|
|
#3991 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
|
|
|
|
#3992 |
|
Konto usunięte
|
Cholerko tylko że camemberta zastąpiłam startym oscypem
|
|
|
|
#3993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zdrowiej tam!
|
|
#3994 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko, wg mnie powinnaś jechać do szpitala, niech Ci kroplówkę włączą chociaż jedną.
Jak Ci nieby zrobią wymaz jak buzi nie otwierasz. |
|
|
|
#3995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wczorajsze spotkanie
Przepraszam, że byłam taka milcząca i że tak krótko byłam, ale choroba mnie brała i musiałam też projekt skończyć.Skończyłam wczoraj projekt, a teraz leżę w łóżku i usiłuję się wykurować, bo niestety mi się pogorszyło. Nadrobiłam wszystko, tyle zacytowałam, chcę napisać wiadomość, a części cytatów nie ma ![]() Z tego co zapamiętałam: SdC, Hiper dziękuję za zamówienia Francuska Nie używam żadnej farby tylko szampony koloryzujące do 24 myć, o takie. Ale tu na pewno wiele dziewczyn zna się na rzeczy i Ci doradzą, więc zapytaj ![]() za egzaminy! Przygotowana na angielski? ![]() Melka , że wiesz lepiej niż jakiś tam znawca ![]() gg22Cieszę się, że jesteś zadowolona z Pana od dywanów i że mało wziął ![]() Też się interesuję piłką nożną, ale nie tak bardzo jak kiedyś. Jakim klubom kibicujesz? Masz jakiegoś ulubionego piłkarza?Cytat:
![]() Też wczoraj pracowałam na projektem. Już mam ich dość, bo chyba 3 projekt robiłam w ciągu tygodnia, a dziś muszę się zabrać za kolejny i na kolokwium nauczyć, a złe samopoczucie mi w tym raczej nie pomoże ![]() Jak Ci idzie ze wzmacniaczem? Jeszcze raz dziękuję za odebranie mi awanti i za szampon Ooo, super! A zamówiłaś mi BB cream? Mam Ci przelać kasę? ![]() Cytat:
![]() mimi_91 Hej Cytat:
Ja jeszcze nawet nie mam kolokwiów zaliczających ćwiczenia, a Wy już egzaminy ![]() OneMoreDress To Twoje zdobycze? Ładne
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowiej i trzymaj się ciepło Moje, dziękuję ![]() Następnym razem siadam po 'drugiej stronie' stołu bo nawet nie zdążyłam z Tobą słowa zamienić
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta sukienka jest piękna
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-05-11 o 14:30 |
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowia dużo Tak by było chyba najlepiej.
|
|
#3999 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Zapytali, co było przyczyną, powiedziałam, że zatrucie pokarmowe, to mnie wysłali na oddział zakaźny, gdzie nie było miejsc.
|
|
|
#4000 |
|
Copyraptor
|
Oscypek też super, chociaż bardziej mi tu pasuje jakiś biały pleśniowy, bo kremowy
![]() Baby, no ale co ja zrobię, pojadę do szpitala i powiem "kroplówkę proszę, bo prawie nie piłam od trzech dni"? (w zasadzie to na karteczce napiszę...) |
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Wredna, zamówiłam, ale jeśli możesz to proszę daj mi chwilę czasu na ogarnięcie, bo zamawiałam kilka rzeczy i nie mogę dojść co ile kosztowało, bo mam tylko sumę całości i nie mogę się doliczyć ile wyszło prowizji dla PP.
Chyba przyszły kosmetyki ck, ale nie wiem, bo mam tylko awizo z firmy kurierskiej bez jakichkolwiek danych i nie wiem za bardzo co z tym zrobić
|
#4002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą jeszcze nie umiem się "wepchać" w Wasze rozmowy, bo czasami nie wiem o czym w ogóle mówicie ![]() Byłam raz w tym Biga na Ułanów, ale nie znalazłam nic z ciuchów Wszystko co ładne było za duże. Kupiłam tylko książki po angielsku, których do tej pory nie przeczytałam Nie umiem szukać w takim ogromie ubrań.Cytat:
Zdrowie jest najważniejsze. Nie ma się co męczyć.Cytat:
Po prostu nie chciałam zalegać z opłatami ![]() Btw założyłam konto Więc wreszcie będę Wam wysyłać z mojego zamiast od taty czy TŻ Jeszcze tylko czekam aż mi doślą kartę
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mimo tego, że uwielbiasz swoje dziecko nie masz ochoty i potrzeby wrócić do pracy? Cytat:
brzmi to kiepsko.próbowałaś płukać buzię wodą z solą? nie uzdrowi Cię to ale może Ci trochę ulży. czasem stare sposoby się sprawdzają Cytat:
![]() od co najmniej 2 lat się tam wybieram i dojść nie mogę. ta kiecka jest boska! tego drugiego linka nie mogę otworzyć. ostatnio też się obłowiłam w ciucholandzie w S.- spódnica 2zł, kurtka 10zł, sukienka z Orsay'a (w sam raz na wesele ![]() Cytat:
jestem niezmordowaną fanką Manchester United, lubię też Real Madryt, kocham J. Mourinho, podziwiam też J. Guardiolę i to co robi z Barsą. Piłkarzy podziwiam wielu, nie mam konkretnego ulubionego, ale w panteonie na pewno jest Messi, Zidane, Beckham, Rooney, mimo gwiazdorzenia Ronaldo, bo to co robi z piłką to mistrzostwo świata, V. Baia, O. Kahn. oj duuuużo ich jest Polskiej piłce nożnej w ogóle nie kibicuje, mogę ![]() ![]() fakt faktem, że Dudek, Smolarek, swego czasu Krzynówek też dawał radę, a teraz W. Szczęsny. Kilku ich jest, ale cóż z tego jak ogólnie to nie piłkarze a kopacze. A Ty? komu kibicujesz, kogo lubisz?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4005 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - a picie przez rurkę też się nie udaje? Niech Ci P. kupi w aptece bez recepty coś takiego na uzupełnienie elektrolitów, np. po zatruciach - ja miałam takie dla dzieci Orsalit czy coś. To się rozuszcza w wodzie
|
|
|
|
#4006 | ||
|
Zakorzenienie
|
W przyszłym tygodniu się tam wybiorę to możemy iść razem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyznaj się-byłaś na ciuchach z siostrą!
|
|
|
#4007 | |||
|
Pani Buka
|
ej, ja też chcę z Wami tanio ciuchy kupić
![]() Mimi, witaj! ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34041804] A jak bransoletka? Zadowolona jesteś?[/QUOTE]z samych koralików tak - są naprawdę ładne. stopery też spełniają swoją rolę, doczepiłam do innej bransoletki, którą miałam wcześniej. nie jestem tylko zadowolona z bazy pod nową bransoletkę - zapięta na ostatnie kółeczko nadal jest sporo za duża. kilka srebrnych przekładek nie chciało mi w ogóle wejść ani na jedną, ani na drugą bransoletkę - mają strasznie maleńki otworek. no, ale jak gdzie indziej dokupię bazę i ze 3 przekładki to będzie super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() żadnych porad konkretnych nie udzielę, ale jak Ci nie przejdzie w ciągu kolejnej doby czy dwóch to jedź na pogotowie!
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-05-11 o 15:27 |
|||
|
|
|
#4008 |
|
Copyraptor
|
Próbuję przez rurkę, ale to tak boli, że więcej jak kilka łyków nie wypiję
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Cholerko, a może kupiłby Ci Panda Gastrolit ? Pija się przy biegunkach, żeby się nie odwodnić, ale skoro tak mało pijesz to warto by było? " Służy do uzupełnienia wody i elektrolitów w przebiegu biegunek u niemowląt, dzieci starszych i dorosłych. Po rozpuszczeniu w wodzie preparat zawiera jony sodowe, potasowe, wodorowęglanowe oraz glukozę w odpowiednich ilościach, pozwalających na szybkie, proste i bezpieczne ich uzupełnienie "
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam olejek arganowy. Co z tym moge fajnego podziałać? jakieś rady?
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę!
|
|
#4012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko musimy się umówić o porze dla normalnych ludzi nieeeeee, ny ny ny nyyyy ny co prawda nie byłam sama, bo ze znajomą i w sumie to się muszę przyznać, że 3/4 znalazła ona:ekhm: Cytat:
![]() ide na piwo bo umre zaraz
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was zamawiała już kiedyś sypkie przyprawy z 1000smaków? W czym one przychodzą?
![]() Czy skrystalizowany miód powinien się rozpuścić w gorącej wodzie? Bo mój się nie rozpuszcza No i ostatnie pytanie . Ale to do chodzących na basen . Opłukujecie się przed wejściem do wody? Bo chodzę już 1,5 miesiące i jeszcze ŻADNA kobieta się nie opłukała. Czy to ja jestem dziwna?
|
|
|
|
#4014 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że na bankach też się znacie
mBank Chociaż dobry wybór?Zaraz nawet bułek na śniadanie nie kupię bez konsultacji z Wami ![]() Cytat:
![]() Wczoraj było dużo osób? Myślałam, że Was w sumie to z 40 jest ![]() Cytat:
Z tym, że ja wolę Barcę od Realu, ale Real też lubię Mourinho i Guardiolę też bardzo cenię. A piłkarzem, którego najbardziej podziwiam jest zdecydowanie Zinedine Zidane Polskim ulubionym piłkarzem był Mirek Szymkowiak, Frankowski i Żurawski (wszyscy za czasów gry w Wiśle). Potem im się nie powiodło... Z Polskich drużyn to za Wisła jestem. Kiedyś (jeszcze za dobrych czasów Skorży) chodziłam na mecze na stadion. Ale potem poznałam żużel i zobaczyłam jak nudna jest polska piłka i jak mało w niej osiągamy w porównaniu do żużla. I tak właśnie w ogóle nie interesuję się już polską piłką. Może oglądnę mecze Polaków na Euro, ale raczej żeby zobaczyć organizację i z powodów patriotycznych.
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-05-11 o 16:14 |
||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
OMD, aby pogłębić Twoją traumę http://wiadomosci.onet.pl/nauka/skla...wiadomosc.html
![]() Wredna, właśnie to jest piękne w tym wątku. Po jakimś czasie nie możesz sobie przypomnieć, jak funkcjonowałaś na tym ziemskim padole, zanim trafiłaś na wizaż Wyda Ci się niemożliwe, że jakoś potrafiłaś
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-05-11 o 16:18 |
|
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bleee. Przed wejściem do wody powinny się w ogóle wykąpać moim zdaniem, szczególnie jeżeli to jest popołudniu, są po dniu pracy i nie brały wcześniej prysznica w domu... A na twarz tak jak krem, do wchłonięcia czy jak maseczkę na trochę i zmyć? Nie zapcha mnie? |
|
|
|
|
#4019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I będę Was męczyć pytaniami.To chociaż bułki kupuję dobre ![]() A mBank to dobry wybór? ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
Ja już zaczynam powoli to zauważać Np. jak mogłam płacić za szklany pilniczek 10 zł skoro z Wami zamawiam za 3 zł, albo puder 20 zamiast 40.
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

chętnie się jednak jeszcze czegoś dowiem, a na wspólne zakupy z Wami już miałam nieraz ochotę
zdrowiej tam!
za egzaminy! Przygotowana na angielski?
, że wiesz lepiej niż jakiś tam znawca
Ale weekend ma być chłodny, to może się pouczę 

brzmi to kiepsko.
Bo mój się nie rozpuszcza