk i on tak jakby zatrzymał mi to na jeden dzień to pewnie to jednak uczulenie a alergen musi się wysypać do końca. Sama już nie wiem. Najgorsze jest to swędzenie!!! Nie drapie się bo wiem, że to tylko pogorszy sprawę ale już nie wiem co mam robić
Ospę przeszłam w dzieciństwie więc kompletnie odpada. Z resztą ani ta lekarka we środę ani mój doktor nic o takich chorobach nie mówili.
Dziękuję dziewczynki za zainteresowanie i proszę, trzymajcie kciuki żeby zaczęło mi to przechodzić. Do ślubu tak mało czasu

A jeszcze jak zaczęłam u lekarza opowiadać, że za 29 dni mam ślub i strasznie się boję żeby mi to przeszło do tej pory to się trochę popłakałam, tak mi nerwy puściły A lekarz do mnie z uśmiechem na twarzy:
- "jesteś pewna, że chcesz wyjść za niego za mąż?"
Ja na to, że jestem (i śliptam sobie pod nosem)
A on do mnie z jeszcze większym uśmiechem, że najwyżej przełożymy ślub, nie ma się do czego spieszyć, będziesz dłużej wolna Lubię go bardzo, ale chyba nie zauważył jak ja poważnie podeszłam do sprawy hehe

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Cześć

współczuje i mam nadzieję,że szybko uporasz się z ty, dziadostwem

Ja jestem w krakowie , niestety cały weekend spędzę na uczelni jedyne pocieszenie ,że może w nd skończę o w miarę przyzwoitej porze
Dziękuję!

Na jakiej uczelni studiujesz?

Stary 2012-05-11, 11:48   #3580
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12;34043821
[B
Magnusia [/B]- zaproszenia fajne... ja myślałam, że to są winietki hahah

[

[/COLOR]dziewczyny jeszcze 22 dni!! zaczynam się trochę stresować, takie ciągłe wewnętrzne poddenerwowanie... a i cieszę się bo mi kolejne 6 osób potwierdziło przybycie

Kochana to są winietki zap0roszenia mam fioletowe i te winietki też będą fioletowe

Mi dziś też 4 osoby potwierdziły i też mam wewnętrznego stresa cały czas

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Kochana Ty szoruj do innego lekarza bo coś nie za bardzo potrafią Ci pomóc. Czy uczulenie by Ci wysypało na całym ciele? Spróbuj może wapno pić jak to jakaś alergia to powinno pomóc
Stary 2012-05-11, 11:52   #3581
niki19
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję!

Na jakiej uczelni studiujesz?

Studiuję na UP

Zmykam kochane bo umówiłam się z koleżanką przed zajęciami na kawke i ploty

Miłego popołudnia

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:06   #3582
justiii87
Zakorzenienie

Hej kobiety

Inusiaa88 - może idź do innego lekarza, prywatnie, ten lekarz jakoś nie bardzo przykłada się do Twojego przypadku. Powinien wysłać od razu Cię na jakiś wymaz czy posiew żeby było wiadomo co Ci jest a nie leczy Cie od wszystkiego i niczego.

http://nesir.wrzuta.pl/audio/6ydVMNB...ekuje_rodzicom - piękna piosenka na podziękowania dla rodziców.

My do 15 maja czekamy na ostateczne potwierdzenia. Do tych którzy nie potwierdzą 15 będziemy dzwonić - na samą myśl biorą mnie nerwy

U mnie zespół będzie grał pod blokiem. Ja osobiście nie mam nic przeciwko tej tradycji i nie uważam jej za "wiochę" . Dla mnie jest to bardzo miłe jak podjeżdżają goście pod dom a zespół gra, a po za tym mam do kościoła 3 min drogi więc wszyscy będą czekać na nas pod blokiem i razem pójdziemy do kościoła.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:17   #3583
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

My do 15 maja czekamy na ostateczne potwierdzenia. Do tych którzy nie potwierdzą 15 będziemy dzwonić - na samą myśl biorą mnie nerwy

U mnie zespół będzie grał pod blokiem. Ja osobiście nie mam nic przeciwko tej tradycji i nie uważam jej za "wiochę" . Dla mnie jest to bardzo miłe jak podjeżdżają goście pod dom a zespół gra, a po za tym mam do kościoła 3 min drogi więc wszyscy będą czekać na nas pod blokiem i razem pójdziemy do kościoła.
oj z potwierdzeniami tak jest że trzeba dzwonić
u nas nie będzie zespołu ani pod blokiem ani pod kościołem- dopiero na sali będą
Stary 2012-05-11, 12:20   #3584
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Kochana Ty szoruj do innego lekarza bo coś nie za bardzo potrafią Ci pomóc. Czy uczulenie by Ci wysypało na całym ciele? Spróbuj może wapno pić jak to jakaś alergia to powinno pomóc
Cytat:
Inusiaa88 - może idź do innego lekarza, prywatnie, ten lekarz jakoś nie bardzo przykłada się do Twojego przypadku. Powinien wysłać od razu Cię na jakiś wymaz czy posiew żeby było wiadomo co Ci jest a nie leczy Cie od wszystkiego i niczego.

Wiecie co, teraz przez weekend to i tak nie przyjmują lekarze, więc przeczekam jakoś ten weekend i jak mi się w ciągu tych weekendowych dni nic nie poprawi, to pójdę do innego lekarza, najlepiej do dermatologa. Choćby prywatnie to pójdę i już bo to ważna sprawa.
Co prawda mój lekarz u którego dziś byłam zazwyczaj mnie nie olewa, bardzo często mi się sprawdzał przy moich dolegliwościach i lubię go bardzo, ale jak jego leki się nie sprawdzą to pójdę do specjalisty od spraw skórnych i tyle... Eh

Apropo potwierdzeń, to my mieliśmy napisane na zaproszeniach, że czekamy na potwierdzenie do 1 maja a i tak do większości niepewnych trzeba było dzwonić bo sami nie raczyli tego zrobić...

Stary 2012-05-11, 12:28   #3585
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
A mi to na półpaśca nie wygląda Miałam wątpliwą przyjemność zachorowania na to parę lat temu. Skóra najpierw boli, jakby była potwornie wrażliwa, potem pojawiają się czerwone plamy, ale skupione w jednym miejscu, a dokładniej zawsze wzdłuż linii jakiegoś nerwu (w moim przypadku był to pas od pępka do kręgosłupa). Następnie na tych plamach pojawiają się pęcherze. Nic nie puchnie Tak więc koleżanka może być spokojna Gdyby to był półpasiec to lekarka u której była od razu by to zauważyła.
Inusiaa88, będzie dobrze
niestety również miałam taką wątpliwą przyjemność

Cytat:
Biedna... trzymam kciuki, żeby szybko to coś ustąpiło

Cytat:
Ja myślę, że ważne jest, żeby wszystko robić według własnego uznania. Jeśli chce się pielęgnować tradycję to super, jak komuś coś się nie podoba to nic na siłę. Ważne, żeby w tym wyjątkowym dniu nie czuć się zakłopotanym albo z czegoś być niezadowolonym

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:36   #3586
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Hej kobiety
http://nesir.wrzuta.pl/audio/6ydVMNB...ekuje_rodzicom - piękna piosenka na podziękowania dla rodziców.
mmmmm normalnie aż łezka w oku się kręci.... oj będę ryczeć....
a to nasza piosenka na podziękowania:
http://www.youtube.com/watch?v=qASXXgWamjk
Stary 2012-05-11, 12:50   #3587
justiii87
Zakorzenienie

My piosenkę na podziekowaniu dla rodziców mamy taką: http://julcia13900.wrzuta.pl/audio/a...-to_dzieki_wam

najbardziej się boję tego że się rozpłaczę, a bardzo tego nie chcę. My podziękowanie chcemy zrobić na początku wesela. Nie czekać do późnych godzin. Dla rodziców mamy zamówione Nasze portrety które zrobimy w dzień ślubu i do tego storczyki w doniczkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg falenopsis_fot_3_227273.jpg (76,0 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-05-11, 13:01   #3588
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
My piosenkę na podziekowaniu dla rodziców mamy taką: http://julcia13900.wrzuta.pl/audio/a...-to_dzieki_wam
najbardziej się boję tego że się rozpłaczę, a bardzo tego nie chcę. My podziękowanie chcemy zrobić na początku wesela. Nie czekać do późnych godzin. Dla rodziców mamy zamówione Nasze portrety które zrobimy w dzień ślubu i do tego storczyki w doniczkach
A ja wiem już na 1000%, że będę płakała, na każdym weselu jak są podziękowania łzy kręcą mi się w oczach więc na swoim będę ryczeć, boje się tylko o mojego TŻ bo jeśli i on się rozpłacze to ja chyba będę chlipać głośniej niż zespół będzie grał
Stary 2012-05-11, 13:12   #3589
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
A ja wiem już na 1000%, że będę płakała, na każdym weselu jak są podziękowania łzy kręcą mi się w oczach więc na swoim będę ryczeć, boje się tylko o mojego TŻ bo jeśli i on się rozpłacze to ja chyba będę chlipać głośniej niż zespół będzie grał
u nas nie będzie żadnej piosenki - będzie 100 lat i prezenty
Stary 2012-05-11, 13:18   #3590
Konto usunięte

Cytat:

A jeszcze jak zaczęłam u lekarza opowiadać, że za 29 dni mam ślub i strasznie się boję żeby mi to przeszło do tej pory to się trochę popłakałam, tak mi nerwy puściły A lekarz do mnie z uśmiechem na twarzy:
- "jesteś pewna, że chcesz wyjść za niego za mąż?"
Ja na to, że jestem (i śliptam sobie pod nosem)
A on do mnie z jeszcze większym uśmiechem, że najwyżej przełożymy ślub, nie ma się do czego spieszyć, będziesz dłużej wolna Lubię go bardzo, ale chyba nie zauważył jak ja poważnie podeszłam do sprawy hehe

Kochana, dasz radę! Mnie tydzień przed ślubem tak połamało, że nie mogłam się ruszać! Wszystko minęło dwa dni przed ceremonią, dasz radę!

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Hej kobiety

tak tak, slusznie!

Cytat:

o matko, tego bym nie przeżyła...

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
nie będziecie płakać! ja byłam w takich nerwach, że nie wiedziałąm co się dzieje i nie było czasu na łzy... a przypominam, że ojciec wyszedł na początku wesela i podziękowania dość kiepsko wyglądąły...:/
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:30   #3591
justiii87
Zakorzenienie

tusiamar - a mi to nie przeszkadza i niech wszystko toczy się swoim torem bo niestety nic nie da się zaplanować w 100%. U Nas jest taka tradycja i nie mam zamiaru jej zmieniać. Nie będę latała jak szalona i mówiła każdemu nie przyjeżdżajcie pod dom bo ja mam inną wizję. A po za tym dłużej bym wsiadała do samochodu pod blokiem niż przejdę tych parę kroków.

Raz byłam na weselu gdzie PM chciała zrobić wszystko po swojemu. Nie dość że pół wesela siedziała naburmuszona bo wesele poszło swoim torem i obyczajami. U Nas jest taka tradycja że nad ranem jest porwanie PM i młody z wódka i jedzeniem idzie z zespołem i gośćmi szukać młodej. Pani Młoda wpadła w taki szał że podrapała gości, nawyzywała i rozpłakała się i cały makijaż popłyną ze łzami. Zespół zacząć uciekać , goście na sale nie weszli bo mieli takie pręgi od paznokci na twarzy że wyglądali gorzej niż po jakiejś bójce to jeszcze każdy mówił że takiej wariatki nie widział.
Nie rozumiem tylko tej młodej. Po co wyprawiała wesele skoro wiedziała że na wszystko jest NIE. Powinna wziąć ślub w kościele i wrócić do domu usiąść na krześle i siedzieć w swojej sukni bo wtedy by było wszystko po jej myśli.

aaaaaa Do slubu pozostalo 50 dni (30/06/2012) aaaaaa

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-11 o 13:50
Stary 2012-05-11, 13:46   #3592
XxMartaxX
Raczkowanie

Inusia- tylko się nie załamuj, zobaczysz że szybko Ci przejdzie ale myślę, że druga konsultacja by Ci nie zaszkodziła

Przyszły moje zaproszenia- sa piekne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02545.jpg (24,1 KB, 52 załadowań)
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:48   #3593
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxMartaxX Pokaż wiadomość
I

piękne
Stary 2012-05-11, 13:53   #3594
Konto usunięte

Cytat:
tusiamar - a mi to nie przeszkadza i niech wszystko toczy się swoim torem bo niestety nic nie da się zaplanować w 100%. U Nas jest taka tradycja i nie mam zamiaru jej zmieniać. Nie będę latała jak szalona i mówiła każdemu nie przyjeżdżajcie pod dom bo ja mam inną wizję. A po za tym dłużej bym wsiadała do samochodu pod blokiem niż przejdę tych parę kroków.

Raz byłam na weselu gdzie PM chciała zrobić wszystko po swojemu. Nie dość że pół wesela siedziała naburmuszona bo wesele poszło swoim torem i obyczajami. U Nas jest taka tradycja że nad ranem jest porwanie PM i młody z wódka i jedzeniem idzie z zespołem i gośćmi szukać młodej. Pani Młoda wpadła w taki szał że podrapała gości, nawyzywała i rozpłakała się i cały makijaż popłyną ze łzami. Zespół zacząć uciekać , goście na sale nie weszli bo mieli takie pręgi od paznokci na twarzy że wyglądali gorzej niż po jakiejś bójce to jeszcze każdy mówił że takiej wariatki nie widział.
Nie rozumiem tylko tej młodej. Po co wyprawiała wesele skoro wiedziała że na wszystko jest NIE. Powinna wziąć ślub w kościele i wrócić do domu usiąść na krześle i siedzieć w swojej sukni bo wtedy by było wszystko po jej myśli.
u mnie były propozycje aby właśnie była orkiestra na wyjście z bloku, żeby były weselne przyśpiewki, strikte weselne zabawy, aby przyjechała jakaś ciotka z ameryki i śpiewała dla pary młodej.... ale zrobiłam po swojemu, bo nie toleruje takich udziwnień. ale jeśli Wy macie taką tradycję, to oczywiście ją szanuję. Co region to inaczej.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:

piękne
jesteście Marta i Mariusz zupełnie jak m&m

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:

bo chciała się pokazać...

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-05-11 o 14:19
Stary 2012-05-11, 13:55   #3595
XxMartaxX
Raczkowanie

Tusia- nawet nazwiska z TŻ mamy podobne tez się kończą na -ak Że tez nie pomyślałam, wybrałabym zamiast imion m&m na zaproszeniu :P
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 14:08   #3596
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:

My też będziemy mieć tę piosenkę na weselu dla naszych rodziców, jest śliczna

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34046413]

Kochana, dasz radę! Mnie tydzień przed ślubem tak połamało, że nie mogłam się ruszać! Wszystko minęło dwa dni przed ceremonią, dasz radę!
[/QUOTE]

Obu Tusiu, oby !!

Cytat:
Inusia- tylko się nie załamuj, zobaczysz że szybko Ci przejdzie ale myślę, że druga konsultacja by Ci nie zaszkodziła
No rano to miałam takiego doła, że jak tylko pomyślałam o tym co mnie spotkało i jak mało czasu do ślubu to non stop ryczałam

A za tydzień mam 2 komunie i bardzo by mi było żal jakbym nie mogła na nie pójść, bo strój na tę okazję wisi w szafie i prezenty dla dzieciaków czekają...

Stary 2012-05-11, 14:52   #3597
justiii87
Zakorzenienie

http://www.easygo.pl/lastminute.html?samolotem jakie ceny a Ja muszę czekać do września na urlop
Stary 2012-05-11, 16:06   #3598
Konto usunięte

Cytat:
http://www.easygo.pl/lastminute.html?samolotem jakie ceny a Ja muszę czekać do września na urlop

jaka taniocha!! ej, ja szukam z biur podrozy itaka albo tui i są dwa razy, ba, trzy raz droższe.
pytanie mam - jak gdzies sie wybieracie na wekejszyn to na wlasna rece czy z biur? bo teraz ciagle jakies upada i nie wiem:/
Stary 2012-05-11, 17:41   #3599
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
A nie zmieniłaś ostatnio proszku albo nie najadłaś się czegoś?
Z alergią na wszystko co możliwe ale na nic konkretnego męczę się od lat i zwiedziłam już większość dermatologów i alergologów w Warszawie i żaden nie potrafi mi pomóc więc jak masz jakiegoś lekarza któremu wierzysz to trzymaj sie go. Spróbuj wykąpać sie w krochmalu to powinno złagodzić swędzenie
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
bo jemu się chyba w pupie poprzestawiało , mówi że taka jest tradycja , bo u mojej siostry na wsi dwa lata temu też grali ale to że u mnie pod blokiem nie muszą , stwierdza że muszą i że będą powiem tak po moim trupie
ale konstruktywna rozmowa
Cytat:
OOOOOOOOOOO to jest też moja poprawinowa sukieneczka ale fajnie masz rację na żywo dużo ładniejsza a na nas to w ogóle mmmm marzenie
Będziecie ślicznie wyglądać
Cytat:
Śliczne są zaproszenia i też jesteśmy M&M

Widzę ze rozmawiacie o podziękowaniach u nas będzie to raczej smutny moment... uciekamy teraz zaprosić kolejne kilka osób ale wieczorkiem przesłucham Wasze piosenki
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 18:04   #3600
magnusia
Zakorzenienie

oto moja księga gości- jest pięknaa i bardzo ładnie wykonana
na fotce nie wyszło zle kokarda jest fioletowa a sama książka jest z materiału ecru a te zdobienia są wypukłe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT2174.jpg (127,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT2175.jpg (128,7 KB, 16 załadowań)

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości