Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-11, 11:45   #481
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
to dobre ładne sa torty z masy marcepanowej i delikatne dodatki do tego

Buciki ladne ta klamerka mnie urzekła

a można wiedziec co to za przepis?

Edit. Już znalazłam
heh moze dziś uda mi się go znaleźć na necie - no co mi przysżło do głowy żeby zdjecie usuwać

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
9 tydzień w toku
Tylko coś bimbały wyszły jakby ich nie było

Zaczynam czuć, że będę mamą

Edit: wybaczcie brudne lustro :P:P nie chciało mi się wziąć szmatki i wyczyścić

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Mnie się te podobają
http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...312198130.html

Ciasto zrobione ale nie wiem czy coś z niego będzie
ojej a czemu?? powinna wyjśc lekka pianka puszysta - lekko rozlewajaca sie która po calej nocy pieknie zastygnie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Potrzebuje rady - byłyście kiedyś na weselu gdzie była zabawa w karetę? Jak to wychodzi, fajnie? Nie jest bardzo oklepane?
TAK u NAS bedzie i jest super - jest jeszcze zoo ale kareta wg mnie jest lepsza

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
czyżbym była wcześniej wielorybem
kindziu wyglądasz ślicznie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja też właśnie ogórkową nastawiam
mniam.... zjadłabym ogórkową

co do komuni:
hmm ja mam jedną jedyną chrzesnicę i nie wyobrażam sobie że mialabym jej dać prezent podobny do tego co by dostała od wszystkich - dlatego ja mam pomysł na prezent - i będzie bardziej dla niej niż dla kogoś i będzie raczej przyszłościowy

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Nie jest to zbyt ambitna zabawa uczestnicy mają przydzielone role i siedzą na krzesłach, prowadzący czyta tekst i osoba o której mowa wstaje i obiega swoje krzesło.

ale jest śmieszna i wokół ludzie też mają zabawę serio
Stary 2012-05-11, 12:04   #482
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Gosza u mnie w mieszkaniu 48m2 mieszka 6 osób w tym 3 dzieci i na prawdę nie mam gdzie zrobić tej cholernej komunii i do prestiżu to mi bardzo daleko. 140zł za osobę to ja też myślałam że na wesele ale obdzwoniłam wszystkie lokale w mieście i ceny sa mniej więcej takie same.... Oni na tym po prostu biznes robią i tyle..... A ja po rpostu nie mam wyjścia... i muszę zapłacić albo nie robić żadnej komunii
Ja to rozumiem, bo jak nie zrobisz decku komunii to się załamie, dzieci w szkole będą go wytykać, itp.. Niestety takie czasy nastały, że już na wyprawianie komunii trzeba odkładać dziecku spora sumkę....
W sumie czemu się dziwić, jak już chrzciny i bierzmowania wyprawiają w restauracjach
A wartości duchowe odchodzą na dalszy plan, niestety.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Miał być jeszcze test zgodności po oczepinach, ale chyba dj jakoś o nim zapomniał

Aha i jeszcze po pierwszym tańcu była zabawa zapoznawcza - były 2 kółeczka panie i panowie. Dj puszcza muzykę, tańczymy w kółku i jak przestaje to panie odwracają się do panów i przedstawiają, a znam jeszcze wersję, że pary muszą ze sobą chwilę zatańczyć, potem znowu wraca się do kółeczka, dj puszcza muzykę i znowu wita się/tańczy z kimś innym no chyba, że tak jak u nas 2 czy 3 razy trafiłam na tą samą osobę

U mnie zupka już nastawiona, mam smaka na ogórkową i czekam aż mąż wróci, a popołudniu mamy zamiar jechać na działkę/ogród i może będzie grill , bo pogoda póki co ładna
U nas był test zgodności- bardzo fajnie to wyszło. I na szczęście nie było pytania o teściowe.
Mieliśmy tez przy zabawach oczepinowych karmienie dziecka.Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale spróbuje... Na prześcieradle wyszyte było dziecko (śpioszki, czapeczka, śliniaczek. Było miejsce na głowe tżta i rączki moje i jego (że niby główka dziecka, rączki i nóżki. Ja stałam za TŻtem, nie widziałam jego twarzy i moimi rękami przeciągniętymi przez prześcieradło musiałam go karmić, napoić, pocieszać i takie tam. Bardzo fajnie nam to wyszło. Bez problemu trafiałam TŻtowi do buzi I w ogóle niczego nie ubrudziliśmy, a ile śmiechu przy tym było.

Po pierwszym tańcu tez mieliśmy zabawę zapoznawczą. Podobnie jak u Was, tylko trzeba było ze sobą tańczyć i na koniec tej zabawy w nowych parach tańczyliśmy poloneza- jak na studniówce Oczywiście Młodzi prowadzili. Ale fajnie nam to wyszło.

Oprócz tego pierwszego dnia mieliśmy zabawę z krzesełkami. Wybrano 7 pań. Każda miała swoje krzesło, podczas tańczenia wokoło jedno zabrano i gdy zgasła muzyka trzeba było wykonac polecenie dane przez wodzireja i jak najszybciej usiąść na krześle. Śmiechu co niemiara, a w afekcie tej zabawy pan młody został pozbawiony buta lewego, spodni oraz krawatu
(najpierw panie miały zabrać od panów 2 lewe buty i w nich tańczyć, potem trzeba było wypić kieliszka, założyć męską koszulę, przynieść papier toaletowy, założyć męskie spodnie i na koniec wygrała ta dziewczyna, która do końca grania muzyki zdobyła więcej krawatów).
Mieliśmy także bloki tematyczne, zabawy dla dzieci, rzucanie cukierkami, wierszyki, itp...

A drugiego dnia były 2 zabawy- jedna z balonami- której dużo osób nie lubi, ale u nas się sprawdziła w 100%. No i druga w parach, tańczylismy do przyśpiewki "Ja pod twoim oknem 3 godziny moknę" i wykonywaliśmy polecenia wodzireja, która para wykonała cos jako ostatnie odpadała. (Tańczyliśmy np czaczę, tango, discko foxa, później podwijaliśmy panom nogawki, ubieraliśmy meska koszule, panowie brali nas na ręce, z rąk przerzucali na plecy-bez dotykania podłogi), później znów na rece, przebieranie koszyli, na plecy, przebieranie koszuli, i gdy juz zostały 2 pary, to nalezało panu ubrać koszule i pozapinać na wszystkie guziki, ściagnąć nogawki od spodni- oczywiście wszystko robione na plecach partnera- i na koniec przerzucenie partnerki do przodu). Wyglada to dosyc skomplikowanie- ale było zaje***fajne

Edt. no i na koniec dodam, że też dzisiaj mam zupkę ogórkową

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-05-11 o 12:07
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:04   #483
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość

co do komuni:
hmm ja mam jedną jedyną chrzesnicę i nie wyobrażam sobie że mialabym jej dać prezent podobny do tego co by dostała od wszystkich - dlatego ja mam pomysł na prezent - i będzie bardziej dla niej niż dla kogoś i będzie raczej przyszłościowy

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

ale jest śmieszna i wokół ludzie też mają zabawę serio
Jaki to prezent?

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:09   #484
sloneczko740
Rozeznanie

hej dziewczynki tyle naskrobałyście od wczoraj że szok nadrobiłam was tak z grubsza no i gratuluję wszystkich zakupów ślubnych i nieślubnych

ja dzisiaj wstałam o 10 bo taka zmęczona wczoraj przyjechałam po całym dniu no i przez 2 godz. nadrabiam was ehm...

ide sprzątać dom bo jutro może wybiorę się na podbój sklepów może coś się kupi
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:10   #485
E87
Wtajemniczenie

Przelecialam Was
Ostatnio mam malo czasu na wizaz to chyba oznaka ze slub tuz tuz...
W sob mykam na probny makijaz a pozniej panienski
Wszystkim gratki za DDŚ, kolejne zakupki i 3mam kciuki dla potrzebujacych!
I pyt... ze wzgledu na to, ze zaraz na nastepny dzien po poprawinach wylatujemy w podroz poslubna to musze sie przed slubem spakowac, a ze jestem teraz w totalnej rozsypce ze wszystkim to pyt, czy ma ktoras moze jakas fajna liste rzeczy potrzebnych na wakacje? Bede baaaaardzo wdzieczna
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:14   #486
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jaki to prezent?
wysłałam Ci na priv bo to takie bardziej osobiste i nie chcialabym dzieliś sie tym na forum
Stary 2012-05-11, 12:14   #487
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hej
przyszły dzisiaj do mnie papiery do produkcji zaproszeń kto wie może jeszcze dziś a na pewno jutra rusza mała manufaktura
jak zrobię to się pochwalę
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:21   #488
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
hej
przyszły dzisiaj do mnie papiery do produkcji zaproszeń kto wie może jeszcze dziś a na pewno jutra rusza mała manufaktura

za szybkie zrobienie
Stary 2012-05-11, 12:21   #489
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
I pyt... ze wzgledu na to, ze zaraz na nastepny dzien po poprawinach wylatujemy w podroz poslubna to musze sie przed slubem spakowac, a ze jestem teraz w totalnej rozsypce ze wszystkim to pyt, czy ma ktoras moze jakas fajna liste rzeczy potrzebnych na wakacje? Bede baaaaardzo wdzieczna
Cześć

Nie mam takiej listy, ale tak na szybko to: ubrania, buty (w tym buty do wody jeśli jest taka potrzeba), ręczniki (do kąpieli i plażowania, jakoś nie lubię hotelowych ), kosmetyki, aparat/kamera (+ karty, baterie, ładowarki), ładowarki do tel, przewodnik, okulary przeciwsłoneczne, kosmetyki do/po opalaniu...

A gdzie się wybieracie w podróż ?

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2012-05-11 o 12:27
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:24   #490
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
hej
koniecznie
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:25   #491
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
hej
i powodzenia , pochwal się potem efektem

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
U nas był test zgodności- bardzo fajnie to wyszło. I na szczęście nie było pytania o teściowe.
Mieliśmy tez przy zabawach oczepinowych karmienie dziecka.Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale spróbuje... Na prześcieradle wyszyte było dziecko (śpioszki, czapeczka, śliniaczek. Było miejsce na głowe tżta i rączki moje i jego (że niby główka dziecka, rączki i nóżki. Ja stałam za TŻtem, nie widziałam jego twarzy i moimi rękami przeciągniętymi przez prześcieradło musiałam go karmić, napoić, pocieszać i takie tam. Bardzo fajnie nam to wyszło. Bez problemu trafiałam TŻtowi do buzi I w ogóle niczego nie ubrudziliśmy, a ile śmiechu przy tym było.

Po pierwszym tańcu tez mieliśmy zabawę zapoznawczą. Podobnie jak u Was, tylko trzeba było ze sobą tańczyć i na koniec tej zabawy w nowych parach tańczyliśmy poloneza- jak na studniówce Oczywiście Młodzi prowadzili. Ale fajnie nam to wyszło.

Oprócz tego pierwszego dnia mieliśmy zabawę z krzesełkami. Wybrano 7 pań. Każda miała swoje krzesło, podczas tańczenia wokoło jedno zabrano i gdy zgasła muzyka trzeba było wykonac polecenie dane przez wodzireja i jak najszybciej usiąść na krześle. Śmiechu co niemiara, a w afekcie tej zabawy pan młody został pozbawiony buta lewego, spodni oraz krawatu
(najpierw panie miały zabrać od panów 2 lewe buty i w nich tańczyć, potem trzeba było wypić kieliszka, założyć męską koszulę, przynieść papier toaletowy, założyć męskie spodnie i na koniec wygrała ta dziewczyna, która do końca grania muzyki zdobyła więcej krawatów).
Mieliśmy także bloki tematyczne, zabawy dla dzieci, rzucanie cukierkami, wierszyki, itp...

A drugiego dnia były 2 zabawy- jedna z balonami- której dużo osób nie lubi, ale u nas się sprawdziła w 100%. No i druga w parach, tańczylismy do przyśpiewki "Ja pod twoim oknem 3 godziny moknę" i wykonywaliśmy polecenia wodzireja, która para wykonała cos jako ostatnie odpadała. (Tańczyliśmy np czaczę, tango, discko foxa, później podwijaliśmy panom nogawki, ubieraliśmy meska koszule, panowie brali nas na ręce, z rąk przerzucali na plecy-bez dotykania podłogi), później znów na rece, przebieranie koszyli, na plecy, przebieranie koszuli, i gdy juz zostały 2 pary, to nalezało panu ubrać koszule i pozapinać na wszystkie guziki, ściagnąć nogawki od spodni- oczywiście wszystko robione na plecach partnera- i na koniec przerzucenie partnerki do przodu). Wyglada to dosyc skomplikowanie- ale było zaje***fajne
Fajne zabawy mieliście
Karmienie dziecka widziałam kiedyś na yt, ile przy tym śmiechu mu być

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja też właśnie ogórkową nastawiam
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Edt. no i na koniec dodam, że też dzisiaj mam zupkę ogórkową
O widzę, że dziś na wizażu ogórkowy dzień

---
Mąż już wrócił ,a za jakąś godzinkę śmigamy na ogród, więc życzę Wam miłego dnia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:32   #492
justyna_g4
Zakorzenienie

Mi też przyszedł dzisiaj papier na menu i na przypisanie gości do stolików. Mam do was pytanie. Jak zrobić, żeby ładnie pozaginać kartkę. Wiem, że kiedyś już była mowa o tym ale dawno dawno temu. Nie wiem czy jest do tego jakiś przyrząd czy co??

Lecę sprzątać auto. Jak się chce jeździć to trzeba też sprzątać niestety.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:37   #493
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Mam pytanko, bo o malo się o to nie pokłóciłam z TŻ.... Jak zapraszacie ludzi z pracy? Bo ja myślałam, żeby każdemu dać zaproszenie na ślub osobno. No i to by mi 20 zaproszeń wyszło i TŻ mnie wyśmiał. Mówi, że spokojnie by wystarczyło, jakbym ustnie zaprosiła, bo u niego to się właśnie tak odbywa. A u mnie znowu jest tak... hmm... no składamy sie na imieniny itd... nie wiem sama:/
Ja wysłałam maila. U mnie w pracy każda komunikacja idzie mailem i jest to rownoznaczne z papierem, albo nawet wazniejsze Jesli masz tablice informacyjna wywies jedno zaproszenie na tablicy dla wszystkich.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:45   #494
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć

Nie mam takiej listy, ale tak na szybko to: ubrania, buty (w tym buty do wody jeśli jest taka potrzeba), ręczniki (do kąpieli i plażowania, jakoś nie lubię hotelowych ), kosmetyki, aparat/kamera (+ karty, baterie, ładowarki), ładowarki do tel, przewodnik, okulary przeciwsłoneczne, kosmetyki do/po opalaniu...

A gdzie się wybieracie w podróż ?
Dzieki Musze chyba sie wziac za konkretna liste, zebym nie pozapominala polowy rzeczy... lecimy na Krete
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:48   #495
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mi też przyszedł dzisiaj papier na menu i na przypisanie gości do stolików. Mam do was pytanie. Jak zrobić, żeby ładnie pozaginać kartkę. Wiem, że kiedyś już była mowa o tym ale dawno dawno temu. Nie wiem czy jest do tego jakiś przyrząd czy co??
Przyrząd do zaginania papieru nazywa się bigownica i jest drogi, więc na potrzeby zaproszeń itp. lepiej zastąpić go linijką i nożem kuchennym lub widelcem.

My używaliśmy drugiej strony noża, doskonale się sprawdza. Jeszcze przy winietkach się przyda, czas już je wydrukować.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 12:50   #496
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przyrząd do zaginania papieru nazywa się bigownica i jest drogi, więc na potrzeby zaproszeń itp. lepiej zastąpić go linijką i nożem kuchennym lub widelcem.

My używaliśmy drugiej strony noża, doskonale się sprawdza. Jeszcze przy winietkach się przyda, czas już je wydrukować.
Dowód osobisty też super się sprawdza jako bigownica Testowałam wczoraj na winietkach na panieński.

- George Elliot
Stary 2012-05-11, 12:51   #497
iceflower
Przyjaciółka KWC

Była jeszcze mowa o zapraszaniu gości z pracy - też mam drobny dylemat.

My zapraszamy wyłącznie na ślub, przyniosłam do pracy 4 zaproszenia - dla szefa, kolegi i dwóch koleżanek z którymi mam najlepszy kontakt. A teraz się waham czy przed samym pójściem na urlop nie powinnam rozesłać informacji i zaproszenia mailem dla reszty działu? Czy lepiej nie robić już nic?

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Dowód osobisty też super się sprawdza jako bigownica Testowałam wczoraj na winietkach na panieński.
Nie próbowałam, ale fakt, że ten dowód to już do niewielu więcej rzeczy się nam może przydać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-11, 13:17   #498
201705121336
Konto usunięte

witam
ale u mnie jest goraco
czasu do slubu jest coraz mniej a jeszcze troche załatwiania
stresuje sie już strasznie a jak to u Was?
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:19   #499
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Była jeszcze mowa o zapraszaniu gości z pracy - też mam drobny dylemat.

My zapraszamy wyłącznie na ślub, przyniosłam do pracy 4 zaproszenia - dla szefa, kolegi i dwóch koleżanek z którymi mam najlepszy kontakt. A teraz się waham czy przed samym pójściem na urlop nie powinnam rozesłać informacji i zaproszenia mailem dla reszty działu? Czy lepiej nie robić już nic?

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Nie próbowałam, ale fakt, że ten dowód to już do niewielu więcej rzeczy się nam może przydać.

ja też nad tym sie zastanawiałam ale jednak tylko dla mojego działu dałam zaproszenia
Stary 2012-05-11, 13:24   #500
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Właśnie kurier przywiózł chocotelegramy dla rodziców! Są super
Całkiem duże, w ślicznym drewnianym pudełeczku. Strzał w dziesiątkę

- George Elliot
Stary 2012-05-11, 13:30   #501
(kicia)
Zakorzenienie

A my właśnie załatwiliśmy kolejna sprawę byliśmy w cukierni zamówiliśmy wstępnie tort za miesiąc mamy przyjechać ustalić szczegóły wyglądu smaku i zamówić ciasta. Dostałam listę ciast postarali się bo nowa lista zawiera opisy z czego są zrobione. I bardzo dobrze bo niektóre nazwy nic nie mówią a w necie są przeróżne przepisy. Bez problemu upieką też ciasta spoza listy a pani powiedziała że ciasta się liczy 30dag na osobę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:36   #502
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki
ostatnio odzywałam się w starym wątku, ale teraz ładnie wszystko nadrobiłam

ja też będę panią S. ( właściwie Z.-S.)
iii... dzisiaj u mnie jednak pomidorowa

no i ewuszka kochanie - mamy 15 dni do ślubu

mamy już zamówiony tort będą sowy z marcepanu
mamy też już drzewko do odciskania paluchów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sowy.jpg (9,0 KB, 29 załadowań)

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:40   #503
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Ja używałam pęsety

Margido sówki są super
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:43   #504
tusia_m
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku!!!
Tytuł jest świetny

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:53   #505
201705121336
Konto usunięte

mi tez wychodza syfy b niz przedtem!
ciekawe kiedy sie tego pozbędę
kwasów nie polecam w okresie letnim najlepsza jest jesień i zima
sudocrem czy jak to tam sie pisze mi zrobił białe plamki na twarzy
widze ze stres powoduje wiecej syfków

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Marylko świetne zestawienie 30dds
gratuluje!
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:55   #506
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
hej
Czekamy na efekty i za szybką produkcję

Cytat:

O widzę, że dziś na wizażu ogórkowy dzień
Ja się wyłamuję, bo u mnie dziś pomidorowa

Cytat:
Zależy jaki zwyczaj macie w pracy, ale zaś z drugiej strony, czy jeżeli rzeczywiście by się wszyscy zebrali chciałabyś ich wszystkich widzieć na swoim ślubie? Myślę, że skoro zaprosiłaś szefa i osoby z którymi utrzymujesz dobry kontakt to to w zupełności wystarczy.

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
witam
ale u mnie jest goraco
czasu do slubu jest coraz mniej a jeszcze troche załatwiania
stresuje sie już strasznie a jak to u Was?
Ja póki co się nie stresuję... tzn. wcześniej się stresowałam, ale od czasu kiedy nadgoniliśmy część spraw ślubnych to trochę się uspokoiłam Podejrzewam jednak, że nie na długo

Cytat:
Właśnie kurier przywiózł chocotelegramy dla rodziców! Są super
Całkiem duże, w ślicznym drewnianym pudełeczku. Strzał w dziesiątkę

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A my właśnie załatwiliśmy kolejna sprawę byliśmy w cukierni zamówiliśmy wstępnie tort

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

Te sowy są genialne!!!
Stary 2012-05-11, 13:55   #507
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość

Ja się wyłamuję, bo u mnie dziś pomidorowa
pisałam wcześniej, że u mnie też

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-11, 13:58   #508
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczynki
ostatnio odzywałam się w starym wątku, ale teraz ładnie wszystko nadrobiłam

ja też będę panią S. ( właściwie Z.-S.)
iii... dzisiaj u mnie jednak pomidorowa

no i ewuszka kochanie - mamy 15 dni do ślubu

15 dni

Sowy są genialne!!!!

- George Elliot
Stary 2012-05-11, 14:03   #509
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Sowy genialne.

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Zależy jaki zwyczaj macie w pracy, ale zaś z drugiej strony, czy jeżeli rzeczywiście by się wszyscy zebrali chciałabyś ich wszystkich widzieć na swoim ślubie? Myślę, że skoro zaprosiłaś szefa i osoby z którymi utrzymujesz dobry kontakt to to w zupełności wystarczy.
Co do zwyczajów to ciężko powiedzieć, bo u mnie średnia wieku wyższa i wszyscy już po, żadnych ślubów nie było w moim dziale ani okolicznych odkąd pracuję.
Generalnie nie mam nic przeciwko wielu gościom na ślubie, krzeseł w USC jest z zapasem, raczej mało osób by się zebrało, zastanawiam się tylko czy nie jestem niegrzeczna niezapraszając pozostałych.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-11, 14:04   #510
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
pisałam wcześniej, że u mnie też
Faktycznie... przeoczyłam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości